|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
8.11.2010 8:54:55   
matcar
Tasa,kak delaš ta teden?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
8.11.2010 8:55:16   
botrca
BB: Sem gledala in moje mnenje je, da pri nas vlada samo boj za prestiž, denar in ena sama faušija. Sram jih je lahko kako predstavljajo Slovenijo. Bog vedi kaj si oni Finec misli o nas...ena mala državica pa toliko hinavščine in zahrbtnosti.

Komentatorji
: ja res je, da bi naj bili "izobraženi" samo pol se ne bi tako obnašali in pljuvali po tekmovalcih...saj pa jih sploh ne poznajo. Sram jih bodi.
Nana: nisem gledala vsega ampak se je vidlo, da je ful presenečena ker ni vedela kaj narod misli o njej. Si je boga, če je res takšna kot so jo predstavili in mož in komentatorji ampak naj se pa tudi malo zamisli kje je delala napake in naj vidi kaj je mož govoril o njej. Od njega se mi pa zdi zelo grdo in sebično, ker jo je predstavil kot da je nesposobna živet brez njega...on pa je zdaj postal oh in ah v Sloveniji in vsi se mu klanjajo, njo pa so vsi po vrsti ponižali in poteptali koliko se je lahko dalo. Mi je bilo žal, ko sem včeraj gledala kako je imela solzne oči ampak po drugi strani pa sem razočarana nad vsemi ki so jo tako grdo in javno popljuvali.

Za ostale tekmovalce
nimam nekega posebnega mnenja ker so mi vsi enaki, hinavci, zahrbtneži, pokvarjenci...razen Sandre ki je tudi mene pozitivno presenetila in Urška tudi zaenkrat. Kako so Sandro pričakali pa raje ne bi, ker je škoda besed. Sramota!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
8.11.2010 8:59:00   
matcar
Botrca,Niko si ni ustvaro dobrega mnenja o SLO,sem brala v časopisu.Ne samo to,da se nobeden ni prav pogovarjal z njim,samo so se kregali.Tako,da res škoda besed!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
8.11.2010 8:59:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tasa,kak delaš ta teden?
danes od 10-14, pol pa v čet. in petek od 14-21h

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
8.11.2010 8:59:39   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

BB: Sem gledala in moje mnenje je, da pri nas vlada samo boj za prestiž, denar in ena sama faušija. Sram jih je lahko kako predstavljajo Slovenijo. Bog vedi kaj si oni Finec misli o nas...ena mala državica pa toliko hinavščine in zahrbtnosti.

Komentatorji
: ja res je, da bi naj bili "izobraženi" samo pol se ne bi tako obnašali in pljuvali po tekmovalcih...saj pa jih sploh ne poznajo. Sram jih bodi.
Nana: nisem gledala vsega ampak se je vidlo, da je ful presenečena ker ni vedela kaj narod misli o njej. Si je boga, če je res takšna kot so jo predstavili in mož in komentatorji ampak naj se pa tudi malo zamisli kje je delala napake in naj vidi kaj je mož govoril o njej. Od njega se mi pa zdi zelo grdo in sebično, ker jo je predstavil kot da je nesposobna živet brez njega...on pa je zdaj postal oh in ah v Sloveniji in vsi se mu klanjajo, njo pa so vsi po vrsti ponižali in poteptali koliko se je lahko dalo. Mi je bilo žal, ko sem včeraj gledala kako je imela solzne oči ampak po drugi strani pa sem razočarana nad vsemi ki so jo tako grdo in javno popljuvali.

Za ostale tekmovalce
nimam nekega posebnega mnenja ker so mi vsi enaki, hinavci, zahrbtneži, pokvarjenci...razen Sandre ki je tudi mene pozitivno presenetila in Urška tudi zaenkrat. Kako so Sandro pričakali pa raje ne bi, ker je škoda besed. Sramota!

se strinjam! user posted image Trenutno je moja favoritka kar Sandra. Pa naj zmaga malecka. Aja, pa še Zlatko valda. Samo se mu domov mudi, tak da ne vem kak bo..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
8.11.2010 9:01:04   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tasa,kak delaš ta teden?

