Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 22:01:53
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ojla punce moje....naša malčica ma mal težavic zaspat dons...me je že 4x nazaj poklicala...pa da vidmo kaj bo zdaj....mal je res da sva šle tud pozn spat k je popoldan do 4h potegnla :) pri P je blo vse ok...je reku naj ji sam še 3 dni dam AB in pol neham,....bolniško mam pa do petka, da jo mogoče uspem do konca pocajtat.... res mi je žal, da vas zanemarjam...sam me je nekej zgodej gnezditev prjela...no ja...mogoč pa tud prihod očija, in bi rada stanvanček spedenala mal bolj....takih zaostalih omar in zadev se lotujem, pa mi zaenkrat kar ratuje...ampak mam še za oba dva dneva ko ga ne bo polno dela...hehe...tacga s počivanjem pa to vmes....jutr taščico v lj na kontrolo peljem, v četrtek grem pa za ene par urc v službo....da mi nau šefica res odstavke dala aja pa še to...sm si prek popka naročila krilo, da bom lepa v petek za očija....hehe...hehehehhe k da bi šla na prvi zmenek se počutim....sploh ne vem kako bi se spedenčkala...frizerja sm si kar na dom naročila, k nimam varstva za tamalo oblubm, da se bom popravla...pa hvala za vse vaše komentarje in da mislte name....res ste super punce....ne vem več kako sm lohk do zdaj brez vas zdržala.... no zj pa še mal mamico v kopalnico spedenat, pol pa via postelja...malček je kot zgleda uspel zaspat...tko da prov super..... važno je d ste vi2 fajn, da se mala cajta lepo pa je d se nam tud kej oglasiš...smo vesele se pa z vama tudi veselimo d očija nazaj dobite....te je tko lepo brat...vidm d si dost tko k jz...romantikuš pa to...mi2 še zmer ..če morva narazn..pa čeprav se včas tud kej postrani gledava...včas se pa toook stiskava d pol otroc komentirajo..ah jej, nimaš kej...stara zakonca...pa se režijo..po mojem se jim pa fajn zdi d se mava rada..sam morjo kako najstniško vn vržt no, pa mirno nočko ja res sm kr romantikuš....no pa očiju tud to čist odgovarja....oba odštevava nočke....ja tud mi2 si znava pokazat da se mava rada, čeprav se tud počva...zadnje cajte sva se kr velik, tko d po en stran je tale kitajska pasala, ker res vidva, da ne mormo en brez druzga več.... za vaju pa sploh super, da sta še tko...k vidva mata res že enih let kar sta skupaj za sabo...in dogodivščin in vsega.... lepo, da razumete, da ni velik cajta...sam oglasit se pa morem vsake tolk....itak ne zdržim več brez rr nočko tud tebi in tvojim... za računalnik bom pa tud jst mojga zaslišala, k glih neki nabavljava...tko da.....se javim v soboto.... nočko
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 22:46:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi2 z mojim pekovskim pomočnikom mihcem sva spekla vse piškotke...sva valjala in valjala...e, so fajn nastali zdej sm še kuhno u red dala...d bo zju3 mirn kofetek....k je oči doma...d bo mau z mulčki...ker pol se obeta...verjele al ne....kr dost dela .... aja...drgač bomo pa ju3 imeli 6 otrok..prideta od svakinje mulčka...d bo mau počitniške zabave pa še to morm povedat, kako so moji a velki lepo spedenal in popazili na malega k naju ni blo...je bil toook zadovoljen d sploh ni tko obupan stekel k meni kot zadnjič k so se dol pazili..je bil čist vesel...k d sva se pred minuto nazadnje vidla...sm fuuul ponosna na vse moje zdej pa vas prepuščam svetu sanj!!! pa-pa mah ni kej so pač po mami:) še jst sem ponosna Petrusk boš vidla ta 2 dneva bosta minla k blisk pa še fajn zaposlitev si si našla Čebela če ti ni G nič reku pol verjetno ni tok nevarno nizko, ker če bi blo bi te ziher opozoril.... sem pa jst tud pri drugem imela skos bolj dol tiščanje in občutek da je čist spodaj pa je blo vse OK. tak da mogoče je to normalno no vsaj upam, da ne boš imela mirovanja ker pol je pa res grozno... Kolumbo za Rokija zdej pa že jst komi čakam, da boste vsi v kompletu Ajvy kako? Birdy lepa sobica rumena sicer zgleda tko mal bolj žalostna ni tok živa lahko pa da kje to zaradi fotiča.... a tam k je tist rob je kaka vgradna omara not al kako sta to vi2 nardila?.... kje se pa igrajo? a imajo kej prostora? surf verjetno nisem zasledila ampak me strašno daje radovednost kako je blo na zmenku? al sme kej pobrkala in ga imaš ta vikend? Urša ti pa imaš gnezdenje stiskam pesti da dobiš za nejca kapo.... kakšne kapice pa so to? nočka tud od mene
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 22:50:20
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer končno v deželi sanj ... se vidi, da so počitnice , ati na kavču , mami pa na RR ... itak bizi popoldan ... ampak je uspelo ... pri nas je VROČE ... sem rdeča v obraz kot ... dnevi / noči oz. meseci, ko smo bili sami, so se končno obrestovali želim vam mirno in dolgo noč
