|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
19.11.2010 11:01:09   
Urša08
birdy pojma nimam kdaj me bo prijelouser posted image user posted image user posted image No sej sedaj ko je moj prehlad boljši in sem se sprijaznila da doma itak ne bom melka nikol vse v nulo spedenan bom šla lažje rodit. Se pa tud jaz trudim s cotami da jih sproti perem, da ne bo potem prehuda ko domov pridem. A boš tamalidvi kej vn iz vrtca vzela ?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
19.11.2010 11:06:30   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Onassis, bejba, kakšen prezgodnji porod? Do kdaj bi pa ti mene nosečo melauser posted image  Sej mam pa samo še 16 dni do roka, menda me ne mislš matrat čist do konca?user posted image user posted image

To ni samo... to je 2 polna tedna..., pa to je cel dopust.... pejt počivat...user posted image ... Valda do konca... jaz sem mojedva oba 5 dni čez rok... in kaj porečeš na to????user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
19.11.2010 11:08:04   
Onasiss
Aja.. čebel@...a boš dala kako slikico tvoje frizure na fb... saj veš, da sem firbec...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
19.11.2010 11:34:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Aja.. čebel@...a boš dala kako slikico tvoje frizure na fb... saj veš, da sem firbec...user posted image

bom,samo ne vem kdaj

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
19.11.2010 11:35:29   
Urša08
Onasiss hehehe oba 5 dni čez rok, potem več da bi bil tretji tud user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela jutro user posted image kako si?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
19.11.2010 11:35:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@... glede na to, da ti je 20 centov ogromna razlika ti priporočam, da kupiš tole iz Lidla in pač not strešaš, ker tisti zavojčki so čip, pa še tko je... bolj lično izgleda tale zadeva kot pa tiste origiinal šalčke. Jaz na primer kupujem osnovne  začimbe v vrečkah in to ponavadi v lidlu ali pa v hoferju, ker se poceni in dobre. Tiste bolj special pa v Lecleru ali pa v Mercatorju in imajo po navadi vedno drugačno embalažo, da pol zgleda res kičast v kuhinji.

a tebi se ne zdi veliko za ISTO stvar?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
19.11.2010 11:36:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

danuser posted image ....uredu,hvalauser posted image ....sem se spet celo dopoldne potepalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
19.11.2010 11:38:12   
sjmm

Jaz pa danes zaenkrat samo počivam user posted image in mi čisto paše.

Onasiss super da je grlo boljše user posted image user posted image user posted image Kako je pa Vito? A Evita je zdrava?

Kolumbo super za frizurco user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm sem ful vesela da sta se s tvojim pobotala in imela super večer user posted image user posted image user posted image user posted image še več takih vama želim user posted image Kdaj Jan pride?

Birdy kako si drugače? Mam občutek da te je gnezdenje zagrabilo user posted image user posted image user posted image

moj Jana pobere okol pol4h ...ko pridejo z busom pred šolo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
19.11.2010 11:38:29   
Urša08
Jaz sem pa sedaj klicala na sonček glede naročila vlakcev in jim sploh ni jasno kaj se je naredilo z naročilom, kako so spregledali, no v glavnem bo preveril in me poklical nazaj. Upam, da so na zalogi. Pa postelnino pri  Aljažu sem hotela naročit pa jim ravno danes ne dela spletna stranuser posted image

Grem en kapučinček narest user posted image

Dons niste čist nč zgovorne, no sej standard k mam jaz cajt in zabušavam ostale turbo delate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
19.11.2010 11:39:14   
simonakr
Dan! Kako kaj?

Evo par dni ne berem pa napišete cele romane user posted image

Kolumbo - user posted image  za frizerja! Pa kakšno slikco nared pa jo gor pripopej!

Urša, Birdy - dejta bolj v izi! Pa sporočta če se bo kej začel dogajat. Smo vsi na trnih

Jutr je Ikea padla v vodo smrk smrk user posted image , Kolegica ne more, sama pa ne znam do gor user posted image  Bomo pa kej druzga pogruntal za delat, sej me čaka še en kup cot za zlikat pa bajta za pospravit pa pa pa ...

