|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
14.11.2010 22:33:21   
Katjusa
sjmm če ti kej pomaga , ko sma florija navajala na spanje pri 4 mesecih so nama obema solze tekle 2 uri tamal se sicer ni histerično jokal je pa feštal po posteljci... in prat tko izsiljeval ampak sma uspela drug dan je trajalo samo 15 minut tretji dan je zaspal v 2 minutahuser posted image user posted image user posted image user posted image in tako še sedaj danes SPLOH NI VPRAŠAL ZA DUDOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
14.11.2010 22:40:14   
Katjusa
Ajvy hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image Kako je pa kej tvoje grlo? drgač pa ti komot mal mojega počitka odstopim.... se sicer pazim delam kar in kolker lahko itak moči še nimam kaj lažjega pa že gre... mislim, da kake slabe pol kilograma že lahko dvignem... kej več pa še ne gre (boli) tko da ne pretiravam itak imam še šive not (jutri jih grem dat ven)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
14.11.2010 22:41:39   
birdy
Aja, Katjuša, čestitke za brezdudega Florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa je šlo vse tko fino čez, kok tile otročki včasih presenetijouser posted image
Jst mam pa še točno tri tedne do roka... Zdej lahko pride kadarkol ven, čeprov men bi najbolj pasal un teden med22.-28.11. Da še zdele do konca pospravim, se še mal spočijem... Dalj pa tud ne bi čakala, me že preveč matra...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
14.11.2010 22:48:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, želim vam vsem da se čimprej pozdravite!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolumbo, lahko se kej dobimo, sam moraš vedet, jst sem ratala hudo počasnauser posted image  Včer me je moj imenoval Gospa Kit, menda to vse poveuser posted image
Sjmm, jst bi tud neki nardila na tvojem mestu... Tole z Majem več ne gre, slej ko prej te bo zvil... Men je tud tko kot Katjuši veliko vredno to, da ju dam spat in da gresta radi, jst se pa vržem na kavč... Pa ni tko od skoz, in pri Neli in pri Kristi je samo prišel en dan ko sem rekla da ne bom več uspavala in da ne bom več ponoči z njima spala... Sva šla po najini knjigici in sta hitro same zaspale in prespale celo noč, okol 2 tedna da je šlo res tekoče. Aja, pa ko se bo Maj enkrat navadil sam zaspat bo tud verjetno se ponoči nehal zbujat... Ker glej iz svojega vidika, ti ga zvečer uspavaš, ga daš v posteljico, pri njemu si ko zaspi, ko se pa zbudi pa tebe ni, je drugje kot je bil ko je zaspal... Pomoje mora bit kr šok za njega. Jst bi delala samo na tem da sam zaspi... Sem isto pri mojih puncah in je to da sta prespale celo noč v svoji pojstli kar samo od sebe prišlo... Pa sej veš da nočem pametovat, ampak ti boš res pregorela, nisi samo mama, si tud ženska ki rabi čas in za moža kot tud za sebeuser posted image

birdy...hvala...ravno poteka borba...še zmer...sva se probala lepo uspavat..pravljica pa to, umiriti, flaška...sam pol je 1 uro divjal po pojsli...sem mela dost...sm ga lepo položila v njegovo posteljico...zdej pa še joka, sam hodiva z mojim izmenično k njemu.....sva se odločila d bodo večeri spet najini...sej men se para srce...sam ga pustiva jokat 2 minute..pa greva tja...pa ga potolaživa, položiva in jovonanovo...sporočim ju3..če nam bo kej uspelo...ju3 pa znova...kot praviš..se mora navadituser posted image

bravo sjmmm...vama res privoščim, da prideta do svojih večerov....sam probi zdržat, naj se ti srček ne lomi preveč, pa boš vidla, da bo malček se navadil in spančkal kot angelčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem.....in držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
14.11.2010 22:55:51   
Katjusa

Aja, Katjuša, čestitke za brezdudega Florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa je šlo vse tko fino čez, kok tile otročki včasih presenetijouser posted image
Jst mam pa še točno tri tedne do roka... Zdej lahko pride kadarkol ven, čeprov men bi najbolj pasal un teden med22.-28.11. Da še zdele do konca pospravim, se še mal spočijem... Dalj pa tud ne bi čakala, me že preveč matra...

