|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
15.11.2010 20:43:24   
matcar
Tasa,sem pozabla čisto.Sem ti porihtala na šihtu za 4.12. Sem še kr sebe napisala,upam da bo ratalo.Pa kolko še rabiš Linotov? Sem še 2 pakla danes kupla,pol kilska.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
15.11.2010 20:43:24   
arabela*
Jaz doma.....bili na drinku, delali nalogo, pridni smo..vsak svoje finance v roki....in zbirali članke...user posted image

Otroka že spita....jaz pa na rr....bb ne bom gledala, ker mi Igor ni niti malo zanimiv..tak da....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
15.11.2010 20:43:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
kinder maxi king sem tud pojedla....

najljubša čokolada mojega sina user posted image

valda.. ve kaj je dobro! user posted image

jap user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
15.11.2010 20:43:39   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice.user posted image Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla.user posted image

jaz pa domačih ne maram zarad mleka v prahu (pol se pa čudim zakaj moja fedra ne mara adaptiranega mleka)

nabavila pa sem tud vse za peko še ene torte... lotila pa se je bom konec tedna

tasa tud za tvojo tortico sem nagruntala kak bom naredlila... tak da jo dobiš 100%

Te raffaelo s sladko smetano so res bozanske user posted image

elevitka jaz bom kar pri tebi narocila torto za moj rojstni dan,jo bom pol z vecjim uzitkom maznila,ker,ko sama delam,samo koscek poskusimuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
15.11.2010 20:43:46   
tasa_m
Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba!user posted image
e manemoj, kake maš...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
15.11.2010 20:44:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še za tebe.

Hvala matcar.

jaz tud upam, da ni preveč hudouser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
15.11.2010 20:44:30   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Drugače pa smo pri nas vsi bolani.. Mama, ata, babica, jaz pa zaenkrat samo kašljam pa grlo me malo boli. V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle...user posted image Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je. Upam da se bojo navadli eden na drugega. Zdaj pa grem počasi pod tuš pa čakat da me moj pokliče. Lepo bodite pa lahko in mirno noč vam želim! *Nočko*

nočko tudi tebi, borovnička user posted image

podpis user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
15.11.2010 20:44:32   
tasa_m
Jaz sem danes te v Hervisu videla. Aleluja kak so lepi, samo cena user posted image   v Hervisu je celo 145€
http://www.superge.si/Merrell/tempest-silver-f1-merrell-7872559/

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
15.11.2010 20:44:51   
matcar

Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba!user posted image
e manemoj, kake maš...

Kaaaj? A ni res?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
15.11.2010 20:45:27   
tasa_m

e manemoj, kake maš...

Kaaaj? A ni res?
če bi htele da nobena ne ve, pol bi si smse poslale pa je to to :D ne pa na javni forum pisale.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
15.11.2010 20:45:37   
botrca

joooj.. tota serija bedna Lepo je biti sosed.. kak je brezvezna... user posted image

se strinjam user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
15.11.2010 20:45:41   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. user posted image ? Kdaj in kje?

na ŽTK se dobimo okoli 9,30. Tak da si dobrodošla, servietke pa tudi user posted image user posted image

Ok,zmenjeno--idealna ura...dopoldan pa vreme tud pravijo,da bo se ok user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
15.11.2010 20:46:13   
Lenči_

jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice.user posted image Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla.user posted image

jaz pa domačih ne maram zarad mleka v prahu (pol se pa čudim zakaj moja fedra ne mara adaptiranega mleka)

nabavila pa sem tud vse za peko še ene torte... lotila pa se je bom konec tedna

tasa tud za tvojo tortico sem nagruntala kak bom naredlila... tak da jo dobiš 100%

Te raffaelo s sladko smetano so res bozanske user posted image

elevitka jaz bom kar pri tebi narocila torto za moj rojstni dan,jo bom pol z vecjim uzitkom maznila,ker,ko sama delam,samo koscek poskusimuser posted image

Saherca jaz pa pr tebi, sem vidla slike... izgledajo fantastično user posted image user posted image user posted image Dobre so pa tudi sigurno.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
15.11.2010 20:46:31   
botrca

Sem se spomnila, da vam morem povedat... zadnič sva ble s kolegico v parku, vsaka s svojo malo v vozičku in pride mimo en ded (ca. 60 let) z dvema cuckoma in nama začne pamet solit, če midve ne veva, da je treba met voziček oz. sedež vozička obrjen tako, da otrok vidi mamo. Da je to dobro za vzdrževanje vezi med otrokom in materjo. Češ, kak sva slabi materi. Mi 2 Jožici sva ostale kar brez besed, tak sva ble šokirani. No, punce, da veste, kak je treba otročka vozit, da boste čim bol povezani user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda besed

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
15.11.2010 20:46:54   
matcar

e manemoj, kake maš...

