Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 14:38:20
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: SURF Moram vam še povedat,da greva jutri z mojim na zmenek po dolgem času........ to je pa ful lepo komaj čakam....sem si že ustvarila idejo kako se bom uredila,tako kot včasih
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 14:44:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Sjmm...na tebe študiram že cel teden...ko se pa vsedem pred comp pa nič ne napišem...mah sm smotana....veš,js tudi držim pesti za vas...vem da bo...imate rezervne načrte,voljo in pogum Drugače je pa tudi v kmetijstvu kriza...nas malo rešuje,ker nismo samo na eni panogi....je pa žalostno kaj se dogaja....no o tem bi lohka še in še debatirale....Bom takole napisala,za vse...kupujte,uživajte in cenite slovenske proizvode...kar se hrane tiče še posebej...verjemitemda tu je ŠE kakovost!!!!!!!!!!! No malo sem off topic .....Ma js kr vem,da vam bo uspelo vse skp zvozit nazaj na vrh... surf..FUL TI HVALA..JE KR LAŽJE K TI TKOLE KDO KEJ NAPIŠE
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 14:56:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: SURF Moram vam še povedat,da greva jutri z mojim na zmenek po dolgem času........ to je pa ful lepo komaj čakam....sem si že ustvarila idejo kako se bom uredila,tako kot včasih IZVIRNO
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 15:25:07
|
|
|
|
Katjusa
|
punce pozna katera pesem neki zapleši vugi bugi al bugi vugi al kakrkol.... neki z roko naprej pa z roko nazaj..... prosim pomoč:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 15:27:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Moram vam še povedat,da greva jutri z mojim na zmenek po dolgem času........ opa lepo se imejte in uživajta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 15:27:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki KOSILO-segedin+v kosih krompir njamsi:) kolumbo zmenjeno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 15:32:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 15:34:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 15:35:05
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo prišli z vrtca, pojedli malico (banana, hruške, jabolka in pecivo ter sok) . Sedaj bomo šli pa mal vn na sončka dokler še je. pokomentiram zvečer
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 15:35:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 15:37:05
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Malček je končno doma, zdaj spet gleda Nodija, men se pa meša že od tega Prihaja Nodi... Ta vikend pride njegov ati že danes po njega (drugače mava zmenjeno ob sobotah), grem jaz zvečer na nek RD, ponoči pa šibam proti morju. Peljem brata na potapljaški tečaj. Aleks bo pa tokrat kr doma ostal, je malo premrzlo zanj že, sploh ker v tistem zalivu ful pogosto piha. Tak da bo pri atiju doma. Surf uživaj na zmenku! Midva sva jih mela letos kr nekaj, in priznam, da sem se spet ko najstnica počutla Kolumbo super za lepo okrevanje in da boš mela spet vse svoje miškote doma! Aleks ma nogico 22, počasi jo bo prerastel. Baki ta Fitobalm gel midva tudi uporabljava. Jaz ga tudi pri sebi ob kašlju uporabljam, mi ful fajn diši Ostalo pa sem pozabla, čveke V glavnem uživajte v sončku in lepo se mejte za vikend!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 15:41:37
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, pol mata pa vidva druge dimenzije gume... Ker Sava ma najine dimenzije, spotosto... Sva gledala na ene treh različnih straneh na internetu pa klicala na ene pet različnih koncev... Včer sva za gume ene dve ure porabila
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 16:40:46
|
|
|
|
sjmm
|
helov! mi smo zdej še picoletke pohamsal, moj je peljal MIhca na rojstni dan, Maj razgraja po sobi...Saška pa je že točila solze, ker ji je moj spet kompjuter zaplenu...k je mela sobo...bombni napad...tud kak ostanek hrane bi se najde ipd...jz sm kr mau obupala med tednom, pa se še zdaleč nima tok za učit...sam čokoladni princ je pomembnejši k soba....dons je še pa zju3 moj rolete dvignit...ma ga je na rit vrglo...ampak sam pri njej...fanta imata k iz škatlice, že zju3 pojstle pospravita no, Maj gre še mau na dvorišče...mami pa z njim, pol ga bo pa ai prevzel...mamico pa čaka kuhna..pol pa upam d pridem ob 6h do svoje nadaljevanke...pa mau morm dnevno pošlihtat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 16:43:05
|
|
|
|
petrušk_
|