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 22:54:30
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, rumena je drgač kr fejst živa, lohk da fotkič mal to nardi. Tist rob k je je pa "zob". Ne vem, sama soba je take oblike, nimaš kej. Sej je fejst smotana soba, dolga in ozka, sva mogla hudo razmišljat da sva dala eno pametno postavitev not. Ker obe tavelike pojstle nasproti bi nardile samo 60cm-ski prehod... Ne, placa za igranje pa ni nič, in ga tud ne rabita... Mata (bojo mel) ogromno dnevno in pa še pol kuhinje za igranje... Tud ko bosta stari 5,6, let se bosta tuki igrale... Pol pa upam da bo čimhitrej en štuk višje sobica/e... Če pa tud to ne bi šlo se bo pa dnevno skenslal in nardil dve sobe...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 22:55:34
|
|
|
|
TAMIKA3
|
sem pozabila pohvalit ... so si sobice pospravili in posesali ... kako je pospravljeno, je pospravljeno ... glaven je namen in trud ... sem res ponosna na njih zdaj pa res šibam spat ... se tipkamo ju3
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.10.2010 23:59:08
|
|
|
|
Ajvy
|
čer....Tarja kašlja...tolk da je prej še bruhala...tko da bo jutr kr z mano doma ostala....stiskam pesti ,da me obide... Urša...aa...pr nas tut noski puščajo....radosti... Super za nakup.... Kolumbo..o jej...te čist razumem, da si potrta...še malo..še malo..pa boš spet turbo lahko vklopila.... Čebela...super za nakup,,prstne barva mamo tut mi zelo radi,,da se veliko z njimi napackat,,pa še pralne so... Imaš z.s. sjmm---tako je prav...baba mora po mizi udart....mal heca...upam,da vama uspe.... Bravo tvoji otročki petrušk...ko te berem , sem še jst čist na trnih..superca....kar čutim metuljčke v želodcu..... KOmaj čakam ,da se srečate..... Super da je vse bolje.... kje dobim navadne bombažne kape?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 0:02:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...hvala za skrb....sem kar bolje...samo jest moram še spasirano.....to me mal mori..ampak bo tut to..... Pa ti..si se že naročila k G Tamika...jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...kako lepo da vam je toplo...bravo ati Bravo otroci , ki so si spedenčkali sobe....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 6:58:39
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 6:59:11
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 7:07:04
|
|
|
|
Urša08
|
Malčka na poti v vrtec, v službico, jaz pa pri kavici in rr . Ajvy jaz najraje kupujem kapice od pupe, so mi ble vedno najbolj všeč k majo tista ušeska k dejansko ušesa pokrijejo, če zastopiš . Jr pa res da so malce dražje. Mislim da je sedež pupe nekje v Šentvidu al Vižmarjih. Jaz jih pri nas v eni štacuni dobim. Aja pa sedaj bom Nejcu kupla eno tako k je spodej sloj bombaža, čez pa flis - mi je bla ful všeč. Petrušk še dve noči pa bo tvoj doma Pa super da gre Evi na boljše . Sjmm ful lepo, da si s tvojim pokažeta da se mata rada, to je samo dobro za otročke da vidijo Pa SUPER da se je tvojmu delo odprlo sem tok vesela za vas Tamika uvau tvoji so pa pridni da si sami pospravijo sobice A imajo že vsak svojo sobico? Pa super za gretje Katjuša za Nejca rabim kapo, rokavičke, tko da v soboto šibam kupit ko dobijo robo. Ena taka k je spodaj bombaž, čez pa flis mi je v uć padla . Sedaj grem pa mojima mucama zajest dat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:14:04
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Malček je v vrtcu, jaz pa jem zajtrk pred PCjem. Tale Nodi lutka je zakon. Takega veselja ni pokazal ob nobeni igrači do zdaj, ki jo je dobil. Ko ga je babi strigla včeraj, ga je česal, zvečer sta skupaj večerjo jedla, gledala risanko, v bano si ga je nesel (brez derenja, drugače se zadnje 3 tedne dere ko zmešan v bani), spat sta šla skupaj, danes ga je vzel v vrtec... Pravi Nodi fan no Grem dat perilo prat, sva mela poplavo v posteljici zjutraj, mu je pamperska čist spustla. Ne vem, al moj otrok tolk lula ponoči al kaj, ampak vse plenice mu spustijo. Ga moram obvezno previt enkrat čez noč.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:18:18
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mala v vrtcu....u šit je mraz .....danes bojo šli ziher na sprehod,tko da sem ji dala s sabo bombažno kapico-je že doma hodila z njo okrog(na glavi) in govorila da ima papo .... sem povedala,da sem že spet bila izžrebana,tko da me je nateral,da grem zdele dopoldan plačat loto-naivnež ajvy....jaz sem jo kupila v pikapolonici in ime 3 rožičke petrušk.....še 2 dni ......u se boš upicajzala urša....ti si tok pridna s komentarji,da bi se kar pot tebe podpisala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:28:07
