|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
10.11.2010 14:18:36   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image user posted image presneti RR ... user posted image user posted image user posted image user posted image kako šteka user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
10.11.2010 15:03:34   
sjmm
kolumbo...ja dec me jezi..kva pa druzga...k končn mislm d se mu je poboljšal...se mu u nulo poslabšauser posted image user posted image ..pa sej vse veste kako jih je prenašat....k ma on slab dan...sej ga še pogledat ne smemuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
10.11.2010 15:42:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Uf tale rr spet šteka user posted image user posted image user posted image

V glavnem sem prišla eno urco nazaj iz Lj. Ctg ok, voda tud. Dobr da sem mela varstvo za tamaledva. Je pa baje Nejc eno urco za tem ko sem šla bruhal. Oba imata še vedno vročino, apetit na nuli tko da s.r.a.n.j.e.user posted image user posted image user posted image user posted image Aja pa zjutraj sem že mislila da mam popadke ker me je čist zvilo sam očitno so bli sam moji živčki.

Sedaj Žiga spi, Nejc risanko gleda. Upam da se pocajtata pred porodom. Grem eno juhico skuhat potem vas pa preberem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
10.11.2010 15:43:01   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sm napisla cel roman pol pa sorryuser posted image user posted image user posted image ...jovo na novo...

Roksi tudi pri tašči, midva z Juretom spala do 10huser posted image .....popolne gremo do mojih, bosta oba tm do sobote k ma Šime spet in še kr norijo na šihtu. V soboto ma pa babi spet žurko ob 12huser posted image user posted image user posted image ....blagor mojim....vsak vikend fešteuser posted image

PETRUŠK kapljice TOBREX tudi za nos ja. Mi ponavadi dobimo kr dvoje če je fuul prehlajen, d mamo ene za nos ene za učke, če pa ni tok zlo, pol pa samo ene in damo en teden v učke kar ostane pa u nos. Z BIRDY mamo isto dohtarco, tko d če ona kdaj kej napiše  v mojem imenu pol velja kot pribitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

URŠAuser posted image user posted image user posted image sm brez besed, k vem d nč ne nuca, če ti rečem d se ne sekeri, k jst vem kok se jst sikeramuser posted image ......sam d bo čimprej mimo...za Nejca ta velikouser posted image ....za Žiga pa ta miceno user posted image

BIRDY kaj če bi tvoji tašči predlagala d ti spegla coteuser posted image , če ne, jih pa k men prnes bom jst moji poslala, sej ne bo vedla d niso naše coteuser posted image , dec pa tut ne bo porajtu, pa čeprou bo ful roza majčk not 100%user posted image user posted image user posted image

SJMM kva bo dobrega za kosilo......jst odkar sm pod taščino kuhno mi kile sploh ne grejo več doluser posted image .....vsak dan 2 menija plus rogljički, zavitki, roladice...če kakšn dan ni sladice sm pa čist živčna in ful piškote iščemuser posted image .....ampak mi res fuuul paše tole razvajanje....k sploh nism navajena d me kdo pedena.....blagor tvojim otročkom k majo tkooo zlato mamico k toook dobr kuha- te bom vzela za zgleduser posted image

ČEBELA HVALA ZA ČUFTE IN OMAKCO....spet mi gre hrana po glauuser posted image
TAMIKA dej še ti kakšno prekmursko specialiteto napišuser posted image

heheheh...hvala, dobr da vem....

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
10.11.2010 15:44:43   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz že kuhamuser posted image user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj bo dobrega????user posted image

evo fertikuser posted image .....zelenjavna rižotkauser posted image

mi smo tud včeri rižotkaluser posted image user posted image user posted image user posted image

dons pa bomo mel cvetačno juhco in lazanjo, pa zeleno solatko s koruzouser posted image

mmmm lazanjauser posted image user posted image user posted image ....pri nas Hana obožuje koruzo iz solateuser posted image

naš Majči je tud velik ljubitelj koruze...kakorkoli mu jo postrežem, navdušen je tud na corn-flakesomuser posted image

pa kako vam to rata...naša miška je jedla vse po spisku....zj pa vsaka 2 stvar NI DOBLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sploh več ne vem kako in kaj...
sm včer sokovnik iz kleti prnesla, da bom ja vitaminčke na maksimum nafilala že končno...pa je sam pogledala in rekla NE BOM NI DOBLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
10.11.2010 15:44:47   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan.....

