Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:06:42
|
|
|
|
Urša08
|
Kolk ste vse pridne s kompoti Jaz če priznam ga še nikol nisem kuhala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:07:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kosilo se kuha, stroj pere , tko da samo še posodoi fliknem v stroj in mam vse popedenčkan . Bom pa seznam za v trgovino napisala ker je za vikend grco vreme pa bom kr mojga mal vpregla da bova šla skup v en večji šoping. full si pridna ......a te že kej stiska,ker si naslednja za Rim?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:08:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolk ste vse pridne s kompoti Jaz če priznam ga še nikol nisem kuhala pri nas je hana zrasla na kompotih
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:12:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša...a dej noooooo-boš pa ja še 1 dan počakala ......kaj pa če bi ga zdele naredila????? dej se odloč al počakam al nardim mogoče jutri zjutraj k bo moj doma ker bodo v vsekem primeru telke solze dejmo spremenit temo ker je že mal tečna.... naredi zdele,ali pa počakaj do nedelje .....ni tečna tema,ker vse že komaj čakamo,kaj boš sporočila Jaz navijam za zdele
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:13:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kosilo se kuha, stroj pere , tko da samo še posodoi fliknem v stroj in mam vse popedenčkan . Bom pa seznam za v trgovino napisala ker je za vikend grco vreme pa bom kr mojga mal vpregla da bova šla skup v en večji šoping. full si pridna ......a te že kej stiska,ker si naslednja za Rim? mene stiska k sam pomislim Jst sme ugotovila, če nimam seznama 3x več zapravmo k če imamo seznam sicer je pa predpogoj da se ga držimo....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:13:25
|
|
|
|
Urša08
|
čebela a veš da me je prav danes začel vse skup mal skrbet. Pa kr ne vem kaj morm še pripravit, sem tok zgublena kot bi šla prvič rodit . Sem si en seznamček nardila npr. operi lupinco, ležalnik, ... pa mal kozmetiko napisala kaj morm še kupit. Ampak mam skoz en občutek da sem na kej pozabla. Pa študiram kaj nej na zalogo skuham,... jao preveč se mi mota po glavi. A si kej dost pri sestri?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:15:12
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pri nas je pa tko, da če grem sama v štacuno je bistveno nižji znesek na blagajni kokr če gremo vsi. Sam potem kdo kdaj cmoka nad hladilnikom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:17:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela a veš da me je prav danes začel vse skup mal skrbet. Pa kr ne vem kaj morm še pripravit, sem tok zgublena kot bi šla prvič rodit . Sem si en seznamček nardila npr. operi lupinco, ležalnik, ... pa mal kozmetiko napisala kaj morm še kupit. Ampak mam skoz en občutek da sem na kej pozabla. Pa študiram kaj nej na zalogo skuham,... jao preveč se mi mota po glavi. A si kej dost pri sestri? važno da imaš nekaj cunjic in lupinico za domov...pa zase uložke(jaz si bom spet vatirance nabavla na zalogo)....ostalo ti pa lahko možek ali pa kdo drug prinese pri sestri sem bila nazadnje ko sem šla malega pogledat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:18:43
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša tebe nima bit kej strah. Si ena tistih k zna zelo lepo red vnest tko da me zate sploh ne skrbi da ne bi tri popedenčkala. Jaz sem pa Žigca uspava do pred 10 dnevi - sva se še skup mazila v naročju in vem da bom tega tud . Sem pa vesela da je ene 10 dni nazaj čist spontano ratalo ko sem po pravljici kr oba pokrila, polupčkala in rekla da je čas za ajat. In sedaj mava z večere čist zase. No sej sam še en mesec potem bo pa spet pestro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:20:58
|
|
|
|
Urša08
|
čebela v čem je fora vatirancev? Jaz mam tiste vir80. Škoda da si s sestro nista blizu jaz sem pikico od moje prijateljice že ene 6 x crklala, se čist raznežim vsakič k vidim tako malo štručko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:23:39
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša super, da ti je ratalo, da ti ni treba zraven ležat to je ful sploh bo zelo prav rpišlo sedaj k boš imela in za čas ko boš v P ker bo dosti manj joka..... fino bi blo če ju tud tvoj da kak dan ajat.... al bosta tisti čas kje na počitnicah?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:26:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela v čem je fora vatirancev? Jaz mam tiste vir80. Škoda da si s sestro nista blizu jaz sem pikico od moje prijateljice že ene 6 x crklala, se čist raznežim vsakič k vidim tako malo štručko meni so vatiranci bili celo čiščo super,ker so tko dolgi in res vse pokrijejo.......vir sem imela pol na koncu,ko ni bila več tako močna čišča(v P sem imela 2 vir notr,pa je šlo vse mimo) ma meni pa niti ni žal da si nisva blizu(joj se to grdo sliši),ampak enostavno se nimava kej pogovarjat....mah moja familija je zgleda v iber čudna ali pa sem jaz
