matcar
|
Jutro! Kaki blažen mir je zaj,ko so vsi na "služenju". Ja,kaj naj rečem glede BB.Res so padli pod nivo tile komentatorji,sem kr presenečena glede na to,da so vsi nekaj izobraženi,sploh Godnič in Likovička.Sem pa pozitivno presenečena nad Goranom,ki je glede na to,da je bil na Kmetiji in da po moje nima take izobrazbe kot ostala 2,zelo vredu in tudi zelo lepo se mi je zdelo to,kaj je Nani rekel,preden je šla iz studia.Edini,ki jo nenako razume,se mi zdi,ker je bil sam enkrat v tem. Ja,moja favoritka je tudi Sandra,že od vsega začetka,pa Činč,čeprav sem tudi malo razočarana nad njim.Maki je tele od teleta,pravi Drinkers,ki misli,da je pamet z veliko žlico pojedel.V resnici pa nima pojma o ničemer.Za Igorja sem že zadnjič povedala.Mišo mi je tudi ful vredu,v bistvu nimam kaj dodat glede njega,se ne izpostavlja,ne meša dreka,kot naprimer Maki.Ines mi je anti od začetka,je ne morem organsko.Urša pa me je tudi zelo pozitivno presenetla,je zelo vredu.Zlatko pa je Zlatko,mi je všeč,čeprav bi malo lahko pazo,pa manj izzival BB-ja. To je to!