|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
25.10.2010 6:58:09   
birdy
eriku od tanči pa vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
25.10.2010 7:23:21   
Urša08
Birdy men je za user posted image pripravljat neki najbolj luštenga , to sprotno delo mi pa že vn gledauser posted image . Super vikend ste meli user posted image user posted image user posted image Pa super za nakup banjce, jaz mam to še vse od tamalih, edin polet sem novo blazino za na previjalno kuplauser posted image .  Men moj skoz prav da se ful preveč obremenjujem da se bodo že znajdli, sej najbrž ma prov ampak ne morem iz svoje kože. Bom pa jaz tud pokupčkala za tamaledvauser posted image user posted image user posted image . Kdaj sobico dobite?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
25.10.2010 8:10:59   
Katjusa
Jutro.... noč je bla katastrofa sploh se nisem nič naspala.... enostavno nisem mogla spatuser posted image me mal živčki dajejo....in pol sem razmišljala o morju in o prekmurju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob pol 6 se je beni zbudil sem šla gledat kaj je in očitno je tud on bolj slabo spal.... sem ga sam mal pobožala sem razmišljala a se čema it igrat al še mal spat no pa se je kr sam okol obrnu in spal naprej tak da sem oba otročka ob pol 8 mogla zbudit......user posted image user posted image user posted image
včarajs ta bila dopoldan moja starša tukaj sta ju bla otročka ful vesela smo šli pol na en dolg sprehod pa kosilo smo si skuhal pol sta pa šli smo šli pa mal spat z mano na čeluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image popoldne je pa končno tud moj imel priložnost it mal z nami na sprehod smo nardil še en velik krog tle okol in pol smo se še pred blokom s kolesi vozl (beni in flori) smo bli skoraj do 7 zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image je bilo tak prijetno toplouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
25.10.2010 8:14:41   
Čebel@
jutro

Hana v vrtcu....smo ugotovili zakaj smo imeli par dni nazaj žurko ponoči-spodaj sta 2 nova zobka naenkrat ven pogledala-danes smo super spaliuser posted image user posted image user posted image .....mi je pa zjutraj ratalo zelo slabo,me je polillo v sekundiuser posted image ....moram še kaj pametnega pojest,da se ne ponoviuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
25.10.2010 8:16:56   
Katjusa
čebela kaj misliš pod polilo? bruhala al zašvicala? vsekakor upam da se ne ponovi....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
25.10.2010 8:21:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela kaj misliš pod polilo? bruhala al zašvicala? vsekakor upam da se ne ponovi....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka

