|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
7.11.2010 22:28:45   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj pa BB pa to?user posted image user posted image user posted image Blo napeto ko štrumfpantl.kak sem vesela,da je Nana ven šla!user posted image user posted image user posted image

ja, je bil čas da gre domov ja. Ni si pa zaslužila takega obravnavanja v oddaji. Grozno in poden od podna kako se obnašajo ti komentatorji. Nani je očitno bilo v življenju kaj prikrajšano in je zato taka. Vidi se, da je občutljiv človek. Takšnemu človeku je treba pomagat in ne tunkat. Če pa ji ne gre pomagat, pa roke gor in adijo, ne pa da jo tak linčaš pred celo Slo. Na bruh mi je šlo ko sem gledala. Absolutno so pretiravali!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.11.2010 22:32:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_
Ni si pa zaslužila takega obravnavanja v oddaji. Grozno in poden od podna kako se obnašajo ti komentatorji. Nani je očitno bilo v življenju kaj prikrajšano in je zato taka. Vidi se, da je občutljiv človek. Takšnemu človeku je treba pomagat in ne tunkat. Če pa ji ne gre pomagat, pa roke gor in adijo, ne pa da jo tak linčaš pred celo Slo. Na bruh mi je šlo ko sem gledala. Absolutno so pretiravali!

se popolnoma strinjam s tabouser posted image
Glede čelavega in angelce pa raje ne bi...na njun nivo se spuščat...katastrofa...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.11.2010 22:38:50   
majakla

Kaj pa BB pa to?user posted image user posted image user posted image Blo napeto ko štrumfpantl.kak sem vesela,da je Nana ven šla!user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.11.2010 22:42:34   
majakla

ja, je bil čas da gre domov ja. Ni si pa zaslužila takega obravnavanja v oddaji. Grozno in poden od podna kako se obnašajo ti komentatorji. Nani je očitno bilo v življenju kaj prikrajšano in je zato taka. Vidi se, da je občutljiv človek. Takšnemu človeku je treba pomagat in ne tunkat. Če pa ji ne gre pomagat, pa roke gor in adijo, ne pa da jo tak linčaš pred celo Slo. Na bruh mi je šlo ko sem gledala. Absolutno so pretiravali!

Morda, pa so ji s tem pomagali. Se bo malo zamislila? Morda.
Ne bi želela bit na njenem mestu, no, saj niti ne bi mogla bit,
sem raje direktna.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
7.11.2010 22:44:09   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

sem raje direktna.

morda so ji res s tem pomagali! Sem tudi sama na to pomislila. Ampak če sami govorijo o nekem nivoju ga naj tudi sami držijo. Bruhuhu!!!!!!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
7.11.2010 22:45:26   
majakla
Aja, Čeeer.

Ni pa primerjave s finci in nami. Pri nas sama kregarija,
nevoščljivost, šimfanje, ... tam pa prava harmonija.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
7.11.2010 22:47:38   
majakla

sem raje direktna.

morda so ji res s tem pomagali! Sem tudi sama na to pomislila. Ampak če sami govorijo o nekem nivoju ga naj tudi sami držijo. Bruhuhu!!!!!!!!

To pa vsekakor. Spustili so se pod mejo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
7.11.2010 22:48:26   
arabela*

sem raje direktna.

ma ni poenta...v njej..ona je taka kakor je...sicer pa roko na srce...ma saj ni bila tako grozna tud ne...pač vsak ima svoje fore...jbg..in da se zato človeka tak spljuva? Ne vem no...dobesedno greš v neko igro...in moraš res na vsako besedo pazituser posted image ....Se mi zdi da je zarad drugih stvari še bolj na tapeti.....kot zarad tega shovauser posted image ...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
7.11.2010 22:50:28   
Lenči_

Aja, Čeeer.

ja, prava harmonija:

http://www.youtube.com/watch?v=czwliKwwl-Y
user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.11.2010 22:50:58   
arabela*

Aja, Čeeer.

res katastrofa...Začetek full lep, zdaj pa tonejo v ...eh ni besed....Edina resnična favoritkinja je Sandra...pa Gena je bil zakon...ostali se pa bojo tak spožrli med sabo....pa sprejem ko se je vrnila?...bedn...jaz bi pričakovala nore objeme od vseh, ko me zagledajo....user posted image ..oni pa hladni ko led.....user posted image .......finčki so se mi full dopadli, tak povezani med sabo....prav prijetni..resuser posted image ...čutiš nek odnos med ljudmi.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.11.2010 22:52:28   
arabela*

Aja, Čeeer.

ja, prava harmonija:

user posted image

za crknituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.11.2010 22:53:24   
arabela*
grem via postlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.11.2010 22:54:22   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem via postlauser posted image user posted image user posted image

nočka .. Jaz tudi!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.11.2010 23:05:38   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aja, Čeeer.

ja, prava harmonija:

user posted image

za crknituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj (blek).

