Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:04:39
|
|
|
|
petrušk_
|
še en ima kera idejo kje bi se dalo kupit tetra plenice....take kot jih majo v porodnišnici...une ta debele...ne te od tosame k so tenke za pop.... simonakr bi mogoče vedla....sam jo že dolgoooo pogrešam...zj k se je pozdravla pa dela 1000 / h, a??? jo že neki časa lovim, da bi jo vprašala, pa mi nekako ne rata...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:09:53
|
|
|
|
tanci29
|
JUTROOO birdy-srečno in čimhitreje...jest mislim da ne boš več čakala en teden ampak bo tole en dva tri...men je šel čep pri hani isti dan ko sem šla pol rodit...uglavnem navijamo...kje so uni smajliji gogogogo ušraa-dase pocajtate predno greš rodit...res vam to želim predvsem zaradi tebe da ne boš imela preveč skrbi katjuša-bravo florjanu da je dal dudo stran kolumbo-zmagaaaaa....super ste. bravoooooooooooooo ostalega pa če sem iskrena nisem čitala, ste preveč naklepetale.... mi smo spet na bolniški erik ima vročino...bomo vidli kaj se bo izcimilo...hana je pa danes ostala doma k smo bli zjurej preveč neprespani da bi se dost zgodi zbudil za zrihtat..tko da je daddy sam šibal na šiht. danes smo ponoči pregurali brez pleničke ...hana je v vrtcu tudi nima več...doma jo pa jest sicer preventivno dajem gor, ampak gre največkrat lulit na kahlico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:11:00
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ še en ima kera idejo kje bi se dalo kupit tetra plenice....take kot jih majo v porodnišnici...une ta debele...ne te od tosame k so tenke za pop.... simonakr bi mogoče vedla....sam jo že dolgoooo pogrešam...zj k se je pozdravla pa dela 1000 / h, a??? jo že neki časa lovim, da bi jo vprašala, pa mi nekako ne rata... ikea ima debelejše, samo sta dve pisani in ena bela...pa jest sem jih še nekje kupla pa nimam pojma kje sem podabu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:13:05
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 JUTROOO birdy-srečno in čimhitreje...jest mislim da ne boš več čakala en teden ampak bo tole en dva tri...men je šel čep pri hani isti dan ko sem šla pol rodit...uglavnem navijamo...kje so uni smajliji gogogogo ušraa-dase pocajtate predno greš rodit...res vam to želim predvsem zaradi tebe da ne boš imela preveč skrbi katjuša-bravo florjanu da je dal dudo stran kolumbo-zmagaaaaa....super ste. bravoooooooooooooo ostalega pa če sem iskrena nisem čitala, ste preveč naklepetale.... mi smo spet na bolniški erik ima vročino...bomo vidli kaj se bo izcimilo...hana je pa danes ostala doma k smo bli zjurej preveč neprespani da bi se dost zgodi zbudil za zrihtat..tko da je daddy sam šibal na šiht. danes smo ponoči pregurali brez pleničke ...hana je v vrtcu tudi nima več...doma jo pa jest sicer preventivno dajem gor, ampak gre največkrat lulit na kahlico da čimprej mine....vročina in prehladek.... pa bravo za hanoooo...wauuuuuuuuu vi ste čist norci tle gor...ful že brez pleničk...našo hočm dat na stranišče lulat pa reče da ni treba da bo pri mihu lulala...o.p.a. - mojstru mihu....heheheh
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:13:54
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk- naj se mala Eva čimprej poceli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:15:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 JUTROOO birdy-srečno in čimhitreje...jest mislim da ne boš več čakala en teden ampak bo tole en dva tri...men je šel čep pri hani isti dan ko sem šla pol rodit...uglavnem navijamo...kje so uni smajliji gogogogo ušraa-dase pocajtate predno greš rodit...res vam to želim predvsem zaradi tebe da ne boš imela preveč skrbi katjuša-bravo florjanu da je dal dudo stran kolumbo-zmagaaaaa....super ste. bravoooooooooooooo ostalega pa če sem iskrena nisem čitala, ste preveč naklepetale.... mi smo spet na bolniški erik ima vročino...bomo vidli kaj se bo izcimilo...hana je pa danes ostala doma k smo bli zjurej preveč neprespani da bi se dost zgodi zbudil za zrihtat..tko da je daddy sam šibal na šiht. danes smo ponoči pregurali brez pleničke ...hana je v vrtcu tudi nima več...doma jo pa jest sicer preventivno dajem gor, ampak gre največkrat lulit na kahlico da čimprej mine....vročina in prehladek.... pa bravo za hanoooo...wauuuuuuuuu vi ste čist norci tle gor...ful že brez pleničk...našo hočm dat na stranišče lulat pa reče da ni treba da bo pri mihu lulala...o.p.a. - mojstru mihu....heheheh
