|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
4.11.2010 11:27:36   
Čebel@
danes ne kuham-je tašča malo nos potegnila,ker sem začela le za nas kuhat(ona se full zmišluje okrog hrane),tko da danes nam ona štima kosilo...jutr bojo pa piščančji zrezki v zelenjavni makici+pire krompiruser posted image ...danes bom še jogurtovo pecivo naredila-no če se mi bo dalouser posted image
pa še en čudež se je zgodil:končno sva šla kupit kuhinjsko mizo....sicer eno čip ker bo le za max. 2 leti,ampak važno da bomo normalno jedliuser posted image

petrušk.....vaaaaaaavuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.11.2010 11:29:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

oj

Se še na hitrco javim predno šibnem po tamaledva v vrtec in potem po mojga in v Lj. v laboratorij in pregled.

petrušk ful lepe tortice delaš user posted image user posted image user posted image

Tanci sem vesela za vas da ste končno boljši vsi štirje. Sedaj pa samo zdravje user posted image Kako je Erik zadovoljen z lego tomy vlakci?

Punce izkoristite sončka če ga le morete.

user posted image

dobro opravi user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
   [Brisano sporočilo]
4.11.2010 11:30:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
   [Brisano sporočilo]
4.11.2010 11:32:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.11.2010 12:00:21   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Šime u Zagrebu, Jureta je dons pateronažna skopala, moja rana koooončno veliko boljše, vendar mam preventivno do pondelka še en magičen flajšter gor, tko da očitno bo držalo, kar so govorile še naše babice, d je treba 6 tednov po porodu počivatuser posted image . Ptič 1 in 2 pri babicah do sobote zvečer. Rokso ma obe uči uneteuser posted image user posted image

nosečke počivat!!!!!  Birdy ne sekeri se če ni pospravlen pač ni.....Šime se je šele zdej po 5h letih zakona spoprijateljivuser posted image  s pomivalcem......pr sušilcu obvalda samo funkcijo OPENuser posted image  in prinesi cote gor, s pralnim pa še vedno ne najdeta skupnega jezika.........je pa pri sesalcu čist duga zgodba in tle ga kr posodim če kera nucauser posted image user posted image user posted image ...z njim je obseden in sesa vedno k je najmanj treba- vsaj men se tako zdi ker itak skos sesauser posted image user posted image user posted image .........sm se pa zdele spomnla d bi loh PREDLAGALA unim k izdelujejo tele naše prijateljčke- pralni, pomivalni in sušilni, vgradil senzor in zvočnik in k bi dec mim pršu, bi mogu stroj začet sam govort.....SPRAZNI ME, NAFLAJ ME, PREVERI PRAŠEK, STISNI ENTER ZA PRANJEuser posted image user posted image user posted image .

SJMM SI KEJ BOLJŠ?????

PETRUŠK KVA JE TO ZA ENA MASA ZA OBLIKOVANJE- DEKORACIJO TORT????? KJE SE JO KUPI? KAKŠEN JE PA OKUS AL TO DAŠ POL STRAN K JEŠ?

hehe dobra s temi strojčki....
ja šime bi pa pr nas zlo prav prišel...user posted image user posted image user posted image user posted image
moj mi je rajš IVO-ta kupu, sam da mu ni treba sesat...sam ivo bl v tastarmu delu hiše razturava....v tanovmu kr mamična električna metla šiba sm in ke...je hitrejšuser posted image user posted image

to je TIČINO masa...kupiš jo v črnučah v pekarni vrhnika...sam po 8 kg skupaj jo majo...ampak itak eno leto zdrži zaprta tko da ni panike....
je pa ful fajn za oblikovat...pa skor bl izi narest k pa smetano mazat....mal domišljije pa surfanja po netu in to je to...

