|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
27.10.2010 8:49:47   
SURF
Dan.

Urša,tamala je še danes doma,jutri bo pa zopet šla....še kar kreha kot star dec...vročine pa že od nedelje nima več...raje jo imam kak dan več doma,kot pa da pristane zopet na AB....sem klicala v vrtec ...pa pravi ta naša vzgojiteljica...da zanjo tako ni panike...je tolikokrat manjkala...pa se vseeno super vklopi....tako da me po tej strani ne skrbi preveč...

Pikica-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nodi zažiga....pri nas pa Fifiuser posted image je tudi vsepovsod zraven...sem zadnjič enkrat ko sva filali pralni stroj,hotela,da še Fifi dava zraven...ni šans...se je tok zbunlauser posted image user posted image user posted image si je gotovo mislila,da jo hočem utopituser posted image user posted image tako,da jo moram potem tako na skrivaj opratiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
27.10.2010 8:50:34   
Čebel@
user posted image v štacuno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
27.10.2010 8:51:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image v štacuno

uporabi škrtostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
27.10.2010 8:52:55   
Urša08
SURF  saj je prav da jo maš malce dalj doma, če imaš to možnost.user posted image

Katjuša dej še enkrat test nared. A ti jaz enga pošljem k mi je še ostal?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
27.10.2010 8:56:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

SURF  saj je prav da jo maš malce dalj doma, če imaš to možnost.user posted image

Katjuša dej še enkrat test nared. A ti jaz enga pošljem k mi je še ostal?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in jst imam lekarno za vogalomuser posted image user posted image user posted image user posted image sej mi ni panike zaradi € pač filing, da ne bo nil drugače pokazal..... in glede na to da se mi zdi da med 1 in 14 nismo nič user posted image (moj pravi, da sma jst pravim, da nisma) bi bil lahko 16. čist korekten razultetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
27.10.2010 8:57:11   
SURF
Katjuša-dobra si da zdržiš in ne narediš testa....js bi ga pomoje vsak druga dan....sicer te pa razumem,popolnoma...ker vem kakšna je tvoja zgodba glede tega...ampak...Katjuša...daj ...naredi test nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
27.10.2010 8:58:04   
Pikica_82
Ne ne, Nodi ni bil moker, sem ga še pravi čas prepričala, da ga bo samo z roba bane gledal user posted image  Tud lulanju v postli se je uspel izognit, še dobro.
Bratec al pa sestrica ja, bosta mogla mami in ati par zadev prej še v red spravit...

Katjuša čestitke za 1 mesec! Za obisk pa se ravno z Vesnozaver dogovarjava in usklajujeva. Ta vikend mate čas vi?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
27.10.2010 9:00:28   
Urša08
Katjuša mogoče si mela kasnej ovulacijo, jaz sem jo baje pri tejle mela. Jaz bi na tvojem mestu naredila še en test in če bi bil negativen bi šla do ginekologinje da še ona mal preveri kaj se dogaja. Ciklusi so itak včasih zmešani. Jaz se spomnim da smo šli na morje in sem čakala nam k bi mogla pridt tist dan in je ni bilo. No v glavnem sem takrat zanosilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
27.10.2010 9:01:43   
Urša08
Pikica lepo pozdravi Vesnozaver, povej da mislimo nanjo in naj se malo oglasi če se le lahko.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
27.10.2010 9:01:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Ne ne, Nodi ni bil moker, sem ga še pravi čas prepričala, da ga bo samo z roba bane gledal user posted image  Tud lulanju v postli se je uspel izognit, še dobro.
Bratec al pa sestrica ja, bosta mogla mami in ati par zadev prej še v red spravit...

Katjuša čestitke za 1 mesec! Za obisk pa se ravno z Vesnozaver dogovarjava in usklajujeva. Ta vikend mate čas vi?

tale nodi je pa pameten:)user posted image user posted image user posted image user posted image
ati poa mami vi2 se kr lepo pomenita sej se ne mudi tok važno da ste srečni in da se najdete na skupni poti in s skupnim ciljem:)

Ta vikend smo pa na ful zasedeni...... imamo eno praznovanje 30 letnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da boma mi2 ful leteča k boma otročke dala v varstvo in jih grema pol v nedeljo iskat..... pa še na grobove bo treba mal letet...... škoda:(

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
27.10.2010 9:02:38   
Katjusa

Pikica lepo pozdravi Vesnozaver, povej da mislimo nanjo in naj se malo oglasi če se le lahko.

podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
27.10.2010 9:05:16   
Pikica_82
Je obljubla, da se bo oglasla kaj.

