Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:01:09
|
|
|
|
Urša08
|
birdy pojma nimam kdaj me bo prijelo No sej sedaj ko je moj prehlad boljši in sem se sprijaznila da doma itak ne bom melka nikol vse v nulo spedenan bom šla lažje rodit. Se pa tud jaz trudim s cotami da jih sproti perem, da ne bo potem prehuda ko domov pridem. A boš tamalidvi kej vn iz vrtca vzela ?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:06:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Onassis, bejba, kakšen prezgodnji porod? Do kdaj bi pa ti mene nosečo mela Sej mam pa samo še 16 dni do roka, menda me ne mislš matrat čist do konca? To ni samo... to je 2 polna tedna..., pa to je cel dopust.... pejt počivat... ... Valda do konca... jaz sem mojedva oba 5 dni čez rok... in kaj porečeš na to????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:08:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja.. čebel@...a boš dala kako slikico tvoje frizure na fb... saj veš, da sem firbec...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:34:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja.. čebel@...a boš dala kako slikico tvoje frizure na fb... saj veš, da sem firbec... bom,samo ne vem kdaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:35:29
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss hehehe oba 5 dni čez rok, potem več da bi bil tretji tud čebela jutro kako si?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:35:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@... glede na to, da ti je 20 centov ogromna razlika ti priporočam, da kupiš tole iz Lidla in pač not strešaš, ker tisti zavojčki so čip, pa še tko je... bolj lično izgleda tale zadeva kot pa tiste origiinal šalčke. Jaz na primer kupujem osnovne začimbe v vrečkah in to ponavadi v lidlu ali pa v hoferju, ker se poceni in dobre. Tiste bolj special pa v Lecleru ali pa v Mercatorju in imajo po navadi vedno drugačno embalažo, da pol zgleda res kičast v kuhinji. a tebi se ne zdi veliko za ISTO stvar?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:36:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jutro kako si? dan ....uredu,hvala ....sem se spet celo dopoldne potepala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:38:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz pa danes zaenkrat samo počivam in mi čisto paše. Onasiss super da je grlo boljše Kako je pa Vito? A Evita je zdrava? Kolumbo super za frizurco Sjmm sem ful vesela da sta se s tvojim pobotala in imela super večer še več takih vama želim Kdaj Jan pride? Birdy kako si drugače? Mam občutek da te je gnezdenje zagrabilo moj Jana pobere okol pol4h ...ko pridejo z busom pred šolo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:38:29
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa sedaj klicala na sonček glede naročila vlakcev in jim sploh ni jasno kaj se je naredilo z naročilom, kako so spregledali, no v glavnem bo preveril in me poklical nazaj. Upam, da so na zalogi. Pa postelnino pri Aljažu sem hotela naročit pa jim ravno danes ne dela spletna stran Grem en kapučinček narest Dons niste čist nč zgovorne, no sej standard k mam jaz cajt in zabušavam ostale turbo delate
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:39:14
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Kako kaj? Evo par dni ne berem pa napišete cele romane Kolumbo - za frizerja! Pa kakšno slikco nared pa jo gor pripopej! Urša, Birdy - dejta bolj v izi! Pa sporočta če se bo kej začel dogajat. Smo vsi na trnih Jutr je Ikea padla v vodo smrk smrk , Kolegica ne more, sama pa ne znam do gor Bomo pa kej druzga pogruntal za delat, sej me čaka še en kup cot za zlikat pa bajta za pospravit pa pa pa ... No šibam nazaj delat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:39:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jutro kako si? dan ....uredu,hvala ....sem se spet celo dopoldne potepala Edino pravilno da izkoristiš čas zase sedaj ko ga še imaš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:40:50
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm potem boš mela pa kmalu vse ptičke v gnezdu Simonakr bom sporočila, no sej vam bom že povedala ko se bodo popadki začel, ponavadi pr men kr trajajo, boste lahko še z mano dihale
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:42:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jutro kako si? dan ....uredu,hvala ....sem se spet celo dopoldne potepala Edino pravilno da izkoristiš čas zase sedaj ko ga še imaš res si ga vzamem .....me pa mali rahlo dol pritiska,tko da bo treba več počivat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:47:16
|
|
|
|
sjmm
|
sem prej delala maso za palačinke in sm na pultu pustila škatlo z enim jajčkom...je Maj takoj dol potegnu...sva mela lepo palačinko na tleh...sm bla huda..ti,ti,...on pa men nazaj...ti,ti,mulc...MISLM!!...PETRUŠK...MAŠ ZGLEDA PROV D SO BLI TILE NAŠI FEBRUARČI MAU POD ENIM SEVANJEM
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:48:51
|
|
|
|
sjmm
|
sva šla na luft..je sijal sonček..po 10 minutah naju je mau zalil...zdej pa spet sonček, sam sva mogla gor...je lepo dišalo za Majkijem zdej morm pa nadev za palačinkice nardit
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:51:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm sem prej delala maso za palačinke in sm na pultu pustila škatlo z enim jajčkom...je Maj takoj dol potegnu...sva mela lepo palačinko na tleh...sm bla huda..ti,ti,...on pa men nazaj...ti,ti,mulc...MISLM!!...PETRUŠK...MAŠ ZGLEDA PROV D SO BLI TILE NAŠI FEBRUARČI MAU POD ENIM SEVANJEM
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 11:54:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 11:58:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dan vau sej si čist mladenka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 12:03:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 12:20:54
|
|
|
|
simonakr
|
Kolumbo - VAV kera mačka!! Glede dopusta pa prihajanja prej - poznam situacijo, pri nas je glih taka ... Moški ...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 12:30:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dan vav mama mia,kera bejba
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 12:44:12
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dan Kolumbo čudovita si res
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 12:45:31
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dobro jutro Sem drnjohala zdaj uro in pol, pismo, če en spim vsak dopoldan, sem ko cota. Ni kaj, zimsko spanje se bliža... mali je kr ok spal danes, sem ga mislila zjutraj doma obdržat, ko je zunaj dež tak vlival. je pa spet tečkica dans, sem ga kr v vrtec potem pobasala, bi mi po moje do večera dekl dvignil. Včasih res zna... Kolumbo lušna frizura!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 12:50:51
|
|
|
|
Katjusa
|
Jutro.... Sem izkoristila zadnji frej petek pred pričetkom dela in sem spala, spala, spala.... No je bla noč bolj slaba.... Florjan je ob 3 jutraj klical je mogu lulat it pa ge je blo neki strah potem čez 2 urce je benjamin očitno neki sanjal je kričal..... tko da se nisem kej dosti naspala..... Včeraj sem si zvečer dala povoj iz roke tko da imam zdej frej roko... mi je prav hecno in morem fulj bolj pazit k se mimogrede kej ruknem.... Kolumbo lepo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.11.2010 13:54:32
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica,katjuša....... za spanje pri nas se jasni .....segedin mi je super ratal(hvala petrušk ) ......ati je šel v delavnico,jaz grem po škratka,pol bova šle pa v trgovino....jutr bom delala bolones omako,za nedeljo je pa ati rekel da bomo skupaj pekli pico po škratka lep vikend
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?