Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 8:36:51
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Nočka ok, zjutraj pasalo malce potegnit. Sedaj sta otročka že pojedla zajtrk, oba v trenerkicah in se igrata. Jaz bom šla pa pod tuš. Potem morm pa počasi za kosilo pripravit - sem moje dons povabila. Sicer bo bolj tko na izi - juha, pečenka, pečen krompir, zelenjavni narastek in solata. Za sladico mamo pa še včerejšnjo pecivo. Onasiss za Vita in zate Ajvy tole okrevanje gre pa počasi, bogica Petrušk saj pol litra ni tako malo , naj se Evi čim prej pozdravi Kolumbo sta dobila gume? Kako je ko je Roksi doma?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 8:38:43
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika ti si tud med vikendom tko pridna z vstajanjem Upam, da boste mel danes tak izi dan, pa da se malce spočiješ Birdy kako se počutiš? Si se spočila? Sjmm uvau ti si pa pridna s sprehodi oz. hojo Kako počitnikarji?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 8:49:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika ti si tud med vikendom tko pridna z vstajanjem Upam, da boste mel danes tak izi dan, pa da se malce spočiješ jutro ja, od 4 , ko je šel v klet ... še malo, malo pa bo fertik ... in toplo kaj je to izi dan ... danes je fuzbal time ... mami v vlogi trenerja bejbe mejte se skrajno lepo .... nosečke počivajte in čuvajte svoje zakladke pod srčki bye bye
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 9:29:29
|
|
|
|
sjmm
|
dan! noč spet tko fajn za ravnanje hrbta...uf, moje stare kosti..ne vem, a bo treba na kako masažo al kaj???? morm mau k sestrični k se spozna na te zadeve ajvy, petrušk, onassis.....za vas en velik paket.. tamika...držim pesti da tt pade kaka urca več spanja in da boste kmalu na toplem ..že navijamo za fuzbalerje!!!! urša...dannnn...o, spet boš pridna kuharca!!! kako kej počutje??? počitnikarji fajn...spijo zasluženo dolgo rundo mi2 z mojim sva pa imela že zju3 kratek stik...ma, zdej u ta spodnjem štuku spet en poden menja k menda ju3 že domou prideta..pa sm upala d ju ne bo med počitnicami...k pol težita d so otroc pozn pokonc...sam med počitncam jih pa ne bom sekirala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:07:07
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......si spregledala moje vprašanje-ali se lahko v tist recept za kuhek lahko da katerakoli moka(svakinja ne sme pšenične)?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:11:03
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm da se s tvojim pobotata. Pa verjamem da bi rajši vidla da ta spodnjih ni doma še tale teden. Glede spanja sta pa vidva starša in jih nikar ne poslušita. Vidva čist lepo vzgajata svoje otročke. Mah sej midva sva se tud prejle počla, sem baje sitna, pa sekiram,... Trenutno sem sama , sta šla z Nejcem v trgovino po pesek za mačke k sem ga pozabla kupit, me skleroza daje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:21:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......si spregledala moje vprašanje-ali se lahko v tist recept za kuhek lahko da katerakoli moka(svakinja ne sme pšenične)? ja, mislim d bo vsaka ok.....jz uporabljam pogosto bio pirini moko in čist fajn kruhek vn pride...sicer je malce manj mehak....ampak po tem receptu kr fajn uspe....v milerju ali dm-ju imajo veliko izbire teh mok in se fajn nardi...jz sm tud že riževo in pirino mešala, pa mau na koščke suhih sliv noter...super kruhek....v teh 2 štacunah dobiš tudi bio suh kvas , če jo zanima oprosti k sm spregleda ?