Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:39:55
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo za noseka.... ja nedelja se bliža..... zdej me že pa enmal skrbi, čebeli se ne bom mogla zmuznt zna bit kr huda tak da bom mogla bit pridna pa test nardit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:41:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA a Žiga je mel tut zamašen nosek k je bil 14 dni star? V kolkem času ste rešil prehlad? Kolumbo pri nas se je kr vleklo pomoje enih 10 dni. Sem bla že čist panična vmes k je poleg noska še mal pokašljal. Dobr da je takrat še patronažna k men hodila in me mal pomirila . Boš vidla da bo vse ok, pa držim pestke da čim prej tale nosek pozdravite Aja pri Žigu sem že ta prvi mesec več fiziološke porabila kot pri Nejcu v dveh letih . Upam, da je tvoja rana zaceljena da si končno privoščih tuš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:41:46
|
|
|
|
Katjusa
|
aja kolumbo držim pesti, da ne bo treba več flajštrov
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:43:05
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vse čakamo na test Saj bo tud za vaju ok da uzvesta pri čem sta. Pa mislim, da glede na to da je službica pri tvojem možeku, da bi jo kljub nosečnosti dobila. Jaz navijam za in službico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:45:48
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy sem vesela da bosta ta vikend stanovanje pedenčkala sam ne pozabi pazit nase, čuvaj se, pa čeprav bo kakšna stvar kasneje narejena. Ti in sta prva . Pa ne bi o praznem hladilniku, od kar po večini jaz nakupujem je skoz bolj prazno ker enostavno ne nosim več k mula. In potem hodim tud 2 x na teden v štacuno. Bom mogla počas mal mojga vprešt da vsaj kako stvar na zalogo kupimo. Sedaj grem pa mal položnice plačat - jih je ta mesec nenormalno veliko .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:50:16
|
|
|
|
Katjusa
|
Zdej me je pa mal panika zagrabla..... sem šla na wc in nobenih sprememb kaka je verjetnost zanositve če sexaš brez zaščite ? OK predpostavka je da si se v bistvu nekje 5 let trudu zanost pa ni uspelo brez klomifena in celo enkrat si ga mogu jemat 6 mesecev, da je delovalo. predpostavka predpostavki si sredi selitve kjer je prisotno bolj ali manj zaznavajočega stresa, po drugi strani pa je prisotna sproščenost in nerazmišljanje o ..... ajd katera zna rešit tole uganko sej se smejem ampak me mal skrbi, grem zdej dneve štet...... mogoče je pa moj ciklus spet pobrklan kot včasih čeprav je bil zdej res ene 6 mesecev točen k ura
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:52:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša vse čakamo na test Saj bo tud za vaju ok da uzvesta pri čem sta. Pa mislim, da glede na to da je službica pri tvojem možeku, da bi jo kljub nosečnosti dobila. Jaz navijam za in službico joj sej vem Urša ampak me je kr mal strah... sploh nočem vedet no zdej sem pa solzna.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:56:26
|
|
|
|
Katjusa
|
grem peljat sesalec na sprehod pa stroj oblek imam mislim da posušen se morem zaposlit da ne razmišljam kaj bo če bo in kaj ne bo če ne bo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:04:53
|
|
|
|
Urša08
|
katjuša čist razumem tvoj strah, tvoje občutke. Nama je tole detece v prvo ratalo in sem bla čist v šoku k sem test delala, sej sploh nisem verjela da bo . Sem računala na pol leta kasneje, da bo Žiga večji,... no sedaj sm čist happy Če vama je ratalo to že pomeni da vama je to detece naklonjeno. Vse se bo poštimalo boš vidla. Kaj pa tvoj pravi na vse skup? A ni nč firbčen?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:07:19
|
|
|
|
sjmm
|
hej! kolumbo...upam d te patronažna reši depilacij in se ti zasmeji ob misli na en dolg in sproščujoč tuš...pa naj se mali junakec hitro pozdravi urša...lepo praznujte kr vsi skupaj...mi2 greva jutri na najini 2 urci frej, bova šla kr po najinih poteh stare Ljubljane in v kak najin kafiček...še izpred let...dolgih let birdy...vau , kok sta pridna s tvojim ...prazn hladilnik tud pri nas vlada...no, skor prazn, zadnje cajte morm kr mau čarat...še zmer ni evrčkov, kar je moj imel dela je že vse nardil...po moje jr kr prehitr pri delu ...ma zdele je en čudn cajt, čist res...mi2 kr ne vidva, kako naprej....bo treba en zaresen preobrat nardit katjuša...moj odgovor... sva z Majčijem kompotka skuhala k imamo en kup domačega sadja..k ga najraje pojedo kr v kompotu...za kosilo...narastek...brokoli, cvetača, krompir...popečenov pečici, pa ribji fileji na žaru z romžmarinčkom....pol bo pa itak Saška spet težila d nimamo nč sladkega in podobo, bo treba še kak biskvitek vkup zmiksat...no, pol pa se pejt shujševalno baki...kako napreduješ?????? jz sm včeri mau grešila, sam ni blo sile...sm šla pol fejsthodit..pa upam d se je izničlo no, zdej grem pa cunje pošlihtat in najino pojstlo preoblečt baj za zdaj!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:25:37
|
|
|
|
Čebel@
|
dan evo mala spi in imam končno malo časa za rr ....Hana:že 2 dni brez vročine,energije ima čist preveč,ponoči je malo atija sprehajala,nosek še pušča,ampak občutno manj-upam,da gre v ponedeljek v vrtec .....prejle je nosila ropotuljice okrog in sem ji rekla,da ko se rodi,da mu jih bo pokazala,-mi je dvignila majico,pokazala trebušču ropotuljo ,mu dala lupčka in ga pokrila nazaj ....mami:ponoči me je zakuhalo,neki časa mi teče iz nosa,neki časa sploh ne diham-ampak kaj bi jamrali ....ati:končno mu je potegnilo,da nosim še enega in me je začel bolj razvajati ....... :pridno brca(sploh ko bi mami počivala ) ....danes sem stopila v 18t-kam gre čas? vas grem prebrat,ker ste spet full načvekale
