Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:49:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 no, pa da vidimo ... čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo ... samo nas zanima ali bo ali urša... dobro opravi ... za varstvo in za tvoja sjmm... naj se nočke poštimajo ... kdaj pa ga bosta selila v sobico? ZAENKRAT JO ŠE NIMAMO...EDIN, ČE NE BO BOLŠ, POTEM GREVA MI2 V DNEVNO SPAT, ON BO PA V SPALNICI KRALJEVAL...KO BO KEJ EVRČKOV..TAKOJ SOBICO RIHTAMO, KER NE MORM GA PA K TA VELKIM DAT...K BO ISTI ŠIT..TAM ŠE 2 SMRČITA KO SLONA petrušk... ja TOBREX se lahko da tudi v nosek oz. uhico birdy... za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga? baki... in kaj zdaj to pomeni( izvid)? ajvy... dobro opravita ... pa lep skupni dan pikica... za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči oz. spi kolumbo... kako ste? ... to je to upam, da se vam nočke pošlihtajo ... pa da pridejo € kmalu, ker se mi že smiliš ... sama dobro vem kaj pomeni dober spanec pri hvala , ma zdej sploh ni tok Majči kriv, ampak sm se jz zgleda kr navadla na nespanje in še k je mir za spat..jz ne morm...tko d znese enga dremanja glih za ene 3 urce na noč, no, še HB, da se mi čez ne pozna prov velik...sam bomo vidl kok cajta lahk tkole furam....bo treba zvečer na kak sproščujoč sprehod...pa še moj mi neki živce kravžla...po moje je tud to krivo za nespanje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:49:07
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Vidš Tamika, to je pa še boljš Sam pol je kr dober tale tvoj če jih uepedena... Če bi jst mela 4 z tako mejhno starostno razliko pa še tok mejhne bi mi pa mogl kak apaurin pustit Glede Donata, še vedno ga nimam, ma to ne moreš verjet kak ementaler sem... birdy, saj tvoji bodo tudi imeli majhno razliko ... kjer je volja, se vse da ... ja, jih zrihta v nulo ... samo cote morajo biti pripravljene ... ker drugače ... bi Tristan imel Tianove ... kot skoraj včeraj zjutraj pildek napiš ... pa na hladilnik nalimaj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:59:05
|
|
|
|
baki
|
tamika glede izvida vem samo to da ni vredu.jst se ne spoznam na une cifre tam gor .po moje bojo naredili ultrazvok ščitnice.bomo vidli saj bom vse poročala.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 9:59:28
|
|
|
|
birdy
|
ZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Vidš Tamika, to je pa še boljš Sam pol je kr dober tale tvoj če jih uepedena... Če bi jst mela 4 z tako mejhno starostno razliko pa še tok mejhne bi mi pa mogl kak apaurin pustit Glede Donata, še vedno ga nimam, ma to ne moreš verjet kak ementaler sem... birdy, saj tvoji bodo tudi imeli majhno razliko ... kjer je volja, se vse da ... ja, jih zrihta v nulo ... samo cote morajo biti pripravljene ... ker drugače ... bi Tristan imel Tianove ... kot skoraj včeraj zjutraj pildek napiš ... pa na hladilnik nalimaj to s cunjami pa... No, jst mam problem rešen tko da mata vsaka svojo omaro. V eni omari so od Kristi cunje, v drugi od Neli. Kakšne kombinacije so pa navlečene pa raj ne bi. Ampak ajde, važno da jih obleče Na žalost ma en tak grozen okus za kombiniranje tud, no ja, človek ki je njega oblačil Tko da nekega orto kombiniranja se niti naučit ni mogu Uh, pildek, veš kak je že Mam sto pildkov, tud plani kaj je treba narest naslednji dan pa tko... Ma je hudič če pildek pozabiš al pa ne pogledaš nanj Drugač je pa že napisan
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 10:02:51
|
|
|
|
baki
|
ja pildeki so obvezni....za vse..imam kr vse gor na hladilniku
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 10:13:19
|
|
|
|
Čebel@
|
