|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
6.11.2010 22:11:32   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804
user posted image Žal,glede na vse skupaj,kljub vsem njegovim napakam,je Igor še vedno moj favorit...enostavno je v tem morju gamadi še nekak najbolj direkten in pove več ali manj stvari v faco,čeprav na precej grob način,ampak med takimi hinavci (kar ostali žal so) bi sama verjetno bila ista,ker celi mesec se verjetno ne moreš grist v jezikuser posted image

jaz ga tud ne morem.....ne maram takih ljudi, ki mislijo da so bogibatina, samo on in nihče drug..pa dobesedno vsakega ponižuje.....ke je on kao najboljši..ma ja....itakuser posted image user posted image user posted image

to si itak vsi,ki so notri mislijo-da so najboljši...user posted image

Ja ampak on pri tem izstopa. Govori: "Pa kdo si ti...ti si mali človek...jaz sem pa že 20 let na glasbeni sceni..." ipd. Pa razni primitivni ozrazi, ki jih uporablja za ženske... Sram ga je lahko.

Kar se tega tiče,se strinjam...izražanje ima za user posted image ,tudi danes so ga vsi popljuvali,ker je Nani rekel puši ku...,samo,če pogledaš,kaj se je dogajalo pred tem,pa je slika vseeno malo drugačna...pa je to samo ena situacija...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
7.11.2010 8:29:40   
botrca
Jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.11.2010 8:32:31   
botrca
Včeraj smo se res imeli lepo, klepetali kot naviti user posted image , Jan je bil ful priden, spal je več kot 2 uri pri prijateljici vglavnem bilo je super. Upam, da grem kmalu spet, ker mi večkrat nostalgija dela svojeuser posted image .

Zdaj pa s svojim user posted image pijeva kavico, Jan gleda Jagodko na pop tv, ker je ostale risanke prespal. Kuhala bom svinjske zrezke v omaki in kruhove cmoke, juho in solato. Danes sva sama, moj dela celi dan.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
7.11.2010 8:35:16   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.11.2010 8:36:42   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
7.11.2010 8:38:23   
arabela*
Mi smo se naspali...malečke gledata jagodko...jaz pa malo tu...user posted image

Ma full me že par dni nekaj koža nad pasom zeza..tak pekoč feeling, pa ne mineuser posted image  in že cele 4 dni traja...whtfuser posted image

Vreme spet biksa.....bomo bolj notri zgleda...popoldne pa tak gremo na kosilo...k tašči sevedauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
7.11.2010 8:39:24   
matcar
Auf že od 6.15 naprej,nisem dobro spala,sem tuhtala celo noč.kafe že zdavnaj spila,na netu skačem malo,ker mi ni za nič danes.Z mojim sma nekaj debatirala še danes in ga je malo streznilo,kolko sem vidla.Sem pa se odločla,da bomo meli,ker enostavno ne bi mogla živet s tem,bi me psihično čisto uničlo,pa še želja je premočna,tak da....user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
7.11.2010 8:40:54   
arabela*
Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedaliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
7.11.2010 8:41:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Sem pa se odločla,da bomo meli,ker enostavno ne bi mogla živet s tem,bi me psihično čisto uničlo,pa še želja je premočna,tak da....user posted image

no vidiš, pravilno si se odločila....user posted image user posted image ..vse bo še vredu...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.11.2010 8:43:15   
botrca
Matcar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.11.2010 8:43:30   
matcar

Danes smo spet kavico skuhali po turškem receptu(mrzla voda..nato usuješ sladkor in kavo, pa počakaš, da se vse skupaj dvigne).....ne morem verjet kaka razlika..je dost boljši kafe...Sploh nisem vedla, da se po pravem tak kuha, če ne bi včeraj na net fm povedaliuser posted image
Tak se kuha,ja,samo jaz ne bi tega pila,ker je cuker noter.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.11.2010 8:43:39   
botrca
Elevitka tudi zate en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.11.2010 8:44:23   
Sacherca
matcar user posted image user posted image user posted image itak,da si se odlocila za, ker si res imela veliko zelko po tej user posted image in user posted image

Botrca,super,da ste uzivali in preziveli tako lep dan

Mi gremo pa danes k mojim user posted image standard kot vsak vikend...user posted image Drugace pa z malim spala skoraj do 8ih, user posted image pa malo prej pogledal ven iz spalnice...

Ostale,ki ste imele vceraj slab dan,upam,da bo danes popolnoma drugace user posted image

Meni pa gre Igor strasno na zivce....user posted image wcje bi ga dala s scetko cistit user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.11.2010 8:44:59   
matcar

Sem pa se odločla,da bomo meli,ker enostavno ne bi mogla živet s tem,bi me psihično čisto uničlo,pa še želja je premočna,tak da....user posted image

no vidiš, pravilno si se odločila....user posted image user posted image ..vse bo še vredu...
Ma,včeraj mi je res vse ven vpa vsega sem imela že pun k...c,res.Pa tečna,kot sam satan.Eh,bo že boljše.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.11.2010 8:45:05   
Sacherca

Tole bomo pa sprobali user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.11.2010 8:46:07   
matcar
Hvala punce!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.11.2010 8:52:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Botrca,super,da ste uzivali in preziveli tako lep dan

user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.11.2010 8:52:54   
botrca

Hvala punce!user posted image user posted image user posted image

malenkost user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.11.2010 8:52:55   
matcar
Joj,pa ta RR mi bo čisto živce požrl.user posted image user posted image user posted image

Grem cote pospravit,pa en stroj še imam za posušit.Pridem kasneje še nazaj pogledat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.11.2010 8:54:30   
botrca
Jaz pa ne bom danes nič delala, ker mi ni user posted image . Jan je čokolino s kosmiči, jaz pa še vedno pijem kavo. Mogoče greva potem ven, mogoče pa ne, bom vidla kake volje bom.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.11.2010 8:59:05   
arabela*

Tak se kuha,ja,samo jaz ne bi tega pila,ker je cuker noter.user posted image

ja pa saj ni treba cukratuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.11.2010 8:59:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Tole bomo pa sprobali user posted image

njamiuser posted image ..samo moraš pač zraven stat..ker gre brzinskouser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.11.2010 9:02:28   
arabela*
Pa smo same babnce....moj je šel tja k Mitnici, bo en kolega vojaško letalo peljal....pa so šli gledatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.11.2010 9:02:59   
arabela*

Joj,pa ta RR mi bo čisto živce požrl.user posted image user posted image user posted image

meni pa dela danes

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.11.2010 9:03:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz pa ne bom danes nič delala, ker mi ni user posted image

pravilnouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?