|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
15.11.2010 8:04:39   
petrušk_
še en user posted image user posted image user posted image user posted image
ima kera idejo kje bi se dalo kupit tetra plenice....take kot jih majo v porodnišnici...une ta debele...ne te od tosame k so tenke za pop....

simonakr bi mogoče vedla....sam jo že dolgoooo pogrešam...zj k se je pozdravla pa dela 1000 / h, a???
jo že neki časa lovim, da bi jo vprašala, pa mi nekako ne rata...user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
15.11.2010 8:09:53   
tanci29
JUTROOO

birdy-srečno in čimhitreje...jest mislim da ne boš več čakala en teden ampak bo tole en dva tri...men je šel čep pri hani isti dan ko sem šla pol rodit...uglavnem navijamo...kje so uni smajliji gogogogo

ušraa-dase pocajtate predno greš rodit...res vam to želim predvsem zaradi tebe da ne boš imela preveč skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša-bravo florjanu da je dal dudo stranuser posted image user posted image user posted image

kolumbo-zmagaaaaa....super ste. bravoooooooooooooo

ostalega pa če sem iskrena nisem čitala, ste preveč naklepetale....

mi smo spet na bolniškiuser posted image  erik ima vročino...bomo vidli kaj se bo izcimilo...hana je pa danes ostala doma k smo bli zjurej preveč neprespani da bi se dost zgodi zbudil za zrihtat..tko da je daddy sam šibal na šiht.

danes smo ponoči pregurali brez pleničkeuser posted image user posted image user posted image ...hana je v vrtcu tudi nima več...doma jo pa jest sicer preventivno dajem gor, ampak gre največkrat lulit na kahlico

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
15.11.2010 8:11:00   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ima kera idejo kje bi se dalo kupit tetra plenice....take kot jih majo v porodnišnici...une ta debele...ne te od tosame k so tenke za pop....

simonakr bi mogoče vedla....sam jo že dolgoooo pogrešam...zj k se je pozdravla pa dela 1000 / h, a???
jo že neki časa lovim, da bi jo vprašala, pa mi nekako ne rata...user posted image user posted image user posted image user posted image

ikea ima debelejše, samo sta dve pisani in ena bela...pa jest sem jih še nekje kupla pa nimam pojma kje sem podabu

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
15.11.2010 8:13:05   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

JUTROOO

birdy-srečno in čimhitreje...jest mislim da ne boš več čakala en teden ampak bo tole en dva tri...men je šel čep pri hani isti dan ko sem šla pol rodit...uglavnem navijamo...kje so uni smajliji gogogogo

ušraa-dase pocajtate predno greš rodit...res vam to želim predvsem zaradi tebe da ne boš imela preveč skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša-bravo florjanu da je dal dudo stranuser posted image user posted image user posted image

mi smo spet na bolniškiuser posted image  erik ima vročino...bomo vidli kaj se bo izcimilo...hana je pa danes ostala doma k smo bli zjurej preveč neprespani da bi se dost zgodi zbudil za zrihtat..tko da je daddy sam šibal na šiht.

danes smo ponoči pregurali brez pleničkeuser posted image user posted image user posted image ...hana je v vrtcu tudi nima več...doma jo pa jest sicer preventivno dajem gor, ampak gre največkrat lulit na kahlico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da čimprej mine....vročina in prehladek....

pa bravo za hanoooo...wauuuuuuuuu vi ste čist norci tle gor...ful že brez pleničk...našo hočm dat na stranišče lulat pa reče da ni trebauser posted image user posted image user posted image user posted image da bo pri mihu lulala...o.p.a. - mojstru mihu....heheheh

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
15.11.2010 8:13:54   
tanci29
petrušk-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se mala Eva čimprej poceli

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
15.11.2010 8:15:32   
petrušk_

JUTROOO

da čimprej mine....vročina in prehladek....

pa bravo za hanoooo...wauuuuuuuuu vi ste čist norci tle gor...ful že brez pleničk...našo hočm dat na stranišče lulat pa reče da ni treba da bo pri mihu lulala...o.p.a. - mojstru mihu....heheheh

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
15.11.2010 8:15:56   
Katjusa
Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image carica si in ti boš še likala... ne se hecat... tvojmu povej kaj nej spakira za domov...... drži se dihamo s tabo in res lahek porod....

