Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 14:57:47
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo spet morm k dohtarju ..................... ............po včerišnih fajtih z decom sm bla zvečer tok koma d sm sam dol padla.....učeri popoldne sta šla z Majklom še u en šoping (menjat plenice in kofe) pa 2 STVARI sm na novo naročila in kaastrofa......sm rekla nej prnese mlek iz DMja- prnesu ga je iz Baby centra, pa rokavičke bombažne za Jureta sm ekstra naročila iz HMja, on mi je prnesu ene kičaste iz CA .....ponoč je rajš kr pr Majklu u sobi na kavču spal in tut zutri sta se zrihtala k miške d sploh ne vem, kdaj sta šla.......ob 8h pa telefon in teženje d nej patronažno pokličm in ma d pride in bla bla bla, k je dons neki bluzila d ne bo mogla pridt.....u momentu sm bla spet vsa živčna .....no in jo res kličm, se zmeniva d pride....in kje pršla.....mi reče....ja tole se pa zdej res vleče, KAJ ČE BI SE ŠLI MAL ZDRAVNICI POKAZAT.....sm dobila takoj "kristalne oči"......sm ji predlagala d grem rajš do svojga G en štuk višje, ker je tut operater in bo pomoje bl vedu kaj in kako........no zdej čakam popoldne d grem spet u ZD ( ta teden še nism bla )......in samo upam d mi ne reče, nej pridm k njemu u Trbovle še enkrat pod nož .... no tko...zadne cajte sam jamram tko d je boljš d se za neki cajta skidam
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 14:58:04
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kuham.kurjo omako+široke rezance+solato.ne bomo jedli spet pohano mlajsk
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:00:43
|
|
|
|
boma2
|
dan vsem... :) v glavnem... :) moram nekaj napisati, ker je drugi dan spanja.. :) no Žigca sem dala v posteljo in ni jokal, potem je prikorakal.. in nato še 5x in nato solzice, potem sem pa rekla, da naj gre v očitovo posteljo in šiba v posteljo pri očitu in spi... ga prenesem v njegovo posteljo in glej kdo me zbudi ura ob 6.00 joj sem bila vesela... pa dda vidimo kaj bo danes.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:00:57
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 Moje telo ni popolno, vendar sem nosila, rodila in dojila otroka, zato sem ponosna! Škoda, da ne izgledamo popolne, vendar vsaka brazgotina, vsaka strija, vsak delček kože predstavlja naše prečudovite otročičke in vse, kar smo storile za njih. Imeti otroka ni lahka naloga, me smo...močne, smo......pogumne in morale bi biti ponosne same nase! http://www.youtube.com/watch?v=9CNhyKzVppY&feature=related to pa je res,...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:01:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 Moje telo ni popolno, vendar sem nosila, rodila in dojila otroka, zato sem ponosna! Škoda, da ne izgledamo popolne, vendar vsaka brazgotina, vsaka strija, vsak delček kože predstavlja naše prečudovite otročičke in vse, kar smo storile za njih. Imeti otroka ni lahka naloga, me smo...močne, smo......pogumne in morale bi biti ponosne same nase! http://www.youtube.com/watch?v=9CNhyKzVppY&feature=related hvala za tole
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:02:04
|
|
|
|
Urša08
|
Boma in Petrušk sem tok vesela da vama ratuje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:03:33
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@, urša, petrušk,..................... miss you se podpišem jaz pa kr vse
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:11:26
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm in Tamika kot sta vidle nisem bla potem nč več pridna ampak sva s kolegico mal čez 9 šli v kranj v šoping. Boma nakupla sem vse kar še manjka za našo prinčipeso (duda, kozmetika, adaptirano mleko, ... ma same take frčkarije), pa zalogo pleničk in robčkov za Žiga, pa kozmetiko za nas za kake dva mesea (šamponi, ščetke,...), potem sem v C&A ju za Nejca kupla še ene kavbojke in pulover, pa za mucke mal hrane k ju dobim v soboto na počitnice, pa obvezna kavica s tortico,.. pa je bla že tok ura da sem šla kr direkt po otročka v vrtec. Aja punce šoping ni več zame, sem zmatrana ful, tko da je vsa roba še v avtu - bo kr moj prtlažnik spraznu (itak ga bo kap k je kar fino napolnjen)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:16:20