nisem bruhala(sem se samo davila),ampak pot/švic me je obliluser posted image ....pa bela sem bila ko mrličuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
25.10.2010 8:29:11   
birdy
Urša, sej men je tud za user posted image  štimat nekaj najlepšega... Sam zadnje čase res ni časauser posted image  Pa po eni strani nočem prehitro naštimat, po drugi strani pa vsakič ko me kej zagrabi študiram in sem vsa presrana da nimam nič naštimanuser posted image   
Aja, za sobico pa ne vem a si mal spregledala... Sva kupla samo pojstlo in omaro, tko da samo omara fali. Moram ta teden poklicat ampak itak bova šla šele 5.11. iskat če bo že. Takrat mam itak G pa bova kr usput opravila. Je treba šparat tud na bencinuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
25.10.2010 8:31:13   
Urša08
Men je že zjutrej pritisk narastuuser posted image . Pridem izpod tuša v šlafroku in zvonec, grem odpret pa delavci če lahko avto premaknem, ma kok sm sita že tega da skoz nekam avto tlačm. Potem me sprašujejo glede tlakovcev kt da kej vem o tem, grem taščo vprašat, mi prav da nej tasta pokličem - ja halo pa sej se gre za njiju ne zameuser posted image . Dons grem v Kranj v mullerja in do kolegice na kavo - in čakam da mi pove kdaj jo po avto peljem (je rekla da bo ob 8 klicala) pa še kr nč ne vemuser posted image . Itak mam jaz cel dan cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
25.10.2010 8:32:31   
Urša08
čebela čuvaj seuser posted image user posted image user posted image , pa super za zobka user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša čez an malce nadoknadi manjkajoči spanec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
25.10.2010 8:34:31   
Urša08
Birdy a šele 5.11 imaš pregled? Jih maš tud bolj poredko ane? Jaz ga mam pa 4.11user posted image Glede sobice sem pa očitno spregledalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
25.10.2010 8:40:56   
Katjusa
Urša slab začetek dober konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čebela nič priketno tole... možno da ti je cuker tok padu? dej pazi naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
25.10.2010 8:41:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Men je že zjutrej pritisk narastuuser posted image . Pridem izpod tuša v šlafroku in zvonec, grem odpret pa delavci če lahko avto premaknem, ma kok sm sita že tega da skoz nekam avto tlačm. Potem me sprašujejo glede tlakovcev kt da kej vem o tem, grem taščo vprašat, mi prav da nej tasta pokličem - ja halo pa sej se gre za njiju ne zameuser posted image . Dons grem v Kranj v mullerja in do kolegice na kavo - in čakam da mi pove kdaj jo po avto peljem (je rekla da bo ob 8 klicala) pa še kr nč ne vemuser posted image . Itak mam jaz cel dan cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
25.10.2010 8:42:42   
Čebel@

Čebela nič priketno tole... možno da ti je cuker tok padu? dej pazi naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

nimam pojmauser posted image ...danes bom itak samo počivala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
25.10.2010 8:46:07   
birdy
Urša, ful jih mam zaenkrat na redko. nazdnje sem ga mela 5.10, pa zdej ta datum 5.11., pol pa pridejo mende na 10 dni... pa nč hudga če si spregledala, sej mogoče si pa celo prebrala pa si pozabila. Vsaj pri men vem da je to možno ker mma spomin k ementaler.
Čebela, ti kr počivaj... Čeprov je dons prov en tak dan k ful pritiska... Men je tud slabo k sto user posted image  Najraj bi šla nazaj v pančevo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
25.10.2010 8:57:54   
Urša08
Punce hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čebela, katjuša, birdy pejte kr mal počivat, saj dan je prav za kej tacga.

Jaz bom šla taščo vprašat če je že poklicala ker očitno je pozabla.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
25.10.2010 9:08:34   
petrušk_
punce moje...pogrešam vas...ampak tle tko čudn na enmu računalniku ne dela net in pol valjda eva zmaga z mihom, nodijem in majo....za mamico pa pol zmanjka časa....
sva boljš...sam kašlja še na ful, dons ponoč prvič ni več bruhala sluzi od kašlja...tko da upam, da nam gre na bolje....

nimam vas časa prebrat, ampak bom vse nadoknadla....greva dons popoldan nazaj domov, tam bo pa več časa in možnosti da mami uide na računalnik....

še 4 nočke pol pa pride oči nazaj, danes srečno pristal v shanghaju, zj je pa do četrtka tam, ponoč pa leti proti dubaju in potem domov....komej čakava...zj pa res že težko težko čakava..pa oči tud.....

ko pridem na čisto pa vas mal pokomentiram.....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
25.10.2010 10:00:53   
Urša08
Jaz sem našo kuhinjo in dnevno pospravila. Čez 15 minut peljem taščo po avto, potem pa naprej v mullerja po igrače, pa do kolegice na kavico. Potem pa že via vrtec po tamaledva. Čim bolj izkoristite ta turoben dan.user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
   [Brisano sporočilo]
25.10.2010 10:15:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
25.10.2010 10:30:53   
sjmm
dan!

