Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 6.11.2010 22:11:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Žal,glede na vse skupaj,kljub vsem njegovim napakam,je Igor še vedno moj favorit...enostavno je v tem morju gamadi še nekak najbolj direkten in pove več ali manj stvari v faco,čeprav na precej grob način,ampak med takimi hinavci (kar ostali žal so) bi sama verjetno bila ista,ker celi mesec se verjetno ne moreš grist v jezik jaz ga tud ne morem.....ne maram takih ljudi, ki mislijo da so bogibatina, samo on in nihče drug..pa dobesedno vsakega ponižuje.....ke je on kao najboljši..ma ja....itak to si itak vsi,ki so notri mislijo-da so najboljši... Ja ampak on pri tem izstopa. Govori: "Pa kdo si ti...ti si mali človek...jaz sem pa že 20 let na glasbeni sceni..." ipd. Pa razni primitivni ozrazi, ki jih uporablja za ženske... Sram ga je lahko. Kar se tega tiče,se strinjam...izražanje ima za ,tudi danes so ga vsi popljuvali,ker je Nani rekel puši ku...,samo,če pogledaš,kaj se je dogajalo pred tem,pa je slika vseeno malo drugačna...pa je to samo ena situacija...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:29:40
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:32:31
|
|
|
|
botrca
|
Včeraj smo se res imeli lepo, klepetali kot naviti , Jan je bil ful priden, spal je več kot 2 uri pri prijateljici vglavnem bilo je super. Upam, da grem kmalu spet, ker mi večkrat nostalgija dela svoje . Zdaj pa s svojim pijeva kavico, Jan gleda Jagodko na pop tv, ker je ostale risanke prespal. Kuhala bom svinjske zrezke v omaki in kruhove cmoke, juho in solato. Danes sva sama, moj dela celi dan.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:35:16
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:36:42
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:38:23
|
|
|
|
arabela*
|
Mi smo se naspali...malečke gledata jagodko...jaz pa malo tu... Ma full me že par dni nekaj koža nad pasom zeza..tak pekoč feeling, pa ne mine in že cele 4 dni traja...whtf Vreme spet biksa.....bomo bolj notri zgleda...popoldne pa tak gremo na kosilo...k tašči seveda
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:39:24
|
|
|
|
matcar
|
Auf že od 6.15 naprej,nisem dobro spala,sem tuhtala celo noč.kafe že zdavnaj spila,na netu skačem malo,ker mi ni za nič danes.Z mojim sma nekaj debatirala še danes in ga je malo streznilo,kolko sem vidla.Sem pa se odločla,da bomo meli,ker enostavno ne bi mogla živet s tem,bi me psihično čisto uničlo,pa še želja je premočna,tak da....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:40:54
|
|
|
|
arabela*
|
Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedali
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:41:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa se odločla,da bomo meli,ker enostavno ne bi mogla živet s tem,bi me psihično čisto uničlo,pa še želja je premočna,tak da.... no vidiš, pravilno si se odločila.... ..vse bo še vredu...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:43:15
|
|
|
|
botrca
|
Matcar
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:43:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedali Tak se kuha,ja,samo jaz ne bi tega pila,ker je cuker noter.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:43:39
|
|
|
|
botrca
|
Elevitka tudi zate en kup
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:44:23
|
|
|
|
Sacherca
|
matcar itak,da si se odlocila za, ker si res imela veliko zelko po tej in Botrca,super,da ste uzivali in preziveli tako lep dan Mi gremo pa danes k mojim standard kot vsak vikend... Drugace pa z malim spala skoraj do 8ih, pa malo prej pogledal ven iz spalnice... Ostale,ki ste imele vceraj slab dan,upam,da bo danes popolnoma drugace Meni pa gre Igor strasno na zivce.... wcje bi ga dala s scetko cistit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:44:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa se odločla,da bomo meli,ker enostavno ne bi mogla živet s tem,bi me psihično čisto uničlo,pa še želja je premočna,tak da.... no vidiš, pravilno si se odločila.... ..vse bo še vredu... Ma,včeraj mi je res vse ven vpa vsega sem imela že pun k...c,res.Pa tečna,kot sam satan.Eh,bo že boljše.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:45:05
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedali Tole bomo pa sprobali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:46:07
|
|
|
|
matcar
|
Hvala punce!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:52:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Botrca,super,da ste uzivali in preziveli tako lep dan
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:52:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala punce! malenkost
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:52:55
|
|
|
|
matcar
|
Joj,pa ta RR mi bo čisto živce požrl. Grem cote pospravit,pa en stroj še imam za posušit.Pridem kasneje še nazaj pogledat!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:54:30
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa ne bom danes nič delala, ker mi ni . Jan je čokolino s kosmiči, jaz pa še vedno pijem kavo. Mogoče greva potem ven, mogoče pa ne, bom vidla kake volje bom.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:59:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedali Tak se kuha,ja,samo jaz ne bi tega pila,ker je cuker noter. ja pa saj ni treba cukrat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 8:59:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedali Tole bomo pa sprobali njami ..samo moraš pač zraven stat..ker gre brzinsko
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 9:02:28
|
|
|
|
arabela*
|
Pa smo same babnce....moj je šel tja k Mitnici, bo en kolega vojaško letalo peljal....pa so šli gledat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 9:02:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,pa ta RR mi bo čisto živce požrl. meni pa dela danes
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 7.11.2010 9:03:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa ne bom danes nič delala, ker mi ni pravilno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?