No šibam nazaj delat

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
19.11.2010 11:39:14   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

danuser posted image ....uredu,hvalauser posted image ....sem se spet celo dopoldne potepalauser posted image

Edino pravilno da izkoristiš čas zase sedaj ko ga še imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
19.11.2010 11:40:50   
Urša08
Sjmm potem boš mela pa kmalu vse ptičke v gnezdu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr bom sporočila, no sej vam bom že povedala ko se bodo popadki začel, ponavadi pr men kr trajajo, boste lahko še z mano dihaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
19.11.2010 11:42:18   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Edino pravilno da izkoristiš čas zase sedaj ko ga še imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res si ga vzamemuser posted image .....me pa mali rahlo dol  pritiska,tko da bo treba več počivatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
19.11.2010 11:47:16   
sjmm
sem prej delala maso za palačinke in sm na pultu pustila škatlo z enim jajčkom...je Maj takoj dol potegnu...sva mela lepo palačinko na tleh...sm bla huda..ti,ti,...on pa men nazaj...ti,ti,mulc...MISLM!!...PETRUŠK...MAŠ ZGLEDA PROV D SO BLI TILE NAŠI FEBRUARČI MAU POD ENIM SEVANJEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
19.11.2010 11:48:51   
sjmm
sva šla na luft..je sijal sonček..po 10 minutah naju je mau zalil...zdej pa spet sonček, sam sva mogla gor...je lepo dišalo za Majkijemuser posted image user posted image

zdej morm pa nadev za palačinkice nardit

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
19.11.2010 11:51:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sem prej delala maso za palačinke in sm na pultu pustila škatlo z enim jajčkom...je Maj takoj dol potegnu...sva mela lepo palačinko na tleh...sm bla huda..ti,ti,...on pa men nazaj...ti,ti,mulc...MISLM!!...PETRUŠK...MAŠ ZGLEDA PROV D SO BLI TILE NAŠI FEBRUARČI MAU POD ENIM SEVANJEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 11:54:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
19.11.2010 11:58:00   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

dan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vau sej si čist mladenka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 12:03:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
19.11.2010 12:20:54   
simonakr
Kolumbo  - VAV kera mačka!! user posted image
Glede dopusta pa prihajanja prej - poznam situacijo, pri nas je glih taka ... Moški ...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 4520
19.11.2010 12:30:16   
Čebel@

dan

user posted image
vav mama mia,kera bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4521
19.11.2010 12:44:12   
Urša08

dan

user posted image

Kolumbo čudovita si res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4522
19.11.2010 12:45:31   
Pikica_82
Dobro jutro user posted image  Sem drnjohala zdaj uro in pol, pismo, če en spim vsak dopoldan, sem ko cota. Ni kaj, zimsko spanje se bliža...
mali je kr ok spal danes, sem ga mislila zjutraj doma obdržat, ko je zunaj dež tak vlival. je pa spet tečkica dans, sem ga kr v vrtec potem pobasala, bi mi po moje do večera dekl dvignil. Včasih res zna...

Kolumbo lušna frizura!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
19.11.2010 12:50:51   
Katjusa
Jutro....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem izkoristila zadnji frej petek pred pričetkom dela in sem spala, spala, spala.... No je bla noč bolj slaba.... Florjan je ob 3 jutraj klical je mogu lulat it pa ge je blo neki strahuser posted image user posted image potem čez 2 urce je benjamin očitno neki sanjal je kričal..... tko da se nisem kej dosti naspala.....
Včeraj sem si zvečer dala povoj iz roke tko da imam zdej frej roko... mi je prav hecno in morem fulj bolj pazit k se mimogrede kej ruknem....

Kolumbo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
19.11.2010 13:54:32   
Čebel@
pikica,katjuša.......user posted image user posted image user posted image  za spanje

pri nas se jasniuser posted image user posted image user posted image .....segedin mi je super ratal(hvala petruškuser posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image ......ati je šel v delavnico,jaz grem po škratka,pol bova šle pa v trgovino....jutr bom delala bolones omako,za nedeljo je pa ati rekel da bomo skupaj pekli picouser posted image

user posted image  po škratka

lep vikend

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?