|
|
|
|
sjmm
|
boma...a si dobila ZS???? urša...sej prov d si se mau potepala..pol boš en cajt bol doma k prispe princeska
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:17:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dan vsem... :) v glavnem... :) moram nekaj napisati, ker je drugi dan spanja.. :) no Žigca sem dala v posteljo in ni jokal, potem je prikorakal.. in nato še 5x in nato solzice, potem sem pa rekla, da naj gre v očitovo posteljo in šiba v posteljo pri očitu in spi... ga prenesem v njegovo posteljo in glej kdo me zbudi ura ob 6.00 joj sem bila vesela... pa dda vidimo kaj bo danes.. :) ŽIGA!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 15:18:38
|
|
|
|
Urša08
|
Sem vas prebrala pa pomoje pol pozabla. V glavnem: tanci pojma nimam zakaj tebi stran ne dela nam pa Sjmm upam da ti ne bo treba v službico. Je pa lepo brat da se tvojmu malce dela nabira Tamika tud teb želim da boš lahko doma Vedve s Sjmm mata s štirimi otročki že tako več kot preveč dela. Kolumbo držim pestke da dobro opraviš pri zdravniku naj se stanje začne boljšati. Birdy se mi je zdelo da si začela gnezditi čebela edino pravilno da čuvaš hrbet Kaj si danes kej počela?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:00:59
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas je 2/3 že sitih...zdej pa posoda..pol pa še mau na luft k se je neki razjasnjil
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:34:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@, urša, petrušk,..................... miss you se podpišem evo mene....zgodaj zjutraj služba....pol pregled....zj pa zmenek z očijem prek skypa..... zj vas berem, pa vas bom mal pokomentirala....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:34:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo spet morm k dohtarju ..................... ............po včerišnih fajtih z decom sm bla zvečer tok koma d sm sam dol padla.....učeri popoldne sta šla z Majklom še u en šoping (menjat plenice in kofe) pa 2 STVARI sm na novo naročila in kaastrofa......sm rekla nej prnese mlek iz DMja- prnesu ga je iz Baby centra, pa rokavičke bombažne za Jureta sm ekstra naročila iz HMja, on mi je prnesu ene kičaste iz CA .....ponoč je rajš kr pr Majklu u sobi na kavču spal in tut zutri sta se zrihtala k miške d sploh ne vem, kdaj sta šla.......ob 8h pa telefon in teženje d nej patronažno pokličm in ma d pride in bla bla bla, k je dons neki bluzila d ne bo mogla pridt.....u momentu sm bla spet vsa živčna .....no in jo res kličm, se zmeniva d pride....in kje pršla.....mi reče....ja tole se pa zdej res vleče, KAJ ČE BI SE ŠLI MAL ZDRAVNICI POKAZAT.....sm dobila takoj "kristalne oči"......sm ji predlagala d grem rajš do svojga G en štuk višje, ker je tut operater in bo pomoje bl vedu kaj in kako........no zdej čakam popoldne d grem spet u ZD ( ta teden še nism bla )......in samo upam d mi ne reče, nej pridm k njemu u Trbovle še enkrat pod nož .... no tko...zadne cajte sam jamram tko d je boljš d se za neki cajta skidam sj res človk ne ve kaj bi reku....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:34:53
|
|
|
|
petrušk_
|
možnosti lahko vidijo samo uporabniki, ki sodelujejo pri testiranju, zato KLIKNI TUKAJ in preberi več! IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ma k mam jz mau cajta pa ni nobene..itak..magla sem nazaj sem šla v štacuno po mleto meso kosilo: mesno - zelenjavna juha + ajdova kaša z mletim mesom + rdeča pesa kako nardiš...ajdovo kašo z mletim mesom?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:35:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy aJA, SEM POZABILA POVEDAT, MOJ MA PODALJŠANO POGODBO ŠE ZA EN MESEC... UPS ČRKE. Pol pa upam da ga bojo kar tam vzel, da ne bo prek agencije. No, če bo pa služba vsaj prek agencije bom pa tud vesela... držim pesti super....držim pesti za dober scenarij
