|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
15.10.2010 10:39:55   
Katjusa
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za noseka....

ja nedelja se bliža..... zdej me že pa enmal skrbi, čebeli se ne bom mogla zmuzntuser posted image user posted image user posted image user posted image zna bit kr hudauser posted image user posted image user posted image tak da bom mogla bit pridna pa test nardituser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.10.2010 10:41:34   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA  a Žiga je mel tut zamašen nosek k je bil 14 dni star? V kolkem času ste rešil prehlad?

Kolumbo pri nas se je kr vleklo pomoje enih 10 dni. Sem bla že čist panična vmes k je poleg noska še mal pokašljal. Dobr da je takrat še patronažna k men hodila in me mal pomirilauser posted image . Boš vidla da bo vse ok, pa držim pestke da čim prej tale nosek pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja pri Žigu sem že ta prvi mesec več fiziološke porabila kot pri Nejcu v dveh letihuser posted image .  Upam, da je tvoja rana zaceljena da si končno privoščih tušuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 902
15.10.2010 10:41:46   
Katjusa
aja kolumbo držim pesti, da ne bo treba več flajštrov

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.10.2010 10:43:05   
Urša08
Katjuša vse čakamo na test user posted image user posted image user posted image Saj bo tud za vaju ok da uzvesta pri čem sta. Pa mislim, da glede na to da je službica pri tvojem možeku, da bi jo kljub nosečnosti dobila. Jaz navijam za user posted image in službico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 904
15.10.2010 10:45:48   
Urša08
Birdy sem vesela da bosta ta vikend stanovanje pedenčkala sam ne pozabi pazit nase, čuvaj se, pa čeprav bo kakšna stvar kasneje narejena. Ti in user posted image sta prvauser posted image . Pa ne bi o praznem hladilniku, od kar po večini jaz nakupujem je skoz bolj prazno ker enostavno ne nosim več k mula. In potem hodim tud 2 x na teden v štacuno. Bom mogla počas mal mojga vprešt da vsaj kako stvar na zalogo kupimo.

Sedaj grem pa mal položnice plačat - jih je ta mesec nenormalno velikouser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 905
15.10.2010 10:50:16   
Katjusa
Zdej me je pa mal panika zagrabla..... sem šla na wc in nobenih spremembuser posted image kaka je verjetnost zanositve če sexaš brez zaščiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? OK predpostavka je da si se v bistvu nekje 5 let trudu zanost pa ni uspelo brez klomifena in celo enkrat si ga mogu jemat 6 mesecev, da je delovalo. predpostavka predpostavkiuser posted image user posted image user posted image user posted image si sredi selitve kjer je prisotno bolj ali manj zaznavajočega stresa, po drugi strani pa je prisotna sproščenost in nerazmišljanje o user posted image ..... ajd katera zna rešit tole ugankouser posted image user posted image user posted image user posted image
sej se smejem ampak me mal skrbi, grem zdej dneve štet...... mogoče je pa moj ciklus spet pobrklan kot včasih čeprav je bil zdej res ene 6 mesecev točen k urauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 906
15.10.2010 10:52:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša vse čakamo na test user posted image user posted image user posted image Saj bo tud za vaju ok da uzvesta pri čem sta. Pa mislim, da glede na to da je službica pri tvojem možeku, da bi jo kljub nosečnosti dobila. Jaz navijam za user posted image in službico user posted image user posted image user posted image

joj sej vem Urša ampak me je kr mal strah... sploh nočem vedetuser posted image user posted image user posted image no zdej sem pa solzna.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 907
15.10.2010 10:56:26   
Katjusa
grem peljat sesalec na sprehod pa stroj oblek imam mislim da posušenuser posted image user posted image user posted image user posted image se morem zaposlit da ne razmišljam kaj bo če bo in kaj ne bo če ne bouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 908
15.10.2010 11:04:53   
Urša08
katjuša čist razumem tvoj strah, tvoje občutke. Nama je tole detece v prvo ratalo in sem bla čist v šoku k sem test delala, sej sploh nisem verjela da bo user posted image . Sem računala na pol leta kasneje, da bo Žiga večji,... no sedaj sm čist happy user posted image user posted image user posted image Če vama je ratalo to že pomeni da vama je to detece naklonjeno. Vse se bo poštimalo boš vidla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa tvoj pravi na vse skup? A ni nč firbčen? 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
15.10.2010 11:07:19   
sjmm
hej!

