Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 21:58:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
GOOD NIGHT http://www.youtube.com/watch?v=X_aV61q25U8
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2010 22:03:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 22:43:45
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Evo, jst se h sebi spravim, pol pa jo Gajči fasa...Kašla ko zmešana, nos nabit...Revca je prej bruhnla vn eno ogromno gmoto sluzi...Zdej je pa končno zaspala. Jutri ob 11h smo naročene pri P, ker tisti kašelj mi ni prov nič všeč (ko sm bla jst mala je tak kašelj pomenil pot v bronhitis... ). Sam upam, da ne bo ponoči kake štale z mojim revčkom malim... Brala nisem nič, tako da lahko nočko -jst bom še ponočevala kake 2 urci...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 6:57:12
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 7:01:51
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Nočka ok, no mal kratka , tamaledva na poti v vrtec, jaz pa ob kavici in rr . Včeraj sem šla do kolegice na kavico in čvekec - je tok pasalo. Potem pa po moje tri fante in na govorilne za Žiga. Kaj nej sploh povem sta ga samo hvalili kako je priden, rad sodeluje, ... pa slikice sem vidla kako ustvarjajo tile škratki mali . Danes imava pa z mojim obletnico poroke pa nobenih planov, ker tud varstva najbrž ne. Vas grem mal prebrat potem pa na zajtrk in tablet.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 7:10:05
|
|
|
|
Urša08
|
Uf berem da vas kar par rabi pikepoke in objemčke. NAjprej za Kolumbo, Ajvy in Sunny Ajvy joj revčka drži se, pa verjemi da se bo vse poštimalo bom držala pestke da bo operacija čim prej mimo in da boš hitro okrevala Otroci pa terjajo veliko energije ja, sploh ko nastopi kako "čudno" obdobje. Jaz ugotavljam, da odkar ju mam v vrtcu imam veliko več energije tako zanju popoldan kot zase in za . Kolumbo ti sranje ti sem mela jaz isto z Žigom veš in točn vem kako ti je , fiziološko, vn srkat pa bo šlo na boljše. Drži se, pa ne pozabi nase, da moraš počivati. Sunny a sedaj pa še Gaja , držim pestke da ste mel mirno nočko in da bo šlo samo še na boljše
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 7:14:37
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika ti daš zmeraj kako lepo pesemco gor Si že odpeljala svoje kralje? Čebela kako je s Hano? Pa vidim da še vedno ni odločitev padla o avtu. Kdo bo pa vozil ta avto - ti ali možek? Baki kako je Nik? Sjmm lepo da sta si z možem vzela večer zase? A mata jutri frej soboto al sta jo mela prejšnji teden?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:25:47
|
|
|
|
baki
|
jutro.urša nik je šel v vrtec.tk da ni panike.nos še zmeri toči kašlja še občasno,pač zjutraj se zbudi s polno žnodra povsod pol je pa vredu ko ga spučem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:27:34
|
|
|
|
baki
|
katjuša a se je ulilo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:27:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uf berem da vas kar par rabi pikepoke in objemčke. NAjprej za Kolumbo, Ajvy in Sunny Ajvy joj revčka drži se, pa verjemi da se bo vse poštimalo bom držala pestke da bo operacija čim prej mimo in da boš hitro okrevala Otroci pa terjajo veliko energije ja, sploh ko nastopi kako "čudno" obdobje. Jaz ugotavljam, da odkar ju mam v vrtcu imam veliko več energije tako zanju popoldan kot zase in za . Kolumbo ti sranje ti sem mela jaz isto z Žigom veš in točn vem kako ti je , fiziološko, vn srkat pa bo šlo na boljše. Drži se, pa ne pozabi nase, da moraš počivati. Sunny a sedaj pa še Gaja , držim pestke da ste mel mirno nočko in da bo šlo samo še na boljše tle bi se jst kr podpisala in dodala vsem še en kup sama sem pa pravkar prišibala iz lekarne oborožena z operilom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:28:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki katjuša a se je ulilo? ne mal mi je čudno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:28:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jutro.urša nik je šel v vrtec.tk da ni panike.nos še zmeri toči kašlja še občasno,pač zjutraj se zbudi s polno žnodra povsod pol je pa vredu ko ga spučem. pa uporabljate kej operil?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:37:20
|
|
|
|
Katjusa
|
Draga Urša. Ob vajini obletnici vama želim vse lepo, lepo praznovanje in obujanje spominov, če ne bosta imela varstva nič zato itak so otročki plod vajine ljubezni in lahko to srečo podelite skupaj, za romantiko pa lahko izbereta tudi kakšen drug dan...... Želim vama veliko razumevanja in ljubezni še naprej in naj sreča traja večno Naj bo vsak dan vajine skupne poti tako srečen kot poročni dan in naj bo vsako srečanje tako metuljčkasto kot so bili prvi zmenki
