|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
15.10.2010 12:06:42   
Urša08
Kolk ste vse pridne s kompoti user posted image user posted image user posted image Jaz če priznam ga še nikol nisem kuhala user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 926
15.10.2010 12:07:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kosilo se kuha, stroj pere , tko da samo še posodoi fliknem v stroj in mam vse popedenčkanuser posted image . Bom pa seznam za v trgovino napisala ker je za vikend grco vreme pa bom kr mojga mal vpregla da bova šla skup v en večji šoping.
full si pridnauser posted image user posted image user posted image ......a te že kej stiska,ker si naslednja za Rim?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.10.2010 12:08:28   
Čebel@

Kolk ste vse pridne s kompoti user posted image user posted image user posted image Jaz če priznam ga še nikol nisem kuhala user posted image
pri nas je hana zrasla na kompotihuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 928
15.10.2010 12:12:16   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

katjuša...a dej noooooo-boš pa ja še 1 dan počakalauser posted image user posted image user posted image ......kaj pa če bi ga zdele naredila?????user posted image

dej se odloč al počakam al nardimuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče jutri zjutraj k bo moj doma ker bodo v vsekem primeru telke solzeuser posted image
dejmo spremenit temo ker je že mal tečna....

naredi zdele,ali pa počakaj do nedeljeuser posted image .....ni tečna tema,ker vse že komaj čakamo,kaj boš sporočila

Jaz navijam za zdele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 929
15.10.2010 12:13:17   
Katjusa

Kosilo se kuha, stroj pere , tko da samo še posodoi fliknem v stroj in mam vse popedenčkanuser posted image . Bom pa seznam za v trgovino napisala ker je za vikend grco vreme pa bom kr mojga mal vpregla da bova šla skup v en večji šoping.
full si pridnauser posted image user posted image user posted image ......a te že kej stiska,ker si naslednja za Rim?user posted image

mene stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image k sam pomislim
Jst sme ugotovila, če nimam seznama 3x več zapravmo k če imamo seznam sicer je pa predpogoj da se ga držimo....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 930
15.10.2010 12:13:25   
Urša08
čebela a veš da me je prav danes začel vse skup mal skrbet. Pa kr ne vem kaj morm še pripravit, sem tok zgublena kot bi šla prvič rodituser posted image user posted image user posted image . Sem si en seznamček nardila npr. operi lupinco, ležalnik, ... pa mal kozmetiko napisala kaj morm še kupit. Ampak mam skoz en občutek da sem na kej pozabla. Pa študiram kaj nej na zalogo skuham,... jao preveč se mi mota po glavi. A si kej dost pri sestri?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.10.2010 12:15:12   
Urša08
Katjuša pri nas je pa tko, da če grem sama v štacuno je bistveno nižji znesek na blagajni kokr če gremo vsi. Sam potem kdo kdaj cmoka nad hladilnikomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.10.2010 12:17:15   
Čebel@

čebela a veš da me je prav danes začel vse skup mal skrbet. Pa kr ne vem kaj morm še pripravit, sem tok zgublena kot bi šla prvič rodituser posted image user posted image user posted image . Sem si en seznamček nardila npr. operi lupinco, ležalnik, ... pa mal kozmetiko napisala kaj morm še kupit. Ampak mam skoz en občutek da sem na kej pozabla. Pa študiram kaj nej na zalogo skuham,... jao preveč se mi mota po glavi. A si kej dost pri sestri?
važno da imaš nekaj cunjic in lupinico za domov...pa zase uložke(jaz si bom spet vatirance nabavla na zalogo)....ostalo ti pa lahko možek ali pa kdo drug prinese
pri sestri sem bila nazadnje ko sem šla malega pogledat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.10.2010 12:18:43   
Urša08
Katjuša tebe nima bit kej strah. Si ena tistih k zna zelo lepo red vnest tko da me zate sploh ne skrbi da ne bi tri popedenčkala. Jaz sem pa Žigca uspava do pred 10 dnevi - sva se še skup mazila v naročju in vem da bom tega tuduser posted image . Sem pa vesela da je ene 10 dni nazaj čist spontano ratalo ko sem po pravljici kr oba pokrila, polupčkala in rekla da je čas za ajat. In sedaj mava z user posted image večere čist zase. No sej sam še en mesec potem bo pa spet pestrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.10.2010 12:20:58   
Urša08
čebela v čem je fora vatirancev? Jaz mam tiste vir80. Škoda da si s sestro nista blizuuser posted image jaz sem pikico od moje prijateljice že ene 6 x crklala, se čist raznežim vsakič k vidim tako malo štručkouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.10.2010 12:23:39   
Katjusa
Urša super, da ti je ratalo, da ti ni treba zraven ležatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je ful sploh bo zelo prav rpišlo sedaj k boš imela user posted image in za čas ko boš v P ker bo dosti manj joka..... fino bi blo če ju tud tvoj da kak dan ajat.... al bosta tisti čas kje na počitnicah?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 936
15.10.2010 12:26:35   
Čebel@

čebela v čem je fora vatirancev? Jaz mam tiste vir80. Škoda da si s sestro nista blizuuser posted image jaz sem pikico od moje prijateljice že ene 6 x crklala, se čist raznežim vsakič k vidim tako malo štručkouser posted image user posted image user posted image  
meni so vatiranci bili celo čiščo super,ker so tko dolgi in res vse pokrijejo.......vir sem imela pol na koncu,ko ni bila več tako močna čišča(v P sem imela 2 vir notr,pa je šlo vse mimo)
ma meni pa niti ni žal da si nisva blizu(joj se to grdo sliši),ampak enostavno se nimava kej pogovarjat....mah moja familija je zgleda v iber čudnauser posted image ali pa sem jazuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 937
15.10.2010 12:28:47   
Moncy83
Vi ste se pa načvekale user posted image , k do konca prebereš že pozabiš kaj si bral.