zvečer se mi prov nič ni več dalo,ko smo not prišli...smo sam še miška skopal, pa večerjal, pol sva pa šla ob pol9h spat k je zehal k štirje...ampak je podru vse rekorde uspavanja...sm pršla vn šele ob pol10h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče ga je kopanje zdramila al kajuser posted image user posted image user posted image ..pa 1x sm kr mau bol na trdo rekla, da je zdej pa dost in je treba zaspančkat...pa je kr obsedel in me čudn gledal....pa še zdej ma navado d vzame 2 avtka s seboj...no, dons bomo probal to ukintuser posted image

aja, pa ta velka fanta neki pokašljujeta....user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo še Majči...k zdele smo se oa že kar dolgo dobro držal...ma, neki more bit

pa gsm mi je crknu...se noče ne pržgat, ne nafilat...še dobr d je star jajcuser posted image

kajuša...user posted image user posted image user posted image za lep dan

birdy in urša...vidm d ste v gnezdenje padleuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša....pa ne spet cesto???!!!uf, tole se pa vleče pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...lepo počivaj in se celi...pa hvala za dobre željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@.
....upam da si že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk....naj se bejbika hitro pozdravi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super d kmau oči pride!!!!!men je tud tooook težko če ga ni...sam je pa pol toook lušn k prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

naši fanjtje so zjutraj pojedl gresek...Saško pa še čakauser posted image ...zaspanka naša...sam sem rekla d ji 4 dni pustim d spi po svojih željah...torej še ju3...pol pa do pol10 auf...zgodaj a ne???user posted image user posted image

vreme je pa za kozlatuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm pa čist mau smotana,......dnevi pred user posted image ...bljak

moj dela...HB...čeprav je še čist smotan od odločanja kako naprej...sam mormo še mau stisnt...pa bo mogoče šlouser posted image

kosilo......ričetova juhca z zelenjavo, cesarski praženec in jabolčna čežana

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
25.10.2010 10:36:34   
boma2

Urša slab začetek dober konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pod tolče se kr podpišem.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
25.10.2010 10:37:08   
boma2

upam, da bo dan kej boljši.. :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
25.10.2010 10:37:20   
boma2

Jaz sem našo kuhinjo in dnevno pospravila. Čez 15 minut peljem taščo po avto, potem pa naprej v mullerja po igrače, pa do kolegice na kavico. Potem pa že via vrtec po tamaledva. Čim bolj izkoristite ta turoben dan.user posted image

prinda.. :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
25.10.2010 10:38:23   
boma2
quote]IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

punce moje...pogrešam vas...ampak tle tko čudn na enmu računalniku ne dela net in pol valjda eva zmaga z mihom, nodijem in majo....za mamico pa pol zmanjka časa....
sva boljš...sam kašlja še na ful, dons ponoč prvič ni več bruhala sluzi od kašlja...tko da upam, da nam gre na bolje....

nimam vas časa prebrat, ampak bom vse nadoknadla....greva dons popoldan nazaj domov, tam bo pa več časa in možnosti da mami uide na računalnik....

še 4 nočke pol pa pride oči nazaj, danes srečno pristal v shanghaju, zj je pa do četrtka tam, ponoč pa leti proti dubaju in potem domov....komej čakava...zj pa res že težko težko čakava..pa oči tud.....

ko pridem na čisto pa vas mal pokomentiram.....

[/quote]

da se čim preje pozdravi .. user posted image user posted image user posted image

to bo pa hitr 4 nočke.. :)user posted image

< Sporočilo je popravil boma2 -- 25.10.2010 10:39:33 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
25.10.2010 10:41:31   
boma2
kajuša...lep dan ti želim.. kaj pa user posted image ? je že prišla? 

urša....teli cestarji pri vas, pa vlečejo več kot so prinvasuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...lepo počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@.
....a je že kaj bolje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
25.10.2010 10:42:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čebela kva delaš, a počivašuser posted image

jap,na kavču s čajem v rokiuser posted image .....user posted image  pa brca od veselja,ker mami počivauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?