Urša meni je pri Benjaminu šel čep zjutraj ob 7 ob 13 sem rodila. ko sem šla na wc sem opazla eno gmoto rjavkasto rdečpo premešano s sluzjo... Prav itama, da gresta pokazat in da gre tvoj s tabo.... pol pa si vzami čas za počitek.....

Benjamin me je dons čist presenetu v novembru je bil samo 2.11. v vrtcu in sem misla da bo danes kriza pa sploh ne je šel s takim veseljem not... je kr čakal pri vratih, da mu odpremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fant mojuser posted image user posted image user posted image
Flori brez problema in brez zanimanja za dudouser posted image user posted image user posted image user posted image se je pa vzgojiteljici pohvaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojga sem mogla dons že mal kregat.... včeraj sma se zmenla, da mi bo pomagal Benjamina zrihtat in je predolgo ležal pa sem ga sama.. je bil pa glasen iz spalnice za komando......user posted image user posted image user posted image mislim če pomagat ne moreš tud komandirat ni treba.... no sem ga klicala pol in se mi je opraviču k sem mu povedala, da to ni prav....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
15.11.2010 8:17:37   
petrušk_

ikea ima debelejše, samo sta dve pisani in ena bela...pa jest sem jih še nekje kupla pa nimam pojma kje sem podabu

hmmm...tenkju za info....če se boš pa spomnla pa napiš

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
15.11.2010 8:18:13   
tanci29
petrušk-sej nš ta prvi je nehal u plenico šele pri treh letih..tale je mal hitrejša, sam men se ne mudi v vrtcu pa če hočejo vztrajat pa naj sej se jim tudi včasih nardi nesreča sam zdele ene tri dni prejšni teden je bila pa čist suha. pove sicer ne sam tam jo dajajo vsako uro na kahlico, doma pa ko erik tuli lulat grem lulat grem še ona zraven in se ji najboljš zdi da zraven njega sedi na kahlici

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
15.11.2010 8:24:47   
Katjusa
petrušk mislim, da je nima smisla izpisovat pač to more dat skos to da večina otrok, če jo boš dala drugo leto bo pa drugo leto... tud mi smo bili lani k je šel florjan prvič v vrtec precej bubančki ampak očitno je Benjamin pobral dosti vsega in je zdej mal bolj odporen... sej ima kake lažje prehlade ampak doma nam še ni bilo treba ostat (trkam na les) za vas pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci lepo te je bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako se imate? Za erikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vročina hitro mine. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nočno odvajanje in za hanouser posted image user posted image user posted image user posted image pridna.... naš beni se tud kr slači in na kahlo hodi sedet ampak mu ne rata čeprav si ful želiuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
15.11.2010 8:25:49   
Katjusa
me daje neka slabost (to že traja ene 3 tedne po obrokih).... pa zvija me tak da grem probat mal počivat.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
15.11.2010 8:27:12   
Pikica_82
Jutro. Malček je kr sam zakorakal v igralnico danes, se mi je kr smejalo user posted image  Pikec pogumni. Vikend smo preživeli z atijem, v soboto smo šli na obisk k malemu bratrančku, potem pa sva ga zvečer pri tašči pustila, midva pa sva šla na martinovanje. Včeraj pa smo se malo potepali okoli, sva šla par stanovanj pogledat (lokacije), tak da ta teden kličem agencije za oglede.
Me pa ful uho boli, pa grlo nekaj, mali spet nekaj smrka... To leto nas res zdravje heca, malega in mene user posted image

Sjmm user posted image , bodi močna še par dni, potem pa boš vidla, da bo brez problemov zaspal.

Katjuša user posted image user posted image  za Florjana in dudo!

Petrusk če maš možnost, bi jo jaz na tvojem mestu pustila še par dni doma. Pleničke pa pojma nimam, meni jih je mami dala še od brata, so ji v tistih davnih letih še ostale (16 let nazaj) user posted image  In so res super.

Kolumbo super za lepo družinsko nedeljo!

Birdy tebe pa upam, da ne bo več dolgo hecal ta user posted image  in vse tegobe zadnjih dni!