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro:) Ajvy verjamem da ni dobro pasirano jst tud ne maram..... Tko da stiskam pesti, da pade kmal kaj konkretnega to bo pojedina K G se še nisme naročila še čakam na imam še neko upanje Urša Ja take kape so zakon mi smo jo tud imeli sam je zdej ne najdem k bi bila prav Benjaminu, men se zdi da ja Florjan v tako manj zašvical k pa v kaki flisasti Tamika zima lahko pride no mi smo bolj daleč od ogrevanja pomoje se sploh ne zavedamo..... sej za silo imamo v otroški en radijator pa na hodniku nekaj malega v dnevni kr klima ampak kaj ta je samo do -5 potem bomo pa ne vem pomoje plinsko pečko lavfal k nč ne kaže, da bo moj kej kmal elektriko zrihtal pa pol še električarje klicat...... bo kr neki dela..... Pikica za nodija.... a ni bil moker od kopanja? Očitno komaj čaka kakega brateca al pa sestrico... to bo užival sam morš najt en kompletek da boš oblekla v Nodija Bo tamalmu tok dogajal da bo jest pozabu si boš lahko spočila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:30:36
|
|
|
|
Katjusa
|
Dons mineva 1 mesec od kar smo tukaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:31:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Dons mineva 1 mesec od kar smo tukaj uf ,a že
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:31:45
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela stiskam pesti za loto... dej še za nas eno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:32:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Dons mineva 1 mesec od kar smo tukaj uf ,a že ja teče čas k tale Hudinja pod blokom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:36:08
|
|
|
|
Katjusa
|
pikica kdaj se vidimo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:38:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela stiskam pesti za loto... dej še za nas eno ti bom pol ko bom zadela,dala tiste 4€ da si boš sama vplačala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:44:56
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem že pospravila kuhinjo in dnevno in posesala k mi včerej ni ratalo. Sploh ne vem al me daje gnezditveni sindrom al mi pa to železo daje energijo. Katjuša a ti si delala test 1 x al 2x? A je res že mesec dni odkar ste se preselili, ful gre hitro čebela a veš da sem jima jaz tud dons kape gor dala, ma nisem več pametna al ja al ne. Sem rekla da vzgojiteljica bo že vedla k bodo šli z Nejcem na sprehod al bodo kapco meli al ne. Sabo jo ma. Komentirat mam čas k zjutraj v miru kavico popojem , pa vas mal preberem. Pikica super za Nodija Je pa dons res mraz, mam avto čist zmrznjen. Če bo spet kdo hotu da ga odmaknem nej ga kr zdrsa jaz ga ne morem ker ne dosežem. Aja so pa face tile delavci, so se spravli tlakovce polagat ker je bil v pon. dež in je to pod taščino strehco za avto. Ker pa sedaj ni dežja so šli pa drugam stvari rihtat, pr nas pa pol dvorišča nevoznega Si grem en čajček skuhat, pa mal piškotke zraven grickat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:45:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela stiskam pesti za loto... dej še za nas eno ti bom pol ko bom zadela,dala tiste 4€ da si boš sama vplačala sem misla da bi mi kej več dala A si že slišala za bratsko delitev?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:48:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela stiskam pesti za loto... dej še za nas eno ti bom pol ko bom zadela,dala tiste 4€ da si boš sama vplačala sem misla da bi mi kej več dala A si že slišala za bratsko delitev? a si ti že slišala za škrtost?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:48:24
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša test sem delala v soboto 16. 10. in pol nič več...... delavci so pametni delo jim pa le ni stalo zaradi dežja drgač pa vam jst mojga brata pošlem pa vam pride položit če se vam norce delajo....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:48:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela stiskam pesti za loto... dej še za nas eno ti bom pol ko bom zadela,dala tiste 4€ da si boš sama vplačala sem misla da bi mi kej več dala A si že slišala za bratsko delitev? a si ti že slišala za škrtost? ne kaj pa je to
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:49:28
|
|
|
|
Čebel@
|
urša........vav si bila že pridna pri nas je že tko lep sonček
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?