Te pa LAHKO NOČ user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.11.2010 23:14:38   
katy83
Čer

Preden grem spat, moram pokomentirat BB oz. stanovalce, ker sem ravno v tem noter (namesto v diplomiuser posted image , s katero vam že malo gnjavimuser posted image )

ok:

Činč - v začetku bil moj favorit in mogoče še zdaj, ne vem, malo ga je vse skup zeznilo...pač kamere, izolacija, psiha dela svoje. Še čakam, če se bo spet na stare tire spravil. user posted image

Sandra - absolutno me je punca presenetila, pozitivno seveda. Full se najdem v njem, dostikrat jokam z njouser posted image , skratka super. Ji privoščim zmago. Včasih ima fore, ampak jih imamo vsi. user posted image Pa rada dosti govori, tako kot jaz. user posted image

Nana - ma kaj te vem al sem jaz čudna ali kaj, ampak meni se pa ni zdela tak fuuuuuullllll slaba. user posted image Nekak je nisem znala prečitat. Je takšen bolj pikantni karakter, ampak drugače pa... Edinoi malo sem bla jezna na njo, ker se je do Sandre tak pocukrano obnašala, v spovednici pa jo je šinfala. user posted image   Ampak nikakor si ni zaslužila danes takih komentarjev. user posted image

Igor - Tudi on (če odštejem kaj dela zadnje dni - glede poniževanja žensk) se mi ne zdi tak slab. Pač frajer je kuhaluser posted image , one pa so mu non stop pod prste gledle, pa nič naredileuser posted image

Zlatko - ni mi všeč, čeprav je morda res edini ki se ne pretvarja.

Urška - tudi pozitivno presenečenjeuser posted image

Ines - eh, če bi jaz bla v hiši bi se z njo poklalauser posted image

Maki - adijo kak toto pametujeuser posted image

Mišo - mi je vedno bil car, zaenkrat še nimam spremenjenega mnenja

Katyuser posted image (se pravi jaz)- vau, res bi rada izkusila enkrat to na lastni koži. mislim, da bi blo kr težko. Sem človek, ki pokažem da mi nekdo gre na živce, nisem se pa še naučila tega direktno povedat (my mistakeuser posted image ). Verjetno bi se skušala v začetku prilagajat vsem, pol pa bi mi počasi film počo, pa bi se cmizdla tam. user posted image BB bi bil zame dobra šola, sploh zato ker sem tekmovalen tip človeka.

lahko noč, se tipkamo jutri

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
8.11.2010 6:46:57   
Mushroom
Punce, za eno pomoč bi vas prosila, verjetno bo mi lahko pomagala katera od vas, ki je pred kratkim rodila

Pri porodu sem imela zelo prijazno, mlado babico, imena pa si žal nisem zapomnila. Po moje je imela manj kot 30 let, rdečkaste lase nekje do ramen (rodila sem letos avgusta). Če mogoče katera ve, katero babico mislim, bi bila zelo vesela, če bi mi povedale njeno ime. Sem prav jezna na sebe, ko si nikoli ne zapomnim imen  Je pa tale ziher najmlajša babica tam user posted image (UKC Maribor)

< Sporočilo je popravil Mushroom -- 8.11.2010 6:47:58 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
8.11.2010 7:16:50   
marta82
Jutro.

Moram še jaz povedat, kaj je mene zmotilo pri bb (seveda poleg primitivnih in totalno pod nivojem komentarjev Angelce in Godniča). Gena mi deluje tak tipičen manipulativni nasilnež (oz. uporabljat moram besedno zvezo povzročitelj nasilja). Upam, da se motim in da se samo obnaša tak, ampak ima res tipično vedenje (torej predstavljanje žene kot manj sposobne od njega samega, na tak način, da njega okolica in verjetno vsaj nekaj časa tudi ona sama vidi kot njenega "rešitelja") pa nihče tega ne vidi, niti npr. Angelca, ki naj bi bila pedagoška delavka. Pa mu tam aplavzirajo na besede kak Nana brez njega ne more, ni sposobna bit sama not ipd. To je tako prikrito poniževanje žene, da mi gre prav na bruhanje in potem dobi potrdilo, kak je fajn mož in kako je lahko vesela, da ga ima in potem gre Angelci poljubit roko (isti osebi, ki je prej ves čas govorila zelo grdo o njegovi ženi), podn...

