Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 8:49:49
|
|
|
|
sjmm
|
o, čebelc@...si mi dala idejo za ju3 s palačinkami...k Jan to obožuje...no pri nas je popražena zelenjavca in moccarelca not za dons pa še ne vem, ker greva prvo u štacuno ...pride moj okol 10h....pa d vidmo urša...načeloma se ne jezim kdaj hodi z dela, sej vem kdaj je kej treba nujno poštimat...sam tokrat je sam usklajevela in me u bistvu do zadnje minute farbau d pride...pol je pa mau pokrov odnesl....pa prov zares sm mogla čarobno palčko uporabit, da sm kej lahk skuhala...je blo VSE prazn
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 8:50:33
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...jz tud kako mini bombonierco al pa kako pesmico podarim
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 8:52:23
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...jz tud kako mini bombonierco al pa kako pesmico podarim ja sj to sm tud jst mislla...sam moj ponavadi s kakim nakitom uleti....pa mi je pol nerodn, k mu jst pa milko pod nos potisnem sicer sm mu rekla nej ne pretirava...tko da upam, da me bo ubogal....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 9:27:11
|
|
|
|
Onasiss
|
Pozdrav od anginčkovih.... sjmm.... a imaš kak recept za kake vaflje?? Pri nas smo spali deljeno, ta bolani skupi in ta zdravi skupi.... Ponoč sem ene 3x vstala najprej jaz antibiotik, pol Princ antibiotik, pol sem se morala preoblečt.... Še dobr da sem doma.... Dec je zoprn k driska.... je frajer pelu avto na servis, pa mi sploh ni povedu, da je to njegov avto za službo... ...no skratka plačat morm jaz, ampak najboljš pri vsem pa je, da mu sedaj več stvari ne dela kot prej.... in je jezen ko ... sej sploh ne vem a naj se ali . ah bo že... No dale ste mi ideje za kosilo čeprab jaz itak ne morem nič jest, sem na stopnji 4 mesečnega dojenčka... samo tekoče, sicer bi pa Ajvy to še najbolj vedla...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 9:36:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Pozdrav od anginčkovih.... sjmm.... a imaš kak recept za kake vaflje?? Pri nas smo spali deljeno, ta bolani skupi in ta zdravi skupi.... Ponoč sem ene 3x vstala najprej jaz antibiotik, pol Princ antibiotik, pol sem se morala preoblečt.... Še dobr da sem doma.... Dec je zoprn k driska.... je frajer pelu avto na servis, pa mi sploh ni povedu, da je to njegov avto za službo... ...no skratka plačat morm jaz, ampak najboljš pri vsem pa je, da mu sedaj več stvari ne dela kot prej.... in je jezen ko ... sej sploh ne vem a naj se ali . ah bo že... No dale ste mi ideje za kosilo čeprab jaz itak ne morem nič jest, sem na stopnji 4 mesečnega dojenčka... samo tekoče, sicer bi pa Ajvy to še najbolj vedla...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 9:40:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Pozdrav od anginčkovih.... sjmm.... a imaš kak recept za kake vaflje?? Pri nas smo spali deljeno, ta bolani skupi in ta zdravi skupi.... Ponoč sem ene 3x vstala najprej jaz antibiotik, pol Princ antibiotik, pol sem se morala preoblečt.... Še dobr da sem doma.... Dec je zoprn k driska.... je frajer pelu avto na servis, pa mi sploh ni povedu, da je to njegov avto za službo... ...no skratka plačat morm jaz, ampak najboljš pri vsem pa je, da mu sedaj več stvari ne dela kot prej.... in je jezen ko ... sej sploh ne vem a naj se ali . ah bo že... No dale ste mi ideje za kosilo čeprab jaz itak ne morem nič jest, sem na stopnji 4 mesečnega dojenčka... samo tekoče, sicer bi pa Ajvy to še najbolj vedla... eeejjj.-...mojmu so šli neverjetno lahko dol knedli (marelični, slivovi....) je skor lažje dol spravu kot pa zelenjavno župco...je reku da kr spolzijo po grlu...probej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 9:40:58
|
|
|
|
sjmm
|
VAFLJI 60g sladkorja + vanilin 300 g moke + pol pecilnega 3,5 dl mleka 3 jajca 80 g masla žlica ruma po želji sladkor v prahu za posip Jajca, sladkor, vanilin in maslo penasto umešamo. Potem izmenično in počasi dodajamo mleko in moko s pecilnim. Masa je lahk kr gosta, sam tud še mau tekoča. Pečemo v pekaču za vaflje. Posujemo s sladkorjem v prahu.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 9:44:47
|
|
|
|
tanci29
|
HEJ grrrrrrrr vse mi je vn vrglo...nikol več ne bom vseh pokomentirala k predlg traja pol pa we are sorry...i am sorry tud uglavnem sjmm-a te jest u štacuno pelem kolumbo-verjamem tvojmu da se gre na šith spočit k se grem jest tud učasih...pa tole z avtom sem mela jutranjo dozo smeha...face ste res urša-srečno pa dobro zrihtejte birdy-where are you onassis-revčka boga oba z vitom čebela-lepo da je tvoj tako pozoren petrušk-pri nas sirup z žlico no go...še če je kej druzga gor je žlica zadnja briga če je pa sirup pa ni šanse naj se evi čimprej reši tega zoprnega kašlja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 9:46:00