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:22:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm da se s tvojim pobotata. Pa verjamem da bi rajši vidla da ta spodnjih ni doma še tale teden. Glede spanja sta pa vidva starša in jih nikar ne poslušita. Vidva čist lepo vzgajata svoje otročke. Mah sej midva sva se tud prejle počla, sem baje sitna, pa sekiram,... Trenutno sem sama , sta šla z Nejcem v trgovino po pesek za mačke k sem ga pozabla kupit, me skleroza daje vidm d ti tu rabš.... ..po moje so dons deci sitni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:24:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......si spregledala moje vprašanje-ali se lahko v tist recept za kuhek lahko da katerakoli moka(svakinja ne sme pšenične)? ja, mislim d bo vsaka ok.....jz uporabljam pogosto bio pirini moko in čist fajn kruhek vn pride...sicer je malce manj mehak....ampak po tem receptu kr fajn uspe....v milerju ali dm-ju imajo veliko izbire teh mok in se fajn nardi...jz sm tud že riževo in pirino mešala, pa mau na koščke suhih sliv noter...super kruhek....v teh 2 štacunah dobiš tudi bio suh kvas , če jo zanima oprosti k sm spregleda ? sploh ni panike-je razumljivo,da kaj spregledaš ko imaš polno skrbi ........res ti najlepša hvala za recept in nasvete
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:24:50
|
|
|
|
sjmm
|
mene pa dons noge bolijo k sm se včeri kr zlo gnala..pa sm bla že prej mau zmatrana...mah se grem mau po kuhni razmigat...pečem en biskvitek z jabolki in suhimi slivami...za kosilo...korenčkova juhca z lečo, dušen riž s porovo omakco, bučke na žaru z moccarelo, pesa pa še pojstle morm preoblečt...sam nekatere so še zasedene
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:25:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm da se s tvojim pobotata. Pa verjamem da bi rajši vidla da ta spodnjih ni doma še tale teden. Glede spanja sta pa vidva starša in jih nikar ne poslušita. Vidva čist lepo vzgajata svoje otročke. Mah sej midva sva se tud prejle počla, sem baje sitna, pa sekiram,... Trenutno sem sama , sta šla z Nejcem v trgovino po pesek za mačke k sem ga pozabla kupit, me skleroza daje vidm d ti tu rabš.... ..po moje so dons deci sitni za obe....danes je pa polna luna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:25:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......si spregledala moje vprašanje-ali se lahko v tist recept za kuhek lahko da katerakoli moka(svakinja ne sme pšenične)? ja, mislim d bo vsaka ok.....jz uporabljam pogosto bio pirini moko in čist fajn kruhek vn pride...sicer je malce manj mehak....ampak po tem receptu kr fajn uspe....v milerju ali dm-ju imajo veliko izbire teh mok in se fajn nardi...jz sm tud že riževo in pirino mešala, pa mau na koščke suhih sliv noter...super kruhek....v teh 2 štacunah dobiš tudi bio suh kvas , če jo zanima oprosti k sm spregleda ? sploh ni panike-je razumljivo,da kaj spregledaš ko imaš polno skrbi ........res ti najlepša hvala za recept in nasvete o, hvala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 10:27:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm da se s tvojim pobotata. Pa verjamem da bi rajši vidla da ta spodnjih ni doma še tale teden. Glede spanja sta pa vidva starša in jih nikar ne poslušita. Vidva čist lepo vzgajata svoje otročke. Mah sej midva sva se tud prejle počla, sem baje sitna, pa sekiram,... Trenutno sem sama , sta šla z Nejcem v trgovino po pesek za mačke k sem ga pozabla kupit, me skleroza daje vidm d ti tu rabš.... ..po moje so dons deci sitni za obe....danes je pa polna luna to zmer na mojga vpliva...je bil že včeri zvečer fuuul tečen k se je pol ob 11h pr Maju zbudil k ga je drugič u lajfu dal spat...bom ga dons še njega povabila mau na hojo zvečer...pol k bo Maj že spal...ga bojo že otroci popazili, če bo kak alarm
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2010 10:53:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2010 10:56:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 11:28:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm da se s tvojim pobotata. Pa verjamem da bi rajši vidla da ta spodnjih ni doma še tale teden. Glede spanja sta pa vidva starša in jih nikar ne poslušita. Vidva čist lepo vzgajata svoje otročke. Mah sej midva sva se tud prejle počla, sem baje sitna, pa sekiram,... Trenutno sem sama , sta šla z Nejcem v trgovino po pesek za mačke k sem ga pozabla kupit, me skleroza daje vidm d ti tu rabš.... ..po moje so dons deci sitni za obe....danes je pa polna luna v ovnu
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 11:29:20
