Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 9:27:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi gor od pol8. HB ker je že ob 5h nekaj hoto skakat po stanovanju. . Drugač počutje je za , me nekaj kuha pa mimam doma nobenega Lekadola ker mi jih je moj vse pohamsal. No sem pa zdaj vzela Nalgasin ker me je včeraj začel zob bolet. Drugač pa pa včerajšno dopoldne preživela z Lukecom sama. Sma se njprej malo igrala pol pa pojedla kosilo in šla spat. Kak je pasalo. Pa še zaveso sem imela v spalnici razgrnjeno in me je sonček tak lepo božal po obrazu med tem ko sem spala. Spal a sma pa do pol3 se oblekala šla v Lidli po zalogo skut, jogururtov. Pol je pa prišo po naju in smo bili še veni. Zvečer pa sma se malo družla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 9:31:03
|
|
|
|
matcar
|
Evo,porihtala,zaj pa noge vluft,dobesedno,ne naredim nič več,še kuhala ne bom,ker mi ni.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 9:31:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Mi gor od pol8. HB ker je že ob 5h nekaj hoto skakat po stanovanju. . Drugač počutje je za , me nekaj kuha pa mimam doma nobenega Lekadola ker mi jih je moj vse pohamsal. No sem pa zdaj vzela Nalgasin ker me je včeraj začel zob bolet. Drugač pa pa včerajšno dopoldne preživela z Lukecom sama. Sma se njprej malo igrala pol pa pojedla kosilo in šla spat. Kak je pasalo. Pa še zaveso sem imela v spalnici razgrnjeno in me je sonček tak lepo božal po obrazu med tem ko sem spala. Spal a sma pa do pol3 se oblekala šla v Lidli po zalogo skut, jogururtov. Pol je pa prišo po naju in smo bili še veni. Zvečer pa sma se malo družla. Lepo!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 9:35:32
|
|
|
|
marta82
|
Matcar, vse bo ok, na koncu se vse porihta.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 10:14:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar, vse bo ok, na koncu se vse porihta. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 10:15:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedali Jaz jo ne pijem pa vem da se tak skuha.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 11:23:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedali Jaz jo ne pijem pa vem da se tak skuha. jaz pa jo pijem in NE vem da se tak skuha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 11:25:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober dan vsem, kako ste? Se naspale? Pr na smo spali okej do 7.30. Na srečo je začela vso noč spat tak da smo spočiti. Ampak že trkam. Drugače pa perem 2 sroj, čakam da se opere pol pa šibamo via mesto na kosilo k babi in dediju Obožujem nedelje, ko mi ni potrebno kuhat Saj če pa bi mogla pa bi bla kuj lazanja pa solatka in juhca. Pa je to :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 12:14:53
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! mi smo pa imeli slabo noč, ker noče nič jesti je bil ponoči lačen in bi v eno visel na zizi....vsakič ko se je predramil (ker kašlja kot slon) je htel zizo, potem ko je popil pa za vsako driska-sami sluz- ritko ima že čist vneto-krvavo, revež joka ko ga umivam in mažem z bepantenom. V dveh dneh je pojedej za pest sirovih smokijev. Druga noče nič? Tak da sva jutri spet pri dohtaru nacrtana-to je že noro 4 dni vrtca pa spet bolan... že tretjič. Kuhala tud nebom nič- gremo k tašči, pa ne bomo dolgo nazaj ker je mali v eno zaspan ko ga kuha. lep dan vsem, kljub vremenu
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 12:25:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! mi smo pa imeli slabo noč, ker noče nič jesti je bil ponoči lačen in bi v eno visel na zizi....vsakič ko se je predramil (ker kašlja kot slon) je htel zizo, potem ko je popil pa za vsako driska-sami sluz- ritko ima že čist vneto-krvavo, revež joka ko ga umivam in mažem z bepantenom. V dveh dneh je pojedej za pest sirovih smokijev. Druga noče nič? Tak da sva jutri spet pri dohtaru nacrtana-to je že noro 4 dni vrtca pa spet bolan... že tretjič. Kuhala tud nebom nič- gremo k tašči, pa ne bomo dolgo nazaj ker je mali v eno zaspan ko ga kuha. lep dan vsem, kljub vremenu