|
|
|
|
tanci29
|
naša postelja suha..mi pa ni jasno ker ponoči sploh ne gre lulat a prej je bla plenica ful polna zdej pa ništa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 9:46:39
|
|
|
|
sjmm
|
sva se z majkijem previjala...joj, kok divja k norc...sm bla kr huda...še zmer šobico dela zdej je dobil umetniški napad ....sam on sam s kemičnim čička...barvice so za začetnike aja, moj je klicu...ne morm verjet...že prihaja....se greva zdej z Majkijem mau spedenat...pol pa u šoping aja...kosilo....špinačna juhca, pire krompirček, zelenjavna omakca in vegi hrenovke, pa solata za mamico pol morm pa ne cookije spečt...JU3 PRIDE NAŠ JANČI!!!!!!!!! ..pa bodo spet vsi v gnezdu tamika...moj je glede nedelje...ZA
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 9:48:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HEJ grrrrrrrr vse mi je vn vrglo...nikol več ne bom vseh pokomentirala k predlg traja pol pa we are sorry...i am sorry tud uglavnem sjmm-a te jest u štacuno pelem kolumbo-verjamem tvojmu da se gre na šith spočit k se grem jest tud učasih...pa tole z avtom sem mela jutranjo dozo smeha...face ste res urša-srečno pa dobro zrihtejte birdy-where are you onassis-revčka boga oba z vitom čebela-lepo da je tvoj tako pozoren petrušk-pri nas sirup z žlico no go...še če je kej druzga gor je žlica zadnja briga če je pa sirup pa ni šanse naj se evi čimprej reši tega zoprnega kašlja hvala za ponudbo tanči.....se je moj odloču d pride....prav d bo zdej bol priden ..mi2 morva za vse nas toook nakupit d bi midve težko sfolgale
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2010 12:02:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 12:05:01
|
|
|
|
birdy
|
Evo mene... Vstala mal pred šesto in bila že mal čez sedem nazaj v pojstli. Pa vse do enajstih matr sem se naspala... Zdej se mi pa nč ne da, pa bi mogla vsaj cote it obest. Sej mam še čas
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 12:49:09
|
|
|
|
Maksi1
|
Drage moje čvekulje. Tak turbo ste vklople, da vas nikakor ne morem dohitet. Že par dni imam željo vas malo pokomentirat, a glih ko preberem, kaj ste vse napisale, sem že tako crknjena, da si rečem: bom jutri. Naslednji dan pa spet tolko načvekate, da imam še več dela. No in danes bom preskočila malco in si vzela čas, da se javim. Onasis, Petrušk in Tanci - uboge punce, upam, da boste hmali vrgel bacile ven z bajte Birdy, Urša - zdej ste pa že v ciljni ravnini. Srečno in čim krajši porod vama želim. Urša - in kako je ena včeraj naisala - res je že 1 leto, od kar si nam dala recepte za kukije in še vedno so zakon!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 12:53:16
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - darila bodo pr nas za miklažva neki skromnega, upam; za božička pa kuhinja (je preverjeno darilo...ima jo sestrična od Zarje in kremo tja se ne more odlepit od nje) Simonakr - naša pije lepo po kozarcu in tudi po slamci, ampak flaške za zvečer in zjutraj še nismo ukinili. nam je vsem fajn se še mal pocrtat. Dude čez dan nimamo več, a ponoči jo še močno rabi. Plenice - mi še ne odvajamo. S kahlico se spoznava. Jo nosi okoli, se gor vseda, kdaj pa kdaj tudi kaj nitri naredi - vsakič reče, da kaka, ampak smo še daleč od tega da bi blo treba kupit spodnej hlačke.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 12:57:37
|
|
|
|
Maksi1
|
sjmm - kar poštimej tvojga. Sej vse se občasno borimo z drugačnim razumevanjem in na žalost ugotavljamo, da lahko eno stvar s frajerji uskladimo, a kaj ko čez par mesecev moramo ponovit vajo. Marsovci! kaj, še sem hotela...no, ne vem. Prav preveč je da grem brat vse za nazaj. No še to... Katjuša - mi s pekačem za pismo nismo imeli sreče - ista štorija kot pri vas. zato že več let ždi nerabljen v kleti. No zdej pa res šibam, služba kliče. Imejte se dobro!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:16:11
|
|
|
|
baki
|
dan...petrušk...en nasvet glede kašlja...ne dajaj ji meda če suho kašlja.zvečer ne inhalirajta.sem že čist not in sem pogruntala da je res tk kot je rekla p.vse kar sili na kašelj ne smem dat.ne meda,ne smrekovih vršičkov,inhalirat morema čez dan in nikakor ne zvečer .in se res obnese .zvečer mu dam samo 10 kapljic sinekoda,pa svojo flsko popije,pa malo čaja s sobno temperaturo,pa fajn mu nos sčistim.to je to.poskusi,mogoče bo boljše.