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:53:50
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uf berem da vas kar par rabi pikepoke in objemčke. NAjprej za Kolumbo, Ajvy in Sunny Ajvy joj revčka drži se, pa verjemi da se bo vse poštimalo bom držala pestke da bo operacija čim prej mimo in da boš hitro okrevala Otroci pa terjajo veliko energije ja, sploh ko nastopi kako "čudno" obdobje. Jaz ugotavljam, da odkar ju mam v vrtcu imam veliko več energije tako zanju popoldan kot zase in za . Kolumbo ti sranje ti sem mela jaz isto z Žigom veš in točn vem kako ti je , fiziološko, vn srkat pa bo šlo na boljše. Drži se, pa ne pozabi nase, da moraš počivati. Sunny a sedaj pa še Gaja , držim pestke da ste mel mirno nočko in da bo šlo samo še na boljše tle bi se jst kr podpisala in dodala vsem še en kup sama sem pa pravkar prišibala iz lekarne oborožena z operilom jaz tudi ... se kr podpišem...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:56:18
|
|
|
|
boma2
|
dobro jutro ..:) grem vas še malo prebrat... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 8:58:53
|
|
|
|
Katjusa
|
Ajvy naj ti znanci v okolici nosijo čim več sladoleda.... no v MB vem, da ti ga morejo nosit da ga tam ne dobiš..... naj bo vse skupaj čim manj neprijetno in neboleče a imaš pogoste angine al zakaj moreš dat ven?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 9:27:50
|
|
|
|
sjmm
|
dan! večer je bil bol tko tko...k je včeri pa mene zmanjkal...me je mau tale dieta dotolkla, po sm šla pa še en fejst krog hitre hoje...mi je zvečer kr u rit neki skočil..pa sm šla...pol sva pa mau debatirala z mojim...pol je šel pod tuš...no, jz sm pa okol 11h na kavču zadremala...no, sem se pa vsaj mau naspala Maju še zmer neki čudn piska ke po nosu...sam razvil se ni še nič sunny, ajvy, kolumbo.....za vas en velik paket.... urša...super d je Žigec tko fajn u vrtcu!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 9:31:42
|
|
|
|
sjmm
|
DRAGA URŠA IN TVOJ ! ČESTITKE ZA OBLETNICO, NAJ PO VAJINIH POTEH RASTEJO TUDI ROŽICE, VELIKO LEPIH DRUŽINSKIH DNI IN SEVEDA TUDI TRENUTKOV V DVOJE!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:03:33
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša in Sjmm kolk sta lepo napisali, sem kr solzne učke dobla hvala vama res
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:04:49
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy sem pozabla tvoji princeski pohvalt, kok sta luštkani , pa kok je Neli že velika punca sploh ne morem verjet Kako kaže z beljenjem? Sta že začela? A bosta dala punci v varstvo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:07:04
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pospravila wc in kopalnico k je včerej nisem, pa ene pol urce sem mela še zmenek s hot loverjem, sedaj mam pa pavzo. En kapučin si bom nardila in mal počila. Sej kej nujnega nimam za narest, za kosilo bomo mel špagete s tuno in pelati - hitro narejeno pa še okusno . Popoldan je pa možno da bomo šli kr vsi 4 na tortico se mal pocrklat . Grem kapučinčka narest.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:17:24
|
|
|
|
birdy
|
Urša, jst že praznim dnevno... Mam glih mal malce vmes, kr grisine ker nimamo nič v hladiniku, ampak dobesedno. Ni jogurtov, ni mleka (sam še za v kafe ga je ostal), ni kruha, ma nč od nč. Smo včer za večerjo še zadnje ostanke pojedli, dons smo pa 15.ega če razumeš Jutr morva vmes ko se bo sušilo še v trgovino po fasngo V otroški sva že včer tri omare spravla ven, ostaneta še pojstla in previjalni, to gre pa kasnej ven, ko se moj zbudi... Tamalidve gresta pa kar k mojim ja... Bo itak cel vikend trajal... Moj je mel neke prebliske da bi šla samo Neli in da bi bila Kristi pri njegovih (ker je prehlajena pa to, drgač je blo skoz mišljenda gresta obe) pa sem jst rekla da ne. Nekak mi ni do tega da bi bila Kristi v isti bajti, ma ne vem, jst bi pol skoz dol visela, ne bi mogla sam gor delat. In pol bi šlo vse velik bolj počas... No, sicer je pa že kr vredu tko da ni panike vama pa čestitke za obletnico!!!!Naj vama bo lepo, vedno in povsod
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2010 10:35:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.10.2010 10:37:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem pospravila wc in kopalnico k je včerej nisem, pa ene pol urce sem mela še zmenek s hot loverjem, sedaj mam pa pavzo. En kapučin si bom nardila in mal počila. Sej kej nujnega nimam za narest, za kosilo bomo mel špagete s tuno in pelati - hitro narejeno pa še okusno . Popoldan je pa možno da bomo šli kr vsi 4 na tortico se mal pocrklat . Grem kapučinčka narest. tako bo najlepše
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2010 10:37:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?