Urša za tvoja malčka pa veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
15.11.2010 8:33:53   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

petrušk mislim, da je nima smisla izpisovat pač to more dat skos to da večina otrok, če jo boš dala drugo leto bo pa drugo leto... tud mi smo bili lani k je šel florjan prvič v vrtec precej bubančki ampak očitno je Benjamin pobral dosti vsega in je zdej mal bolj odporen... sej ima kake lažje prehlade ampak doma nam še ni bilo treba ostat (trkam na les) za vas pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci lepo te je bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako se imate? Za erikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vročina hitro mine. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nočno odvajanje in za hanouser posted image user posted image user posted image user posted image pridna.... naš beni se tud kr slači in na kahlo hodi sedet ampak mu ne rata čeprav si ful želiuser posted image

ja katjuša sj to mi vsi pravjo...sam...res je težko ko je skoz na skoz na skoz  bolana....ne vvem no....čist too much je vse to!!!!pa kr slabo vest mam, k bom kmal jst doma, ona more pa vseen v vrtcu bit in te prehlade prenašat...no sj sm čudno napisala...v vrtcu je ful rada zdej....sam te bolezni me pa resnično "ubijajo"

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
15.11.2010 8:35:43   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro. Malček je kr sam zakorakal v igralnico danes, se mi je kr smejalo user posted image  Pikec pogumni. Vikend smo preživeli z atijem, v soboto smo šli na obisk k malemu bratrančku, potem pa sva ga zvečer pri tašči pustila, midva pa sva šla na martinovanje. Včeraj pa smo se malo potepali okoli, sva šla par stanovanj pogledat (lokacije), tak da ta teden kličem agencije za oglede.
Me pa ful uho boli, pa grlo nekaj, mali spet nekaj smrka... To leto nas res zdravje heca, malega in mene user posted image

Sjmm user posted image , bodi močna še par dni, potem pa boš vidla, da bo brez problemov zaspal.

Katjuša user posted image user posted image  za Florjana in dudo!

Petrusk če maš možnost, bi jo jaz na tvojem mestu pustila še par dni doma. Pleničke pa pojma nimam, meni jih je mami dala še od brata, so ji v tistih davnih letih še ostale (16 let nazaj) user posted image  In so res super.

Kolumbo super za lepo družinsko nedeljo!

Birdy tebe pa upam, da ne bo več dolgo hecal ta user posted image  in vse tegobe zadnjih dni!

Urša za tvoja malčka pa veliko user posted image user posted image user posted image

SUPER, res SUPER, da sta se s tvojim tko fino nazaj skupi spravla....ti res privoščim....
kar hitro v akcijo za stanovanje.....

ja točno take pleničke bi jst rada, pa ni šans, da jih dobiš....mah bo že...bomo pa probal iz ikee ene par jih kupit, pa kar jih imam še od eve pa bo....

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
15.11.2010 8:38:21   
simonakr

Evo mene! Še živa user posted image  

A veš da ne bi vedla kje jih oni dobijo user posted image  Jest imam sicer tosamine, mi jih je pa kolegica dala nekej takih k jih imajo v porodnišnici, z črtami in vse, jih je pa v Svilanitu kupla. Tko da se splača še tam vprašat. 

Ja zdej k sm se pozdravila pa delam 2000/h user posted image   Še posebej tale teden ko mojga ne bo. No, bom imela vsaj čas mal po kofetkih letat user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
15.11.2010 8:49:44   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Evo mene! Še živa user posted image  

A veš da ne bi vedla kje jih oni dobijo user posted image  Jest imam sicer tosamine, mi jih je pa kolegica dala nekej takih k jih imajo v porodnišnici, z črtami in vse, jih je pa v Svilanitu kupla. Tko da se splača še tam vprašat. 

Ja zdej k sm se pozdravila pa delam 2000/h user posted image   Še posebej tale teden ko mojga ne bo. No, bom imela vsaj čas mal po kofetkih letat user posted image

heheheh...no super, glavno da si ok.....pa le glej da kofetkanje izkoristiš...da ne boš le govorilauser posted image user posted image user posted image user posted image

ahah....hvala za info o svilanitu...bom pogledala tam....mogoče pa najdem kej...sj bi jih vsaj neki rada boljših, k ene 15 jih itak mam še od eve...neki jih je pa kr zginlouser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
15.11.2010 8:50:44   
petrušk_
dons mam sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je kera / bo kera shranla popkovnično kri?? mi2 sva se odločila da bova pri tem otroku shranla, pa zbiram info kje naj se odločiva....

