Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 10:01:54
|
|
|
|
Lenči_
|
Dobro jutro! Danes smo spali vsi do 8. Pasalo a lot! M. že ajča dop. spanec. Včeraj smo bli pr tašči na kosilu. V pet. grema z mojim na 30 letnico in bi rad, da malo pustima pr njegovi mami. Hm... meni pa tak bed. Bi raje bla doma z njo. Se bojim, da bo kaj narobe. Ampak sem malo brala po netu o tem in mislim, da je čas, da gre malo, da se navadi. Pa sej ob kakih 12 bova že pr njej ali še prej, če bo kaj narobe. sami - za mičkena. Naj se čim prej pozdravita! Pa vse najboljše tvojemu prvorojencu! Zunaj je ful toplo. Ko se M. zbudi pičiva malo na zrak, pol pa kosilček kuhat. Nimam pojma kaj bomo jedli. Bom se odločla, ko naštudiram, kaj sploh imamo v hladilniku, zmrzovalniku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 10:15:44
|
|
|
|
majakla
|
Mi pa se doma menimo za krst, da bosta babi - Nikova prababi, aja in babi (tašča) srečni. Pa bi rada imela v soboto, tako da v Brezju odpade, me zdaj mika Stolnica, v Svečini pa res ne bi. Ima katera kakšno izkušnjo???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 10:16:40
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš? Kaj..zajca tudi ne ješ? ma daj....škoda take cart žvali pojest to pa je res...zato jaz ne jem konjskega mesa Jaz še tud nisem zekota jedla, niti konja. Jedla sem srno v golažu.. No bol tekoče, kot samo meso. Drugače pa jemo mi doma predvsem kuro, purana, svinjino, govedino zeelooo redko. In to je to. Aja, pa ribe imava rada. Drugega mesa pa ne jemo načeloma. Aja, zadnič je moj prneso raco iz špara za martinovo. Je bla dobra. Najboljše pa je blo to, da je M. tisti dan ves čas govorila ga- ga. Jaz pa nazaj. Ja danes bomo ga- ga jedli.. Ojej, boga raca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 10:25:54
|
|
|
|
Lenči_
|
Tiste, ki ste gledale 3 dedi.smo kako je bilo??? Se splača it gledat? Aja, pa do nazgla.. glasbena komedija, je katera gledala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 10:40:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Tiste, ki ste gledale 3 dedi.smo kako je bilo??? Se splača it gledat? Aja, pa do nazgla.. glasbena komedija, je katera gledala? Ful so bli dobri, jaz sem crkavala, sploh ko so točno mene opisali, ja, to se je moj še le smejal. Jaz konjskega mesa tudi ne bi jedla, pa laboda ne, pa mačke, psa, ... so pa mi enkrat podturili klobase domače in pol povedali, da je bilo tudi konjsko meso not .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 10:47:44
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Tiste, ki ste gledale 3 dedi.smo kako je bilo??? Se splača it gledat? Aja, pa do nazgla.. glasbena komedija, je katera gledala? Ful so bli dobri, jaz sem crkavala, sploh ko so točno mene opisali, ja, to se je moj še le smejal. Jaz konjskega mesa tudi ne bi jedla, pa laboda ne, pa mačke, psa, ... so pa mi enkrat podturili klobase domače in pol povedali, da je bilo tudi konjsko meso not . O, super. Kaj veš, če bodo kaj spet v kratkem tukaj okoli maribora. Prej sem vidla, da bo v žalcu. To mi je predaleč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 11:05:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Tiste, ki ste gledale 3 dedi.smo kako je bilo??? Se splača it gledat? Aja, pa do nazgla.. glasbena komedija, je katera gledala? Midva z mojim sma jih šla tudi gledat. Nasmejala do solz. Se splača it.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 11:06:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla so pa mi enkrat podturili klobase domače in pol povedali, da je bilo tudi konjsko meso not . UUUU konjske klobase, mater je to dobro. Mmmmmmmmmmmm.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 11:11:32
|
|
|
|
marta82
|
Tinej je zbolel. Zjutraj se je zbudil s takim čudnim kašljem in hropel, da sva ga kar P peljala in je dobil pumpici Ventoline in Flixotide. Pa tam inhalacije. V sredo imamo kontrolo. Drugače je pa ok, dobre volje, brez vročine. Moram kupit inhalator. Saj verjetno bo imel Hofer spet kakšno akcijo. Kosilo... goveja juha. Jaz sem tako ful omejena, ker me nenormalno matra če karkoli pojem. Pojest moram čisto malo pa še to samo rodo meso pripravljeno brez maščob, kuhan krompir, riž, kus kus, nemastna juha pa se počasi konča. Pogrešam pravo hrano! Zajca ne jem. Zame so hišni ljubljenčki. To mi je isto, kot da bi mačko pojedla. Tudi konja ne jem. Ko sem bila mlajša je bil in horseburger v Lj pa sem enkrat jedla in imela še cel mesec nočne more, da me konji lovijo in hočejo pojest, ker sem kao jaz njihovega prijatelja pojedla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 11:27:00
|
|
|
|
Sacherca
|
