|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
15.11.2010 20:13:29   
Blueberry

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še za tebe.

Hvala matcar.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
15.11.2010 20:13:34   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Čer! Kako ste kaj? Na faxu je bilo ok, nas je pa blo glih enih 14. user posted image user posted image Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico.user posted image Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel..user posted image Ju3 pa te v službo. Ob 14h začnem pa delam do 22h. Tak da bom ob 22.30 ravno doma.user posted image Saj ql, le od dneva nebom mela nič. user posted image

Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še za tebe.

podpisuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
15.11.2010 20:18:00   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer.

Evo, ata šel na drink z kolegi, Lija se trudi zaspat, jaz pa Sosede gledam pa malo po RR skačem. Smo danes vso popoldne odar je bil T. doma iskali čevlje zame pa mi niso niti v eni trgovini v EP ne v jellotu in ne v Deichmanu , bili lepi. Jaz ne vem, očitno bom mogla res v Massa po tiste Mustangove si it user posted image user posted image So prav božanski user posted image samo cena ni nič božanska. Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? user posted image Bemomilomater ej user posted image

elevitka... velja za jutri. Za uro se slišimo zjutraj a ne? Midve z Lijiko bove šle zjutraj, er moram še v Hofer prej. Tudi Ly je zato user posted image

matcar ... super za Maksa user posted image

Katy fajn porihtaj na faxu user posted image

saherca
.. se slišive zjutraj, ko malega odpelješ v vrtec? Ga ti pelješ al tvoj? user posted image

bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec....

za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
15.11.2010 20:25:26   
Lenči_

Čer! Kako ste kaj? Na faxu je bilo ok, nas je pa blo glih enih 14. user posted image user posted image Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico.user posted image Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel..user posted image Ju3 pa te v službo. Ob 14h začnem pa delam do 22h. Tak da bom ob 22.30 ravno doma.user posted image Saj ql, le od dneva nebom mela nič. user posted image

ojej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
15.11.2010 20:28:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... čuj, drugo leto pa še mene spomni, da si naj bundo prej kupim, ne te ko jo rabim user posted image

za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje  ja,ja okoli 9,30 gre ven user posted image Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
15.11.2010 20:30:48   
elevitka

bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... čuj, drugo leto pa še mene spomni, da si naj bundo prej kupim, ne te ko jo rabim user posted image

za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje  ja,ja okoli 9,30 gre ven user posted image Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari

ijeeeeeeeeeeeee spet telepatija... mi bomo tud ju3 pico- vse sestavine tud iz hoferja, da sam na brzake pol skup zmečem medtem ko bo mali pančal

user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
15.11.2010 20:31:22   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Katy,ne pozabi na moje kutine.Saj prideš v četrtek,ne?

daj spomni me še, pridem, ja

Oki doki smoki!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
15.11.2010 20:32:40   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

kinder maxi king sem tud pojedla....

najljubša čokolada mojega sina user posted image

valda.. ve kaj je dobro! user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
15.11.2010 20:37:11   
Blueberry
Drugače pa smo pri nas vsi bolani.. Mama, ata, babica, jaz pa zaenkrat samo kašljam pa grlo me malo boli. V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle...user posted image Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je. Upam da se bojo navadli eden na drugega. Zdaj pa grem počasi pod tuš pa čakat da me moj pokliče. Lepo bodite pa lahko in mirno noč vam želim! *Nočko*

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
15.11.2010 20:37:17   
tasa_m
se mučim z neko tunino solato iz Hoferja. Sploh ni dobra, se mi zdi da so ble boljše user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
15.11.2010 20:38:42   
tasa_m

Drugače pa smo pri nas vsi bolani.. Mama, ata, babica, jaz pa zaenkrat samo kašljam pa grlo me malo boli. V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle...user posted image Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je. Upam da se bojo navadli eden na drugega. Zdaj pa grem počasi pod tuš pa čakat da me moj pokliče. Lepo bodite pa lahko in mirno noč vam želim! *Nočko*

nočko tudi tebi, borovnička user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4836
15.11.2010 20:38:50   
Sacherca

za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje  ja,ja okoli 9,30 gre ven user posted image Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari

ijeeeeeeeeeeeee spet telepatija... mi bomo tud ju3 pico- vse sestavine tud iz hoferja, da sam na brzake pol skup zmečem medtem ko bo mali pančal

user posted image

Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. user posted image ? Kdaj in kje?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
15.11.2010 20:38:52   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
15.11.2010 20:39:00   
Lenči_
joooj.. tota serija bedna Lepo je biti sosed.. kak je brezvezna... user posted image

Sem se spomnila, da vam morem povedat... zadnič sva ble s kolegico v parku, vsaka s svojo malo v vozičku in pride mimo en ded (ca. 60 let) z dvema cuckoma in nama začne pamet solit, če midve ne veva, da je treba met voziček oz. sedež vozička obrjen tako, da otrok vidi mamo. Da je to dobro za vzdrževanje vezi med otrokom in materjo. Češ, kak sva slabi materi. Mi 2 Jožici sva ostale kar brez besed, tak sva ble šokirani. No, punce, da veste, kak je treba otročka vozit, da boste čim bol povezani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
15.11.2010 20:39:21   
matcar
Blueberry,nočko!

Tasa,dober tek.Jaz pa sem ravno 2 pomaranči maznila,pa še bi kako.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
15.11.2010 20:40:11   
Sacherca

Podpis user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4841
15.11.2010 20:40:24   
botrca

Joj,moram povedat,da sem Maksa danes spet tehtala,pa je še za 1 kg shujšal,tak da skupaj zaj v 2 mesecih 4 kg!user posted image user posted image user posted image

bravo Maks user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
15.11.2010 20:40:27   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
15.11.2010 20:41:08   
arabela*
Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? user posted image Bemomilomater ej user posted image

na adidasovi spletni strani se najdejo fajn stvari..ki so npr v akciji od lani in kar fajn ugodnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
15.11.2010 20:41:32   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

user posted image

Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. user posted image ? Kdaj in kje?

Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
15.11.2010 20:42:13   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

podpisuser posted image

še en podpis user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
15.11.2010 20:42:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

na ŽTK se dobimo okoli 9,30. Tak da si dobrodošla, servietke pa tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
15.11.2010 20:42:39   
Lenči_
Blueberry lajko noč! Večer Saraya!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
15.11.2010 20:42:55   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Joj,moram povedat,da sem Maksa danes spet tehtala,pa je še za 1 kg shujšal,tak da skupaj zaj v 2 mesecih 4 kg!user posted image user posted image user posted image

bravo Maks user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
15.11.2010 20:43:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? user posted image Bemomilomater ej user posted image

na adidasovi spletni strani se najdejo fajn stvari..ki so npr v akciji od lani in kar fajn ugodnouser posted image
res?
kaj a kuj adidas napiem not al kaj? Mi lahko link daš plis?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?