|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
20.10.2010 9:15:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

http://www.youtube.com/watch?v=9qodzDPgghA&feature=related

user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.10.2010 9:28:41   
baki
jutroo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.10.2010 9:34:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutroo.

dan...kako je kaj u vaših krajih????kej sončka????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.10.2010 9:40:57   
baki
ka zdej kaj delate?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.10.2010 9:47:44   
baki
SJMM-nič sončkauser posted image upam da ga bomo še kaj vidli.se tk vleče tole spužvasto vreme da je za znoret.pa še okrog bloka rijejo da je ena sama packauser posted image ....KATJUŠA....SUPER STANOVANJE.TAKEGA BI TUDI JST MELAuser posted image .kosilo.mami je na dopustuuser posted image user posted image user posted image .grem gor v eno picerijo po dve malici.super kuhajo.malica je tri evre.jutri pa pridemo v LJ.V KLINIČNI center.mogoče kero srečam.kera je blizu doma.....hitr tel.številko na dan.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.10.2010 10:05:27   
sjmm
kaj počenjate???

mi2 kr tlele na tleh vegetirava med duploti in risankami...je bil prem 5 minut sonček...se nama je kr smejalo...zdej pa tužna megla naprejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:07:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.10.2010 10:10:15   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jutrouser posted image

kaj je narobeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.10.2010 10:12:18   
tanci29
sjmm-moj piščanc še spiuser posted image ...zgleda da prnaša notr...jest sem pa mal posesala pa en stroj cunj obesla pa druzga nafilala pa pomivalca spraznla...po tleh je tak da me je kar groza..vse je poflekan..sam bom raj zvečer pomila..zdej bom pa šibala mal u zgorn štuk še kej  pospravt...

pa z nextom se matram pa mi ne odpirauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:18:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.10.2010 10:26:03   
sjmm

spet morm k dohtarjuuser posted image .....................

............po včerišnih fajtih z decom sm bla zvečer tok koma d sm sam dol padla.....učeri popoldne sta šla z Majklom še u en šoping (menjat plenice in kofe) pa 2 STVARI sm na novo naročila in kaastrofa......sm rekla nej prnese mlek iz DMja- prnesu ga je iz Baby centra, pa  rokavičke bombažne za Jureta sm ekstra naročila iz HMja, on mi je prnesu ene kičaste iz CAuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ponoč je rajš kr pr Majklu u sobi na kavču spaluser posted image  in tut zutri sta se zrihtala k miške d sploh ne vem, kdaj sta šla.......ob 8h pa telefon in teženje d nej patronažno pokličm in ma d pride in bla bla bla, k je dons neki bluzila d ne bo mogla pridt.....u momentu sm bla spet vsa živčnauser posted image .....no in jo res kličm, se zmeniva d pride....in kje pršla.....mi reče....ja tole se pa zdej res vleče, KAJ ČE BI SE ŠLI MAL ZDRAVNICI POKAZAT.....sm dobila takoj "kristalne oči"......sm ji predlagala d grem rajš do svojga G en štuk višje, ker je tut operater in bo pomoje bl vedu kaj in kako........no zdej čakam popoldne d grem spet u ZD ( ta teden še nism blauser posted image )......in samo upam d mi ne reče, nej pridm k njemu u Trbovle še enkrat pod nožuser posted image user posted image ....

no tko...zadne cajte sam jamram tko d je boljš d se za neki cajta skidam

sej  ne vem kaj naj rečem...sam ne smeš preci mislit na črni scenarij...mogoče bo samo malo očistil...pa bo...sej se bo zacelilo...kako pa je Jurček???...tvoj je pa po moje mau že utrujen in raztresen...sigurn si želi d bi že okrevala in ga skrbi zate...pa je mau mesečn...no, vsaj z mojmu je ponavadi tko d mu morm kr mau čez prste pogledat..počivej bejba in si nabiraj moči...sej bo kmau bolšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.10.2010 10:26:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-moj piščanc še spiuser posted image ...zgleda da prnaša notr...jest sem pa mal posesala pa en stroj cunj obesla pa druzga nafilala pa pomivalca spraznla...po tleh je tak da me je kar groza..vse je poflekan..sam bom raj zvečer pomila..zdej bom pa šibala mal u zgorn štuk še kej  pospravt...

