Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:58:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš? Nop.Pa veš kak je dober. V vseh oblikah, pečen, pohan, dušen. Mnajmi.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:59:42
|
|
|
|
arabela*
|
ku mele rrrrrrrrrrrrr pošteno se norca z nas delajo tu se mi zdi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:00:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš? Kaj..zajca tudi ne ješ? ma daj....škoda take cart žvali pojest to pa je res...zato jaz ne jem konjskega mesa
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:00:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 dobra ideja,pa tak teeeežko izvedljiva a-ha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:00:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš? Kaj..zajca tudi ne ješ? ma daj....škoda take cart žvali pojest to pa je res...zato jaz ne jem konjskega mesa jaz jem vse zaren...konja, perutnine..zajca.. ...srne.... ..pa še bi se našlo...zdaj bom še ribe težko, ko jih imam doma
< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.11.2010 9:01:48 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:04:16
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka v sredo imava z T. kontrolo dopoldan pri P.... te pa lahko jutri?? Ker v sredo popoldan greve midve z Lijiko v Lenart babi jezit lahko ja
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:04:46
|
|
|
|
arabela*
|
Nič...grem...se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:05:44
|
|
|
|
koala
|
Saraya jaz sem bila podobnega mnenja dkoler nisem probala zajca izpod rok moje zlate taščice. Od takrat naprej pa je cart dokler skaklja po kletki, ko je brez glave, kože in repapa je samo NJAAAAAAAAAAAAAAMI!!!! Jaz imam sicer rada samo pečenega v zelenjavici, najmai. ly mi smo tudi jedli zajca včeraj...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:08:20
|
|
|
|
elevitka
|
mah.... bom kr tukaj... ker že pol ure poskušam poslat zs pa ne gre- tasa kako torto si ti želiš? sadno al čokoladno?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:10:32
|
|
|
|
Sacherca
|
Dan Vas prebrala..melje tako,da ne vem,ce bo kaj uspelo iz pisanja....Danes nam odpadel tecaj nemscine,tako,da v sredo spet .... Spijem kavo pa grem v knjiznico,pol pa kosilo narest... Mi tudi veselo mlatimo po zajcih adios
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:12:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pečenega še sicer nisem jedla, sem pa jedla zajčji paprikaš njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:13:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca kam bi pa ti hujšala??? marsikam v jezik?? tu pa ne bo šlo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:28:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj bo danes dobrega za kosilo? Jaz bom naredila pire krompir, grahovo omako in mesni sir. Jan bo pa še jedel juho, ki mi je ostala od včeraj. isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. Mnjami! Mi lušte delaš!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:31:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš? Nop.Pa veš kak je dober. V vseh oblikah, pečen, pohan, dušen. Mnajmi. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:35:51
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Elevitka,si bila ti slučajno v petek dopoldan pri P -glede na to,da sem te vidla samo na sliki,je veliko možnosti,da sem zabluzila... ne nisem bila v petek... v sredo pa ja
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:45:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Elevitka,si bila ti slučajno v petek dopoldan pri P -glede na to,da sem te vidla samo na sliki,je veliko možnosti,da sem zabluzila... ne nisem bila v petek... v sredo pa ja ok še dobro,da sem bila tiho....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:53:21
|
|
|
|
majakla
|
Daaan. Midva z Nikom sva bila v petek dopoldan pri njegovi dr. BB: meni je vse skupaj že rahlo tečno, boljše je nemce gledat, ki pa jih trenutno ni. Zajca tudi jaz jem, ampak ne takega suhega kot ga tašča pripravi, pokojna babi nas je vse razvajala - zdaj pa več nič ni pravega okusa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:54:12
|
|
|
|
matcar
|
Pozabla povedat,kaj imamo danes mi za kosilo.Filano papriko,pire in gov.juho.Zaj pa čakam nakazilo,da lahko grem v nabavo,pa še kuj nič ni blo.Ne vem,kaj čarajo danes.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 9:56:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ku mele rrrrrrrrrrrrr pošteno se norca z nas delajo tu se mi zdi podpis Pa še en podpis.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?