okus - včasih so iz te mase delal samo poročne torte...to je v bistvu sladkor pa voda...tko da je jedilno.....osnova je bela, pol pa dokupiš jedilne barve in jo barvaš po željiuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.11.2010 12:15:54   
sjmm
mi2 sva se nasooonnnččlllaaaa...kok je pasal...OBEMA...user posted image .tko d kolumbo...hvala, sem bolš..dons nč ne jokam...mislm d je bla kiva utrujenost...pa zdej en večer sm premišljevala d u bistvu je Majči moj ta zadnji bejbi...konc, finito..pa me je kr neki zadel...kok sm smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...ma super d ste VSI bolš!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk...super zadevceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , fuul lepo...morm sprobat k ponavadi sami tortice delamo...sam tole pa še nism probala...sej bom kmau lahk..k ma sinček malinček Janči rosnih 12 let kr kmau

urša...pozdravčki prinčipeso in dobr zrihti!!!!!

kolumbo...ha,ha,ha...deci in prjatlčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...PARES SUPER D JE ŠIV BOLŠ...SM ČIST HEPI ZATEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...evo še mau za Roksijeve učke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej mava malco...Majki bo en kos kruha + jogurt, mami pa košček kruha + sir + sveže iztisnjen sok...d me kej ne pošlata..joj, babnce...včas sm komot zdržala od zajtrka pa ke do 3h k je kosilo...zdej morm paobvezn neki jest umes..sej k sem taka debelajsa...joj,joj...user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.11.2010 12:26:31   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: baki

evo mene.calpol ni nč primuuser posted image user posted image user posted image .mogoče za ene 2urci.sem mu že dajala obkladke gor.ob 18.30 dobi svečko voltarena.sva ga lani dobla ko sva šla iz bolnice.je mali čist vroč v glavo.mu lahko dam voltaren samo če ima čez 39. vročine.noče nč jest pije pa kot žolna.HB da saj pijeuser posted image user posted image user posted image

dokler ti pije imaš pol rešenega,... mi dajemo svečke na 4 ure,... in isto 2 ure pomaga,..se lih malo vsi spočijemo, potem pa spet 2 ure more

ampak saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...voltaren lahko daš na 8-12 ur....ampak meni so priporočal, da na pol prerežem in samo pol dam....ker voltaren je res ful močan in ponavadi prehitro pol zbije...pr naših so mel paniko k je iz 40 padlo n a35 in jo je pol tresl od mraza, da so malčico komaj ogreli...moraš pa rezat po podolgem, ker tamočne sestavine so baje v začetku svečke in če jo samo na koncu mal odrežeš nis nič naredu

poleg tega pa na 4-6 ur lahko daješ še paracetamol svečke alpa calpol, ker se nič ne izključuje eno z drugim, tako da kar pogumno..... pa velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črtica.... a ti pa nimaš voltarena????

ne,.. pa tud zdravnica mi ga nikol ni napisala,..pa sm prašal aza kšno močnej vrjanto,.
ker sirup itak ni nič pomagal,... paracetimol svečke mamo pa skos ta velke in je tud bl en ku***
ampak sj upam da namo nč rabl,.. to sezono nm dobr kaže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.11.2010 12:45:16   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.11.2010 12:56:41   
tanci29
urša-pozdravi  evo ali nežo ;)...ja vlakci so zakon...pa gasilci tud...naslednji paketek je mack od strele...dajza pa šerifa pa stelo ma že..sam tist ta velik paketek nam še manjka pa tist k je sally tudi zraven

kolumbo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za rano...juhejjjjjjjj...še mal pa bo

petrušk-hvala hvala...ma mamo še čist prazne stene...morm mal dekoracije še naštimat pa tv element zrihtat...zdej mamo leseno gajbico za vino ;) how ironic

sjmm-joj občutljiva dušica ne si vsega tako k srcu gnat ti bo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest kuham makarončkovo makico..hana ninka..pol pa bomo šli mal na sprehodekauser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.11.2010 12:57:28   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