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:35:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dan vsem... :) v glavnem... :) moram nekaj napisati, ker je drugi dan spanja.. :) no Žigca sem dala v posteljo in ni jokal, potem je prikorakal.. in nato še 5x in nato solzice, potem sem pa rekla, da naj gre v očitovo posteljo in šiba v posteljo pri očitu in spi... ga prenesem v njegovo posteljo in glej kdo me zbudi ura ob 6.00 joj sem bila vesela... pa dda vidimo kaj bo danes.. :) no vidiš mogoče nama pa uspe.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:36:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ možnosti lahko vidijo samo uporabniki, ki sodelujejo pri testiranju, zato KLIKNI TUKAJ in preberi več! IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ma k mam jz mau cajta pa ni nobene..itak..magla sem nazaj sem šla v štacuno po mleto meso kosilo: mesno - zelenjavna juha + ajdova kaša z mletim mesom + rdeča pesa kako nardiš...ajdovo kašo z mletim mesom? na olju popražim čebulo, dodam meso, malo dušim, dodam kašo in zalijem z 2x količino vode... aja pa začimbe - sol, lovorjev list, poper ... dušim in voila ... dober tek simpl pa dober
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 20.10.2010 16:37:55 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:38:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@, urša, petrušk,..................... miss you se podpišem evo mene....zgodaj zjutraj služba....pol pregled....zj pa zmenek z očijem prek skypa..... zj vas berem, pa vas bom mal pokomentirala.... kako je buši ? in oči?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:41:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ možnosti lahko vidijo samo uporabniki, ki sodelujejo pri testiranju, zato KLIKNI TUKAJ in preberi več! IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ma k mam jz mau cajta pa ni nobene..itak..magla sem nazaj sem šla v štacuno po mleto meso kosilo: mesno - zelenjavna juha + ajdova kaša z mletim mesom + rdeča pesa kako nardiš...ajdovo kašo z mletim mesom? na olju popražim čebulo, dodam meso, malo dušim, dodam kašo in zalijem z 2x količino vode... aja pa začimbe - sol, lovorjev list, poper ... dušim in voila ... dober tek simpl pa dober to morm pa probat...men pa evi bo zihr cool
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:42:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ možnosti lahko vidijo samo uporabniki, ki sodelujejo pri testiranju, zato KLIKNI TUKAJ in preberi več! IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ma k mam jz mau cajta pa ni nobene..itak..magla sem nazaj sem šla v štacuno po mleto meso kosilo: mesno - zelenjavna juha + ajdova kaša z mletim mesom + rdeča pesa kako nardiš...ajdovo kašo z mletim mesom? na olju popražim čebulo, dodam meso, malo dušim, dodam kašo in zalijem z 2x količino vode... aja pa začimbe - sol, lovorjev list, poper ... dušim in voila ... dober tek simpl pa dober to morm pa probat...men pa evi bo zihr cool ... nam je vsem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:43:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@, urša, petrušk,..................... miss you se podpišem evo mene....zgodaj zjutraj služba....pol pregled....zj pa zmenek z očijem prek skypa..... zj vas berem, pa vas bom mal pokomentirala.... kako je buši ? in oči? buši super...so mi vzel kri pa vodo....malček raste...dobila bolniško 4 ure še za naprej.....tko da bo... očiju je pa že noroooo dolgčas po nama....tko da nam je kr težko...ampak bomo že....sj bo kmal vikend pol pa dalje....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 16:44:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jesen je v deželi http://www.youtube.com/watch?v=84zqIhCs4yo&feature=related
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 17:37:51
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo ravno prišli iz XL sprehoda je blo ful luštno in osvežujoče:)))
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 20.10.2010 17:49:23
|
|
|
|
Katjusa
|
evo nekja utrinkov sicer so slabe slikice k sme s telefonom slikala bom ju3 vzela s sabo fotoaparat (niso vse od danes:))
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 20.10.2010 17:50:45 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?