Hvala, res me je presenetu v bistvu sem vidla njegove ustnice sme mu v fori rekla en dan jo še imaš (ker je šel ravno v Dramlje spat) potem jo damo pa stran in on je to čist resno vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je imel dudo do 8 leta.... meni so jo vzeli pri 8 mesecih k sem šla v vrtec in sme potem prst cuzala do 8 leta tko da.... sem res ponosna na mjega sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image
joj a sam še 3 tedne, pa jst sem nekje še čist za luno.... pa sej še nisi nič počivalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... jst sme misla da ti manjka še ful in sem se kr mal ustrašla.... ah pol so rožočki že zreli.... in lahko rpideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ˇoblubi nekaj da začneš zdle počivat... konec priprav... privošči si mal sej veš kako je pol sej ni prvič..... če te prehiti pa nič zato naj bo hiter in porod kot v sanjah, naj te nič ne skrbi in naj vse poteka kot si želiš....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
14.11.2010 22:58:35   
Katjusa
Lahko noč punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
14.11.2010 23:09:26   
birdy
Katjuša, ja, je že tok daleč...user posted image  Hitro je minilo, ko da bi bilo še včeraj ko sem naredila test in zagledala tiste dve črtice. Pa panika kaj zdaj, obdržat al ne... Ni mi žal zdej odločitve.
Je pa lihkar šel še čep papauser posted image  Pa da vidimo kok časa me bo še matru... Zgaga pa še kr peče, pečeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
14.11.2010 23:10:08   
birdy
Aja, lahko noč, zdej grem pa tud jst v mižale, spet sama, moj ma spet nočnouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
14.11.2010 23:30:28   
Ajvy
birdy...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........diham s teboj.....pa srečno 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
15.11.2010 6:05:22   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
15.11.2010 6:08:37   
Urša08
jutro

Jaz že pokonci, moji trije fantje pa še spijo. Punce hvala vam za pikepoke, zlate ste. Midva sva se odločila da moj danes dopust vzame, da gremo do pediatrinje, da mal pogleda. Sama enostavno več ne morem tko da rabim mojga. Je bil pa Žiga malce boljši zvečer, še vedno vročina samo nižja pa mal se je razživel. Nejc je bil včeraj čist ok sam ne vem če ne bova kr oba peljala pokazat.
jaz mam še 7 dni do pdp in bi ju rada pozdravla tipi topi predno grem rodit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
15.11.2010 6:10:17   
Urša08
Birdy če si že na poti v Rim ti želim čim lažji porod potem pa veliko cartanja s tvojim princemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A se ti je vedno čep odluščil, kako to sploh zgleda hehehe se mi pri nobenmu ni pa nimam pojmauser posted image . V glavnem srečnouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
15.11.2010 6:11:36   
Urša08
Katjuša super da je Florjan brez dude user posted image user posted image user posted image user posted image prav je da si ponosna nanj in je lepo da mu poveš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa ne pozabi nase in na roko, čuvaj se, ne pretiravajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
   [Brisano sporočilo]
15.11.2010 6:13:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
15.11.2010 6:14:57   
Urša08
Sjmm vidim da sta se s tvojim odločila za krajše uspavanje in da je blo kr hudo. Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo šlo boš vidla in vidva s user posted image bosta mela zopet večere zase. Men priznam zadnje čase kar paše ko oba skupi zaspita brez problemov in mava potem dolg večer. No samo še en mesec potem bodo pa večeri spet malce drugačni. Hehehe se že vidim kako bom crklala pikico in jo gledala kako pančka user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
15.11.2010 6:16:05   
Urša08
Kolumbo jutrouser posted image . Ma Nejc ok, sam je včerej Žiga spet čist zakuhal tko da gremo via pediatrinja. Ma moj dopust ker mu bolniška najbrž ne pripadauser posted image Kako ste pa vi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
   [Brisano sporočilo]
15.11.2010 6:28:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
   [Brisano sporočilo]
15.11.2010 6:29:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4043
   [Brisano sporočilo]
15.11.2010 6:36:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4044
15.11.2010 7:52:35   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

uf, naš se dere k 100user posted image ...je že mau vn plunu...sam zdej k sva začela...ne smeva nehat...sej vem...sej sm vedla d bo pršu ta dan...joj, upam d bom zdržala...sej moj je kr vzrajen...pol še spat ne bom mogla...se mi tok smiliuser posted image user posted image

vERJEMI DA DELAŠ DOBRO...Vem pa da je težkouser posted image  Sam zdej ne obupat, če sta tok časa zdele furala, pol ofurita dalje... Počas bo dobro, zjutraj se mu pa maksimalno posveti da bo videl da zvečer sicer ni pardona, da pa se bosta zjutraj zato mela tok boljeuser posted image  Sej bo šlo...

se podpišem pod birdy....dejta res vztrajat....super, da te tvoj podpira....moški so bolj močni kar se tega tiče...mene je moj parkrat za roko nazaj potegnu, k sm jo hotla it že iskat...takrat pri 10 mescih....pa je blo po 3 dneh že supeeeerrrr

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
15.11.2010 7:54:27   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo jutrouser posted image . Ma Nejc ok, sam je včerej Žiga spet čist zakuhal tko da gremo via pediatrinja. Ma moj dopust ker mu bolniška najbrž ne pripadauser posted image Kako ste pa vi?

ejjj urša....zakaj mu pa bolniška nebi pripadala...itak da mu prripada.....reče na šihtu, da ti en teden pred rokom nisi glih za med bolne v zd in da je šu on s tamalimadvema k P.... sj nikjer ne piše, da lahko k zdravniku hodi samo mami....vi2 sam rečta pa bosta dobila bolniško...sam svojo kartico nej ima tvoj s sabo....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
15.11.2010 7:55:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Tutu mi smo mel učeri prekrasno nedeljo....po dooooolegem času smo bli ene 4 urce zunaj....ata je gume zamenu, Jure je zaspal sam d je frišn zrak zavohal, jst sm se sončla na ležalniku, tamaledva sta norela po celi parceli, enkrat s kolesi, drugič z žogami, pol sta šla not u gmajno in sta se po listju valala, na konc smo šli še na en sprehod do jezera, pol sm kosilo nardila, zvečer smo skočil še do tašče ostali žlahti Jureta pokazat in 20 00 padl u postlo.