< Sporočilo je popravil baki -- 18.11.2010 13:19:50 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:22:39
|
|
|
|
baki
|
urša...vidim da si še v enem kosu .a te že kaj matra?zdaj pa z brdy dneve štejeta..saj bo minilo kot bi mignil.a vaju je kaj strah?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:24:13
|
|
|
|
baki
|
maksi...lepo da si se malo javila..pa da se še kaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:25:19
|
|
|
|
baki
|
dons sem kuhala makaron flajš+solato.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:42:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 sjmm - kar poštimej tvojga. Sej vse se občasno borimo z drugačnim razumevanjem in na žalost ugotavljamo, da lahko eno stvar s frajerji uskladimo, a kaj ko čez par mesecev moramo ponovit vajo. Marsovci! si me nasmejala z marsovci kaj, še sem hotela...no, ne vem. Prav preveč je da grem brat vse za nazaj. No še to... Katjuša - mi s pekačem za pismo nismo imeli sreče - ista štorija kot pri vas. zato že več let ždi nerabljen v kleti. No zdej pa res šibam, služba kliče. Imejte se dobro!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:48:03
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi2 sva našopingirala, no, sej je bil pomočnik tud zravn...se je nabasal s kinder čokoladico, pol je spil en milupa napitek-vanilija, pol pa še eno žemljo pohamsal...k smo pršli domov...je blo treba rit s špohtlom obrisat zdej še spi, Miha je že doma, uživa v sadni malci, oči je šel en material na stavbo razrezat...d si prštima vse za ju3šnje delo evo mami si je prvošla še mau jutranjega ostanka kofetka in eno dozo RR-ja......počasi pa bo treba kej u lonc vržt, ker Saša k pride domov ni zadovolna s sadno malco...je treba kr kosilo postrešt JU3 PRIDE JAN ...ŽE KOMI ČAKAM...KR TEŽKO DIHAM V glavnem moj hodi okol mene k en polizan cucek...tega tud ne maram glih...sam naj mu...jz mam rada d je dec...dec...pa ugotavlam d jih je že zmanjkal....jih je cajt povozu, pa biznis, pa samski prjatli k jim še zmer mamice ritko brišejo....ma, ga bom že nazaj zdresirala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:48:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dan...petrušk...en nasvet glede kašlja...ne dajaj ji meda če suho kašlja.zvečer ne inhalirajta.sem že čist not in sem pogruntala da je res tk kot je rekla p.vse kar sili na kašelj ne smem dat.ne meda,ne smrekovih vršičkov,inhalirat morema čez dan in nikakor ne zvečer .in se res obnese .zvečer mu dam samo 10 kapljic sinekoda,pa svojo flsko popije,pa malo čaja s sobno temperaturo,pa fajn mu nos sčistim.to je to.poskusi,mogoče bo boljše. Pa mogoče vlažiec zraka, sam neki mam v glavi da ga petrušk že ima... Če ne pa kr kako posodico z vodo na radiator pa bo približno isti učinek...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:51:10
|
|
|
|
sjmm
|
urša...kje si??? a dihaš al sam počivaš???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.11.2010 13:54:05
|
|
|
|
sjmm
|
no, pa grem...itak magla če mam jz cajt
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?