Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:58:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 najprej zimski kombinezon oz. pajac: imam ga, ampak se že zdaj sprašujem sledeče: Kaj to otroka doma kr v njega oblečeš in potem ga v avto daš s tem vred, imam občutek da mu bo vroče preden mi do cilja (npr.parka) pridemo al ga pač oblečeš, pa potem še to zraven vzameš alpsko/kravje mleko: kdaj ste zaačele to dajat otročkom. vem da naj ne bi do 1 leta, ampak meni je to malo pretirano. Lahko začnem tam pri 9 mesecih malo po malo? Koala, to boš ti verjetno še najbolj znala pojasnit glede prehitrega uvajanja mleka???? da ne bo pomote zakaj izpostavljam Koala, ampak menda mi je ona rekla, da je imela diplomsko o tem glede kombinezona- mi smo našega mulčka kar doma oblekli in sam v avtu zmanjšali gretje (saj ti si tud pozimi verjetno bundo oblečeš ko greš v avto) ni blo problemov- zdaj beri ob današnjem vremenu bi mu blo res vroče menda, sam pozimi ko bo minus mislim da mu ne bo ... glede kravjega mleka sem pa tud jaz začela okrog 9 meseca, kako skutko, pa sadni jogurt, pa keki mlečni riž al gris skuhat na mlekecu pa tak malo po malo - je pa res da naš še zdaj prisega da je mamino najboljše (še kr vztraja z dojenjem)-upam da bo do osnovne šole nehal
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:12:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi smo iz terena... dete je padlo v minuti dvajset za svobodo naroda... je že bil kr tečka.... mama je že omako za testenine skuhaja, solato pripravila, juhica je še od včeraj, testenine pa skuham ko se tamali zbudi. Aja pa lase sem si oprala je že bla nuja meni se ni zdelo Saj sva se z Taiem zmenla, da gre spat ko prideta gor. Priden, da me vsaj nekdo uboga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:13:19
|
|
|
|
elevitka
|
no fino... ko imam jaz čas in mir za čvek-pa ni nobene
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:15:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi smo iz terena... dete je padlo v minuti dvajset za svobodo naroda... je že bil kr tečka.... mama je že omako za testenine skuhaja, solato pripravila, juhica je še od včeraj, testenine pa skuham ko se tamali zbudi. Aja pa lase sem si oprala je že bla nuja meni se ni zdelo Saj sva se z Taiem zmenla, da gre spat ko prideta gor. Priden, da me vsaj nekdo uboga tasa.... te si si me pa slabo ogledala- za lase mislim glede uboganja pa ... hvala bogu-se boš pa k nam preselila da bo Tai vedno ubogal
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:18:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no fino... ko imam jaz čas in mir za čvek-pa ni nobene jaz pa sem duhec Casper
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:20:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa.... te si si me pa slabo ogledala- za lase mislim glede uboganja pa ... hvala bogu-se boš pa k nam preselila da bo Tai vedno ubogal Bom te jutri intenzivno pogledala Ja, kdaj lahko pridem. Samo jaz mam mojo mini prikolico več ali manj stalno sabo. Saj Lija bo v kinderpetu spala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:20:30
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej je zbolel. Zjutraj se je zbudil s takim čudnim kašljem in hropel, da sva ga kar P peljala in je dobil pumpici Ventoline in Flixotide. Pa tam inhalacije. V sredo imamo kontrolo. Drugače je pa ok, dobre volje, brez vročine. Moram kupit inhalator. Saj verjetno bo imel Hofer spet kakšno akcijo. Podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:24:15
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa.... te si si me pa slabo ogledala- za lase mislim glede uboganja pa ... hvala bogu-se boš pa k nam preselila da bo Tai vedno ubogal Bom te jutri intenzivno pogledala Ja, kdaj lahko pridem. Samo jaz mam mojo mini prikolico več ali manj stalno sabo. Saj Lija bo v kinderpetu spala ja Lija pri Taiu, ti pa pri Denisu
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:24:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 BB - jaz sem bila včeraj full razočarana, da je šel Igor ven . Makija bi mogl vun dat. Katy,jaz tudi... Sem pa vesela,da vsaj ena deli moje mnenje glede Igorja,da nisem glih čisto edina,ki ga zagovarja . Me zanima kako dolgo se jim bo sedaj cedilo med in mleko,ko so se rešili še zadnjega "manipulatorja"