Dons bo treba mal pospravt, ker je od učeri bomba....kuhno mi je že ratal za silo u red spravt....zdej pa sam še cote.......kosila pri tašči smo zdej odpovedal, se je pa ponudila, da mi še naprej peglauser posted image user posted image user posted image sm vesela k radiouser posted image

super za lepo nedeljo.....ti privoščim, da lahko uživaš v fulhousu...user posted image user posted image user posted image
pa super, da bo taščica še likala....user posted image user posted image user posted image user posted image
v lonc je res bolj lažje in prijetno nekaj vržt kakor pa tist likalnik po dili sprehajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imejte tudi lep teden in vse tko kot si želite

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4047
15.11.2010 7:58:19   
birdy
Evo mene, še veedno domauser posted image
Moja noč, katastrofa... Bolel želodec, pekla zgaga in šraufal za znort po črevesju. Prvič sem vstala ob enih in vzela Rupurut, drugič sem šla ob dveh pit mleko, tretjič ob štirih na velko potrebo, ob petih se pa nisem motla z probavanjem it spat nazaj. Srala sem dons že rekordno 7x, klistir na deluuser posted image  In to čist naravni. Mam švoh popadke na precej pogosto tko da očitno dolg ne bom več 2v1... Zdej moram še mal peglezna zalaufat, pa naštimat torbo s cunami vsaj za tamičkenga za domov. Ker pa verjetno tist kar je blo planiran za iz P še ni suho bo treba kar nekaj druzga najdt... Moram pogledat no, včer sem obesla.
Urša, glih študiram da zna bit da mi je šel čep že pri mojih. KO sem šla lulat sem pol vidla da je v školjki nekaj rjavo rdečega, sam nisem šla pa drmat in sem misnla da jim kej ni požrl... Men je pri obeh šel čep, pri Neli dva dni pred porodom, pri Kristi pa kak teden prej tko da vseen upam da se tole mal umiri in da mam še kak dan časa.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4048
15.11.2010 8:00:30   
petrušk_
tale rr je res ubitačn...kr skoz neki vn meče zadnje čase....

no jst na delovnem mestu že od pol 7h....eva še pančka pomoje...kašlja sicer manj...iz noska ji teče...hmmm...zelo smešno...ko pride iz mrzlega na toplo je takoj svečka in ko pride iz toplega ven tudi takoj svečka.....
sm jo pustila še doma...se je tašča ponudla, da jo bo še mal merkala...da se ornk pocajta....kaj mi predlagate? nej jo mam še cel teden doma?

sploh ne vem kako nej postopam....tko se že bojim teh prehladov, da bi jo res najrajš ven iz vrtca izpisala in imela še eno leto doma....
res skoraj nimam več energije in smili se mi za pop.... moj mali mucek, k je bla tko zdrava do sedaj....res ne vem....rabim predloge resssssssssss

pa tko je blo zj ta teden luštno, k je sam mal prehlajena, in smo šli kljub vsemu ven, pa včeraj ribice gledat....res uživa ko se potepamo...sam zadnja 2 meseca nam je zelo slabo usojeno tole....

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
15.11.2010 8:02:56   
petrušk_

Evo mene, še veedno domauser posted image
Moja noč, katastrofa... Bolel želodec, pekla zgaga in šraufal za znort po črevesju. Prvič sem vstala ob enih in vzela Rupurut, drugič sem šla ob dveh pit mleko, tretjič ob štirih na velko potrebo, ob petih se pa nisem motla z probavanjem it spat nazaj. Srala sem dons že rekordno 7x, klistir na deluuser posted image  In to čist naravni. Mam švoh popadke na precej pogosto tko da očitno dolg ne bom več 2v1... Zdej moram še mal peglezna zalaufat, pa naštimat torbo s cunami vsaj za tamičkenga za domov. Ker pa verjetno tist kar je blo planiran za iz P še ni suho bo treba kar nekaj druzga najdt... Moram pogledat no, včer sem obesla.
Urša, glih študiram da zna bit da mi je šel čep že pri mojih. KO sem šla lulat sem pol vidla da je v školjki nekaj rjavo rdečega, sam nisem šla pa drmat in sem misnla da jim kej ni požrl... Men je pri obeh šel čep, pri Neli dva dni pred porodom, pri Kristi pa kak teden prej tko da vseen upam da se tole mal umiri in da mam še kak dan časa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse dobro ko bo treba šibat po dojenčka....
če še nimaš suho, pa zlikaj kar mokro pa daj na en stol pa torbo zraven, da bo tvoj sam notr zložu ko bo suho

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?