Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:13:29
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši. pa še za tebe. Hvala matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:13:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Kako ste kaj? Na faxu je bilo ok, nas je pa blo glih enih 14. Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico. Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel.. Ju3 pa te v službo. Ob 14h začnem pa delam do 22h. Tak da bom ob 22.30 ravno doma. Saj ql, le od dneva nebom mela nič. Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši. pa še za tebe. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:18:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer. Evo, ata šel na drink z kolegi, Lija se trudi zaspat, jaz pa Sosede gledam pa malo po RR skačem. Smo danes vso popoldne odar je bil T. doma iskali čevlje zame pa mi niso niti v eni trgovini v EP ne v jellotu in ne v Deichmanu , bili lepi. Jaz ne vem, očitno bom mogla res v Massa po tiste Mustangove si it So prav božanski samo cena ni nič božanska. Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? Bemomilomater ej elevitka... velja za jutri. Za uro se slišimo zjutraj a ne? Midve z Lijiko bove šle zjutraj, er moram še v Hofer prej. Tudi Ly je zato matcar ... super za Maksa Katy fajn porihtaj na faxu saherca .. se slišive zjutraj, ko malega odpelješ v vrtec? Ga ti pelješ al tvoj? bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:25:26
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Kako ste kaj? Na faxu je bilo ok, nas je pa blo glih enih 14. Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico. Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel.. Ju3 pa te v službo. Ob 14h začnem pa delam do 22h. Tak da bom ob 22.30 ravno doma. Saj ql, le od dneva nebom mela nič. ojej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:28:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... čuj, drugo leto pa še mene spomni, da si naj bundo prej kupim, ne te ko jo rabim za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje ja,ja okoli 9,30 gre ven Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:30:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... čuj, drugo leto pa še mene spomni, da si naj bundo prej kupim, ne te ko jo rabim za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje ja,ja okoli 9,30 gre ven Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari ijeeeeeeeeeeeee spet telepatija... mi bomo tud ju3 pico- vse sestavine tud iz hoferja, da sam na brzake pol skup zmečem medtem ko bo mali pančal
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:31:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,ne pozabi na moje kutine.Saj prideš v četrtek,ne? daj spomni me še, pridem, ja Oki doki smoki!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:32:40
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kinder maxi king sem tud pojedla.... najljubša čokolada mojega sina valda.. ve kaj je dobro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:37:11
|
|
|
|
Blueberry
|
Drugače pa smo pri nas vsi bolani.. Mama, ata, babica, jaz pa zaenkrat samo kašljam pa grlo me malo boli. V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle... Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je. Upam da se bojo navadli eden na drugega. Zdaj pa grem počasi pod tuš pa čakat da me moj pokliče. Lepo bodite pa lahko in mirno noč vam želim! *Nočko*
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:37:17
|
|
|
|
tasa_m
|
se mučim z neko tunino solato iz Hoferja. Sploh ni dobra, se mi zdi da so ble boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:38:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Drugače pa smo pri nas vsi bolani.. Mama, ata, babica, jaz pa zaenkrat samo kašljam pa grlo me malo boli. V soboto sem iz Avstrije pripelala še 2 nova gupija (črna-samičko in samčka). In so samčku rep drugi ribe pogrizle... Zdaj pa je skoraj brez repa.. Bogi je. Upam da se bojo navadli eden na drugega. Zdaj pa grem počasi pod tuš pa čakat da me moj pokliče. Lepo bodite pa lahko in mirno noč vam želim! *Nočko* nočko tudi tebi, borovnička
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:38:50
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... čuj, drugo leto pa še mene spomni, da si naj bundo prej kupim, ne te ko jo rabim za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje ja,ja okoli 9,30 gre ven Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari ijeeeeeeeeeeeee spet telepatija... mi bomo tud ju3 pico- vse sestavine tud iz hoferja, da sam na brzake pol skup zmečem medtem ko bo mali pančal Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. ? Kdaj in kje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:38:52
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:39:00
|
|
|
|
Lenči_
|
joooj.. tota serija bedna Lepo je biti sosed.. kak je brezvezna... Sem se spomnila, da vam morem povedat... zadnič sva ble s kolegico v parku, vsaka s svojo malo v vozičku in pride mimo en ded (ca. 60 let) z dvema cuckoma in nama začne pamet solit, če midve ne veva, da je treba met voziček oz. sedež vozička obrjen tako, da otrok vidi mamo. Da je to dobro za vzdrževanje vezi med otrokom in materjo. Češ, kak sva slabi materi. Mi 2 Jožici sva ostale kar brez besed, tak sva ble šokirani. No, punce, da veste, kak je treba otročka vozit, da boste čim bol povezani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:39:21
|
|
|
|
matcar
|
Blueberry,nočko! Tasa,dober tek.Jaz pa sem ravno 2 pomaranči maznila,pa še bi kako.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:40:11
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši. pa še za tebe. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:40:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,moram povedat,da sem Maksa danes spet tehtala,pa je še za 1 kg shujšal,tak da skupaj zaj v 2 mesecih 4 kg! bravo Maks
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:40:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:41:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? Bemomilomater ej na adidasovi spletni strani se najdejo fajn stvari..ki so npr v akciji od lani in kar fajn ugodno
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:41:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bunde..... zato si jaz vsako prestopno leto privoščim novo ker majo tak zasoljene cene, no saj pri škornih je tak isti drekec.... čuj, drugo leto pa še mene spomni, da si naj bundo prej kupim, ne te ko jo rabim za ju3 pa važi... sam da ni ob 8 že... nekle okoli 9.30 in 10 bi blo fajn, ker ob 11.30 je moj otrok že siten ker ma te uro za ajanje ja,ja okoli 9,30 gre ven Midve bove šle malo prej, ker bove do Hoferja še skočle. Pride Sara in njen fant na pico k nam, te pa morem po par stvari ijeeeeeeeeeeeee spet telepatija... mi bomo tud ju3 pico- vse sestavine tud iz hoferja, da sam na brzake pol skup zmečem medtem ko bo mali pančal Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. ? Kdaj in kje? Jaz bi se tudi,pa ne upam,da ne bo katera rekla,da se štulim cuj te,ko ni treba!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:42:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Kako ste kaj? Na faxu je bilo ok, nas je pa blo glih enih 14. Zdaj pa sem v skrbeh malo, me je prej moj klical da je je full na mesoreznici vrezal in da gre v bolnico. Upam da bo vse okej. Kaj več pa mi ni povedal ker je hitro šel.. Ju3 pa te v službo. Ob 14h začnem pa delam do 22h. Tak da bom ob 22.30 ravno doma. Saj ql, le od dneva nebom mela nič. Joj,bogi,upam,da res ni tak hudo,kot se sliši. pa še za tebe. podpis še en podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:42:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Če nimate nič proti se vam pridruzim, pa tebi Tasa servetke prinesem. ? Kdaj in kje? na ŽTK se dobimo okoli 9,30. Tak da si dobrodošla, servietke pa tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:42:39
|
|
|
|
Lenči_
|
Blueberry lajko noč! Večer Saraya!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:42:55
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,moram povedat,da sem Maksa danes spet tehtala,pa je še za 1 kg shujšal,tak da skupaj zaj v 2 mesecih 4 kg! bravo Maks
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 20:43:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa tudi nobene bunde nisem našla. V Hervisu tak pod 149€ bund nimajo, jaz nea vem kdo te da tolk za bundo?? Bemomilomater ej na adidasovi spletni strani se najdejo fajn stvari..ki so npr v akciji od lani in kar fajn ugodno res? kaj a kuj adidas napiem not al kaj? Mi lahko link daš plis?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?