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:15:56
|
|
|
|
Katjusa
|
Birdy carica si in ti boš še likala... ne se hecat... tvojmu povej kaj nej spakira za domov...... drži se dihamo s tabo in res lahek porod.... Urša meni je pri Benjaminu šel čep zjutraj ob 7 ob 13 sem rodila. ko sem šla na wc sem opazla eno gmoto rjavkasto rdečpo premešano s sluzjo... Prav itama, da gresta pokazat in da gre tvoj s tabo.... pol pa si vzami čas za počitek..... Benjamin me je dons čist presenetu v novembru je bil samo 2.11. v vrtcu in sem misla da bo danes kriza pa sploh ne je šel s takim veseljem not... je kr čakal pri vratih, da mu odprem fant moj Flori brez problema in brez zanimanja za dudo se je pa vzgojiteljici pohvalu Mojga sem mogla dons že mal kregat.... včeraj sma se zmenla, da mi bo pomagal Benjamina zrihtat in je predolgo ležal pa sem ga sama.. je bil pa glasen iz spalnice za komando...... mislim če pomagat ne moreš tud komandirat ni treba.... no sem ga klicala pol in se mi je opraviču k sem mu povedala, da to ni prav....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:17:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ še en ima kera idejo kje bi se dalo kupit tetra plenice....take kot jih majo v porodnišnici...une ta debele...ne te od tosame k so tenke za pop.... simonakr bi mogoče vedla....sam jo že dolgoooo pogrešam...zj k se je pozdravla pa dela 1000 / h, a??? jo že neki časa lovim, da bi jo vprašala, pa mi nekako ne rata... ikea ima debelejše, samo sta dve pisani in ena bela...pa jest sem jih še nekje kupla pa nimam pojma kje sem podabu hmmm...tenkju za info....če se boš pa spomnla pa napiš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:18:13
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk-sej nš ta prvi je nehal u plenico šele pri treh letih..tale je mal hitrejša, sam men se ne mudi v vrtcu pa če hočejo vztrajat pa naj sej se jim tudi včasih nardi nesreča sam zdele ene tri dni prejšni teden je bila pa čist suha. pove sicer ne sam tam jo dajajo vsako uro na kahlico, doma pa ko erik tuli lulat grem lulat grem še ona zraven in se ji najboljš zdi da zraven njega sedi na kahlici
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:24:47
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk mislim, da je nima smisla izpisovat pač to more dat skos to da večina otrok, če jo boš dala drugo leto bo pa drugo leto... tud mi smo bili lani k je šel florjan prvič v vrtec precej bubančki ampak očitno je Benjamin pobral dosti vsega in je zdej mal bolj odporen... sej ima kake lažje prehlade ampak doma nam še ni bilo treba ostat (trkam na les) za vas pa Tanci lepo te je brat kako se imate? Za erika naj vročina hitro mine. za nočno odvajanje in za hano pridna.... naš beni se tud kr slači in na kahlo hodi sedet ampak mu ne rata čeprav si ful želi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:25:49
|
|
|
|
Katjusa
|
me daje neka slabost (to že traja ene 3 tedne po obrokih).... pa zvija me tak da grem probat mal počivat.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:27:12
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Malček je kr sam zakorakal v igralnico danes, se mi je kr smejalo Pikec pogumni. Vikend smo preživeli z atijem, v soboto smo šli na obisk k malemu bratrančku, potem pa sva ga zvečer pri tašči pustila, midva pa sva šla na martinovanje. Včeraj pa smo se malo potepali okoli, sva šla par stanovanj pogledat (lokacije), tak da ta teden kličem agencije za oglede. Me pa ful uho boli, pa grlo nekaj, mali spet nekaj smrka... To leto nas res zdravje heca, malega in mene Sjmm , bodi močna še par dni, potem pa boš vidla, da bo brez problemov zaspal. Katjuša za Florjana in dudo! Petrusk če maš možnost, bi jo jaz na tvojem mestu pustila še par dni doma. Pleničke pa pojma nimam, meni jih je mami dala še od brata, so ji v tistih davnih letih še ostale (16 let nazaj) In so res super. Kolumbo super za lepo družinsko nedeljo! Birdy tebe pa upam, da ne bo več dolgo hecal ta in vse tegobe zadnjih dni! Urša za tvoja malčka pa veliko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:33:53