z mojmu sma do 2 zjutraj delala kable za službo..... zdej sem bila pa na pregledu in zdravnik pravi, da morem počivat in hladit, imam še precej zatečeno..... v ponedeljek grejo pa šivi ven...
sem misla it po kruh v trgovino pa tak lije zunaj, da ne vem če bom šla......
lep pozdrav vsem skupaj.

oprosti ker bom sitna:a ti se ne zavedaš,da je za tabo operacija in da tvoja roka MORA počivat,da če hočeš še kdaj normalno uporabljat roko,da moraš to upoštevat?!...katjuša ne heci se s tem,resno....te bom za ušesauser posted image

sm hotla svoj post napisat, pa se bom kr pod tole podpisalauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
10.11.2010 15:55:38   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

dan.....

z mojmu sma do 2 zjutraj delala kable za službo..... zdej sem bila pa na pregledu in zdravnik pravi, da morem počivat in hladit, imam še precej zatečeno..... v ponedeljek grejo pa šivi ven...
sem misla it po kruh v trgovino pa tak lije zunaj, da ne vem če bom šla......
lep pozdrav vsem skupaj.

oprosti ker bom sitna:a ti se ne zavedaš,da je za tabo operacija in da tvoja roka MORA počivat,da če hočeš še kdaj normalno uporabljat roko,da moraš to upoštevat?!...katjuša ne heci se s tem,resno....te bom za ušesauser posted image

sm hotla svoj post napisat, pa se bom kr pod tole podpisalauser posted image user posted image user posted image

pišuka punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
10.11.2010 15:58:02   
TAMIKA3
kolumbo... Prekmurje  user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=uxWPsJGbbWk

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
10.11.2010 16:11:06   
Čebel@
poročilo zvečer,ko bo mala spalauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
10.11.2010 16:18:46   
Katjusa
babi in dedi sta se nenapovedano oglasla in sem mojega malega sončka vidla...... sma se mal nacartala.... ful ga pogrešamuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
10.11.2010 16:28:26   
sjmm

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj bo dobrega????user posted image

mi smo tud včeri rižotkaluser posted image user posted image user posted image user posted image

dons pa bomo mel cvetačno juhco in lazanjo, pa zeleno solatko s koruzouser posted image

mmmm lazanjauser posted image user posted image user posted image ....pri nas Hana obožuje koruzo iz solateuser posted image

naš Majči je tud velik ljubitelj koruze...kakorkoli mu jo postrežem, navdušen je tud na corn-flakesomuser posted image

pa kako vam to rata...naša miška je jedla vse po spisku....zj pa vsaka 2 stvar NI DOBLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sm včer sokovnik iz kleti prnesla, da bom ja vitaminčke na maksimum nafilala že končno...pa je sam pogledala in rekla NE BOM NI DOBLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po moje je kr razumljivo d ji še ne paše jest k je bla revčka bolna...sej bo spet sonček posijal in ona bo še tud rada jedla...sej naš ma tud razna obdobja...ne tok skrbet..vidš ona trenutno za manekensko linijo skrbi....no, mau za hec mau za res...vam želim d kmalu steče vse po starih tirihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
10.11.2010 16:32:10   
Čebel@
Hani se en oko solziuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
10.11.2010 16:36:16   
Čebel@
torej poročilo:
full se je poglobila...sečni mehur ni bil preveč dobro viden oz. je bil verjetno glih izpraznje-ampak mi bojo naslednjič vseeno naredili UZ...imam tudi 2 slikici v 3D-bom slikala in vam pokazala(jutr)...poslala me je tudi za sladkorno....je pa ena dobra in ena malo manj dobra novička:spol se je lepo videl,je pa posteljica prenizko in mi grozita krvavitve in CR-je sicer 5t časa da se posteljica premakne,tko da ne bomo delali prekmalu panike
no tokuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 10.11.2010 16:37:04 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
10.11.2010 16:37:35   
Čebel@

babi in dedi sta se nenapovedano oglasla in sem mojega malega sončka vidla...... sma se mal nacartala.... ful ga pogrešamuser posted image
do kdaj pa bo na počitnicah?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
10.11.2010 17:18:09   
petrušk_

