|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
18.11.2010 15:30:45   
Čebel@
sem vsem naredila lušte s palačinkamiuser posted image ....moje so full dobre ratale,glede na to,da sem jih 1. delalauser posted image user posted image user posted image

dopoldan je mignil ko strela-sva s katjušo luštno klepetaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 18.11.2010 15:31:19 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
18.11.2010 15:34:38   
Katjusa
dan jst sme že debelo uro doma ampak tak je če se dopoldan potepaš te doma čaka pol kup dela... trenutno kuhamo segedin...ampak mislim, da bom mogla ugasnt in it na srehod k sta tečna.....

čebela hvala za lepo dopoldne... luštno je blo te mal videt in mal počvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image a ti si prvič palačinke peklauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
18.11.2010 15:35:37   
Pikica_82
Jaz sem nama kr ribje palčke in krompirjeve polpete naredila. Pa rdečo peso. Ni mi do kuhanja dans...

Mali je baje ful spal v vrtcu, pa zdaj je celi neki cartast (drugače se ne hodi k meni kaj dosti cartat)... Sumljivo tole...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
18.11.2010 15:36:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela hvala za lepo dopoldne... luštno je blo te mal videt in mal počvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image a ti si prvič palačinke peklauser posted image user posted image

jauser posted image ....ampak sem jih pravilno naredilauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
18.11.2010 15:38:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jaz sem nama kr ribje palčke in krompirjeve polpete naredila. Pa rdečo peso. Ni mi do kuhanja dans...

Mali je baje ful spal v vrtcu, pa zdaj je celi neki cartast (drugače se ne hodi k meni kaj dosti cartat)... Sumljivo tole...
mmmm sta imela dobro kosilouser posted image
mogoče te pa le pogreša in se zato cartauser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
18.11.2010 16:10:49   
sjmm
mi smo pojedl....namest pireja...ki nebi čakal na očija...smo polento s kiri sirčkom jedl ...pa je blo tud fajn...no, jz sm bol probala...meni je bla solata namenjena....zelena+paradižnik+jajčki+tuna...tud ostalim je šla v slast...user posted image

zdej sm kuhno spedenala...me je še v pomivalcu posoda čakala...k smo se dopoldne okol potikaluser posted image

ta mali gleda Carse...umes pa mau kocke zlagava, pa mau avte razmetava po stanvanju

čebelc@ in katjuša....user posted image user posted image user posted image ..d ste uživale.....čebel@...super za fajn palačinkiceuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
18.11.2010 16:12:07   
sjmm
zdej grem pa maso za cookije nardit...če mi bo Majči pustiluser posted image ..drgač bo pa pomagal....joj...Miha in saška že komi čakata d bojo pečeni...uf, pri nas je težkooooo hujšat...skoz bi nekdo neki dobrega papcaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
18.11.2010 16:12:59   
sjmm

evo mau za preventivo....mogoče je pa sam scrkljan danuser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4458
18.11.2010 16:58:08   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dan...petrušk...en nasvet glede kašlja...ne dajaj ji meda če suho kašlja.zvečer ne inhalirajta.sem že čist not in sem pogruntala da je res tk kot je rekla p.vse kar sili na kašelj ne smem dat.ne meda,ne smrekovih vršičkov,inhalirat morema čez dan in nikakor ne zvečeruser posted image .in se res obneseuser posted image .zvečer mu dam samo 10 kapljic sinekoda,pa svojo flsko popije,pa malo čaja s sobno temperaturo,pa fajn mu nos sčistim.to je to.poskusi,mogoče bo boljše.

oooo baki...take nasvete rabim...iz prve roke :))))

tenkju very mach...morm res po ta sinecod...sam me ful svarijo pred njim, da ni tko nedolžen?!?!?!?! kaj veš o tem???

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
18.11.2010 16:58:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

dan...petrušk...en nasvet glede kašlja...ne dajaj ji meda če suho kašlja.zvečer ne inhalirajta.sem že čist not in sem pogruntala da je res tk kot je rekla p.vse kar sili na kašelj ne smem dat.ne meda,ne smrekovih vršičkov,inhalirat morema čez dan in nikakor ne zvečeruser posted image .in se res obneseuser posted image .zvečer mu dam samo 10 kapljic sinekoda,pa svojo flsko popije,pa malo čaja s sobno temperaturo,pa fajn mu nos sčistim.to je to.poskusi,mogoče bo boljše.

