Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:43:24
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,sem pozabla čisto.Sem ti porihtala na šihtu za 4.12. Sem še kr sebe napisala,upam da bo ratalo.Pa kolko še rabiš Linotov? Sem še 2 pakla danes kupla,pol kilska.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:43:24
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz doma.....bili na drinku, delali nalogo, pridni smo..vsak svoje finance v roki....in zbirali članke... Otroka že spita....jaz pa na rr....bb ne bom gledala, ker mi Igor ni niti malo zanimiv..tak da....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:43:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kinder maxi king sem tud pojedla.... najljubša čokolada mojega sina valda.. ve kaj je dobro! jap
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:43:39
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice. Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla. jaz pa domačih ne maram zarad mleka v prahu (pol se pa čudim zakaj moja fedra ne mara adaptiranega mleka) nabavila pa sem tud vse za peko še ene torte... lotila pa se je bom konec tedna tasa tud za tvojo tortico sem nagruntala kak bom naredlila... tak da jo dobiš 100% Te raffaelo s sladko smetano so res bozanske elevitka jaz bom kar pri tebi narocila torto za moj rojstni dan,jo bom pol z vecjim uzitkom maznila,ker,ko sama delam,samo koscek poskusim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:43:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba! e manemoj, kake maš...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:44:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši. pa še za tebe. Hvala matcar. jaz tud upam, da ni preveč hudo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:44:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Drugače pa smo pri nas vsi bolani.. Mama, ata, babica, jaz pa zaenkrat samo kašljam pa grlo me malo boli. V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle... Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je. Upam da se bojo navadli eden na drugega. Zdaj pa grem počasi pod tuš pa čakat da me moj pokliče. Lepo bodite pa lahko in mirno noč vam želim! *Nočko* nočko tudi tebi, borovnička podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:44:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba! e manemoj, kake maš... Kaaaj? A ni res?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:45:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba! e manemoj, kake maš... Kaaaj? A ni res? če bi htele da nobena ne ve, pol bi si smse poslale pa je to to :D ne pa na javni forum pisale.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:45:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ joooj.. tota serija bedna Lepo je biti sosed.. kak je brezvezna... se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:45:41
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. ? Kdaj in kje? na ŽTK se dobimo okoli 9,30. Tak da si dobrodošla, servietke pa tudi Ok,zmenjeno--idealna ura...dopoldan pa vreme tud pravijo,da bo se ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:46:13
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice. Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla. jaz pa domačih ne maram zarad mleka v prahu (pol se pa čudim zakaj moja fedra ne mara adaptiranega mleka) nabavila pa sem tud vse za peko še ene torte... lotila pa se je bom konec tedna tasa tud za tvojo tortico sem nagruntala kak bom naredlila... tak da jo dobiš 100% Te raffaelo s sladko smetano so res bozanske elevitka jaz bom kar pri tebi narocila torto za moj rojstni dan,jo bom pol z vecjim uzitkom maznila,ker,ko sama delam,samo koscek poskusim Saherca jaz pa pr tebi, sem vidla slike... izgledajo fantastično Dobre so pa tudi sigurno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:46:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Sem se spomnila, da vam morem povedat... zadnič sva ble s kolegico v parku, vsaka s svojo malo v vozičku in pride mimo en ded (ca. 60 let) z dvema cuckoma in nama začne pamet solit, če midve ne veva, da je treba met voziček oz. sedež vozička obrjen tako, da otrok vidi mamo. Da je to dobro za vzdrževanje vezi med otrokom in materjo. Češ, kak sva slabi materi. Mi 2 Jožici sva ostale kar brez besed, tak sva ble šokirani. No, punce, da veste, kak je treba otročka vozit, da boste čim bol povezani škoda besed
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:46:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba! e manemoj, kake maš... Kaaaj? A ni res? če bi htele da nobena ne ve, pol bi si smse poslale pa je to to :D ne pa na javni forum pisale. Že,samo so še nekatere rekla da pridejo,pa mam taki filing,da bom pa jaz smetala vam tam.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:46:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle... Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je nam so pocrkali vsi gupiji....zdaj imamo samo zlate in čistilce pa dva polža.. sem pa pri kolegu vidla , da ima akvarij enako velik 54literski in samo eno malo večjo zlato(navadno) ribico notri in zelo lepo zgleda
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:48:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... čuj, drugo leto pa še mene spomni, da si naj bundo prej kupim, ne te ko jo rabim za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje ja,ja okoli 9,30 gre ven Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari ijeeeeeeeeeeeee spet telepatija... mi bomo tud ju3 pico- vse sestavine tud iz hoferja, da sam na brzake pol skup zmečem medtem ko bo mali pančal Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. ? Kdaj in kje? Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba! kake face ste vse po vrsti
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:48:55
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba! e manemoj, kake maš... Kaaaj? A ni res? Nic komplicirat...jaz sem se tudi sama povabila zraven 5komada iznenada
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:50:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba! e manemoj, kake maš... Kaaaj? A ni res? Nic komplicirat...jaz sem se tudi sama povabila zraven 5komada iznenada Saj ne,mi zgleda hormončki že malo delajo po svoje.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:50:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? Bemomilomater ej na adidasovi spletni strani se najdejo fajn stvari..ki so npr v akciji od lani in kar fajn ugodno res? kaj a kuj adidas napiem not al kaj? Mi lahko link daš plis? prva liga vpiši jaz sem si našla eno full dobro bundo za 38 ojrov, jo naročla, pa mi je bila cifro prevelika...in sem jo nazaj poslala.....mi je žal za njo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:50:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Nic komplicirat...jaz sem se tudi sama povabila zraven 5komada iznenada tak se govori
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:50:38
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba! e manemoj, kake maš... Kaaaj? A ni res? če bi htele da nobena ne ve, pol bi si smse poslale pa je to to :D ne pa na javni forum pisale. Že,samo so še nekatere rekla da pridejo,pa mam taki filing,da bom pa jaz smetala vam tam. Ti ze malo hormoncki nagajajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:51:28
|
|
|
|
Sacherca
|
Pa si me prehitela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:51:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prva liga vpiši jaz sem si našla eno full dobro bundo za 38 ojrov, jo naročla, pa mi je bila cifro prevelika...in sem jo nazaj poslala.....mi je žal za njo če mi fuzbal najde saj sem našla prva liga adidas pol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:53:09
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle... Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je nam so pocrkali vsi gupiji....zdaj imamo samo zlate in čistilce pa dva polža.. sem pa pri kolegu vidla , da ima akvarij enako velik 54literski in samo eno malo večjo zlato(navadno) ribico notri in zelo lepo zgleda ja, manj je več Mi imamo v 60 l 2 sumatranki, 1 molija in eno helenco (polžek) Kakšne polžke imaš? Meni so se v enem letu tak razmnožili, da sem mogla celi akvarij na novo postavit, samo helenco sem vrnila noter in je še zdaj 1 leto po tem sama. Bi pa naj heleca jedla druge polže, samo mojih ni folgala... No, ko bosta še ti sumatrani in moli šli med angelčke pa bom dala mini jato kakšnih mini ribic.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?