Tinej Inhalator imam jaz tudi iz Hoferja,imeli pa so ga januarja v ponudbi... Lenci trije dedi bodo Mi bomo tudi verjetno sli,midva pa svak in svakinja poleg LIMBUŠ - Telovadnica OŠ Rada Robiča,sobota 27.november ob 20.00. Predprodaja vstopnic Trgovina Kolaček Limbuš in Okrepčevalnica Jelka Pekre. Zdaj pa mi povejte kje je ta trgvoina ali okrepcevalnica?? Da najdem jaz to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 11:37:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi pa se doma menimo za krst, da bosta Nikova prababi in babi (tašča) srečni. Pa bi rada imela v soboto, tako da v Brezju odpade, me zdaj mika Stolnica, v Svečini pa res ne bi. Ima katera kakšno izkušnjo??? Nič izkušenj, hmm , jaz pa pojma nimam o tem, moj bi naj bil neki verni, te pa nič ne zrihta. Ga bom morala za kravatl primit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 11:38:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Predprodaja vstopnic Trgovina Kolaček Limbuš in Okrepčevalnica Jelka Pekre. Zdaj pa mi povejte kje je ta trgvoina ali okrepcevalnica?? Da najdem jaz to Ja v Limbušu in Pekrah, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:04:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Predprodaja vstopnic Trgovina Kolaček Limbuš in Okrepčevalnica Jelka Pekre. Zdaj pa mi povejte kje je ta trgvoina ali okrepcevalnica?? Da najdem jaz to Ja v Limbušu in Pekrah, ne.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:09:35
|
|
|
|
ly117
|
Nadelala sem se, najedla in naklepetalo po telefonu tudi, zdaj pa morem počasi na šiht. Pa mi ni, bi šla rajši malo v deželo sanj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:10:30
|
|
|
|
ly117
|
za Tineja in tebe. Pa da se čimprej pozdravita.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:11:26
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka in tasa, zmenita se za jutri pa mi naj ena po SMS sporoči kdaj se dobita, da se vama pridružim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:14:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej je zbolel. Zjutraj se je zbudil s takim čudnim kašljem in hropel, da sva ga kar P peljala in je dobil pumpici Ventoline in Flixotide. Pa tam inhalacije. V sredo imamo kontrolo. Drugače je pa ok, dobre volje, brez vročine. Moram kupit inhalator. Saj verjetno bo imel Hofer spet kakšno akcijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:14:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Elevitka in tasa, zmenita se za jutri pa mi naj ena po SMS sporoči kdaj se dobita, da se vama pridružim. ja, se bove zmenle pa ti javim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:18:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ... Zaj pa čakam nakazilo,da lahko grem v nabavo,pa še kuj nič ni blo.Ne vem,kaj čarajo danes. jaz sem zelo zelo šokirana nad plačo negativno namreč...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:19:58
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka.... HVALA še enkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:23:57
|
|
|
|
ly117
|
Babike morem it. Mamo neki sestanek ob 13h o avtonomnem čiščenju ali nekaj takega. Vglavnem spet zapravljanje časa. Se tipkamo zvečer če še bo kera gor seveda. Čaooooooooo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:30:27
|
|
|
|
katy83
|
dan. Madonca kak piha veni, no. Majakla - mi smo imeli krst v Brezju in je blo zakon Župnik je res taki moderni, res da je med mašo krst ampak to da krstu nek čar. Jaz sem bila full proti, ampak potem pa mi ni bilo žal. Je dobro izpadlo. Še moj, ki ni ravno neki vernik, je bil zadovoljn. Marta - za tvojega bolančka Sami - vse najboljše za tvojega pubeca pa tudi tebi za bolančiko BB - jaz sem bila včeraj full razočarana, da je šel Igor ven . Makija bi mogl vun dat. zdaj pa dve vprašanji za mamice, ki ste to dalj časa kot jaz (torej vse) : najprej zimski kombinezon oz. pajac: imam ga, ampak se že zdaj sprašujem sledeče: Kaj to otroka doma kr v njega oblečeš in potem ga v avto daš s tem vred, imam občutek da mu bo vroče preden mi do cilja (npr.parka) pridemo al ga pač oblečeš, pa potem še to zraven vzameš alpsko/kravje mleko: kdaj ste zaačele to dajat otročkom. vem da naj ne bi do 1 leta, ampak meni je to malo pretirano. Lahko začnem tam pri 9 mesecih malo po malo? Koala, to boš ti verjetno še najbolj znala pojasnit glede prehitrega uvajanja mleka???? da ne bo pomote zakaj izpostavljam Koala, ampak menda mi je ona rekla, da je imela diplomsko o tem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:45:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka.... HVALA še enkrat ah daj no.... malenkost če bi vedla kaj nucaš in kaj ti je všeč bi ti sama kaj kupla... tak pa si sama izbrala (pa še to jedva minimalno po prerekanju)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:47:05
|
|
|
|
elevitka
|
mi smo iz terena... dete je padlo v minuti dvajset za svobodo naroda... je že bil kr tečka.... mama je že omako za testenine skuhaja, solato pripravila, juhica je še od včeraj, testenine pa skuham ko se tamali zbudi. Aja pa lase sem si oprala je že bla nuja
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 12:56:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Katy jaz sem Liji KM dala že po 6.mesecih za probat, čeprav sva se skoraj do 8. dojili še. Pediatrinja mi je pr 6.mesecih rekla, da zdaj pa ji lahko že damo in sem ji dala. Sem pa kupovala Planiko. Glede kombinizona pa sem jaz Lijo oblekla in jo v tem dala v avto. Je res da pol nismo kurli v avtu, ker bi jo pregrela. Če pa smo šli na daljšo turo pa sem imela kombinizon cuj in je to blo to.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?