zeha se mi .....moram malo zalavfat ...pri nas dežuje ......u sem se spomnila da imam še mandarine .....evo malo vitaminčkov še za vas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 10:14:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Petrušk, a vi ste mel neki podobnega? Ma jst sem glih dons študirala, nazadnje ko sem mela eno črevesno virozo sem zadnji ddan glih tko smrdeč rigala k dons... Sam takrat sem tud pred tem bruhala in driskala, pa sem misnla da pol to zdej zih ni viroza... Ma nej se čimhitrej umiri prosim, mal mi pa očitno tud že cocta pomaga, tko fino rigam da vsaj lufta ni več tok v men Men se že slabša, zdej mi gre že kr na smeh ja tole res zgleda glih to k smo mi zdej preboleval....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 10:19:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 no, pa da vidimo ... čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo ... samo nas zanima ali bo ali urša... dobro opravi ... za varstvo in za tvoja sjmm... naj se nočke poštimajo ... kdaj pa ga bosta selila v sobico? petrušk... ja TOBREX se lahko da tudi v nosek oz. uhico birdy... za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga? baki... in kaj zdaj to pomeni( izvid)? ajvy... dobro opravita ... pa lep skupni dan pikica... za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči oz. spi kolumbo... kako ste? ... to je to tenkju za info tamika.... kolk pa morm dat v nosek? pa še en queščn....eva ma sam prozoren izcedek iz učka...kot da bi jokala....je prav da ji dajem sploh antibiotik?? sm pomislla da nima le spet solzevodev zamašenih, tko k ob rojstvu....any idea??? pa še neki: ma kera izkušnjo z ADENOVIRUSOM??? sm mal raziskvala po netu in naletela na tole....traja okrog 6 tednov, pa včasih je par dni že čist ok, kot da je otrok zdrav pol pa spet jovo na novo....je to možno da ma eva...k je čist na podobno foro vse skupi že od začetka septembra.... vsaka informacija bo zeloooooooooo dobrodošla........
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 10:22:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki tamika glede izvida vem samo to da ni vredu.jst se ne spoznam na une cifre tam gor .po moje bojo naredili ultrazvok ščitnice.bomo vidli saj bom vse poročala. držim pesti da ne bo hudga........
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 10:58:31
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz že kuham
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:10:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz že kuham pridna kaj bo dobrega????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:23:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz že kuham pridna kaj bo dobrega???? evo fertik .....zelenjavna rižotka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:27:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz že kuham pridna kaj bo dobrega???? evo fertik .....zelenjavna rižotka mi smo tud včeri rižotkal dons pa bomo mel cvetačno juhco in lazanjo, pa zeleno solatko s koruzo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:30:55
|
|
|
|
Katjusa
|
dan..... z mojmu sma do 2 zjutraj delala kable za službo..... zdej sem bila pa na pregledu in zdravnik pravi, da morem počivat in hladit, imam še precej zatečeno..... v ponedeljek grejo pa šivi ven... sem misla it po kruh v trgovino pa tak lije zunaj, da ne vem če bom šla...... lep pozdrav vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:31:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz že kuham pridna kaj bo dobrega???? evo fertik .....zelenjavna rižotka mi smo tud včeri rižotkal dons pa bomo mel cvetačno juhco in lazanjo, pa zeleno solatko s koruzo mmmm lazanja ....pri nas Hana obožuje koruzo iz solate
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:33:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz že kuham pridna kaj bo dobrega???? evo fertik .....zelenjavna rižotka mi smo tud včeri rižotkal dons pa bomo mel cvetačno juhco in lazanjo, pa zeleno solatko s koruzo mmmm lazanja ....pri nas Hana obožuje koruzo iz solate naš Majči je tud velik ljubitelj koruze...kakorkoli mu jo postrežem, navdušen je tud na corn-flakesom