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:28:47
|
|
|
|
Moncy83
|
Vi ste se pa načvekale , k do konca prebereš že pozabiš kaj si bral. Tud jaz želim vsem bolančkanim , da boste bojo čim prej se pozdravl. Čebel@ tut mi razmišljamo o menjavi avta, sam ga bomo menal šele pol k bosta že . Sva probala, če gre sedež in dve lupinci v ta avto in se izide. Tko da dokler bosta v lupinci bomo mel kr tega. Mene je pa občutek varov za spol sm misla, da bomo mel pončo smo pa dobil Matevža. Zdej pa sploh nimam občutka Pri nas ma tud nekje skrite rezervne baterije. Najlaži se mu jih pokur, če je zunaj al pa z atijam v delavnici, da se skos dela. Mami in igrače niso tok zanimive. Mi smo se pa z enimi kolegicami včeraj zvečer dobile na pijački, in nam je še tok ostal za načvekat, da se drug teden spet dobimo . Ajvy jaz te čist razumem. Upam, da čim bolj opraviš . jaz moram tud v ponedeljek v porodnišnico do torka, da mi dajo inekcije za plučka. Upam, da me v tork spustijo, če ne se mi bo .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:31:36
|
|
|
|
Moncy83
|
men so bli vatiranci tut ful dobri. Mi jih je mogu moj kr prec it iskt , ker tisti vir80 men niso bli cool. Jih pa dobiš v dveh velikostih v Tosami. To so te taveliki vložki k jih dobiš v porodni.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:31:41
|
|
|
|
Čebel@
|
moncy.......kater avto imate pa sedaj?.....a ne dajo za puljučka bolj proti koncu? .......a že celo življenje živiš v Kamniku?......mater sem firbčna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:32:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moncy83 men so bli vatiranci tut ful dobri. Mi jih je mogu moj kr prec it iskt , ker tisti vir80 men niso bli cool. Jih pa dobiš v dveh velikostih v Tosami. To so te taveliki vložki k jih dobiš v porodni. meni jih je dedec takoj naslednji dan prinesel v P,ker tam so imeli le vir80....in zdej bomo isto prakticiral
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:35:25
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ko bom v porodnišnici bosta tamaledva z , razen za čas poroda takrat pa z mojimi. Dober predlog da ju še moj mal spat daje, bomo prakticirali en dan jaz, en dan moj. čebela a te vatirance tud v trgovini kupim al samo v tosami?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:35:50
|
|
|
|
Moncy83
|
Trenutno imamo astro karavana. Se pa mal nagibamo, da bi mel pol Smax-a s 7 sedeži. Sem in okolice kamnika. Ja že od rojtva živim tukej. Sem se sam 500 m preselila.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:37:04
|
|
|
|
Urša08
|
Moncy a že sedaj boš dobla injekcije za plučka? Kolk tednov si noseča? Kam greš rodit? Jao sm firbčna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:37:37
|
|
|
|
Moncy83
|
Men je moja G rekla, da v 28 tednu. Ona že ve. Najbrž se boji, da bom prej rodila.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:38:57
|
|
|
|
Moncy83
|
V Lj porodnišnico. Tud zdej hodm tja na preglede in sem že v prve tam rodila. Men je čist Ok tm.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:39:11
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pa še ena dobra stvar je pri vas, tud pri treh vam ne bo treba avtov menjat Tamika kje si? Dej mal z nami čvekej Spet preveč delaš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:40:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela a te vatirance tud v trgovini kupim al samo v tosami? to pa ne vem-jaz imam Tosamo čist blizu,tko da sem tam kupila....je pa kolumbo pisala,da se da zdej prej preko neta naročit(na tosamini strani)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:49:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kje si? Dej mal z nami čvekej Spet preveč delaš EVO ME uh, ste čveke ... se vas sploh ne da prebrat ... sem samo kopalnico napadla ... ker vse dneve pucate in vzbujate slabo vest ne
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 12:50:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša pa še ena dobra stvar je pri vas, tud pri treh vam ne bo treba avtov menjat Tamika kje si? Dej mal z nami čvekej Spet preveč delaš e pa smo lažji za 300 € tok sme namreč zdej položnc plačala kak to misliš ne bo treba ko nas bo več bomo kupli 7 sedežni avto.... res pa je da ne bo treba takoj ampak dolgo ne bomo čakal če bo le možnost
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?