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk mislim, da je nima smisla izpisovat pač to more dat skos to da večina otrok, če jo boš dala drugo leto bo pa drugo leto... tud mi smo bili lani k je šel florjan prvič v vrtec precej bubančki ampak očitno je Benjamin pobral dosti vsega in je zdej mal bolj odporen... sej ima kake lažje prehlade ampak doma nam še ni bilo treba ostat (trkam na les) za vas pa Tanci lepo te je brat kako se imate? Za erika naj vročina hitro mine. za nočno odvajanje in za hano pridna.... naš beni se tud kr slači in na kahlo hodi sedet ampak mu ne rata čeprav si ful želi ja katjuša sj to mi vsi pravjo...sam...res je težko ko je skoz na skoz na skoz bolana....ne vvem no....čist too much je vse to!!!!pa kr slabo vest mam, k bom kmal jst doma, ona more pa vseen v vrtcu bit in te prehlade prenašat...no sj sm čudno napisala...v vrtcu je ful rada zdej....sam te bolezni me pa resnično "ubijajo"
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:35:43
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jutro. Malček je kr sam zakorakal v igralnico danes, se mi je kr smejalo Pikec pogumni. Vikend smo preživeli z atijem, v soboto smo šli na obisk k malemu bratrančku, potem pa sva ga zvečer pri tašči pustila, midva pa sva šla na martinovanje. Včeraj pa smo se malo potepali okoli, sva šla par stanovanj pogledat (lokacije), tak da ta teden kličem agencije za oglede. Me pa ful uho boli, pa grlo nekaj, mali spet nekaj smrka... To leto nas res zdravje heca, malega in mene Sjmm , bodi močna še par dni, potem pa boš vidla, da bo brez problemov zaspal. Katjuša za Florjana in dudo! Petrusk če maš možnost, bi jo jaz na tvojem mestu pustila še par dni doma. Pleničke pa pojma nimam, meni jih je mami dala še od brata, so ji v tistih davnih letih še ostale (16 let nazaj) In so res super. Kolumbo super za lepo družinsko nedeljo! Birdy tebe pa upam, da ne bo več dolgo hecal ta in vse tegobe zadnjih dni! Urša za tvoja malčka pa veliko SUPER, res SUPER, da sta se s tvojim tko fino nazaj skupi spravla....ti res privoščim.... kar hitro v akcijo za stanovanje..... ja točno take pleničke bi jst rada, pa ni šans, da jih dobiš....mah bo že...bomo pa probal iz ikee ene par jih kupit, pa kar jih imam še od eve pa bo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:38:21
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ še en ima kera idejo kje bi se dalo kupit tetra plenice....take kot jih majo v porodnišnici...une ta debele...ne te od tosame k so tenke za pop.... simonakr bi mogoče vedla....sam jo že dolgoooo pogrešam...zj k se je pozdravla pa dela 1000 / h, a??? jo že neki časa lovim, da bi jo vprašala, pa mi nekako ne rata... Evo mene! Še živa A veš da ne bi vedla kje jih oni dobijo Jest imam sicer tosamine, mi jih je pa kolegica dala nekej takih k jih imajo v porodnišnici, z črtami in vse, jih je pa v Svilanitu kupla. Tko da se splača še tam vprašat. Ja zdej k sm se pozdravila pa delam 2000/h Še posebej tale teden ko mojga ne bo. No, bom imela vsaj čas mal po kofetkih letat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:49:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ še en ima kera idejo kje bi se dalo kupit tetra plenice....take kot jih majo v porodnišnici...une ta debele...ne te od tosame k so tenke za pop.... simonakr bi mogoče vedla....sam jo že dolgoooo pogrešam...zj k se je pozdravla pa dela 1000 / h, a??? jo že neki časa lovim, da bi jo vprašala, pa mi nekako ne rata... Evo mene! Še živa A veš da ne bi vedla kje jih oni dobijo Jest imam sicer tosamine, mi jih je pa kolegica dala nekej takih k jih imajo v porodnišnici, z črtami in vse, jih je pa v Svilanitu kupla. Tko da se splača še tam vprašat. Ja zdej k sm se pozdravila pa delam 2000/h Še posebej tale teden ko mojga ne bo. No, bom imela vsaj čas mal po kofetkih letat heheheh...no super, glavno da si ok.....pa le glej da kofetkanje izkoristiš...da ne boš le govorila ahah....hvala za info o svilanitu...bom pogledala tam....mogoče pa najdem kej...sj bi jih vsaj neki rada boljših, k ene 15 jih itak mam še od eve...neki jih je pa kr zginlo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 8:50:44
