|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
10.11.2010 18:39:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dejte no,jaz bi vas še malo mučilauser posted image user posted image user posted image user posted image pobiram stave kaj bomo imeliuser posted image

Hani bi jaz kar s kamilico umila oko-a bo to ok???

FANTEK   user posted image user posted image user posted image user posted image
ja eva je mela tud zj to z učkom, pa so mi tobrex dali ... zj nima več...sam še zjutraj mal vodike....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
10.11.2010 18:41:04   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

dejte no,jaz bi vas še malo mučilauser posted image user posted image user posted image user posted image pobiram stave kaj bomo imeliuser posted image

čebela
jaz stavim na user posted image . Glede kamilice sem slišala da odsvetujejo in da je boljše s fiziološko. Naj še katera pove k ma več izkušenj z učki - jaz trkam da jih mi zaenkrat nimamo nič.

sej pri nas je to tudi prvič...boli jo nič,le solzi se in pod očesom ima mejčken rdeče

dj s fiziološko probaj....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
10.11.2010 19:02:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela
jaz stavim na user posted image . Glede kamilice sem slišala da odsvetujejo in da je boljše s fiziološko. Naj še katera pove k ma več izkušenj z učki - jaz trkam da jih mi zaenkrat nimamo nič.

sej pri nas je to tudi prvič...boli jo nič,le solzi se in pod očesom ima mejčken rdeče

dj s fiziološko probaj....

zdej že spi...sem ji ga pa s fiziološko umila-uma pa vedno več tegauser posted image ...zgleda ko zaspanček,samo da ga je večuser posted image ...me kar skrbi kakšna bo zjutrajuser posted image ....če ne bo ok,jutri popoldan kličem dohtarco

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
10.11.2010 19:06:03   
Čebel@
drugače pa sva se šle tuširat in sva 45 minut čofotali in se krohotaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolj fajn je pa itak mami po bušiju umivatuser posted image user posted image user posted image

aja:naš user posted image  je do dneva natančen v velikosti(Hana je bila skos manjša),zato je verjetnost da bo večji in pa kakšen teden pred PDPjemuser posted image ...leži pa prečno in ima 400guser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
10.11.2010 19:07:39   
birdy
Čebela, nekateri pediatri še vedno pravijo da se učke najprej proba pozdravit z kamilicami... Ampak novejši pediatri oz. tisti ki grejo bolj naprej s časom pa pravijo da nič pacat, tud materinega mleka ne, samo foziološka. Če ji pa začne gnoj ven tečt pa po tobrex kapljice.
Če bo gnojno pa pazi nase, to je menda zelo, zelo nalezljivo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
10.11.2010 19:10:25   
birdy
Pa držim pesti da se ti posteljica dvigne... Kr optimizem, sej večini se kr dvigne kot berem... Če se pa ne bo... Pa tud z CR ni nič narobe...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
10.11.2010 19:11:11   
petrušk_

drugače pa sva se šle tuširat in sva 45 minut čofotali in se krohotaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolj fajn je pa itak mami po bušiju umivatuser posted image user posted image user posted image

aja:naš user posted image  je do dneva natančen v velikosti(Hana je bila skos manjša),zato je verjetnost da bo večji in pa kakšen teden pred PDPjemuser posted image ...leži pa prečno in ima 400guser posted image

upaj, da zjutraj ne bo več in da ma sam mal prehlajeno učko....
super za tuš....pa da je vse bp....
pol po merah sodeč....je fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zj pa res že lohk poveš....nehi nas matrat

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
10.11.2010 19:12:31   
sjmm
pesto popoldne ...itak...sm glih do 6h spedenala kuhno...itak k sm mela za nami že pospravln je pa moj uletu...čist razp....n zarad enga dnaa k so mu ga dolžni eni za material...m.a.t.r so taki blesavi cajti, pa morš še druge kreditiatuser posted image

potem pa en kup naloge, sam smo vse spedenal, zdej pa naša muskonterja kitare matratauser posted image

mi se pa po tleh valjamo in se Maj reži k pečena kokica

joj, čebelc@...kok ns matraš...jz sm za user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
10.11.2010 19:13:42   
petrušk_
ste tole spregledale, al še nobena ni slišala za tole...plizzzz any information bo very welcomeuser posted image user posted image

pa še neki:
ma kera izkušnjo z ADENOVIRUSOM???
sm mal raziskvala po netu in naletela na tole....traja okrog 6 tednov, pa včasih je par dni že čist ok, kot da je otrok zdrav pol pa spet jovo na novo....je to možno da ma eva...k je čist na podobno foro vse skupi že od začetka septembra....
vsaka informacija bo zeloooooooooo dobrodošla........