Kaaaj? A ni res?
če bi htele da nobena ne ve, pol bi si smse poslale pa je to to :D ne pa na javni forum pisale.

Že,samo so še nekatere rekla da pridejo,pa mam taki filing,da bom pa jaz smetala vam tam.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
15.11.2010 20:46:54   
arabela*

V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle...user posted image Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je

nam so pocrkali vsi gupiji....zdaj imamo samo zlate in čistilce pa dva polža..
sem pa pri kolegu vidla , da ima akvarij enako velik 54literski in samo eno malo večjo zlato(navadno) ribico notri in zelo lepo zgledauser posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
15.11.2010 20:48:39   
arabela*

bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... čuj, drugo leto pa še mene spomni, da si naj bundo prej kupim, ne te ko jo rabim user posted image

za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje  ja,ja okoli 9,30 gre ven user posted image Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari

ijeeeeeeeeeeeee spet telepatija... mi bomo tud ju3 pico- vse sestavine tud iz hoferja, da sam na brzake pol skup zmečem medtem ko bo mali pančal

user posted image

Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. user posted image ? Kdaj in kje?

kake face ste vse po vrstiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
15.11.2010 20:48:55   
Sacherca

e manemoj, kake maš...

Kaaaj? A ni res?

Nic komplicirat...jaz sem se tudi sama povabila zraven user posted image 5komada iznenadauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
15.11.2010 20:50:08   
matcar

e manemoj, kake maš...

Kaaaj? A ni res?

Nic komplicirat...jaz sem se tudi sama povabila zraven user posted image 5komada iznenadauser posted image

Saj ne,mi zgleda hormončki že malo delajo po svoje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
15.11.2010 20:50:12   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? user posted image Bemomilomater ej user posted image

na adidasovi spletni strani se najdejo fajn stvari..ki so npr v akciji od lani in kar fajn ugodnouser posted image
res?
kaj a kuj adidas napiem not al kaj? Mi lahko link daš plis?

prva liga vpiši
jaz sem si našla eno full dobro bundo za 38 ojrov, jo naročla, pa mi je bila cifro prevelika...in sem jo nazaj poslala.....mi je žal za njouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
15.11.2010 20:50:35   
tasa_m

tak se govori user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
15.11.2010 20:50:38   
Sacherca

e manemoj, kake maš...

Kaaaj? A ni res?

Že,samo so še nekatere rekla da pridejo,pa mam taki filing,da bom pa jaz smetala vam tam.user posted image

Ti ze malo hormoncki nagajajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
15.11.2010 20:51:28   
Sacherca
Pa si me prehitela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
15.11.2010 20:51:43   
tasa_m

prva liga vpiši
jaz sem si našla eno full dobro bundo za 38 ojrov, jo naročla, pa mi je bila cifro prevelika...in sem jo nazaj poslala.....mi je žal za njouser posted image
če mi fuzbal najde user posted image user posted image user posted image

saj sem našla prva liga adidas pol

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
15.11.2010 20:53:09   
Lenči_

V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle...user posted image Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je

nam so pocrkali vsi gupiji....zdaj imamo samo zlate in čistilce pa dva polža..
sem pa pri kolegu vidla , da ima akvarij enako velik 54literski in samo eno malo večjo zlato(navadno) ribico notri in zelo lepo zgledauser posted image

ja, manj je več user posted image

Mi imamo v 60 l 2 sumatranki, 1 molija in eno helenco (polžek) Kakšne polžke imaš? Meni so se v enem letu tak razmnožili, da sem mogla celi akvarij na novo postavit, samo helenco sem vrnila noter in je še zdaj 1 leto po tem sama. user posted image Bi pa naj heleca jedla druge polže, samo mojih ni folgala... No, ko bosta še ti sumatrani in moli šli med angelčke pa bom dala mini jato kakšnih mini ribic.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?