Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, želim vam vsem da se čimprej pozdravite!!!! Kolumbo, lahko se kej dobimo, sam moraš vedet, jst sem ratala hudo počasna Včer me je moj imenoval Gospa Kit, menda to vse pove Sjmm, jst bi tud neki nardila na tvojem mestu... Tole z Majem več ne gre, slej ko prej te bo zvil... Men je tud tko kot Katjuši veliko vredno to, da ju dam spat in da gresta radi, jst se pa vržem na kavč... Pa ni tko od skoz, in pri Neli in pri Kristi je samo prišel en dan ko sem rekla da ne bom več uspavala in da ne bom več ponoči z njima spala... Sva šla po najini knjigici in sta hitro same zaspale in prespale celo noč, okol 2 tedna da je šlo res tekoče. Aja, pa ko se bo Maj enkrat navadil sam zaspat bo tud verjetno se ponoči nehal zbujat... Ker glej iz svojega vidika, ti ga zvečer uspavaš, ga daš v posteljico, pri njemu si ko zaspi, ko se pa zbudi pa tebe ni, je drugje kot je bil ko je zaspal... Pomoje mora bit kr šok za njega. Jst bi delala samo na tem da sam zaspi... Sem isto pri mojih puncah in je to da sta prespale celo noč v svoji pojstli kar samo od sebe prišlo... Pa sej veš da nočem pametovat, ampak ti boš res pregorela, nisi samo mama, si tud ženska ki rabi čas in za moža kot tud za sebe birdy...hvala...ravno poteka borba...še zmer...sva se probala lepo uspavat..pravljica pa to, umiriti, flaška...sam pol je 1 uro divjal po pojsli...sem mela dost...sm ga lepo položila v njegovo posteljico...zdej pa še joka, sam hodiva z mojim izmenično k njemu.....sva se odločila d bodo večeri spet najini...sej men se para srce...sam ga pustiva jokat 2 minute..pa greva tja...pa ga potolaživa, položiva in jovonanovo...sporočim ju3..če nam bo kej uspelo...ju3 pa znova...kot praviš..se mora navadit bravo sjmmm...vama res privoščim, da prideta do svojih večerov....sam probi zdržat, naj se ti srček ne lomi preveč, pa boš vidla, da bo malček se navadil in spančkal kot angelček se pridružujem.....in držim pestke