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,malo miru-mala ima lepotni spanec ......tko mi je bila zdele prisrčna,ko je svojo punčko posedla za plastično mizico(stol čist noter porinila) na tadruzga se je pa ona parkirala in je punčki kazala slikice v knjigici ....prejle je avto pokazala mojmu bušiju( ),katerga si je včeraj izbrala v BC jaz pa juhico kuham če katera še ne ve in ji pride prav:v Millerju imajo -20% na igrače(25.10.-6.11.)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 11:30:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm da se s tvojim pobotata. Pa verjamem da bi rajši vidla da ta spodnjih ni doma še tale teden. Glede spanja sta pa vidva starša in jih nikar ne poslušita. Vidva čist lepo vzgajata svoje otročke. Mah sej midva sva se tud prejle počla, sem baje sitna, pa sekiram,... Trenutno sem sama , sta šla z Nejcem v trgovino po pesek za mačke k sem ga pozabla kupit, me skleroza daje vidm d ti tu rabš.... ..po moje so dons deci sitni za obe....danes je pa polna luna v ovnu uf pol bo moj dedec tudi še siten
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 11:31:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
mi nazaj ... se je nekdo zmotil v datumih ... nisem bila jaz ... Tristan spi, ostali pri moji sestrični
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 11:32:03
|
|
|
|
Čebel@
|
za vse,ki jih potrebujete!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2010 12:25:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 13:33:44
|
|
|
|
sjmm
|
dan! moji mulčki so bli fuuul pridni...so peljali Majčija na sprehod..še dobr k zdej ni več sončka...pol sm jim 2 velika krožnika narezenega sadja prštimala, pa skutke...so vse pomlaskali...Jan je šel atija vpraša, če bi malco..je reku d NE...ok, sm mu jo kr nardila...seveda ga luna meče,pa še kej zravn...kak tečnitis...sm ga kr pustla pr mir..nej uživa v svojem delu men je raal kopalnco zdrgnit..pa cote pokupčkat...mam 7 strojev za oprat...še dobr d bojo počitnice in posledično manj cun...pol sm zložila 43 parov nogavic...Saška pa jih je popredalčkala Mali spi , juhca se kuha..ostalo pa bomo jedli okol pol4h...d mi ne bojo popoldne skoz neki iskal...d pol lahk lepo zdržijo do večerje in je kuhna vsaj ene 2-3 urce poštimana ajvy....naj gre hitro na boljše kolumbo.... za tvojga polhca, pa fuuul je lepo brat d je Roksi tko lepo sprejel Jurija ...vidim tudi d prhajaš u formo......sam vseen mau še pust turbo izkloplen....sej bo še za vse cajt...uživaj z bejbijem najnežnejše trenutke grem še kej poštimat dokler je mir
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 15:32:36
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mi smo pojedli dobro kosilo, po kosilu pa eno kavico in ene pol urce nazaj še tortico. želodček poln . Mojedva sta šla ravnokar proti domu, mata že 3.15 odhod na križarjenje. Moji fantje gledajo eno risanko, mene pa čakata dva stroja da ju spraznim, pa da kuhinjo do konca spedenam. čebela ful hvala za tole info glede igrač mam že nakaj zagledano tko da bom kr v ponedeljek letela . Sjmm ojej 7 strojev mene ene trije še čakajo, pa se mi že to velik zdi kolumbo kok sm vesela da je Roki tko lepo sprejel Jureta Kdaj pa oba nazaj prideta? Pa nehi delat ampak počivaj. grem mojmu eno belo kavoi narest
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.10.2010 16:42:33
|
|
|
|
sjmm
|
tko....sm se končno znebila dela u kuhni....kok enih posod ..včas se sprašujem, če imam res tok piskrov ritke so site...jih je ati nagnal na luft...mami je zložila 2 stroja trenirk...zdej sm si pa frej uzela..k sm že kr mau zmatrana urša...ma mulčki so prinesli iz sob, pa v kopalnici se mi nabiralo, belo perilo, pa Jan je prnesu žehto s košarke, pa moj ta delovne cune..osalo pa ta sprotno ...nimaš kej...k smo majhni so male cotke...naši velikani majo pa že kr orng mere
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.10.2010 7:49:02
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro da nas malo dvignem,da ne pademo na drugo stran
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?