pa z nextom se matram pa mi ne odpirauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

vau sta oba s piščankom pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.10.2010 10:28:57   
sjmm
mi2 sva družno spraznila in nafilala pomivalca in potem še sušilca....zdej pa Maj z loparjem za badminton okol straši...ne vem kje ga je staknu, mulčekuser posted image user posted image user posted image ...bo treba mau rit na luft odnest...sam včeri se mu sploh ni dal hodit...pol je pa mami vprežni konjiček...bova dons kr z vozičkom štartalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.10.2010 10:30:10   
sjmm
ma k mam jz mau cajta pa ni nobene..itak..maglauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.10.2010 10:30:10   
baki
KOLUMBO.jst pa mislim da je že konc tega sranja.se mi full smiliš.jst držim pesti da nebo treba rezatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.10.2010 10:30:49   
baki
sjmm....a jst sem meglaaaaaaaaa??????????????????????????????????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.10.2010 10:33:20   
baki
sem klicala tk da imam za kosilo pražen krompir+dunajki+solata.....a se vam ne zdi da smo to pred kratkim jedliiiiiuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.10.2010 10:35:00   
baki
tk sjmm zdej boš pa res mela meglo.jst gremmmmm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.10.2010 10:38:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

spet morm k dohtarjuuser posted image .....................

............po včerišnih fajtih z decom sm bla zvečer tok koma d sm sam dol padla.....učeri popoldne sta šla z Majklom še u en šoping (menjat plenice in kofe) pa 2 STVARI sm na novo naročila in kaastrofa......sm rekla nej prnese mlek iz DMja- prnesu ga je iz Baby centra, pa  rokavičke bombažne za Jureta sm ekstra naročila iz HMja, on mi je prnesu ene kičaste iz CAuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ponoč je rajš kr pr Majklu u sobi na kavču spaluser posted image  in tut zutri sta se zrihtala k miške d sploh ne vem, kdaj sta šla.......ob 8h pa telefon in teženje d nej patronažno pokličm in ma d pride in bla bla bla, k je dons neki bluzila d ne bo mogla pridt.....u momentu sm bla spet vsa živčnauser posted image .....no in jo res kličm, se zmeniva d pride....in kje pršla.....mi reče....ja tole se pa zdej res vleče, KAJ ČE BI SE ŠLI MAL ZDRAVNICI POKAZAT.....sm dobila takoj "kristalne oči"......sm ji predlagala d grem rajš do svojga G en štuk višje, ker je tut operater in bo pomoje bl vedu kaj in kako........no zdej čakam popoldne d grem spet u ZD ( ta teden še nism blauser posted image )......in samo upam d mi ne reče, nej pridm k njemu u Trbovle še enkrat pod nožuser posted image user posted image ....

no tko...zadne cajte sam jamram tko d je boljš d se za neki cajta skidam

sej  ne vem kaj naj rečem...sam ne smeš preci mislit na črni scenarij...mogoče bo samo malo očistil...pa bo...sej se bo zacelilo...kako pa je Jurček???...tvoj je pa po moje mau že utrujen in raztresen...sigurn si želi d bi že okrevala in ga skrbi zate...pa je mau mesečn...no, vsaj z mojmu je ponavadi tko d mu morm kr mau čez prste pogledat..počivej bejba in si nabiraj moči...sej bo kmau bolšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar sem podpišem pa novo dozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošljem

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.10.2010 10:39:53   
TAMIKA3

sem nazaj user posted image
sem šla v štacuno po mleto meso user posted image
kosilo: mesno - zelenjavna juha + ajdova kaša z mletim mesom + rdeča pesa user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.10.2010 10:43:37   
TAMIKA3
ta je pa taprava zame user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=naPgrhX6rIk&feature=related

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.10.2010 10:44:17   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

sem nazaj user posted image
sem šla v štacuno po mleto meso user posted image
kosilo: mesno - zelenjavna juha + ajdova kaša z mletim mesom + rdeča pesa user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..itak pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:44:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:51:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.10.2010 11:02:32   
TAMIKA3
Moje telo ni popolno, vendar sem nosila, rodila in dojila otroka, zato sem ponosna! Škoda, da ne izgledamo popolne, vendar vsaka brazgotina, vsaka strija, vsak delček kože predstavlja naše prečudovite otročičke in vse, kar smo storile za njih. Imeti otroka ni lahka naloga, me smo...močne, smo......pogumne in morale bi biti ponosne same nase!

user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=9CNhyKzVppY&feature=related

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 20.10.2010 11:13:12 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?