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
8.11.2010 7:46:05   
Lenči_

Dobro jutro!

M. se je zbudla danes ponoči kakih 10 x. Zmešalo se mi bo. Nimam pojma kaj ji je. Drugače pa en kos štrudla sem že zmazala user posted image , kavica se kuha...

IZVIRNO SPOROČILO: Mushroom

Punce, za eno pomoč bi vas prosila, verjetno bo mi lahko pomagala katera od vas, ki je pred kratkim rodila

Pri porodu sem imela zelo prijazno, mlado babico, imena pa si žal nisem zapomnila. Po moje je imela manj kot 30 let, rdečkaste lase nekje do ramen (rodila sem letos avgusta). Če mogoče katera ve, katero babico mislim, bi bila zelo vesela, če bi mi povedale njeno ime. Sem prav jezna na sebe, ko si nikoli ne zapomnim imen  Je pa tale ziher najmlajša babica tam user posted image (UKC Maribor)

Jaz sem imela 3 babice. Matejo, Bojana in Majo .. Sem tako dolgo rojevala, da sem vse smene skozi dala. Drugače pa sem skoraj prepričana, da govoriš o Mateji. Mlada s temnimi lasmi, zelo prijazna. Mene je skoraj na rit vrglo, ko sem jo vidla.. kaj taka mlada, sem si mislila in da nima izkušenj... , ampak pol sem vidla, da punca obvlada!

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
8.11.2010 8:21:39   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Mushroom

Joj,tu pa ti ne znam pomagat.Sicer sem lani rodila,ampka z CR in so tam čisto druge sestre,tako da žal...Lahko pa ti povem,ko bo svakinja rodila,konec tega meseca al pa hitro v decembru,pa ti takrat povem.Če želiš.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
8.11.2010 8:30:21   
matcar
Jutro!

Kaki blažen mir je zaj,ko so vsi na "služenju".user posted image user posted image user posted image

Ja,kaj naj rečem glede BB.Res so padli pod nivo tile komentatorji,sem kr presenečena glede na to,da so vsi nekaj izobraženi,sploh Godnič in Likovička.Sem pa pozitivno presenečena nad Goranom,ki je glede na to,da je bil na Kmetiji in da po moje nima take izobrazbe kot ostala 2,zelo vredu in tudi zelo lepo se mi je zdelo to,kaj je Nani rekel,preden je šla iz studia.Edini,ki jo nenako razume,se mi zdi,ker je bil sam enkrat v tem.
Ja,moja favoritka je tudi Sandra,že od vsega začetka,pa Činč,čeprav sem tudi malo razočarana nad njim.Maki je tele od teleta,pravi Drinkers,ki misli,da je pamet z veliko žlico pojedel.V resnici pa nima pojma o ničemer.Za Igorja sem že zadnjič povedala.Mišo mi je tudi ful vredu,v bistvu nimam kaj dodat glede njega,se ne izpostavlja,ne meša dreka,kot naprimer Maki.Ines mi je anti od začetka,je ne morem organsko.Urša pa me je tudi zelo pozitivno presenetla,je zelo vredu.Zlatko pa je Zlatko,mi je všeč,čeprav bi malo lahko pazo,pa manj izzival BB-ja.
To je to!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
8.11.2010 8:42:21   
botrca
Dobro jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
8.11.2010 8:49:47   
matcar

Aja, Čeeer.

ja, prava harmonija:

user posted image

Saj pa je,če tak gledaš,en drugemu so bruhat pomagali!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
8.11.2010 8:51:55   
tasa_m
Naj vam sonce sije ves dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
8.11.2010 8:54:08   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Naj vam sonce sije ves dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi tudi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
8.11.2010 8:54:55   
tasa_m
Pa dobro jutro ali dan.
Mož in otrok v vrtcu, jaz sem pa porihtala za znižanje plačila vrtca, tak da sem rešena z tem user posted image Zdaj pa spijem kofe in šibam via služba.
Popoldan pa gre Lija prvič k zobozdravniku user posted image .

In ja, danes ali pa jutri gre moj avtek na popravilo,tak da bomo mele še pred mojim dopustom avto porihtan. Jupi jeeee.....slovenija bo najina user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?