Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:27:22
|
|
|
|
botrca
|
Majakla od kod si oz. kje stanuješ? Koliko si pa stara oz. mlada ?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:32:39
|
|
|
|
katy83
|
čer Timotej že spi, pričakujem pa budnico čez kako uro. Botrca, majke mi, če bi bila bližje tebi, bi prišla na kapučino. drugače pa danes že cel dan nekaj jem, pa nič kaj pametnega jutri grem na faks oddat dispozicijo, dajte držat pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:35:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, majke mi, če bi bila bližje tebi, bi prišla na kapučino. jutri grem na faks oddat dispozicijo, dajte držat pesti, da bo vse ok Koliko pa se voziš do mene? Iz Dupleka si kajne? Držim pesti in vem da bo vse ok, ker si fajn punca in zeloooo pridna .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:39:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, majke mi, če bi bila bližje tebi, bi prišla na kapučino. jutri grem na faks oddat dispozicijo, dajte držat pesti, da bo vse ok Koliko pa se voziš do mene? Iz Dupleka si kajne? Držim pesti in vem da bo vse ok, ker si fajn punca in zeloooo pridna . podpis!!!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:43:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, majke mi, če bi bila bližje tebi, bi prišla na kapučino. jutri grem na faks oddat dispozicijo, dajte držat pesti, da bo vse ok Koliko pa se voziš do mene? Iz Dupleka si kajne? Držim pesti in vem da bo vse ok, ker si fajn punca in zeloooo pridna . podpis!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:44:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, majke mi, če bi bila bližje tebi, bi prišla na kapučino. jutri grem na faks oddat dispozicijo, dajte držat pesti, da bo vse ok Koliko pa se voziš do mene? Iz Dupleka si kajne? Držim pesti in vem da bo vse ok, ker si fajn punca in zeloooo pridna . kakih 20 minut
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:45:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice. Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:46:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, majke mi, če bi bila bližje tebi, bi prišla na kapučino. jutri grem na faks oddat dispozicijo, dajte držat pesti, da bo vse ok Koliko pa se voziš do mene? Iz Dupleka si kajne? Držim pesti in vem da bo vse ok, ker si fajn punca in zeloooo pridna . podpis!!! Pa še en!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:46:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice. Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla. javi ko boš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:53:39
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice. Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla. jaz pa domačih ne maram zarad mleka v prahu (pol se pa čudim zakaj moja fedra ne mara adaptiranega mleka) nabavila pa sem tud vse za peko še ene torte... lotila pa se je bom konec tedna tasa tud za tvojo tortico sem nagruntala kak bom naredlila... tak da jo dobiš 100%
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:54:04
|
|
|
|
Lenči_
|
elevitka - mi2 sva se odvajale s tem, ko smo gosto hrano uvajali in nič ne pogreša zizike. zvečer, ponoči pa je druga zgodba. Se dere, če ne dobi svoje porcije zizomlekomata. Probaj bit vstrajna in reči ne. Probaj tudi ga čim bolj zamotit. Naj bo dan čim bolj pester, tak da se ne bo mogo spomnit na zizo Upam, da vama čim prej rata! katy držim pesti.Itak pa, da bo vse ok. Jaz se trenutno bašem s čipsom, prej sem sendvič zmazala, pa kinder maxi king sem tud pojedla....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 19:54:44
|
|
|
|
elevitka
|
grem jaz počasi šmrkolina spat spravit... se že poslanja nekaj po ekih .... da bi se pa dol vlegel in zaspal sam od sebe pa tak nem nikoli dočakala...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:01:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice. Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla. jaz pa domačih ne maram zarad mleka v prahu (pol se pa čudim zakaj moja fedra ne mara adaptiranega mleka) nabavila pa sem tud vse za peko še ene torte... lotila pa se je bom konec tedna tasa tud za tvojo tortico sem nagruntala kak bom naredlila... tak da jo dobiš 100% Ta recept,ko ga je zadnjič Sami pripopala gor,nima mleka v prahu noter.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:01:38
|
|
|
|
matcar
|
Katy,ne pozabi na moje kutine.Saj prideš v četrtek,ne?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:02:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice. Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla. javi ko boš meni tudi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:03:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kinder maxi king sem tud pojedla.... najljubša čokolada mojega sina
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:03:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa se nažiram rum kokos kuglic... ata in otrok pa sta navalila na kinderjajčke....hujšamo Jaz pa sem danes kupla vse potrebno za raffaello kroglice. Samo ne vem,kateri dan jih bom naredla. javi ko boš meni tudi Kaj pa če ne bom?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:04:58
|
|
|
|
matcar
|
Joj,moram povedat,da sem Maksa danes spet tehtala,pa je še za 1 kg shujšal,tak da skupaj zaj v 2 mesecih 4 kg!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:05:46
|
|
|
|
Blueberry
|
Čer! Kako ste kaj? Na faxu je bilo ok, nas je pa blo glih enih 14. Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico. Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel.. Ju3 pa te v službo. Ob 14h začnem pa delam do 22h. Tak da bom ob 22.30 ravno doma. Saj ql, le od dneva nebom mela nič.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:10:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Kako ste kaj? Na faxu je bilo ok, nas je pa blo glih enih 14. Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico. Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel.. Ju3 pa te v službo. Ob 14h začnem pa delam do 22h. Tak da bom ob 22.30 ravno doma. Saj ql, le od dneva nebom mela nič. Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši. pa še za tebe.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:10:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer. Evo, ata šel na drink z kolegi, Lija se trudi zaspat, jaz pa Sosede gledam pa malo po RR skačem. Smo danes vso popoldne odar je bil T. doma iskali čevlje zame pa mi niso niti v eni trgovini v EP ne v jellotu in ne v Deichmanu , bili lepi. Jaz ne vem, očitno bom mogla res v Massa po tiste Mustangove si it So prav božanski samo cena ni nič božanska. Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? Bemomilomater ej elevitka... velja za jutri. Za uro se slišimo zjutraj a ne? Midve z Lijiko bove šle zjutraj, er moram še v Hofer prej. Tudi Ly je zato matcar ... super za Maksa Katy fajn porihtaj na faxu saherca .. se slišive zjutraj, ko malega odpelješ v vrtec? Ga ti pelješ al tvoj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:11:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico. Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:11:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,ne pozabi na moje kutine.Saj prideš v četrtek,ne? daj spomni me še, pridem, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:12:20
|
|
|
|
katy83
|
bravo Maks
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:13:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Kako ste kaj? Na faxu je bilo ok, nas je pa blo glih enih 14. Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico. Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel.. Ju3 pa te v službo. Ob 14h začnem pa delam do 22h. Tak da bom ob 22.30 ravno doma. Saj ql, le od dneva nebom mela nič. ujoooojjjjj
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?