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:34:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan..... z mojmu sma do 2 zjutraj delala kable za službo..... zdej sem bila pa na pregledu in zdravnik pravi, da morem počivat in hladit, imam še precej zatečeno..... v ponedeljek grejo pa šivi ven... sem misla it po kruh v trgovino pa tak lije zunaj, da ne vem če bom šla...... lep pozdrav vsem skupaj. oprosti ker bom sitna:a ti se ne zavedaš,da je za tabo operacija in da tvoja roka MORA počivat,da če hočeš še kdaj normalno uporabljat roko,da moraš to upoštevat?!...katjuša ne heci se s tem,resno....te bom za ušesa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:35:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan..... z mojmu sma do 2 zjutraj delala kable za službo..... zdej sem bila pa na pregledu in zdravnik pravi, da morem počivat in hladit, imam še precej zatečeno..... v ponedeljek grejo pa šivi ven... sem misla it po kruh v trgovino pa tak lije zunaj, da ne vem če bom šla...... lep pozdrav vsem skupaj. po moje..pa brez zamere...se ne paziš dovolj...sej vem..k je pa zmeri kej za postorit, a ne ....upam, da se hitro znebiš bolečin in otekline
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:36:05
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je že 1 kamion peska,eden še pride,jutri pa končnoooo zalijemo tlake
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 11:47:58
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....jaz imam ene par vprašanj o tvoji omakici iz govejih zrezkov:katero vso zelenjavo daš v govejo juho,ki jo pol zmiksaš?a moko daš tamalo žličko ali taveliko?bi lahko zalila kar z juho in nebi bilo treba dati kocke?kakšen tamar je to-zdenka sir?hvala za odgovor
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2010 11:54:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 12:01:06
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.....ti se kar pusti razvajati ....jaz tudi skos na hrano mislim ....a je pol čudno,da sem ko žoga? ....glih na eni drugi temi gledam,kaj bi jutr kuhala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 12:02:53
|
|
|
|
Katjusa
|
sem napisala pol romana in mi je spet vn vrglo v glavnem delala sem večino z levo roko z desno sem si samo prijela kej..... sicer sem z levo nerodna, da je kej..... je pač tko da žesnke preveč dela vidimo in ga pač ne moremo gledat. me pa verjetno roka v zapestju boli zaradi ponedeljkove nesreče k sem se ujela nanjo... drugače pa pridno telovadim in mravljinci v palcu sko skoraj čisto izginali in tud palec in mezinec se že lahko dotakneta tak da nič bit hude name, samo sedet pa tudi ne morem je treba tud kej postravit mojga cele dneve ni in ko pride tud ne more vsega naredit.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2010 12:16:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 10.11.2010 12:17:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo sm napisla cel roman pol pa sorry ...jovo na novo... Roksi tudi pri tašči, midva z Juretom spala do 10h .....popolne gremo do mojih, bosta oba tm do sobote k ma Šime spet in še kr norijo na šihtu. V soboto ma pa babi spet žurko ob 12h ....blagor mojim....vsak vikend fešte PETRUŠK kapljice TOBREX tudi za nos ja. Mi ponavadi dobimo kr dvoje če je fuul prehlajen, d mamo ene za nos ene za učke, če pa ni tok zlo, pol pa samo ene in damo en teden v učke kar ostane pa u nos. Z BIRDY mamo isto dohtarco, tko d če ona kdaj kej napiše v mojem imenu pol velja kot pribito URŠA sm brez besed, k vem d nč ne nuca, če ti rečem d se ne sekeri, k jst vem kok se jst sikeram ......sam d bo čimprej mimo...za Nejca ta veliko ....za Žiga pa ta miceno BIRDY kaj če bi tvoji tašči predlagala d ti spegla cote , če ne, jih pa k men prnes bom jst moji poslala, sej ne bo vedla d niso naše cote , dec pa tut ne bo porajtu, pa čeprou bo ful roza majčk not 100% SJMM kva bo dobrega za kosilo......jst odkar sm pod taščino kuhno mi kile sploh ne grejo več dol .....vsak dan 2 menija plus rogljički, zavitki, roladice...če kakšn dan ni sladice sm pa čist živčna in ful piškote iščem .....ampak mi res fuuul paše tole razvajanje....k sploh nism navajena d me kdo pedena.....blagor tvojim otročkom k majo tkooo zlato mamico k toook dobr kuha- te bom vzela za zgled ČEBELA HVALA ZA ČUFTE IN OMAKCO....spet mi gre hrana po glau TAMIKA dej še ti kakšno prekmursko specialiteto napiš super d sta se naspala s polhkom joj, hvala za tko lepe besede, dons so fuul na plodna tla padle..k sm tok neki smotkana ..današnji meni...kremna cvetačna juhca, lazanja...paradižnikova omaka + sojini kosmiči(kot faširan meso) in moccarelce..pa zelena solatka s koruzo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?