po moje je kr razumljivo d ji še ne paše jest k je bla revčka bolna...sej bo spet sonček posijal in ona bo še tud rada jedla...sej naš ma tud razna obdobja...ne tok skrbet..vidš ona trenutno za manekensko linijo skrbi....no, mau za hec mau za res...vam želim d kmalu steče vse po starih tirihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o sjmm iz tvojih ust v božja ušesa....že res obupavam...grozno mi je........že zdaj me je strah ponedeljka...kolk časa bo v vrtcu pol pa spet kakšna bolezenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
10.11.2010 17:20:20   
petrušk_

torej poročilo:
full se je poglobila...sečni mehur ni bil preveč dobro viden oz. je bil verjetno glih izpraznje-ampak mi bojo naslednjič vseeno naredili UZ...imam tudi 2 slikici v 3D-bom slikala in vam pokazala(jutr)...poslala me je tudi za sladkorno....je pa ena dobra in ena malo manj dobra novička:spol se je lepo videl,je pa posteljica prenizko in mi grozita krvavitve in CR-je sicer 5t časa da se posteljica premakne,tko da ne bomo delali prekmalu panike
no tokuser posted image

aha...pestro pol....ejjjj spol si obljubila da boš povedala če se bo vidlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti da se premakne in bo vse tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
10.11.2010 17:32:20   
Urša08
čebela a se je lulček vidu user posted image user posted image user posted image user posted image dej nam povej no user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
10.11.2010 17:34:45   
Urša08
Petrušk glede hrane in Eve je res lahko to posledica bolezni in ko bo tipi topi bo spet vse papcala. Pri nas se je pri Nejcu (skoraj 4 leta) začelo da kr naenkrat pa grah ni dobr, pa korenček, ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne met strahov glede bolezni ko bo šla nazaj v vrtec, bodi pozitivna. Vem pa da je težko bit ampak prvo leto v vrtcu na žalost to prinese. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
10.11.2010 17:36:58   
Urša08
Čebela pa seveda upam da se posteljica dvigne v teh tednihuser posted image

Katjuša super za prijetno presenečenje in te je Benjamin obiskaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo jaz mislim da bo mel miller pred miklavžem še kako akcijo - popust, če ne drugač pa izkoristi merkatorjev torkov 10% popust. Ja tile bruderjevi stroji res veliko zaležejo ampak so pa kvalitetni. Naš hanger je kar na omari v kuhinji zaenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
10.11.2010 17:39:13   
Urša08
Tamika uživajte na obisku user posted image

Če sem kero pozabla pokomontirat nč zamert prosim ampak sm pozablauser posted image

Grem nazaj k mojim sončkom. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
10.11.2010 17:42:35   
Čebel@
dejte no,jaz bi vas še malo mučilauser posted image user posted image user posted image user posted image pobiram stave kaj bomo imeliuser posted image

Hani bi jaz kar s kamilico umila oko-a bo to ok???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
10.11.2010 17:43:31   
Čebel@

torej poročilo:
no tokuser posted image

aha...pestro pol....ejjjj spol si obljubila da boš povedala če se bo vidlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti da se premakne in bo vse tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bom povedalauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
10.11.2010 17:44:22   
Urša08

dejte no,jaz bi vas še malo mučilauser posted image user posted image user posted image user posted image pobiram stave kaj bomo imeliuser posted image

čebela
jaz stavim na user posted image . Glede kamilice sem slišala da odsvetujejo in da je boljše s fiziološko. Naj še katera pove k ma več izkušenj z učki - jaz trkam da jih mi zaenkrat nimamo nič.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
10.11.2010 17:47:06   
Čebel@

čebela
jaz stavim na user posted image . Glede kamilice sem slišala da odsvetujejo in da je boljše s fiziološko. Naj še katera pove k ma več izkušenj z učki - jaz trkam da jih mi zaenkrat nimamo nič.

sej pri nas je to tudi prvič...boli jo nič,le solzi se in pod očesom ima mejčken rdeče

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
10.11.2010 18:37:30   
petrušk_

Petrušk glede hrane in Eve je res lahko to posledica bolezni in ko bo tipi topi bo spet vse papcala. Pri nas se je pri Nejcu (skoraj 4 leta) začelo da kr naenkrat pa grah ni dobr, pa korenček, ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne met strahov glede bolezni ko bo šla nazaj v vrtec, bodi pozitivna. Vem pa da je težko bit ampak prvo leto v vrtcu na žalost to prinese. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sj vem urša...sam enostavno nimam več moči...pr nas je to res skozzzzz...1 teden v vrtcu 1 teden doma, 3 dni v vrtcu, 1 teden doma :(
hvala vseen za spodbudne besede.......

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?