|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
20.10.2010 22:05:37   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuu bejbe...

eva spančka....spet isto...super mirno zaspančkala....
babi že pr nama, tko da bo jutr merkala....jst pa še na šiht in pol v šoooping

urša...počivaj počivaj...sam še mal maš do konca, boš pa ja zdržala
kolumbo....upam, da je vse ok in da ti je sam šime zasegu računalnikuser posted image user posted image
sjmm...super za sprehod...jst tud to obožujem....

na pregledu vse bp...tko da prov super....

pridna Eva!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa super d je blo na pregledu vse ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.10.2010 22:08:13   
sjmm
no, jz sm stuširana..ready za peglanje kavčauser posted image

sm pa dala posodo iz pomivalca, pa drugo not, štedilnik sm zglancala, vse pulte pomila in Majčijev stolček...tko d se je prov poznalo d je Maj kr hitro zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image ..zju3 me bo pričakala lepa kuhinja...to je pomembno za dobr začetek dnevauser posted image user posted image

V GLAVNEM ŽELIM VSEM SKUPAJ LEPO, MIRNO, DOLGO IN ZASANJANO NOČKO....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.10.2010 22:20:06   
birdy
Ajvy, naj ti tole čimhitreje mine, da boš lahko spet normalno delovalauser posted image  Pa veš da smo vse mislile nate...

Kaj je res s Kolumbo, a kera kej ve? No, jst upam da je ok, da jo je sam Šime res nateral počivat...

Jst čakam deca da se prpele dam, jutr greva verjetno na mobitel vprašat kdaj lohk skineva naročnino... Bova šla verjetno na simobil, je cenejši...
Lahko noč punce, dober spite, se beremo jutri...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.10.2010 23:12:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

katjuša... zelo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image
eno user posted image ... kako daš slikice s fotoaparata na PC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz fotoaparata na PC Z USB kablom pol pa preko shrani.si.. kaj točno te zanima?

Ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa sladoled a ga kej priporočajo? Upam da bo kmalu boljše...user posted image user posted image user posted image user posted image
Moncy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sladkorno pazi nase in nauser posted image
Kolumbo upam, da je vse OK
Čebela a to si si kupla nosečniške hlače? čebela sorry nisem slikic dons poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image
sjmm pol boš pa jutri dopoldne frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst se tud trudim, da zvečer čim bolj pospravim da imam zjutraj čas za RR in druge svoje gušte:)

Punce lepo ajajte, naj bo noč mirna in čim daljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.10.2010 23:14:45   
sunny24
Hello!

Mi2 z Gajči smo nekako ozdravle, sicer še obe malo kašljamo, pa nos pušča vsake tolko, ma ni panike. Gaja more pit antibiotik še do nedelje.

Danes k je bil sonček, je šla malo vn s taščo, jst sem šla pa ta čas malo v šoping. Sem ji nabavla kombinezonček-najdla cifro 92 k je ni nikjer za dobit, pa pižamo, nogavice in žabe. Pa v šparu sem najdla lego duplo 90 kock za 10 evrov-majo neka nižanja.

Aja bejbe, učeri me je klicala direktorca marketinga in 1.11. začnem z novim šihtom...user posted image

kolumbo, kako kaj? Upam, da je vse OK!

onassis, počivej da se hrbet hmali poštima!

Grem, dragi me čaka s kuhanjim vinom! Lepo se mejte! Čaos user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.10.2010 7:05:58   
Urša08
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.10.2010 7:11:59   
Urša08
jutrro

Končno malce boljša nočka. Sem šla pa že pred deveto spat in je pasalo. Sedaj pijem kavico, otročka na poti v vrtec. Jaz bom imela pa danes en tak bolj na izi danuser posted image .

sunny super da sta z Gajo boljši, pa seveda za službico user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm user posted image user posted image user posted image da ti je ratalo kuhinjo v red dat, bo zjutraj manj dela in več časa za vaju z majčijem user posted image user posted image user posted image

Birdy sem že včeraj pozabila čestitat tvojmu za ponovno pogodbo user posted image user posted image user posted image sedaj pa stiskam pesti da končno dobi na nedoločen čas in ne tkole za en mesec.

Petrušk vidiš da vama je ratalo spanje v red dat user posted image user posted image user posted image

Ajvy dobrodošla doma in med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa hitro okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kolk časa si sedaj na bolniški? Jaz pojma nimam kolk časa vse skup traja, da se poceli.

