Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 8:54:55
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,kak delaš ta teden?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 8:55:16
|
|
|
|
botrca
|
BB: Sem gledala in moje mnenje je, da pri nas vlada samo boj za prestiž, denar in ena sama faušija. Sram jih je lahko kako predstavljajo Slovenijo. Bog vedi kaj si oni Finec misli o nas...ena mala državica pa toliko hinavščine in zahrbtnosti. Komentatorji: ja res je, da bi naj bili "izobraženi" samo pol se ne bi tako obnašali in pljuvali po tekmovalcih...saj pa jih sploh ne poznajo. Sram jih bodi. Nana: nisem gledala vsega ampak se je vidlo, da je ful presenečena ker ni vedela kaj narod misli o njej. Si je boga, če je res takšna kot so jo predstavili in mož in komentatorji ampak naj se pa tudi malo zamisli kje je delala napake in naj vidi kaj je mož govoril o njej. Od njega se mi pa zdi zelo grdo in sebično, ker jo je predstavil kot da je nesposobna živet brez njega...on pa je zdaj postal oh in ah v Sloveniji in vsi se mu klanjajo, njo pa so vsi po vrsti ponižali in poteptali koliko se je lahko dalo. Mi je bilo žal, ko sem včeraj gledala kako je imela solzne oči ampak po drugi strani pa sem razočarana nad vsemi ki so jo tako grdo in javno popljuvali. Za ostale tekmovalce nimam nekega posebnega mnenja ker so mi vsi enaki, hinavci, zahrbtneži, pokvarjenci...razen Sandre ki je tudi mene pozitivno presenetila in Urška tudi zaenkrat. Kako so Sandro pričakali pa raje ne bi, ker je škoda besed. Sramota!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 8:59:00
|
|
|
|
matcar
|
Botrca,Niko si ni ustvaro dobrega mnenja o SLO,sem brala v časopisu.Ne samo to,da se nobeden ni prav pogovarjal z njim,samo so se kregali.Tako,da res škoda besed!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 8:59:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,kak delaš ta teden? danes od 10-14, pol pa v čet. in petek od 14-21h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 8:59:39
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca BB: Sem gledala in moje mnenje je, da pri nas vlada samo boj za prestiž, denar in ena sama faušija. Sram jih je lahko kako predstavljajo Slovenijo. Bog vedi kaj si oni Finec misli o nas...ena mala državica pa toliko hinavščine in zahrbtnosti. Komentatorji: ja res je, da bi naj bili "izobraženi" samo pol se ne bi tako obnašali in pljuvali po tekmovalcih...saj pa jih sploh ne poznajo. Sram jih bodi. Nana: nisem gledala vsega ampak se je vidlo, da je ful presenečena ker ni vedela kaj narod misli o njej. Si je boga, če je res takšna kot so jo predstavili in mož in komentatorji ampak naj se pa tudi malo zamisli kje je delala napake in naj vidi kaj je mož govoril o njej. Od njega se mi pa zdi zelo grdo in sebično, ker jo je predstavil kot da je nesposobna živet brez njega...on pa je zdaj postal oh in ah v Sloveniji in vsi se mu klanjajo, njo pa so vsi po vrsti ponižali in poteptali koliko se je lahko dalo. Mi je bilo žal, ko sem včeraj gledala kako je imela solzne oči ampak po drugi strani pa sem razočarana nad vsemi ki so jo tako grdo in javno popljuvali. Za ostale tekmovalce nimam nekega posebnega mnenja ker so mi vsi enaki, hinavci, zahrbtneži, pokvarjenci...razen Sandre ki je tudi mene pozitivno presenetila in Urška tudi zaenkrat. Kako so Sandro pričakali pa raje ne bi, ker je škoda besed. Sramota! se strinjam! Trenutno je moja favoritka kar Sandra. Pa naj zmaga malecka. Aja, pa še Zlatko valda. Samo se mu domov mudi, tak da ne vem kak bo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:01:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,kak delaš ta teden? danes od 10-14, pol pa v čet. in petek od 14-21h Sranje,sem mislila,da boma kaj skupaj.Jaz sem pa danes pa v sredo fraj,ju3 pa sem od 14-21.Za ostale dneve pa bom ju3 vidla,ko grem delat.Komaj že čakam,čuj.Sem bla šokirana,ko mi je V. urnik povedala v petek.Sploh,da me je za danes fraj pisala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:02:27
|
|
|
|
tasa_m
|