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
15.11.2010 9:08:54   
sjmm
dan!

sm že ene 3 urce naspidirana...mam turbo vklopln...itak k je Janči zju3 šel...sva oba jokala...je moj reku d sva kr mau smešna...k je Jan že večji k jzuser posted image ...

večer.....šva šla vsak 2x k malemu, ga mau pocrkljat...je jokal, ma vpij je k norc, krokodilje solze.....sam pol je šeu moj ta zadnjič in je kr zaspal...tko d pol po tistem dilgem uspavanju je blo treba sam še 10 minut vpitja...pa je mrknu...dons štartamo brez ta dolgega uspavanja...pa d vidmo kok dolg se je sposoben dejansko upirat...mam pa kr srčne bolečine k ga pogledam...ponoč je sicer prišel k nama, sam se je takoj obrnil na bušija in psla naprej, brez običajnih kolobocij, pol pa ob6h mleko, pa je spal skor do 9huser posted image

jz sm že zložila eno tono brisač, prjatlčki delajo, pomivalc je bil nabutan s čisto posodo...sm ga osvobodila...itak k je bla nedelja včeri je 3x delal revček.....pa še je blo polno na pultu, pol smo pa zju3 mislije vsi pohamsal, pa malice prštimal...pa maš raztur u kuhniuser posted image

birdy in vse ostale...hvala za podporo...to mi še ni blo reba delat pri nobenem mulčku, pa jih glih nimamo malouser posted image user posted image

birdy...vau, vaš princ se pa resno najavlja.....srečno, pa upam, da ti bo privoščil kak dan počitka, predno se vam pridružiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
15.11.2010 9:11:07   
birdy
Petrušk, kar se tiče vrtca je žal res tko kot je Katjuša napisala, more se prekužit. Je bla pa Neli ista kot tvoja Eva, do vrtca ni bila čist nikol bolna. Prišla v vrtec, bila ene deset dni in smo šli, najprej via bolnica (kalici virus), pol so ble učke in vnetje ušes, pa norice, pa pol verjetno še kak bronhitis... Skratka, do januarja smo bili vsega skup mogoče en mesec v vrtcu. Pol se je pa po novem letu umirilo... Kristi je bila pa do zdej precej bolna, no, zdej je v vrtcu že tretji teden pa ji sam mal iz noska teče. Pa sem bila prepričana da bo že drugi teden z kakim hudim bronhitisom doma pristala... Bomo pa seveda vidli kako bo naprej.
Popkovna kri... Jst sem jo hotla dat v javno banko pa sem pozabila poklicat. Men je javna banka bolj všeč, med drugim ker je zastonj, med tem ko v zasebni te pride okol 2500 eur. Drugač pa mislim da shranjujejo večinoma v Neocelico al kaj je že...
Zdej grem pa mal počit, pol pa peglatuser posted image  Za tamalega cune so naštimane, še zase moram torbo, pol gremo še v trgovino, ma, jst pred jutr nimam časa, ne grem rodituser posted image  En mal se pa tud je umiril tko da mam še neki foreuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
15.11.2010 9:12:59   
sjmm
urša.....držim pesti d se pozdravite!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...super za ako lepo nedeljo v polnem številu!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiii, že Jureta okol nosite kazat...jz tud viduuser posted image

tanči.....za Erika..., pa super d je princeska že brez pleničke...vau so pridni mulčki, naš pa sploh nima časa za kahlicouser posted image

pikica....prvo en paketek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Aleksom, pa navijamo za kak fajn stanvanjčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk....men jih je mami kupla v BC-ju , nimajo samo od tosame, so še ene druge in so večje in debelejše, drgač pa Ikea...so super...preizkušeno...so še vedno ake k prvi danuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
15.11.2010 9:20:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša.....držim pesti d se pozdravite!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...super za tako lepo nedeljo v polnem številu!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiii, že Jureta okol nosite kazat...jz tud viduuser posted image