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 15.10.2010 11:28:13 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:27:51
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša moj je tak k jst oba se strinjama da bi blo fino it v službo ampak če bo je pa res zaželjeno in boma presrečna.... čeprav v tem trenutku ne vema kako in kaj..... ni kak splav al pa kej takega niti na pamet ne pade ne njemu ne meni tak da če se je zgodilo se je z razlogom in ga bomo imeli zelo zelo radi polek tega se je pa to zgodilo v Vitanju mogoče celo jst bolj upam, da ni k moj jst sem čist raztresena..... testa ne delam ravno zato k če bo negativen in M ni nisem naredla nič in s ebo dvom vseeno nadeljeval, če je pozitiven pol pa itak ne vem nič in raje sploh nič ne vem in čakam kaj bo al
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:29:00
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm jst tud kompoteka kuham iz jabolk pa mogoče bom mal čvečkov not dala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:31:04
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela jutro sem vesela da je hana boljša... no mi tud smrkamo sam to verjetno ne bo pokvarlo vašega obiska? Ti se opa tudi pocajti da ne boš zdej bubančka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:43:47
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša... če see prej ne vlije,v nedeljo delava test .....boš kar počakala na popoldan ko jaz pridem,ali pa naredi zjutraj,pa ne pogledat-bom jaz ......za obisk se itak jutri popoldan(jutr je že sobota ) oz. nedeljo dopoldan dokončno zmeniva,ko bomo videli kakšno bo zdravstveno stanje ajvy......joj ko bi ti znala misli brat .......pošiljam ti en koš in .....v ponedeljek bomo pa mislile nate-kar pogumno maksi.....kako ste? spol......zanimivo,ampak niti eden mi še ni prerokoval kolumbo.....hvala za info o kovtrih .....milijon za Jureta in zate sunny.....šment no .....evo še za Gajo ........kaj sta zvedeli pri P? urša......vse najlepše za obletnico .....glede avtomobila:nekako je že odločeno da kupiva pežoja 307,če bo pa kdaj še tretji ,pol pa toarana...avto bo pa moj ,ker na moža sta že 2 napisana onasiss.....še tukaj:vse naj naj in lepo praznujte ......kako je uspel krst? baki.....upam,da Nik vsaj nekaj časa ostane v vrtcu sjmm....a pol ni bilo spet nič stiskanja,če si ti zaspala? .......res držim pestke,da se Maja kej ne prime birdy....jaz še kar čakam tvojga bušija .......pridna sta z urejanjem-full jaz pa pogrešam claud
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:51:52
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela nebi zdržala..... mogoče ga bom jutri naredla ker me bo razneslo zdej sem pa ras ratala živčna sem mojga klicala sem ga vprašala če bi bil vesel in je reku da ja in da se nej ne sekiram da bomo že kakoa in da po njegovo bi me vseeno vzel v službo....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:52:50
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša...a dej noooooo-boš pa ja še 1 dan počakala ......kaj pa če bi ga zdele naredila?????
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 15.10.2010 11:54:00 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:57:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša...a dej noooooo-boš pa ja še 1 dan počakala ......kaj pa če bi ga zdele naredila????? dej se odloč al počakam al nardim mogoče jutri zjutraj k bo moj doma ker bodo v vsekem primeru telke solze dejmo spremenit temo ker je že mal tečna....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:57:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ danes je dan spomina na otroke ki so umrli(že rojeni ali pa v splavu) http://www.ringaraja.net/forum/Dan_spomina/m_5410781/tm.htm tud moja prijateljica je med njimi (mislim tudi ona je pri porodu izgubila punčko)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.10.2010 11:58:05 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 11:58:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša...a dej noooooo-boš pa ja še 1 dan počakala ......kaj pa če bi ga zdele naredila????? dej se odloč al počakam al nardim mogoče jutri zjutraj k bo moj doma ker bodo v vsekem primeru telke solze dejmo spremenit temo ker je že mal tečna.... naredi zdele,ali pa počakaj do nedelje .....ni tečna tema,ker vse že komaj čakamo,kaj boš sporočila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:02:50
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša...a dej noooooo-boš pa ja še 1 dan počakala ......kaj pa če bi ga zdele naredila????? dej se odloč al počakam al nardim mogoče jutri zjutraj k bo moj doma ker bodo v vsekem primeru telke solze dejmo spremenit temo ker je že mal tečna.... naredi zdele,ali pa počakaj do nedelje .....ni tečna tema,ker vse že komaj čakamo,kaj boš sporočila Jaz navijam za zdele
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:04:05
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sej se bodo finančne težavice kmalu rešile, sej se vedno čebela super da je Hana zdrava pa seveda da je tvoj dojel da nosiš še enga otročka v trebuščku in ti pomaga
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:05:42
|
|
|
|
Urša08
|
Kosilo se kuha, stroj pere , tko da samo še posodoi fliknem v stroj in mam vse popedenčkan . Bom pa seznam za v trgovino napisala ker je za vikend grco vreme pa bom kr mojga mal vpregla da bova šla skup v en večji šoping.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:06:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela super da je Hana zdrava pa seveda da je tvoj dojel da nosiš še enga otročka v trebuščku in ti pomaga ne še čist,ampak upam,da gre na bolje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?