No, včeraj sem tudi jaz gledala BB. Ko je bilo onec pa sem gledala BB live do 1h zjutraj. In meni je npr. Ines kul, zraven Sandre seveda. Urška je pokazala da se zna postavit zase, kar je pravilno, glede Makija in Igora nimam komentarja, ker sta pametna u 3 krasne, Zlatko mi gre na živce z njegovim smehom, Činč pa mi je postal "baba", ki samo gleda ki bo lahko kaj sčvekal ven. Tak da mene je definitivno presenetil, ampak na žalost v neg. smer Sem koga pozabla??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:02:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naj vam sonce sije ves dan hvala enako
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:04:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,kak delaš ta teden? danes od 10-14, pol pa v čet. in petek od 14-21h Sranje,sem mislila,da boma kaj skupaj.Jaz sem pa danes pa v sredo fraj,ju3 pa sem od 14-21.Za ostale dneve pa bom ju3 vidla,ko grem delat.Komaj že čakam,čuj.Sem bla šokirana,ko mi je V. urnik povedala v petek.Sploh,da me je za danes fraj pisala. mislim, da sva v čet in petek skup, sam nisem pa ziher. En dan vem da sma ziher, ker sem gledala, Samo ti priješ komaj ob 16h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:06:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,Niko si ni ustvaro dobrega mnenja o SLO,sem brala v časopisu.Ne samo to,da se nobeden ni prav pogovarjal z njim,samo so se kregali.Tako,da res škoda besed!
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.11.2010 9:07:21 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:10:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa jaz ne vem, kaj ste pričakovale da bo Niko dobil dobro mnenje o slevencih in sloveniji? Jaz nisem, saj tud nazadnje ko je bil BB so pričakalai tujca tak grdo da brez veze Tak da... nič novega, taki smo slovenci Sicr pa saj nii en ni nekaj angleško full obvladal. So se trudli ampak ji je očitno bilo too much se z njim pogovarjat. Jih gledam zdaj na LIVE, se menijo kak bodo Igorja pobrili. No, Mišo ga bo drugače pa poležavajo in ne vejo kam se naj dajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:21:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,kak delaš ta teden? danes od 10-14, pol pa v čet. in petek od 14-21h Sranje,sem mislila,da boma kaj skupaj.Jaz sem pa danes pa v sredo fraj,ju3 pa sem od 14-21.Za ostale dneve pa bom ju3 vidla,ko grem delat.Komaj že čakam,čuj.Sem bla šokirana,ko mi je V. urnik povedala v petek.Sploh,da me je za danes fraj pisala. mislim, da sva v čet in petek skup, sam nisem pa ziher. En dan vem da sma ziher, ker sem gledala, Samo ti priješ komaj ob 16h. Aha,ok hvala. Bom tak ju3 vidla še za ostale dneve.Ti prinesem od Lee tisto,kar ti že nosim celo večnost,pa 2 linota imam za tebe!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:29:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mushroom Punce, za eno pomoč bi vas prosila, verjetno bo mi lahko pomagala katera od vas, ki je pred kratkim rodila Pri porodu sem imela zelo prijazno, mlado babico, imena pa si žal nisem zapomnila. Po moje je imela manj kot 30 let, rdečkaste lase nekje do ramen (rodila sem letos avgusta). Če mogoče katera ve, katero babico mislim, bi bila zelo vesela, če bi mi povedale njeno ime. Sem prav jezna na sebe, ko si nikoli ne zapomnim imen Je pa tale ziher najmlajša babica tam (UKC Maribor) Če se ne motim, opisuješ Barbaro Fajs. Njo sem jaz mela pri porodu, in je res super Kapo dol, res. Če bi še enkrat šla rodit in če bi si lahko babico izbiral, bi sigurno zbrala njo. Res, same pohvale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:32:24
|
|
|
|
rina22
|
dan sem vas brala za nazaj, ste ble pridne s čvekanjem matcar Upam, da si se pravilno odločila Vsekakor pa, kot so ti že ostale punce napisale - kakorkoli se boš odločla, ti bomo stale ob strani Možeka pa kar lepo na trdo primi in bo elevitka BB sem gledala, ampak se bom komentarja vzdržala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:33:01
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem si včeraj končno skuhala kompot iz jabolk in suhih sliv,pa šmorn zraven,seveda je ostalo in sem še zaj veselo papcala to. Mater,se vidi,da sem .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:34:49