tanči.....za Erikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., pa super d je princeska že brez pleničke...vau so pridni mulčki, naš pa sploh nima časa za kahlicouser posted image

pikica....prvo en paketek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Aleksom, pa navijamo za kak fajn stanvanjčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk....men jih je mami kupla v BC-ju , nimajo samo od tosame, so še ene druge in so večje in debelejše, drgač pa Ikea...so super...preizkušeno...so še vedno ake k prvi danuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
15.11.2010 9:22:17   
sjmm
sm neki zmutila...namest uredi...citiraj...ah, kva čmo...emšouser posted image user posted image

kje je pa čebelc@ dons??? pa tamika???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
15.11.2010 9:30:15   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Petrušk, kar se tiče vrtca je žal res tko kot je Katjuša napisala, more se prekužit. Je bla pa Neli ista kot tvoja Eva, do vrtca ni bila čist nikol bolna. Prišla v vrtec, bila ene deset dni in smo šli, najprej via bolnica (kalici virus), pol so ble učke in vnetje ušes, pa norice, pa pol verjetno še kak bronhitis... Skratka, do januarja smo bili vsega skup mogoče en mesec v vrtcu. Pol se je pa po novem letu umirilo... Kristi je bila pa do zdej precej bolna, no, zdej je v vrtcu že tretji teden pa ji sam mal iz noska teče. Pa sem bila prepričana da bo že drugi teden z kakim hudim bronhitisom doma pristala... Bomo pa seveda vidli kako bo naprej.
Popkovna kri... Jst sem jo hotla dat v javno banko pa sem pozabila poklicat. Men je javna banka bolj všeč, med drugim ker je zastonj, med tem ko v zasebni te pride okol 2500 eur. Drugač pa mislim da shranjujejo večinoma v Neocelico al kaj je že...
Zdej grem pa mal počit, pol pa peglatuser posted image  Za tamalega cune so naštimane, še zase moram torbo, pol gremo še v trgovino, ma, jst pred jutr nimam časa, ne grem rodituser posted image  En mal se pa tud je umiril tko da mam še neki foreuser posted image

joooj....vaše besede, so kot balzam za moj srček.....ko vem, da  so še kje to isto skoz dajal...in kako si zdržala??? sj mogoče je mal čudno slišat - ne privoščim, ampak vseeno je tolažba zame, da res ni to samo pri nas....
no da ti dam en koristen info....ne vem kje si doma...ampak če si blizu lj se s tvojim samo zapeljeta do zavoda za transfuzijsko medicino in baje čisto takoj dobiš komplet za odvzem, samo partnerja moraš imet s sabo, da podpiše da si podpisala sama in da nisi bila nič prisiljena v to...baje se da za take zamudnike hitro zrihtat...sam pokliči in povej, pa da si slišala da se da tko na hitro in baje sploh ne komplicirajo....sm glih mal nazaj prebrala na enmu forumu

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
15.11.2010 9:31:38   
petrušk_

kolumbo...super za ako lepo nedeljo v polnem številu!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiii, že Jureta okol nosite kazat...jz tud viduuser posted image

tanči.....za Erika..., pa super d je princeska že brez pleničke...vau so pridni mulčki, naš pa sploh nima časa za kahlicouser posted image

tenkju sjmm...pol morm pa mojmu povedat da je treba v ikeo...to bo vesel...hehehheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
15.11.2010 9:40:36   
sjmm

tenkju sjmm...pol morm pa mojmu povedat da je treba v ikeo...to bo vesel...hehehheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image

ni kaj...hehehe...moj je tud zmer čist hepi k ikeo omenimuser posted image user posted image user posted image ...sam pol k smo že doma in imamo kaj lepega , pa ne prov dragega...je pa spet hepi....tko k mi začne kej pametvat, zmer rečem...a veš, kok si pol zadovoljen???user posted image user posted image user posted image ...sej glih ni vse za kupit, sam kej se pa splača...mi2 sva pred leti vzela  ene male brisačke na baby odelku...enih 20 v paketu....ma so še zmer v uporabi, da ima vsak svojo za 1 dan za obraz....pa nas ni malo, kar pomeni d se velik perejouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?