Ok, pa drugič. Enkrat se bomo že uskladili user posted image  Hvala ti za lepe besede!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
27.10.2010 9:06:00   
Katjusa

Katjuša mogoče si mela kasnej ovulacijo, jaz sem jo baje pri tejle mela. Jaz bi na tvojem mestu naredila še en test in če bi bil negativen bi šla do ginekologinje da še ona mal preveri kaj se dogaja. Ciklusi so itak včasih zmešani. Jaz se spomnim da smo šli na morje in sem čakala nam k bi mogla pridt tist dan in je ni bilo. No v glavnem sem takrat zanosilauser posted image user posted image user posted image

zdej imam tiste značilne mozolčke pred M  (sicer že drugič v teh 55 dneh) ko ti zginejo in če ne bo user posted image nardim test..... je pa res zanimivo kadarkoli prej sem bla čist na trnih in sem delala teste na 3-4 dni zdej mi pa sploh ni noben problem čakatuser posted image si pa ćže mal želim da bi bil user posted image in se bojim zaročaranja... se mi zdi da lažje prenesem user posted image kot pa negativni test in da se čez 2 uri vlije...... ah ja mi je že mal hudo..... upam, da ne bo treba it do G

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
27.10.2010 9:07:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Je obljubla, da se bo oglasla kaj.

Ok, pa drugič. Enkrat se bomo že uskladili user posted image  Hvala ti za lepe besede!

ja se bomouser posted image user posted image user posted image user posted image ker bi vaju res rada vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
27.10.2010 9:10:05   
Katjusa
zdej grem pa mal v otroško.... sma včleraj kupla eno preprogo za igrat in jo grem naštimat.... je bil florjan ful hecen sem vprašala kateri tapison se mu dopade in je pokazal na tistega k so roza ceste pred tem sem pa rekla mojmu, da ziher bo reku roza ceste.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
27.10.2010 9:10:17   
birdy
Oj, Nelči v vrtcu, Kristi en štuk nižje, mami na RRuser posted image  Pa se bo treba počas zmigat in it speglat cote. Joj, kok se mi ne da... Dons sta tamali celo do štirih zjutri spale v svojih pojsteljah, pol se je pa Neli odločila ob petih vstat skup z namauser posted image  No, sem pa jst vsen na kavču mal počivala...
Hmmmm, sploh ne vem kaj naj še napišem, tud mislt ne morem več, mene bo zgaga ubilauser posted image  Dobesedno cele dneve in cele noči me peče, ma to je za znoret... 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
27.10.2010 9:26:17   
Katjusa
evo.... (dimenzija je nekje 140*200) tok da se ne bosta čist na tleh igrala.....
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
27.10.2010 9:28:48   
Katjusa
vlakecmanija.... včeraj sme v bigbangu vidla, da imajo lokomotivčke tomažka in prijatelji od megabloks (paše na duplo)user posted image user posted image user posted image user posted image če katero zanima:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
27.10.2010 9:31:13   
SURF
Katjuša superuser posted image user posted image user posted image

Js bi vam kdaj kako fotko prpopala...pa imam previsoko zaščito...si nekak ne upam kej šarit tam,ker plačujeva položnice prek neta,pa knjigovodstvo vodiva....kako pa je s temi našimi albumi...jih vidimo samo me....?Kakšna je intimnost?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
27.10.2010 9:31:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vlakecmanija.... včeraj sme v bigbangu vidla, da imajo lokomotivčke tomažka in prijatelji od megabloks (paše na duplo)user posted image user posted image user posted image user posted image če katero zanima:)

Katjuša kaj pa kvaliteta? Ker jaz mam od carsov večinoma lego in je kvaliteta 1a, potem sem pa od mega block dokupla kralja, pa ni ne vem kake kvaliteteuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
27.10.2010 9:33:03   
Urša08
Aja Katjuša a tvojedva sončka se v sobici igrata? Ker mi mamo ta tepih v dnevni ki je hkrati igralnica tko k pr Birdy. Soba je bolj za spat, ju mam rada pod kontrolouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
27.10.2010 9:34:01   
Urša08
Eto zjutrej vklopim turbo potem pa zabušavam. Sem začela že neki o porodu razmišljat pa me je kr neki strah prevzel tko da boljš da grem na en krog s hot loverjem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
27.10.2010 9:40:15   
Čebel@
evo me nazaj...še vedno mraz ko pri norcihuser posted image

user posted image pomit posodo in posesat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
27.10.2010 9:41:43   
Čebel@
aja:pa dobili smo vabila na 70letnico....bo pa kosilo glih ob 12.00 ko gre Hana spat in nimam pojma kaj naredituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
27.10.2010 9:43:38   
sjmm
dan!

ammi skor mau na bolniški k ma ta najljubši obisk....vsaj spal smo kr fajn...seveda s tableti u rituser posted image

oči je nekam skoču...je reku za 1 urco...pol pa bodo verjetn že vsi pokonc d se sestrična in bratranec ne bosta dolgocajtlauser posted image

dons morm kr ornk kosilo narest...zdej pa še mau kafetka spijem....pospravlala pa dons ne bom...nima smisla pr 6 mulčkih

če se bo dalo, bom pa še 3 okna pomila k so mi ostala, ko bodo šli z mojim na luftuser posted image

ste ble pridne čvekice..vas še mau prečekiramuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?