|
|
|
|
matcar
|
Rina,sem ga že.Upam,da bo kaj zaleglo. Obnaša se malo boljše,bomo vidli,kak bo v nadaljno!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:35:31
|
|
|
|
elevitka
|
dan vidim da je bb na tapeti... bi zud jaz povedla svoje pa ne morem ker mali visi na meni-vidim da se večina vse strinjamo in smo podobnega mnenja. noč nikakva-samo driska in bruha, ga vprašam kaj ga buba pa kažr na čeljust (to je lahko zob, grlo ali uho) in trebušček. Je nena čisto nič zaj niti zize noče vodo tud zelo malo, katastrofa sam jokca in je skoz zalepljen name- se mi bošček tak smili da joj- P pa začne delat ob 13 komaj.Pa še hčije hvala bogu ne
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:35:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,Niko si ni ustvaro dobrega mnenja o SLO,sem brala v časopisu.Ne samo to,da se nobeden ni prav pogovarjal z njim,samo so se kregali.Tako,da res škoda besed! To je pa taka pretirana izjava Ne vem, ali je to izjavo on ali kak prepameten novinar, ampak da si ustvariš slabo mnenje o neki državi na podlagi reality showa?! Lahko si ustvariš samo slabo mnenje o stanovalcih, ne pa o celotni državi (in drugih ljudeh, ki živijo/mo v tej državi).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:36:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem si včeraj končno skuhala kompot iz jabolk in suhih sliv,pa šmorn zraven,seveda je ostalo in sem še zaj veselo papcala to. Mater,se vidi,da sem . super ti kar lepo papcaj, kar ti paše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:37:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rina,sem ga že.Upam,da bo kaj zaleglo. Obnaša se malo boljše,bomo vidli,kak bo v nadaljno! Lepo Upam, da ga bo čim dlje držalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:39:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka noč nikakva-samo driska in bruha, ga vprašam kaj ga buba pa kažr na čeljust (to je lahko zob, grlo ali uho) in trebušček. Je nena čisto nič zaj niti zize noče vodo tud zelo malo, katastrofa sam jokca in je skoz zalepljen name- se mi bošček tak smili da joj- P pa začne delat ob 13 komaj.Pa še hčije hvala bogu ne Ojoj, bgi T , da si čimprej opomore.. Vreme je pa res za bruhat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 9:51:16
|
|
|
|
botrca
|
Pa kaj je z rr? Melje kot polž, nimam številk, črk...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 10:02:17
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem si včeraj končno skuhala kompot iz jabolk in suhih sliv,pa šmorn zraven,seveda je ostalo in sem še zaj veselo papcala to. Mater,se vidi,da sem . super ti kar lepo papcaj, kar ti paše meni je v nosečnosti ful pasal med. Vsako jutro sem ga jedla. Na koncu sem zmazala sama čez celo nosečnost 2 kg medu oz. dva kozarca (mislim, da je 900g). Te pa ni čudno, da sem pridelala 30 kg ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 10:03:08
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka dan vidim da je bb na tapeti... bi zud jaz povedla svoje pa ne morem ker mali visi na meni-vidim da se večina vse strinjamo in smo podobnega mnenja. noč nikakva-samo driska in bruha, ga vprašam kaj ga buba pa kažr na čeljust (to je lahko zob, grlo ali uho) in trebušček. Je nena čisto nič zaj niti zize noče vodo tud zelo malo, katastrofa sam jokca in je skoz zalepljen name- se mi bošček tak smili da joj- P pa začne delat ob 13 komaj.Pa še hčije hvala bogu ne bogi.. da bo čim prej zdrav!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 10:10:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,Niko si ni ustvaro dobrega mnenja o SLO,sem brala v časopisu.Ne samo to,da se nobeden ni prav pogovarjal z njim,samo so se kregali.Tako,da res škoda besed! To je pa taka pretirana izjava Ne vem, ali je to izjavo on ali kak prepameten novinar, ampak da si ustvariš slabo mnenje o neki državi na podlagi reality showa?! Lahko si ustvariš samo slabo mnenje o stanovalcih, ne pa o celotni državi (in drugih ljudeh, ki živijo/mo v tej državi). Narobe sem napisala,mislila sem na ljudi v BB.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?