kolumbo...
upam d te patronažna reši depilacij in se ti zasmeji ob misli na en dolg in sproščujoč tuš...pa naj se mali junakec hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...lepo praznujte kr vsi skupaj...mi2 greva jutri na najini 2 urci frej, bova šla kr po najinih poteh stare Ljubljane in v kak najin kafiček...še izpred let...dolgih letuser posted image

birdy...vau , kok sta pridna s tvojimuser posted image ...prazn hladilnik tud pri nas vlada...no, skor prazn, zadnje cajte morm kr mau čarat...še zmer ni evrčkov, kar je moj imel dela je že vse nardil...po moje jr kr prehitr pri deluuser posted image ...ma zdele je en čudn cajt, čist res...mi2 kr ne vidva, kako naprej....bo treba en zaresen preobrat nardit

katjuša...moj odgovor...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva z Majčijem kompotka skuhala k imamo en kup domačega sadja..k ga najraje pojedo kr v kompotu...za kosilo...narastek...brokoli, cvetača, krompir...popečenov pečici, pa ribji fileji na žaru z romžmarinčkom....pol bo pa itak Saška spet težila d nimamo nč sladkega in podobo, bo treba še kak biskvitek vkup zmiksat...no, pol pa se pejt shujševalnouser posted image

baki...kako napreduješ?????? jz sm včeri mau grešila, sam ni blo sile...sm šla pol fejsthodit..pa upam d se je izničlouser posted image

no, zdej grem pa cunje pošlihtat in najino pojstlo preoblečtuser posted image

baj za zdaj!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 910
15.10.2010 11:25:37   
Čebel@
dan

evo mala spi in imam končno malo časa za rruser posted image ....Hana:že 2 dni brez vročine,energije ima čist preveč,ponoči je malo atija sprehajala,nosek še pušča,ampak občutno manj-upam,da gre v ponedeljek v vrtecuser posted image .....prejle je nosila ropotuljice okrog in sem ji rekla,da ko se user posted image  rodi,da mu jih bo pokazala,-mi je dvignila majico,pokazala trebušču ropotuljo ,mu dala lupčka in ga pokrila nazajuser posted image user posted image user posted image ....mami:ponoči me je zakuhalo,neki časa mi teče iz nosa,neki časa sploh ne diham-ampak kaj bi jamraliuser posted image ....ati:končno mu je potegnilo,da nosim še enega user posted image  in me je začel bolj razvajatiuser posted image user posted image user posted image .......user posted image :pridno brca(sploh ko bi mami počivalauser posted image )user posted image user posted image user posted image ....danes sem stopila v 18t-kam gre čas?user posted image user posted image user posted image

vas grem prebrat,ker ste spet full načvekaleuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 15.10.2010 11:28:13 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 911
15.10.2010 11:27:51   
Katjusa
Urša moj je tak k jst oba se strinjama da bi blo fino it v službo ampak če bo user posted image je pa res zaželjeno in boma presrečna.... čeprav v tem trenutku ne vema kako in kaj..... ni kak splav al pa kej takega niti na pamet ne pade ne njemu ne meni tak da če se je zgodilo se je z razlogom in ga bomo imeli zelo zelo radi polek tega se je pa to zgodilo v Vitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče celo jst bolj upam, da ni k mojuser posted image jst sem čist raztresena..... testa ne delam ravno zato k če bo negativen in M ni nisem naredla nič in s ebo dvom vseeno nadeljeval, če je pozitiven pol pa itak ne vem ničuser posted image user posted image user posted image in raje sploh nič ne vem in čakam kaj bouser posted image aluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 912
15.10.2010 11:29:00   
Katjusa
sjmm jst tud kompoteka kuham iz jabolk pa mogoče bom mal čvečkov not dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 913
15.10.2010 11:31:04   
Katjusa
čebela jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela da je hana boljša... no mi tud smrkamo sam to verjetno ne bo pokvarlo vašega obiska?
Ti se opa tudi pocajti da ne boš zdej bubančkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 914
15.10.2010 11:43:47   
Čebel@
katjuša... če see prej ne vlije,v nedeljo delava testuser posted image user posted image user posted image .....boš kar počakala na popoldan ko jaz pridem,ali pa naredi zjutraj,pa ne pogledat-bom jazuser posted image ......za obisk se itak jutri popoldan(jutr je že sobotauser posted image ) oz. nedeljo dopoldan dokončno zmeniva,ko bomo videli kakšno bo zdravstveno stanjeuser posted image

ajvy......joj ko bi ti znala misli bratuser posted image .......pošiljam ti en koš user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image .....v ponedeljek bomo pa mislile nate-kar pogumnouser posted image user posted image user posted image

maksi.....kako ste?