punce mojeeeeeeeeeeee.... ne mi zamert k ni volje za komentirat....preberem vas pa vse...mogoč se do večera še kej volja dvigne sva ble pri P in dobile antibiotik - Hiconcil na 8 ur....vneto uho...tiso od zadnjič...zgleda se s trakcem ni pozdravlo in se je zdaj to 10 dni kuhalo v njem...tko da upam, da bo zdaj ta AB prijel in bo nekaj časa pol mal boljš.... vročina zaenkrat okoli 37.....upam, da ne bo spet taka panika kot danes ponoči, ko sva ob polnoči dajale svečko...pri 38,8....dobr da sm mela vsako uro navito uro za vročino mert.... tko da res štala.... aja pa še nekej...ko hudič serje itak na kup serje.....zjutraj se vsedem v avto da greva k P in šmenta....avto ne vžge....šel akumulator....grozaaaaaaaaaa....dobr da mam še veze tle na gorenjskem koncu, da mi je kolega takoj pršu zrihtat.....je že nov akumulator.... v glavnem mamo res pestro prii nas....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 17:04:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ punce mojeeeeeeeeeeee.... ne mi zamert k ni volje za komentirat....preberem vas pa vse...mogoč se do večera še kej volja dvigne sva ble pri P in dobile antibiotik - Hiconcil na 8 ur....vneto uho...tiso od zadnjič...zgleda se s trakcem ni pozdravlo in se je zdaj to 10 dni kuhalo v njem...tko da upam, da bo zdaj ta AB prijel in bo nekaj časa pol mal boljš.... vročina zaenkrat okoli 37.....upam, da ne bo spet taka panika kot danes ponoči, ko sva ob polnoči dajale svečko...pri 38,8....dobr da sm mela vsako uro navito uro za vročino mert.... tko da res štala.... aja pa še nekej...ko hudič serje itak na kup serje.....zjutraj se vsedem v avto da greva k P in šmenta....avto ne vžge....šel akumulator....grozaaaaaaaaaa....dobr da mam še veze tle na gorenjskem koncu, da mi je kolega takoj pršu zrihtat.....je že nov akumulator.... v glavnem mamo res pestro prii nas.... ..naj se ušesek hitro pocajta in vročino napodita nekam...d boste zdrave in vesele dočakale očija d maš še veze
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:24:09
|
|
|
|
Čebel@
|
čer mala v deželi sanj,ati nama dela večerjo,mami pa počitek sva bili celo popoldne zunaj-sem kar zmatrana ....jutri popoldan gremo k svaku na RD,v nedeljo pa k kolegu in kolegici pogledat njunega še ne 3m starega sinčka plani za jutri dopoldan:skuhali bova juhico in pospravili naše gnezdo lep večer
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:24:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ punce mojeeeeeeeeeeee.... ne mi zamert k ni volje za komentirat....preberem vas pa vse...mogoč se do večera še kej volja dvigne sva ble pri P in dobile antibiotik - Hiconcil na 8 ur....vneto uho...tiso od zadnjič...zgleda se s trakcem ni pozdravlo in se je zdaj to 10 dni kuhalo v njem...tko da upam, da bo zdaj ta AB prijel in bo nekaj časa pol mal boljš.... vročina zaenkrat okoli 37.....upam, da ne bo spet taka panika kot danes ponoči, ko sva ob polnoči dajale svečko...pri 38,8....dobr da sm mela vsako uro navito uro za vročino mert.... tko da res štala.... aja pa še nekej...ko hudič serje itak na kup serje.....zjutraj se vsedem v avto da greva k P in šmenta....avto ne vžge....šel akumulator....grozaaaaaaaaaa....dobr da mam še veze tle na gorenjskem koncu, da mi je kolega takoj pršu zrihtat.....je že nov akumulator.... v glavnem mamo res pestro prii nas.... tukaj pošljem milijon
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:46:03
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem zmatrana. Tamaledva v postelci, moj na košarki, mene pa čaka bomba v kuhinji, no pa tud dnevna ni nč boljša .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:50:12
|
|
|
|
birdy
|
Urša, a si ti tud tok kaput k jst? Me je zdele skor na kavču zmanjkal... Bombo mam sam v dnevni k sreči, pa cunje za pobrat, polikat, kopalnica je bomba... pa čist popolnma nobene energije Tko da sočustvujem s tabo zdele
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:56:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ČER zmatrana...morto...koma v posteljah ... ati še vedno v kleti ... ju3 ponovi vajo ... mami je pa zopet trener ... moram še Tristana nekomu uturit ... me je glih sestrična nazaj klicala... bo ona varuška popoldan smo bili pri kolegih na pečenem kostanju ... 7 na kupu in ena grem nekaj pojest ... lačna... aja bom imela kosilo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:57:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, a si ti tud tok kaput k jst? Me je zdele skor na kavču zmanjkal... Bombo mam sam v dnevni k sreči, pa cunje za pobrat, polikat, kopalnica je bomba... pa čist popolnma nobene energije Tko da sočustvujem s tabo zdele še ena takšna
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:57:15
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, a si ti tud tok kaput k jst? Me je zdele skor na kavču zmanjkal... Bombo mam sam v dnevni k sreči, pa cunje za pobrat, polikat, kopalnica je bomba... pa čist popolnma nobene energije Tko da sočustvujem s tabo zdele Birdy mislim da sva kr na istem ja Pa sej vse ti ni treba dons narest, dej rajši počivaj. Je jutri še en dan Kakšno popoldne si pa mela?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:58:02
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika pa še zate Privošči si tuš in čajček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:58:14
|
|
|
|
birdy
|
Tamika, to bo pomoje luna... A ni zdele enkrat?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 22.10.2010 19:59:25
|
|
|
|
Čebel@
|
punce dajte počivat-vse počaka-preverjeno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?