Kolumbo
upam, da je vse v redu, me že malce skrbiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.10.2010 7:12:30   
Pikica_82
Jutro. Midva sva že eno uro pokonci, adijo pamet. Pojma nimam, kaj mu je bilo danes ponoči, včeraj je zaspal komaj ob pol desetih (ponavadi zaspi najkasneje do 7h), pa še to ga je bolj žural ponoči kot pa spal. Zdaj Nodija gleda, jaz pa se nekak sestavljam skupaj, da ga lahk v vrtec odpeljem sploh.

Včeraj sva mela pester popoldan, sva šla h kolegici na obisk, nas je blo malo več, vse skupaj 5 otrok in mamice. Je blo zanimivo user posted image

Vas moram malo za nazaj prebrat. Lep dan!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.10.2010 7:12:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Čebela a to si si kupla nosečniške hlače? čebela sorry nisem slikic dons poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.10.2010 7:28:05   
Urša08
Pikica82 kaj pa je metalo Aleksa, a ga kaki zobki dajejo? Vsekakor si spočij med tem ko bo v vrtcu user posted image

čebela jutro user posted image Je Hana že v vrtcu?

Sedaj sem pojedla zajtrk, vzela železo tko da grem še pod tuš se malo razvajati.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.10.2010 8:00:38   
petrušk_
dobro jutro...

jst že skor eno uro v službi, je malček ob 6h se zbudu in sm sam babi zraveen nje dala pa sta pomoje nazaj zaspančkale....oči že pristal....še 3 leti pa bo doma....počas upam, da bom lahko že začela odštevat....

urša.
..ja res si vzami na izi dan zase...počivaj, nisi še zrela za v rim....
kolumbo....pa naj ji ena sms pošlje...tiste k mate številko...k tole je pa že res čudno da se ne javi nič...
sjmm..super za kuhno...ane no, kolk je lažje dan začet če je vse pošlihtano....
čebel@....si mela fajn nakup? si si še kej prvoščla al sam hlače?
sunny...super za gajo da je ozdravela.....pa za sprehodek s taščo...kje si pa ti kupovala kombinezone?
birdy...fejst se prepričaj glede tega simobila...jst nisem več tolk prepričana da je cenej.....ne vem no...pa ful majo slabo pokrit signal še vedno....user posted image user posted image user posted image
jst glih razmišljam da bi šla nazaj na mobitel

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.10.2010 8:07:04   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro. Midva sva že eno uro pokonci, adijo pamet. Pojma nimam, kaj mu je bilo danes ponoči, včeraj je zaspal komaj ob pol desetih (ponavadi zaspi najkasneje do 7h), pa še to ga je bolj žural ponoči kot pa spal. Zdaj Nodija gleda, jaz pa se nekak sestavljam skupaj, da ga lahk v vrtec odpeljem sploh.

Včeraj sva mela pester popoldan, sva šla h kolegici na obisk, nas je blo malo več, vse skupaj 5 otrok in mamice. Je blo zanimivo user posted image

Vas moram malo za nazaj prebrat. Lep dan!

PIKICA MOGOČE JE MEL PA VČERAJ PESTER DAN..ČE JE BILO FUL OTROK SE MU JE ZIHER FUL NOVIH STVARI DOGAJALO IN JE PONOČI KAJ PODOŽIVLJAL, SANJAL..eh črke sorry

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.10.2010 8:09:40   
Čebel@
pikica....upam,da ti rata se spočit dopoldanuser posted image

urša....počivaj,počivaj,počivaj!.....Hana je že v vrtcu,jauser posted image

petrušk.....samo hlače,že to je sploh čudež da sem dobila,ker ponavadi kar iščem itak ne dobim

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.10.2010 8:13:12   
Pikica_82
Najbrž mu je res včeraj preveč dogajalo ja. Urša zobki po moje niso, sam petke mu še manjkajo pa nič ni videt, da bi kaj ven hodlo trenutno.

A bomo vsi dans počivali user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.10.2010 8:13:30   
Katjusa
Jutro....
spali celo noč k ubiti pa še zaspala sem se... Florjan se vstaja tik predno gre ati od doma mal pred 7 in mu ati risanke naštima..... potem pa lepo gleda risanke dokler mami ne vstane kako 7:20 (nikoli pred pol osmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) danes sem se zbudla 7:40 itak Benjamin spi k polhek in ga božam tak dolgo da se zbudi seveda mu to ful paše se pol še mal obrne in se dela da spi (učke skupaj tišči) in govori še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta bo mogu met eno k bo rada veliko božalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da čebela začni hano navajat da božauser posted image user posted image user posted image

Sunny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službico in za Gajo

Urša kako pa je sedaj z železom je boljše po zajtrku?