spol......zanimivo,ampak niti eden mi še ni prerokoval user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....hvala za info o kovtrihuser posted image .....milijon user posted image user posted image user posted image  za Jureta in user posted image user posted image user posted image  zate

sunny.....šment nouser posted image .....evo še za Gajouser posted image user posted image user posted image ........kaj sta zvedeli pri P?

urša......vse najlepše za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....glede avtomobila:nekako je že odločeno da kupiva pežoja 307,če bo pa kdaj še tretji user posted image ,pol pa toarana...avto bo pa mojuser posted image ,ker na moža sta že 2 napisana

onasiss.....še tukaj:vse naj naj in lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......kako je uspel krst?

baki.....upam,da Nik vsaj nekaj časa ostane v vrtcuuser posted image

sjmm....a pol ni bilo spet nič stiskanja,če si ti zaspala?user posted image user posted image .......res držim pestke,da se Maja kej ne primeuser posted image

birdy....jaz še kar čakam tvojga bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image .......pridna sta z urejanjem-fulluser posted image user posted image user posted image

jaz pa pogrešam clauduser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.10.2010 11:50:57   
Čebel@
danes je dan spomina na otroke ki so umrli(že rojeni ali pa v splavu)

http://www.ringaraja.net/forum/Dan_spomina/m_5410781/tm.htm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.10.2010 11:51:52   
Katjusa
čebela nebi zdržala..... mogoče ga bom jutri naredla ker me bo razneslo zdej sem pa ras ratala živčnauser posted image user posted image user posted image sem mojga klicala sem ga vprašala če bi bil veseluser posted image user posted image user posted image in je reku da ja in da se nej ne sekiram da bomo že kakoa in da po njegovo bi me vseeno vzel v službo....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 917
15.10.2010 11:52:50   
Čebel@
katjuša...a dej noooooo-boš pa ja še 1 dan počakalauser posted image user posted image user posted image ......kaj pa če bi ga zdele naredila?????user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 15.10.2010 11:54:00 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.10.2010 11:57:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša...a dej noooooo-boš pa ja še 1 dan počakalauser posted image user posted image user posted image ......kaj pa če bi ga zdele naredila?????user posted image

dej se odloč al počakam al nardimuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče jutri zjutraj k bo moj doma ker bodo v vsekem primeru telke solzeuser posted image
dejmo spremenit temo ker je že mal tečna....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 919
15.10.2010 11:57:36   
Katjusa

danes je dan spomina na otroke ki so umrli(že rojeni ali pa v splavu)

http://www.ringaraja.net/forum/Dan_spomina/m_5410781/tm.htm

tud moja prijateljica je med njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mislim tudi ona je pri porodu izgubila punčko)

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.10.2010 11:58:05 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.10.2010 11:58:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dej se odloč al počakam al nardimuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče jutri zjutraj k bo moj doma ker bodo v vsekem primeru telke solzeuser posted image

naredi zdele,ali pa počakaj do nedeljeuser posted image .....ni tečna tema,ker vse že komaj čakamo,kaj boš sporočila

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.10.2010 12:02:50   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

naredi zdele,ali pa počakaj do nedeljeuser posted image .....ni tečna tema,ker vse že komaj čakamo,kaj boš sporočila

Jaz navijam za zdele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 922
15.10.2010 12:04:05   
Urša08
Sjmm sej se bodo finančne težavice kmalu rešile, sej se vedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela super da je Hana zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda da je tvoj dojel da nosiš še enga otročka v trebuščku in ti pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 923
15.10.2010 12:05:42   
Urša08
Kosilo se kuha, stroj pere , tko da samo še posodoi fliknem v stroj in mam vse popedenčkanuser posted image . Bom pa seznam za v trgovino napisala ker je za vikend grco vreme pa bom kr mojga mal vpregla da bova šla skup v en večji šoping.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 924
15.10.2010 12:06:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela super da je Hana zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda da je tvoj dojel da nosiš še enga otročka v trebuščku in ti pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image

ne še čist,ampak upam,da gre na boljeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?