Sranje,sem mislila,da boma kaj skupaj.Jaz sem pa danes pa v sredo fraj,ju3 pa sem od 14-21.Za ostale dneve pa bom ju3 vidla,ko grem delat.Komaj že čakam,čuj.Sem bla šokirana,ko mi je V. urnik povedala v petek.Sploh,da me je za danes fraj pisala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
8.11.2010 9:02:27   
tasa_m
No, včeraj sem tudi jaz gledala BB. Ko je bilo onec pa sem gledala BB live do 1h zjutraj.
In meni je npr. Ines kul, zraven Sandre seveda. Urška je pokazala da se zna postavit zase, kar je pravilno, glede Makija in Igora nimam komentarja, ker sta pametna u 3 krasne, Zlatko mi gre na živce z njegovim smehom, Činč pa mi je postal "baba", ki samo gleda ki bo lahko kaj sčvekal ven. Tak da mene je definitivno presenetil, ampak na žalost v neg. smer user posted image
Sem koga pozabla??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
8.11.2010 9:02:32   
botrca

Naj vam sonce sije ves dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala enako user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
8.11.2010 9:04:45   
tasa_m

Tasa,kak delaš ta teden?

Sranje,sem mislila,da boma kaj skupaj.Jaz sem pa danes pa v sredo fraj,ju3 pa sem od 14-21.Za ostale dneve pa bom ju3 vidla,ko grem delat.Komaj že čakam,čuj.Sem bla šokirana,ko mi je V. urnik povedala v petek.Sploh,da me je za danes fraj pisala.user posted image
mislim, da sva v čet in petek skup, sam nisem pa ziher. En dan vem da sma ziher, ker sem gledala, Samo ti priješ komaj ob 16h.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
8.11.2010 9:06:49   
botrca

Botrca,Niko si ni ustvaro dobrega mnenja o SLO,sem brala v časopisu.Ne samo to,da se nobeden ni prav pogovarjal z njim,samo so se kregali.Tako,da res škoda besed!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 8.11.2010 9:07:21 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
8.11.2010 9:10:04   
tasa_m
Pa jaz ne vem, kaj ste pričakovale da bo Niko dobil dobro mnenje o slevencih in sloveniji? user posted image
Jaz nisem, saj tud nazadnje ko je bil BB so pričakalai tujca tak grdo da brez veze user posted image Tak da... nič novega, taki smo slovenci user posted image Sicr pa saj nii en ni nekaj angleško full obvladal. So se trudli ampak ji je očitno bilo too much se z njim pogovarjat.

Jih gledam zdaj na LIVE, se menijo kak bodo Igorja pobrili. No, Mišo ga bo user posted image user posted image drugače pa poležavajo in ne vejo kam se naj dajo user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
8.11.2010 9:21:34   
matcar

Tasa,kak delaš ta teden?

mislim, da sva v čet in petek skup, sam nisem pa ziher. En dan vem da sma ziher, ker sem gledala, Samo ti priješ komaj ob 16h.

Aha,ok hvala.user posted image Bom tak ju3 vidla še za ostale dneve.Ti prinesem od Lee tisto,kar ti že nosim celo večnost,pa 2 linota imam za tebe!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
8.11.2010 9:29:42   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Mushroom

Punce, za eno pomoč bi vas prosila, verjetno bo mi lahko pomagala katera od vas, ki je pred kratkim rodila

Pri porodu sem imela zelo prijazno, mlado babico, imena pa si žal nisem zapomnila. Po moje je imela manj kot 30 let, rdečkaste lase nekje do ramen (rodila sem letos avgusta). Če mogoče katera ve, katero babico mislim, bi bila zelo vesela, če bi mi povedale njeno ime. Sem prav jezna na sebe, ko si nikoli ne zapomnim imen  Je pa tale ziher najmlajša babica tam user posted image (UKC Maribor)

Če se ne motim, opisuješ Barbaro Fajs. Njo sem jaz mela pri porodu, in je res super user posted image user posted image user posted image user posted image Kapo dol, res. Če bi še enkrat šla rodit in če bi si lahko babico izbiral, bi sigurno zbrala njo. Res, same pohvaleuser posted image