|
|
|
|
petrušk_
|
dons mam sama je kera / bo kera shranla popkovnično kri?? mi2 sva se odločila da bova pri tem otroku shranla, pa zbiram info kje naj se odločiva....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 9:08:54
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sm že ene 3 urce naspidirana...mam turbo vklopln...itak k je Janči zju3 šel...sva oba jokala...je moj reku d sva kr mau smešna...k je Jan že večji k jz ... večer.....šva šla vsak 2x k malemu, ga mau pocrkljat...je jokal, ma vpij je k norc, krokodilje solze.....sam pol je šeu moj ta zadnjič in je kr zaspal...tko d pol po tistem dilgem uspavanju je blo treba sam še 10 minut vpitja...pa je mrknu...dons štartamo brez ta dolgega uspavanja...pa d vidmo kok dolg se je sposoben dejansko upirat...mam pa kr srčne bolečine k ga pogledam...ponoč je sicer prišel k nama, sam se je takoj obrnil na bušija in psla naprej, brez običajnih kolobocij, pol pa ob6h mleko, pa je spal skor do 9h jz sm že zložila eno tono brisač, prjatlčki delajo, pomivalc je bil nabutan s čisto posodo...sm ga osvobodila...itak k je bla nedelja včeri je 3x delal revček.....pa še je blo polno na pultu, pol smo pa zju3 mislije vsi pohamsal, pa malice prštimal...pa maš raztur u kuhni birdy in vse ostale...hvala za podporo...to mi še ni blo reba delat pri nobenem mulčku, pa jih glih nimamo malo birdy...vau, vaš princ se pa resno najavlja.....srečno, pa upam, da ti bo privoščil kak dan počitka, predno se vam pridruži
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 9:11:07
|
|
|
|
birdy
|
Petrušk, kar se tiče vrtca je žal res tko kot je Katjuša napisala, more se prekužit. Je bla pa Neli ista kot tvoja Eva, do vrtca ni bila čist nikol bolna. Prišla v vrtec, bila ene deset dni in smo šli, najprej via bolnica (kalici virus), pol so ble učke in vnetje ušes, pa norice, pa pol verjetno še kak bronhitis... Skratka, do januarja smo bili vsega skup mogoče en mesec v vrtcu. Pol se je pa po novem letu umirilo... Kristi je bila pa do zdej precej bolna, no, zdej je v vrtcu že tretji teden pa ji sam mal iz noska teče. Pa sem bila prepričana da bo že drugi teden z kakim hudim bronhitisom doma pristala... Bomo pa seveda vidli kako bo naprej. Popkovna kri... Jst sem jo hotla dat v javno banko pa sem pozabila poklicat. Men je javna banka bolj všeč, med drugim ker je zastonj, med tem ko v zasebni te pride okol 2500 eur. Drugač pa mislim da shranjujejo večinoma v Neocelico al kaj je že... Zdej grem pa mal počit, pol pa peglat Za tamalega cune so naštimane, še zase moram torbo, pol gremo še v trgovino, ma, jst pred jutr nimam časa, ne grem rodit En mal se pa tud je umiril tko da mam še neki fore
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 9:12:59
|
|
|
|
sjmm
|
urša.....držim pesti d se pozdravite!!!!!!!!!!! kolumbo...super za ako lepo nedeljo v polnem številu!!!!!!!!! iiiii, že Jureta okol nosite kazat...jz tud vidu tanči.....za Erika..., pa super d je princeska že brez pleničke...vau so pridni mulčki, naš pa sploh nima časa za kahlico pikica....prvo en paketek... za vaju z Aleksom, pa navijamo za kak fajn stanvanjček petrušk....men jih je mami kupla v BC-ju , nimajo samo od tosame, so še ene druge in so večje in debelejše, drgač pa Ikea...so super...preizkušeno...so še vedno ake k prvi dan
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 9:20:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša.....držim pesti d se pozdravite!!!!!!!!!!! kolumbo...super za tako lepo nedeljo v polnem številu!!!!!!!!! iiiii, že Jureta okol nosite kazat...jz tud vidu tanči.....za Erika ..., pa super d je princeska že brez pleničke...vau so pridni mulčki, naš pa sploh nima časa za kahlico pikica....prvo en paketek... za vaju z Aleksom, pa navijamo za kak fajn stanvanjček petrušk....men jih je mami kupla v BC-ju , nimajo samo od tosame, so še ene druge in so večje in debelejše, drgač pa Ikea...so super...preizkušeno...so še vedno ake k prvi dan