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:29:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja Lija pri Taiu, ti pa pri Denisu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:30:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tinej Inhalator imam jaz tudi iz Hoferja,imeli pa so ga januarja v ponudbi... Lenci trije dedi bodo Mi bomo tudi verjetno sli,midva pa svak in svakinja poleg LIMBUŠ - Telovadnica OŠ Rada Robiča,sobota 27.november ob 20.00. Predprodaja vstopnic Trgovina Kolaček Limbuš in Okrepčevalnica Jelka Pekre. Zdaj pa mi povejte kje je ta trgvoina ali okrepcevalnica?? Da najdem jaz to Mislim,da misliš trgovino Klasek,ker druge ni v Limbužu.To je pa za lekarno.Jelka pa je v Pekrah,nad gasilskim domom.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:31:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla povedat,kaj imamo danes mi za kosilo.Filano papriko,pire in gov.juho.Zaj pa čakam nakazilo,da lahko grem v nabavo,pa še kuj nič ni blo.Ne vem,kaj čarajo danes. otroški že ob osmih zjutraj
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:33:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 za Tineja in tebe. Pa da se čimprej pozdravita. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:37:42
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa doma...spila drugi kafe....počasi grem po otroke..popoldne pa tak v Niagaro spet nalogo delat...moj pa bo kindra
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:38:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, šibam po šefico pol pa pelamo avto k mehaniku. Juhej, spet bodo € šli Lepo bodite se tipkamo kaj zvečer Elevitka treba se je zmenit kam bomo jutri šibnile da pride še Ly cuj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:40:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla povedat,kaj imamo danes mi za kosilo.Filano papriko,pire in gov.juho.Zaj pa čakam nakazilo,da lahko grem v nabavo,pa še kuj nič ni blo.Ne vem,kaj čarajo danes. otroški že ob osmih zjutraj kiro banko te ti maš? JAz jih nisem mela še tak zjutraj, ker sem hodla dnar dvigovat za frizerja, pa se mi zdi da še ni blo nakazano.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:42:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar ... Zaj pa čakam nakazilo,da lahko grem v nabavo,pa še kuj nič ni blo.Ne vem,kaj čarajo danes. jaz sem zelo zelo šokirana nad plačo negativno namreč... Jaz pa sem kr lepo dobla,glede na to,da sem samo par dni v oktobru delala!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:45:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 BB - jaz sem bila včeraj full razočarana, da je šel Igor ven . Makija bi mogl vun dat. Katy,jaz tudi... Sem pa vesela,da vsaj ena deli moje mnenje glede Igorja,da nisem glih čisto edina,ki ga zagovarja . Me zanima kako dolgo se jim bo sedaj cedilo med in mleko,ko so se rešili še zadnjega "manipulatorja" Glede Igorja je tak, da ga nisem sicer zagovarjala, ampak pač ima fore, tako kot vsi in se mi zdi, da jih je on imel upravičeno, eni pa pa joj, ta BB je meni full hecen Se mi zdi, da se ljudje iz tedna v teden spreminjajo - verjetno res psiha dela svoje. Za Sandro npr. sem še prejšnji teden bla prepričana da je carica, ta teden pa ga je nekaj srala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:48:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla povedat,kaj imamo danes mi za kosilo.Filano papriko,pire in gov.juho.Zaj pa čakam nakazilo,da lahko grem v nabavo,pa še kuj nič ni blo.Ne vem,kaj čarajo danes. otroški že ob osmih zjutraj Jaz sem jih ob 10-h dobila nakazane komaj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:48:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kiro banko te ti maš? JAz jih nisem mela še tak zjutraj, ker sem hodla dnar dvigovat za frizerja, pa se mi zdi da še ni blo nakazano. sparkase
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:49:41
|
|
|
|
katy83
|
aja, punce sem vam pozabla povedat, da imamo bolhe Odkar nimamo več mačke not, so bolhe v hiši. Ok, do zdaj sem 3 vidla, ampak dragi je po nogah že celi popikan Zdaj se odločama al bova šla za vikend v moje stanovanje al pa bomo kt tu pa to iztrebimo Pa zakaj za vraga se moram vsakič znova prijavit na RR, ko hočem kaj napisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:50:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kiro banko te ti maš? JAz jih nisem mela še tak zjutraj, ker sem hodla dnar dvigovat za frizerja, pa se mi zdi da še ni blo nakazano. sparkase jaz tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:50:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar ... Zaj pa čakam nakazilo,da lahko grem v nabavo,pa še kuj nič ni blo.Ne vem,kaj čarajo danes. jaz sem zelo zelo šokirana nad plačo negativno namreč... Jaz pa sem kr lepo dobla,glede na to,da sem samo par dni v oktobru delala! ja dopust je full lepo plačan, bolniška sicer malo manj ampak okej. Čakam na plačilno listo, ker me res zanima kaj za vraga je zdaj tak blo da sem tolk dobla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 13:51:34
|
|
|
|
katy83
|
Elevitka in Tasa hvala za odgovore glede kombinezona
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?