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
8.11.2010 9:32:24   
rina22
dan user posted image

sem vas brala za nazaj, ste ble pridne s čvekanjem user posted image user posted image user posted image user posted image

matcaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da si se pravilno odločilauser posted image Vsekakor pa, kot so ti že ostale punce napisale - kakorkoli se boš odločla, ti bomo stale ob straniuser posted image Možeka pa kar lepo na trdo primi in bo user posted image

elevitkauser posted image user posted image

BB sem gledala, ampak se bom komentarja vzdržala user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
8.11.2010 9:33:01   
matcar
Jaz pa sem si včeraj končno skuhala kompot iz jabolk in suhih sliv,pa šmorn zraven,seveda je ostalo in sem še zaj veselo papcala to.user posted image user posted image user posted image Mater,se vidi,da semuser posted image .user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
8.11.2010 9:34:49   
matcar
Rina,sem ga že.Upam,da bo kaj zaleglo.user posted image Obnaša se malo boljše,bomo vidli,kak bo v nadaljno!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
8.11.2010 9:35:31   
elevitka
dan

vidim da je bb na tapeti... bi zud jaz povedla svoje pa ne morem ker mali visi na meni-vidim da se večina vse strinjamo in smo podobnega mnenja.

noč nikakva-samo driska in bruha, ga vprašam kaj ga buba pa kažr na čeljust (to je lahko zob, grlo ali uho) in trebušček. Je nena čisto nič zaj niti zize noče vodo tud zelo malo, katastrofa sam jokca in je skoz zalepljen name- se mi bošček tak smili da joj- P pa začne delat ob 13 komaj.Pa še hčije hvala bogu ne user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
8.11.2010 9:35:40   
rina22

To je pa taka pretirana izjava user posted image Ne vem, ali je to izjavo on ali kak prepameten novinar, ampak da si ustvariš slabo mnenje o neki državi na podlagi reality showa?! Lahko si ustvariš samo slabo mnenje o stanovalcih, ne pa o celotni državi (in drugih ljudeh, ki živijo/mo v tej državi).

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
8.11.2010 9:36:22   
rina22

Jaz pa sem si včeraj končno skuhala kompot iz jabolk in suhih sliv,pa šmorn zraven,seveda je ostalo in sem še zaj veselo papcala to.user posted image user posted image user posted image Mater,se vidi,da semuser posted image .user posted image

super user posted image user posted image user posted image ti kar lepo papcaj, kar ti paše user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
8.11.2010 9:37:13   
rina22

Rina,sem ga že.Upam,da bo kaj zaleglo.user posted image Obnaša se malo boljše,bomo vidli,kak bo v nadaljno!

Lepo user posted image Upam, da ga bo čim dlje držalo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
8.11.2010 9:39:07   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

noč nikakva-samo driska in bruha, ga vprašam kaj ga buba pa kažr na čeljust (to je lahko zob, grlo ali uho) in trebušček. Je nena čisto nič zaj niti zize noče vodo tud zelo malo, katastrofa sam jokca in je skoz zalepljen name- se mi bošček tak smili da joj- P pa začne delat ob 13 komaj.Pa še hčije hvala bogu ne user posted image

Ojoj, bgi T user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da si čimprej opomore..
Vreme je pa res za bruhat user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
8.11.2010 9:51:16   
botrca
Pa kaj je z rr? Melje kot polž, nimam številk, črk...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
8.11.2010 10:02:17   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

super user posted image user posted image user posted image ti kar lepo papcaj, kar ti paše user posted image

meni je v nosečnosti ful pasal med. Vsako jutro sem ga jedla. Na koncu sem zmazala sama čez celo nosečnost 2 kg medu oz. dva kozarca (mislim, da je 900g). Te pa ni čudno, da sem pridelala 30 kg ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
8.11.2010 10:03:08   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

dan

vidim da je bb na tapeti... bi zud jaz povedla svoje pa ne morem ker mali visi na meni-vidim da se večina vse strinjamo in smo podobnega mnenja.

bogi..user posted image user posted image user posted image da bo čim prej zdrav!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.11.2010 10:10:24   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

To je pa taka pretirana izjava user posted image Ne vem, ali je to izjavo on ali kak prepameten novinar, ampak da si ustvariš slabo mnenje o neki državi na podlagi reality showa?! Lahko si ustvariš samo slabo mnenje o stanovalcih, ne pa o celotni državi (in drugih ljudeh, ki živijo/mo v tej državi).
Narobe sem napisala,mislila sem na ljudi v BB.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?