Tud jaz želim vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste bojo čim prej se pozdravl.

Čebel@ tut mi razmišljamo o menjavi avta, sam ga bomo menal šele pol k bosta že user posted image user posted image . Sva probala, če gre sedež in dve lupinci v ta avto in se izide. Tko da dokler bosta v lupinci bomo mel kr tega.

Mene je pa občutek varov za spol sm misla, da bomo mel pončo smo pa dobil Matevža. Zdej pa sploh nimam občutka user posted image

Pri nas ma tud nekje skrite rezervne baterije. Najlaži se mu jih pokur, če je zunaj al pa z atijam v delavnici, da se skos dela. Mami in igrače niso tok zanimive.

Mi smo se pa z enimi kolegicami včeraj zvečer dobile na pijački, in nam je še tok ostal za načvekat, da se drug teden spet dobimo user posted image user posted image .

Ajvy jaz te čist razumem. Upam, da čim bolj opraviš user posted image   .

jaz moram tud v ponedeljek v porodnišnico do torka, da mi dajo inekcije za plučka. Upam, da me v tork spustijo, če ne se mi bo user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 938
15.10.2010 12:31:36   
Moncy83
men so bli vatiranci tut ful dobri.  Mi jih je mogu moj kr prec it iskt , ker tisti vir80 men niso bli cool. Jih pa dobiš v dveh velikostih v Tosami. To so te taveliki vložki k jih dobiš v porodni.

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 939
15.10.2010 12:31:41   
Čebel@
moncy.......kater avto imate pa sedaj?.....a ne dajo za puljučka bolj proti koncu?user posted image .......a že celo življenje živiš v Kamniku?......mater sem firbčnauser posted image

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 940
15.10.2010 12:32:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Moncy83

men so bli vatiranci tut ful dobri.  Mi jih je mogu moj kr prec it iskt , ker tisti vir80 men niso bli cool. Jih pa dobiš v dveh velikostih v Tosami. To so te taveliki vložki k jih dobiš v porodni.
meni jih je dedec takoj naslednji dan prinesel v P,ker tam so imeli le vir80....in zdej bomo isto prakticiraluser posted image

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 941
15.10.2010 12:35:25   
Urša08
Katjuša ko bom v porodnišnici bosta tamaledva z user posted image , razen za čas poroda takrat pa z mojimi. Dober predlog da ju še moj mal spat daje, bomo prakticirali en dan jaz, en dan moj.

čebela a te vatirance tud v trgovini kupim al samo v tosami?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 942
15.10.2010 12:35:50   
Moncy83
Trenutno imamo astro karavana. Se pa mal nagibamo, da bi mel pol Smax-a s 7 sedeži.

Sem in okolice kamnika. Ja že od rojtva živim tukej. Sem se sam 500 m preselila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 943
15.10.2010 12:37:04   
Urša08
Moncy a že sedaj boš dobla injekcije za plučka? Kolk tednov si noseča? Kam greš rodit? Jao sm firbčna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 944
15.10.2010 12:37:37   
Moncy83
Men je moja G rekla, da v 28 tednu. Ona že ve. Najbrž se boji, da bom prej rodila.

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.10.2010 12:38:57   
Moncy83
V Lj porodnišnico. Tud zdej hodm tja na preglede in sem že v prve tam rodila. Men je čist  Ok tm.

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 946
15.10.2010 12:39:11   
Urša08
Katjuša pa še ena dobra stvar je pri vas, tud pri treh user posted image user posted image user posted image vam ne bo treba avtov menjat user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika kje si? Dej mal z nami čvekej user posted image Spet preveč delaš user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 947
15.10.2010 12:40:22   
Čebel@

čebela a te vatirance tud v trgovini kupim al samo v tosami?

to pa ne vem-jaz imam Tosamo čist blizu,tko da sem tam kupila....je pa kolumbo pisala,da se da zdej prej preko neta naročit(na tosamini strani)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.10.2010 12:49:15   
TAMIKA3

Tamika kje si? Dej mal z nami čvekej user posted image Spet preveč delaš user posted image

EVO ME user posted image

uh, ste čveke user posted image user posted image user posted image user posted image ... se vas sploh ne da prebrat user posted image user posted image ... sem samo kopalnico napadla user posted image user posted image ... ker vse dneve pucate in vzbujate slabo vest neuser posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 949
15.10.2010 12:50:02   
Katjusa

Katjuša pa še ena dobra stvar je pri vas, tud pri treh user posted image user posted image user posted image vam ne bo treba avtov menjat user posted image user posted image user posted image user posted image

e pa smo lažji za 300 € tok sme namreč zdej položnc plačalauser posted image user posted image user posted image

kak to misliš ne bo trebauser posted image user posted image user posted image user posted image ko nas bo več bomo kupli 7 sedežni avto.... res pa je da ne bo treba takoj ampak dolgo ne bomo čakal če bo le možnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?