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 9:22:17
|
|
|
|
sjmm
|
sm neki zmutila...namest uredi...citiraj...ah, kva čmo...emšo kje je pa čebelc@ dons??? pa tamika???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 9:30:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Petrušk, kar se tiče vrtca je žal res tko kot je Katjuša napisala, more se prekužit. Je bla pa Neli ista kot tvoja Eva, do vrtca ni bila čist nikol bolna. Prišla v vrtec, bila ene deset dni in smo šli, najprej via bolnica (kalici virus), pol so ble učke in vnetje ušes, pa norice, pa pol verjetno še kak bronhitis... Skratka, do januarja smo bili vsega skup mogoče en mesec v vrtcu. Pol se je pa po novem letu umirilo... Kristi je bila pa do zdej precej bolna, no, zdej je v vrtcu že tretji teden pa ji sam mal iz noska teče. Pa sem bila prepričana da bo že drugi teden z kakim hudim bronhitisom doma pristala... Bomo pa seveda vidli kako bo naprej. Popkovna kri... Jst sem jo hotla dat v javno banko pa sem pozabila poklicat. Men je javna banka bolj všeč, med drugim ker je zastonj, med tem ko v zasebni te pride okol 2500 eur. Drugač pa mislim da shranjujejo večinoma v Neocelico al kaj je že... Zdej grem pa mal počit, pol pa peglat Za tamalega cune so naštimane, še zase moram torbo, pol gremo še v trgovino, ma, jst pred jutr nimam časa, ne grem rodit En mal se pa tud je umiril tko da mam še neki fore joooj....vaše besede, so kot balzam za moj srček.....ko vem, da so še kje to isto skoz dajal...in kako si zdržala??? sj mogoče je mal čudno slišat - ne privoščim, ampak vseeno je tolažba zame, da res ni to samo pri nas.... no da ti dam en koristen info....ne vem kje si doma...ampak če si blizu lj se s tvojim samo zapeljeta do zavoda za transfuzijsko medicino in baje čisto takoj dobiš komplet za odvzem, samo partnerja moraš imet s sabo, da podpiše da si podpisala sama in da nisi bila nič prisiljena v to...baje se da za take zamudnike hitro zrihtat...sam pokliči in povej, pa da si slišala da se da tko na hitro in baje sploh ne komplicirajo....sm glih mal nazaj prebrala na enmu forumu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 9:31:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša.....držim pesti d se pozdravite!!!!!!!!!!! kolumbo...super za ako lepo nedeljo v polnem številu!!!!!!!!! iiiii, že Jureta okol nosite kazat...jz tud vidu tanči.....za Erika..., pa super d je princeska že brez pleničke...vau so pridni mulčki, naš pa sploh nima časa za kahlico pikica....prvo en paketek... za vaju z Aleksom, pa navijamo za kak fajn stanvanjček petrušk....men jih je mami kupla v BC-ju , nimajo samo od tosame, so še ene druge in so večje in debelejše, drgač pa Ikea...so super...preizkušeno...so še vedno ake k prvi dan tenkju sjmm...pol morm pa mojmu povedat da je treba v ikeo...to bo vesel...hehehhehehe
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 15.11.2010 9:40:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša.....držim pesti d se pozdravite!!!!!!!!!!! kolumbo...super za ako lepo nedeljo v polnem številu!!!!!!!!! iiiii, že Jureta okol nosite kazat...jz tud vidu tanči.....za Erika..., pa super d je princeska že brez pleničke...vau so pridni mulčki, naš pa sploh nima časa za kahlico pikica....prvo en paketek... za vaju z Aleksom, pa navijamo za kak fajn stanvanjček petrušk....men jih je mami kupla v BC-ju , nimajo samo od tosame, so še ene druge in so večje in debelejše, drgač pa Ikea...so super...preizkušeno...so še vedno ake k prvi dan tenkju sjmm...pol morm pa mojmu povedat da je treba v ikeo...to bo vesel...hehehhehehe ni kaj...hehehe...moj je tud zmer čist hepi k ikeo omenim ...sam pol k smo že doma in imamo kaj lepega , pa ne prov dragega...je pa spet hepi....tko k mi začne kej pametvat, zmer rečem...a veš, kok si pol zadovoljen??? ...sej glih ni vse za kupit, sam kej se pa splača...mi2 sva pred leti vzela ene male brisačke na baby odelku...enih 20 v paketu....ma so še zmer v uporabi, da ima vsak svojo za 1 dan za obraz....pa nas ni malo, kar pomeni d se velik perejo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?