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
10.11.2010 19:14:31   
sjmm
čebelc@...nej se ti baby dvigne in naj vse poteka bp!!!!!!!!!!!!!CR pa tud ni kej hujšga...jz prežvela gut 4xuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
10.11.2010 19:22:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Čebela, nekateri pediatri še vedno pravijo da se učke najprej proba pozdravit z kamilicami... Ampak novejši pediatri oz. tisti ki grejo bolj naprej s časom pa pravijo da nič pacat, tud materinega mleka ne, samo foziološka. Če ji pa začne gnoj ven tečt pa po tobrex kapljice.
Če bo gnojno pa pazi nase, to je menda zelo, zelo nalezljivo...

kako pa zgleda gnoj?user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
10.11.2010 19:23:54   
Čebel@

ste tole spregledale, al še nobena ni slišala za tole...plizzzz any information bo very welcomeuser posted image user posted image

pa še neki:
ma kera izkušnjo z ADENOVIRUSOM???
sm mal raziskvala po netu in naletela na tole....traja okrog 6 tednov, pa včasih je par dni že čist ok, kot da je otrok zdrav pol pa spet jovo na novo....je to možno da ma eva...k je čist na podobno foro vse skupi že od začetka septembra....
vsaka informacija bo zeloooooooooo dobrodošla........

jaz nisem spregledala,ampak nimam pojmauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
10.11.2010 19:25:01   
Čebel@
mene je načeloma strah CR,ampak s tem se bomo obremenjevali(če bo treba) čez 5t

a veste,da je zanimivo,da mi niti eden še ni napovedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
10.11.2010 19:35:03   
petrušk_

a veste,da je zanimivo,da mi niti eden še ni napovedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in smo zadeli al ne...hehehehhe

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
10.11.2010 19:38:42   
Čebel@

in smo zadeli al ne...hehehehhe

user posted image user posted image user posted image ....itak da steuser posted image ...imeli bomo Gal-auser posted image user posted image user posted image ....AMPAK NIČ NA FB PISAT KATER SPOL JE,KER TAM NI TREBA DA VEJO!!!

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
10.11.2010 19:40:58   
Čebel@
zdej se lahko nehava z možem obremenjevati za imena za user posted image -je lepo,nazorno se pokazaluser posted image user posted image user posted image ....ati je bil pa v šusu 20cm višjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 10.11.2010 19:41:28 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
10.11.2010 19:43:07   
Katjusa
čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo ime bo dobil dečko.... no jst sem skos vedla kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče nizke poseljce no meni se je dvignala tak da držim pesti, da se bo tudi tebi je pa res čas do 28 tedna.... sosedi se ni dvignla in je mala rodila mislim da kak teden pred PDP sicer res s CR ampak je bilo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
10.11.2010 19:45:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo ime bo dobil dečko.... no jst sem skos vedla kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče nizke poseljce no meni se je dvignala tak da držim pesti, da se bo tudi tebi je pa res čas do 28 tedna.... sosedi se ni dvignla in je mala rodila mislim da kak teden pred PDP sicer res s CR ampak je bilo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej smo zgleda vsi vedli kaj bouser posted image user posted image user posted image ....se bom sikerala ko/če bo treba..zaenkrat se je umaknila le za 1cm,mogla bi se pa za 3,ampak je še čas