Pa mogoče vlažiec zraka, sam neki mam v glavi da ga petrušk že ima... Če ne pa kr kako posodico z vodo na radiator pa bo približno isti učinek...

mam vlažilec, pa se mi zdi da naredi več škode kot koristiuser posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
18.11.2010 17:01:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

oooo baki...take nasvete rabim...iz prve roke :))))

tenkju very mach...morm res po ta sinecod...sam me ful svarijo pred njim, da ni tko nedolžen?!?!?!?! kaj veš o tem???

ja ni nedolžen ker deluje na živčevje... zato mu boš dajala po predpisani količini.... lahko tud kako kapljico manj....mi ga tud imamo kadar je potreba....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
18.11.2010 19:00:09   
Čebel@
Hana spančka-je bila že pošteno zmatrana....neki me je v nogo zagrabil krč in že ene 3 ure šepam,kot da bi jih imela 90(let)user posted image ....zdele si grem še lase umit pol pa vodoravnouser posted image

pa pa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
18.11.2010 19:03:30   
Pikica_82
Aleks tud že pančka. Nama je uspelo še malo laske postričt, mu je že vse na okice šlo. Pa spet ma temenca, a se ta hudič kdaj neha delat? Čim mu parkrat laske umijem z navadnim šamponom in ne z Mustelo proti temencem jih dobi user posted image
je bil pa mamina mazica popoldan ja user posted image  Ok, saj mami je tud pasalo, res se ne pride velikokrat cartat...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
18.11.2010 19:08:17   
Katjusa
Pikica mene je včeraj na rit vrglo k sem prišla v vrtec pa mi vzgojiteljica reče kak cartek je Benjamin... se je bojda ful cartaluser posted image user posted image user posted image user posted image doma če sem ful ampak res ful rpidna dobim kakega lupčekauser posted image user posted image user posted image

moja 2 bosta še 1 uro po konci... zdej smo se mal z legokockami igral pa mal smo igračke prebral (vlakece skupaj, lego kocke skupaj in ostalo posebej) je benjamin našu en kup avtomobilčkov in traktorjev je čist pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si je v dnevno rpinesu in se igra kot se je Florjan cvčasih... Florjan ima pa tačas mal mira v sobiciuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4464
18.11.2010 19:15:51   
Pikica_82
Pridna tvoja miškota user posted image user posted image  A to se prav z lego igrata al z duplo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
18.11.2010 19:18:57   
Katjusa

Pridna tvoja miškota user posted image user posted image  A to se prav z lego igrata al z duplo?

duplo:)
no sej z malimi se tud včasih sam kr razdirata pol pa cvilita in morem kr naprej postavljat in sestavljat....

Neposredna povezava do sporočila: 4466
18.11.2010 19:21:46   
Pikica_82
He he user posted image  Aleks tud najraje razdira. Pa zelooo visoke stolpe postavlja po novem. jaz pa vse ostalo user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
18.11.2010 19:25:00   
baki
čer...petrušk upam da ti moj nasvet kaj pomaga.nik je tudi že spil svojo dozo .sta oba umita in v pižamah.jst komi čakam na tuš in kavč.aja petrušk....jst niku dam vsak dan eno žličko sanastola.mi ga je mama kupla gor v avstriji.so samo vitamini za otroke.skoraj tak je kot naši masovci.upam da bo kaj pomagalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
18.11.2010 19:35:32   
Čebel@
sem še malo okrog prišla

sem že izpod tuša,zdej se user posted image  brijeuser posted image ....za večerjo smo imeli danes kar sendvičke-je bila Hana čist navdušenauser posted image user posted image .....aja sem vam hotla rečt,da sem bila par dni nazaj v Tuš cash&cary in sem pogledala kakšna je cena Maestro začimb:pri njih so po 0,67€,v Mercatorju pa iste po 0,85€-hudo a ne?user posted image .....tko da grem jutr v nabavo začimb,pa malo mesa bom še šla v navaden Tuš kupit in jutri kuham od petrušk segedinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
18.11.2010 19:36:34   
Čebel@
birdy,urša....kako sta-že dihamo?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
18.11.2010 19:44:04   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem še malo okrog prišla

sem že izpod tuša,zdej se user posted image  brijeuser posted image ....za večerjo smo imeli danes kar sendvičke-je bila Hana čist navdušenauser posted image user posted image .....aja sem vam hotla rečt,da sem bila par dni nazaj v Tuš cash&cary in sem pogledala kakšna je cena Maestro začimb:pri njih so po 0,67€,v Mercatorju pa iste po 0,85€-hudo a ne?user posted image .....tko da grem jutr v nabavo začimb,pa malo mesa bom še šla v navaden Tuš kupit in jutri kuham od petrušk segedinuser posted image user posted image user posted image

da boš začimbice lično pospravila user posted image
user posted image

http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/SID-BCB23BF9-DF32E3C2/lidl_si/hs.xsl/index_14459.htm

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
18.11.2010 19:44:57   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
18.11.2010 19:45:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

sem še malo okrog prišla

da boš začimbice lično pospravila user posted image
user posted image

http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/SID-BCB23BF9-DF32E3C2/lidl_si/hs.xsl/index_14459.htm

sem gledala ja,ampak mi ni včeš kej jih je treba pretresti iz original embalaže v teuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
18.11.2010 19:46:10   
TAMIKA3
čer user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image v sobah ... atija še ni , je že čisto izmučen user posted image ... pa še pri bratu je šla peč in jo bo treba menjat ... mene pa čaka kuhinja in COTE user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
18.11.2010 19:48:19   
TAMIKA3

user posted image

nočko user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?