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 12:26:29
|
|
|
|
botrca
|
Kosilo imam že kuhano, juho sva že pojedla zdaj pa še ostalo. Pol pa malo počivat oz. spat. Lep dan
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 12:32:18
|
|
|
|
majakla
|
Daaan! Včeraj Abraham fuuul zamudila, saj je Nik spal od 12. do 16., to zna, ko ni treba. Sva bla tam eno uro in je že bil zaspan, sem vzela še mami in tatija domov, ga porihtala in ga jima prepustila in to prvič, mi je kar sapo jemalo, sta mi pravla: "pa idi že!" No, pa smo ga do polnoči začagali, s taščo oz. Abrahamko. Danes spali do 7.30, ob 11h pa mi je zaspal kar na previjalni. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedali Jaz vedno tak kuham, mi je babi že ko sem bila mala pokazala, kako je najlažje in tudi najboljše. Ampak le za obiske, jaz sem na Nescafe-ju. Matcar: Je blo treba prespat. Pliiis kratko/hitro poročilo včerajšnjega BB, no, če ima katera cajt in voljo seveda. Hvalaaa. Tak, grem malo za nazaj preletet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 12:35:43
|
|
|
|
majakla
|
Ly in Elevitka:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 12:54:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! mi smo pa imeli slabo noč, ker noče nič jesti je bil ponoči lačen in bi v eno visel na zizi....vsakič ko se je predramil (ker kašlja kot slon) je htel zizo, potem ko je popil pa za vsako driska-sami sluz- ritko ima že čist vneto-krvavo, revež joka ko ga umivam in mažem z bepantenom. V dveh dneh je pojedej za pest sirovih smokijev. Druga noče nič? Tak da sva jutri spet pri dohtaru nacrtana-to je že noro 4 dni vrtca pa spet bolan... že tretjič. Kuhala tud nebom nič- gremo k tašči, pa ne bomo dolgo nazaj ker je mali v eno zaspan ko ga kuha. lep dan vsem, kljub vremenu Poskusi mu ritko namazat s praško pasto al pa sudocrem ali karkoli, kar vsebuje cink (naj ostane malo belo). Fajn posuši in zaceli, kar je "krvavo".
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 17:21:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! mi smo pa imeli slabo noč, ker noče nič jesti je bil ponoči lačen in bi v eno visel na zizi....vsakič ko se je predramil (ker kašlja kot slon) je htel zizo, potem ko je popil pa za vsako driska-sami sluz- ritko ima že čist vneto-krvavo, revež joka ko ga umivam in mažem z bepantenom. V dveh dneh je pojedej za pest sirovih smokijev. Druga noče nič? Tak da sva jutri spet pri dohtaru nacrtana-to je že noro 4 dni vrtca pa spet bolan... že tretjič. Kuhala tud nebom nič- gremo k tašči, pa ne bomo dolgo nazaj ker je mali v eno zaspan ko ga kuha. lep dan vsem, kljub vremenu
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 20:24:03
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 20:51:37
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 21:36:51
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 21:40:39
|
|
|
|
arabela*
|
čer Javljanje... gledam BB, full zanimivo, me res zanima, kaj bo če gre Nana ven....pretep
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 21:56:48
|
|
|
|
botrca
|
Ja napeto je pri bb , še jaz gledam.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 22:00:55
|
|
|
|
botrca
|
Grem danes malo prej spat. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 22:07:47
|
|
|
|
ly117
|
Uspela izpolnit vlogo za znižano plačilo vrtca in jo jutri samo še odam. Počutje je tako kot zjutraj. Ura pa je že tudi pozna zato grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 22:20:29
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa BB pa to? Blo napeto ko štrumfpantl.kak sem vesela,da je Nana ven šla!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 22:20:58
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,Ly in Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 22:23:16
|
|
|
|
matcar
|
Uf,kolko je že ura!?Nič,grem jaz tudi med rjuhe počasi,malo še brat pol pa spat. Se zjutraj tipkamo! Nočko!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?