Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:47:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,sem zaj lačna ratala,ko se o hrani menimo. jaz tudi...pa danes sem same bedarije jedla...sendviči, čokolino, ok pa banano Jaz sem tudi babano jedla popoldan. jaz pa zdaj jem bonbone...nimm2...njami Jaz sem se pa glih zdaj najedla esihflajša, Mnjami je bil dober. zdaj pa sem že res full lačna zraven vas
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:48:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. jaz pa zvečer gledam, pa še na net grem malo. Mi je bla zdaj ta naloga svetovna!!! Pa Nana je razturala. V čem pa je bla finta sploh? Kaj pa je Nana delala takega,razen kadila seveda! čimveč je mogla zapravljat, pa si še od drugih sposojat...ravno zaradi tega je tudi full kadila...saj ji je pasalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:48:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? To pa nebi vedla. Sam po moje ti ga ne bo. No,fajn,te pa bom trpela še 9 mesecev al kaj? ma ne, idi čimprej...mogoče ti še zdaj lahko zrihta Ja,samo preden me naroči,bo že 1,5 meseca mimo. ne, reči da si noseča...te mora vzet prej...ravno iz tega razloga, da ti zdaj še lahko popravi Meni ga bo pulila,tak da brez inekcije ne bo šlo.Na živo pa ne bom pustila,ker je preveč auuu!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:48:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču jaz tudi....ampak enostavno ne gledam nikoli...mi je dovolj ko je na tv....res rada bb gledam...pa se režim zraven
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:48:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,sem zaj lačna ratala,ko se o hrani menimo. jaz tudi...pa danes sem same bedarije jedla...sendviči, čokolino, ok pa banano Jaz sem tudi babano jedla popoldan. jaz pa zdaj jem bonbone...nimm2...njami Jaz sem se pa glih zdaj najedla esihflajša, Mnjami je bil dober. zdaj pa sem že res full lačna zraven vas Jaz tudi! Mi kikiriki ni nič lakote zmanjšal.
< Sporočilo je popravil matcar -- 15.10.2010 22:49:06 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:49:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. meni pa je svetovno to....imam željo it enkrat notri.... ..enkrta....na lep sončen dan
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:49:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.Zdaj,ko sem noseča,mi lahko da pri zobarju inekcijo,če mi puli zob? To pa nebi vedla. Sam po moje ti ga ne bo. No,fajn,te pa bom trpela še 9 mesecev al kaj? ma ne, idi čimprej...mogoče ti še zdaj lahko zrihta Ja,samo preden me naroči,bo že 1,5 meseca mimo. ne, reči da si noseča...te mora vzet prej...ravno iz tega razloga, da ti zdaj še lahko popravi Meni ga bo pulila,tak da brez inekcije ne bo šlo.Na živo pa ne bom pustila,ker je preveč auuu! ja, no, saj za puljenje na živo bi se pa lahko prej samo žganega napila, ampak tega tudi ne smeš...tak da boš že zdržala teh 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:49:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. jaz pa zvečer gledam, pa še na net grem malo. Mi je bla zdaj ta naloga svetovna!!! Pa Nana je razturala. V čem pa je bla finta sploh? Kaj pa je Nana delala takega,razen kadila seveda! čimveč je mogla zapravljat, pa si še od drugih sposojat...ravno zaradi tega je tudi full kadila...saj ji je pasalo Kaj BB jo je določo za to,al kak?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:50:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa Nana je razturala. ja mora ....Gena pa faca s tem gijdom pod pazduho ...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:50:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. meni pa je svetovno to....imam željo it enkrat notri.... ..enkrta....na lep sončen dan jaz bi tudi full šla samo glede na moj težki karakter, bi ven tudi hitro prišla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:50:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. meni pa je svetovno to....imam željo it enkrat notri.... ..enkrta....na lep sončen dan Ja,pa se prijavi.Te pa bom ziher gledala!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:51:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa Nana je razturala. ja mora ....Gena pa faca s tem gijdom pod pazduho ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:51:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. jaz pa zvečer gledam, pa še na net grem malo. Mi je bla zdaj ta naloga svetovna!!! Pa Nana je razturala. V čem pa je bla finta sploh? Kaj pa je Nana delala takega,razen kadila seveda! čimveč je mogla zapravljat, pa si še od drugih sposojat...ravno zaradi tega je tudi full kadila...saj ji je pasalo Kaj BB jo je določo za to,al kak? ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:51:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. jaz pa zvečer gledam, pa še na net grem malo. Mi je bla zdaj ta naloga svetovna!!! Pa Nana je razturala. V čem pa je bla finta sploh? Kaj pa je Nana delala takega,razen kadila seveda! ja če ne gledaš ...ima skrito poslanstvo ves denar zapravit
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:51:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. meni pa je svetovno to....imam željo it enkrat notri.... ..enkrta....na lep sončen dan jaz bi tudi full šla samo glede na moj težki karakter, bi ven tudi hitro prišla Faca!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:52:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. meni pa je svetovno to....imam željo it enkrat notri.... ..enkrta....na lep sončen dan Ja,pa se prijavi.Te pa bom ziher gledala! hej, saraya, jaz pa ti bom otroke pazla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:53:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj BB jo je določo za to,al kak? ja Aha,tega nisem vedla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:53:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni ga bo pulila,tak da brez inekcije ne bo šlo.Na živo pa ne bom pustila,ker je preveč auuu! na netu se malo pozanimaj...koliko škodi injekcija....oh bognedaj na živo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:54:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem malo po BB firbcala. grem ponavadi gor gledat kaj dogaja. Nimam ono, ko lahko non stop gledam, ampak na bb strani imajo vedno malo naprej jaz pa imam...pa itak ne gledam jaz pa se bojim, da če bi še to imela, bi korenine spustla na kavču Eh,meni ga ni niti tak za gledat zvečer,ko je na tv.Edino v nedeljo ga gledam,drugače pa mi ni. jaz pa zvečer gledam, pa še na net grem malo. Mi je bla zdaj ta naloga svetovna!!! Pa Nana je razturala. V čem pa je bla finta sploh? Kaj pa je Nana delala takega,razen kadila seveda! ja če ne gledaš ...ima skrito poslanstvo ves denar zapravit
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:54:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni ga bo pulila,tak da brez inekcije ne bo šlo.Na živo pa ne bom pustila,ker je preveč auuu! na netu se malo pozanimaj...koliko škodi injekcija....oh bognedaj na živo Točno,hvala Saraya!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:55:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bi tudi full šla samo glede na moj težki karakter, bi ven tudi hitro prišla se skupaj prijavima...ko bo ... hvala enako
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:55:22
|
|
|
|
katy83
|
babike kaj veste kje bi lahko dobila npr. 5 lesenih škatlic, različnih velikosti??? rabim...ne morem tu o tem, vam na pijači povem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:55:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Te pa bom ziher gledala! veš kak bi bla pridna ----jaz mislim
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:56:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bi tudi full šla samo glede na moj težki karakter, bi ven tudi hitro prišla se skupaj prijavima...ko bo ... hvala enako čuj, če greva skupaj, pa itak do konca prideva...bi jih že naučile reda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:56:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hej, saraya, jaz pa ti bom otroke pazla ti greš kcoj
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?