Pikica men se zdi da je tvopj včeraj preveč užival in je ponoči podoživljal.... jst tud včasih mislim, dons se je pa na matral sploh če gremo kam in ravno tisto noč ima potem ponoč govorne vajeuser posted image user posted image user posted image user posted image
petrušk no vidiš kako dnevi letijo.... ju3 si frej ne?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.10.2010 8:14:07   
tanci29
jutro..

pijem kofe...šibam pod tuš in pol akcija...

next-končno mi je začel delat...za erika majo vse razprodanouser posted image user posted image user posted image ...a to še kej dobijo na zalogo al je to to..niti ene stvari k mi je všeč nimajo...za hano bi lohk napolnila čist too much...sem mal probala učer kok bi prišlo...morm it mal pošnofat kok in kaj sploh mata

urša-fajn da si se naspala..dons pa res na izy

sunny-user posted image user posted image user posted image  za ozdravitev

ayvj-bejbi naj se ti čimprej poceli da boš spet lohk čimprej normalno papila in pupala...user posted image user posted image user posted image

sjmm-pridna s pospravljanjem..jest sem kar mojga mal poterala da je zjutrej u pomivalca zložu jest grem pa sam še sfiniširat

zvečer smo šli pa tud mi spat ful prej. sem jih kar oba u tavelko postlo dala pa jest umes...pa smo čitali knigice...no pri nas je to bolj misija nemogoče ker si non stop neki nagajata..pa skačeta ..ampak nekak nam je ratalo..sam pol sem pa kar luč ugasnla pa je bil jok...sam erik je zaspal..hana pa ni šanse..tko da sem jo odnesla ven da nebi še erika zbudila...ah ja no ratal mi je gospodinje pogledatuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.10.2010 8:16:28   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pikica....upam,da ti rata se spočit dopoldanuser posted image

urša....počivaj,počivaj,počivaj!.....Hana je že v vrtcu,jauser posted image

petrušk.....samo hlače,že to je sploh čudež da sem dobila,ker ponavadi kar iščem itak ne dobim

no super, dasi najdla poluser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.10.2010 8:22:08   
Katjusa
Če to ni ljubezenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.10.2010 8:28:58   
Urša08
Tanci a veš da tud jaz kar sem mislila naročit za Nejca ni več na zalogiuser posted image . Sem tud za punčke gledala in je tok cukasto , se morm kr štopat. Ti si že za Hano naročala prek nexta dej povej a si bla zadovolna z modeli in kvaliteto?

Katjuša ja sedaj ko po zajtrku vzamem železo je ok.

Katjuša in čebela kaka dva sončka user posted image user posted image user posted image user posted image pa kake kravželčke ma Hana user posted image user posted image user posted image user posted image ta bo lomila srčka user posted image user posted image user posted image

Petrušk sem poslala sms kolumbo da nas malce skrbi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.10.2010 8:29:28   
tanci29
še en user posted image

a ma katera električni kamin in če ja kako ste zadovoljne...

katjuša-krasne slikice...a maste muco skos notri al piči tudi kaj ven

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.10.2010 8:29:42   
Čebel@
katjuša.......tukaj je bil muci zanimiv,ne pa Beniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.10.2010 8:31:00   
Urša08
Jaz sem že izpod tuša in pijem čajuser posted image .

Pikica jaz bom dons počivala ja user posted image

Ej a je normalno da mam občutek kot da se bo ravno user posted image ulila? Mam skoz tak občutek.

Katjuša a user posted image še ni?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.10.2010 8:31:00   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Če to ni ljubezenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

hehhe...kako srčkano...ja ja se že kažejo prve simpatije

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.10.2010 8:31:08   
Katjusa
pa še naša carta:)
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.10.2010 8:32:08   
tanci29
urša-zdej sem jim poslala mail če dobijo še kaj robe al je to to..ker nimajo nič in mi iz slovenije pričakujemo zimo in otročki nimajo nič za oblečtuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja men so bile stvari super. samo majčke tiste k so u kompletu mi niso preveč ušeč, sam kot vidim po slikicah majo zdej mal drugačne patenke pri rokicah..zgledajo bolj kvalitetne...ma dej za dojenclne majo pa to dobre stvari da te kar sezuje....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?