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
10.11.2010 19:50:48   
birdy
Čebela, čestitke za fantiča!!!!!! Pa verjamem za atija da je zrasu, moj je mel kr ene dva metra, morš razumet da ma pa že dve punci domauser posted image  Jst sem pa tud solzne oči dobila...
Gnoj- glede na to kaj si kasnej pisala ma pomoje gnojno... Tak zelen pride, pa mal se vleče, ko kaka zelena sluz. Smo mel pri Neli... Res merki s tem, pa tvoj tud. Boš pa vidla jutr, če bo še pol najbolj kr k zdravniku... Pa če bo slučajno mela, ne se ustrašit če bo zelo zapacan...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
10.11.2010 19:56:17   
Čebel@
birdy...ven ji teče bele barve in pocastouser posted image ...včeraj in dopoldan se ji je le solzilo,zdej pa ta šituser posted image ......a nej jo sploh pošljem v vrtec?user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
10.11.2010 20:04:17   
birdy
Čebela, bela barva? Uf, to pa ne vem kaj bi jst nardila... Dej še koga vpraši, pri nas je blo zelen... Za vrtec pa tud ne vem... Res, pojma nimamuser posted image

Petrušk, za adeno virus sem slišala sam da je zelo zahrbten, pa mislm da lahko udar praktično na vse, tko kako črevesno virozo, kot na kak bronhitis... Bolj sicer mislim da je pri vas vrtec kriv, na žalost se more mala prekužit... 

Drugač semp jst tko tko. Očitno me je res ena viroza ujela, mal sem bruhala, zdej pa prdim in rigam huj k konjuser posted image  Pa ubistvu sploh ni smešno, ker mi moj tud lupčka neče datuser posted image  No ja, upam da bo počas konec tega sranja...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
10.11.2010 20:32:52   
Ajvy
oiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Sva bili s Tiso v razvojni....vse fantastično...sem tako vesela k radio...nama ni treba več hodit tja..razen če bomo imeli kakšne težave......

Petrušk....Tarja je imela adenovirozo....povej kaj te zanima.....
Blo je pa tko...2 dni bruhanja, 2 dni driske, 2 dni vnetih učk, 2 dni vneta ušesa, 2 dni grlo.....in tko dobrih 14 dni.....

Baki...resnično upam,da bo vse ok na ponovnih izvidih

KAtjuša...uspešno celjenje še naprej

Urša....veliko za bolančke.....

KOlumbo...ti se kar pusti razvajat.....

sjmm.---ne bit žalostna...si the best...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
10.11.2010 20:43:48   
Ajvy
Čebela....čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy...upam ,da se kmalu poceliš....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
10.11.2010 21:24:30   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Sva bili s Tiso v razvojni....vse fantastično...sem tako vesela k radio...nama ni treba več hodit tja..razen če bomo imeli kakšne težave......

Petrušk....Tarja je imela adenovirozo....povej kaj te zanima.....
Blo je pa tko...2 dni bruhanja, 2 dni driske, 2 dni vnetih učk, 2 dni vneta ušesa, 2 dni grlo.....in tko dobrih 14 dni.....

Baki...resnično upam,da bo vse ok na ponovnih izvidih

KAtjuša...uspešno celjenje še naprej

Urša....veliko za bolančke.....

KOlumbo...ti se kar pusti razvajat.....

sjmm.---ne bit žalostna...si the best...

to sm posumla sam zato k je 2 dni čist zdrava pol se pa spet ponovi...pa tko naprej pa tko naprej že glih 2 mesca......
nimam pa kakga posebnga vzorca tko kt ti...ja nekje sem brala da traja tud do 8 tednov da vse te bolezni skoz dajouser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
10.11.2010 22:10:28   
sjmm
cel roman..pol pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem..povzetek...pestro popoldne, sam jz še zmer nism zaspanauser posted image

sm mela še večejo...sveže stisnjen sok in 2 koruzna vaflja

ajvy...super za razvojno...in hvala za lepe besedeuser posted image

urša...upam d se k vam hitr vrne zdravjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en paket pošiljamo po hitri pošti...naj hitr pomagajouser posted image

petrušk...še en paket za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...POČIVEJ BEJBA!!!!!

birdy...
upam d si bolje!!!!

čebelc@....iiiiiiii, super za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej mampa dost hecanja s tem RR-jem...upam d bo ju3 bolje...NOČKO!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?