user posted image

navali narode...jest bom uno čist od ucpodi uzela...hehehe

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.11.2010 13:11:24   
Čebel@
sem govorila s katjušo....ponoči jo je malo kislina za.eba.vala...jo boli,ampak če leži ni tako hudo....fila se z lekadoli....Benjamin in Florjan sta na počitnicah.....družbo ji dela muco ki se rad stiska k boleči roki...pravi,da največja muka ji je it na wc,ker pač ni levičarka...vse vas lepo pusti pozdravituser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 4.11.2010 13:12:01 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.11.2010 13:38:22   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem govorila s katjušo....ponoči jo je malo kislina za.eba.vala...jo boli,ampak če leži ni tako hudo....fila se z lekadoli....Benjamin in Florjan sta na počitnicah.....družbo ji dela muco ki se rad stiska k boleči roki...pravi,da največja muka ji je it na wc,ker pač ni levičarka...vse vas lepo pusti pozdravituser posted image

naj se čimprej zaceliuser posted image user posted image user posted image user posted image s čimmanj bolečine

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.11.2010 13:40:08   
tanci29
čebela-tvojo mizo sem pozabla pokomentirat...jupi za nakup...a tebi je še kaj slabo ali si bolje

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
4.11.2010 13:48:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela-tvojo mizo sem pozabla pokomentirat...jupi za nakup...a tebi je še kaj slabo ali si bolje
smo 1 leto rabili da smo jo kupiliuser posted image user posted image ...slabosti ni več(trkam)user posted image ....vidim,da gre tudi pri vas na boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
4.11.2010 14:34:02   
sjmm
kosilček že skor končan

mali še spi

ta velka 2 mulčka se učita, Saša na poti domov

zuni še zmer sonček...upam, da nam ga še popoldan uspe mau ulovit

prej k sva šla spat se je metal k norc po pojstli, pol sm ga pa lepo potiho nekajkrat opomnila, pol pa še 1x bol na glas...ma je jokal ko dež in se stiskal k meni...sploh ni navajen d ga kej okregam....bošček je s solzicami zaspal.....sam je kr rabil d se umiri...tko d pri nas bo šlo tole uspavanje mau bol počas zgleda...k mamo razvajeno ritko, pa še mami k je mau preveč popustljivauser posted image

zdej me pa pomivalc kliče...d mau posodo pošlihtam, še preden bo naval noveuser posted image

katjuša....pazi nase in na roko...naj bolečine hitro minejouser posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...hvala, ma sej ne vem kva mi je zadnje cajte, najbrž je blo mau preveč stresno...sej poznate, a ne??user posted image user posted image ...pa super d ste bolš..pa slikce...user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mizo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
4.11.2010 15:05:29   
Čebel@
s Hano greva na sprehod...dedec mi bo itak vse živce vsak čas skravžlaluser posted image

lepo,sončno popoldne vam želimuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
   [Brisano sporočilo]
4.11.2010 15:37:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
4.11.2010 16:33:00   
Čebel@
smo glihkar prišli s sprehoda-sva s Hano hotle it same,no pa je dedec šel zraven,samo me je HB čist na miru pustu...Hana je bila nazaj grede že naveličana in je cmerala po štengah navzgor in je tašča spet nos utaknila,kaj njenjo boogo Hani mučim-sem jo tko nap.izdila da naj naju pusti na miru,da je samo se pobralauser posted image user posted image user posted image ....sem zlo naglas rekla,da če me danes še en pipne,da bom ponorela-a veste kakšen mir je okrog mene?user posted image

kolumbo.....moj dedec je na bolniški zarad želodca,ampak ON NIČ NE MORE,KER JE NA BOLNIŠKI-mater jaz pa na dopustuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3243
4.11.2010 16:34:24   
Čebel@
zgleda so moji hormončki na viškuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
4.11.2010 18:03:53   
sjmm

zgleda so moji hormončki na viškuuser posted image user posted image user posted image

moji tud..pa nism nč nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..evo ti pošljam ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..MAŠ PA JAJCA GLEDE TAŠČE..JZ BI SE KR USCALA....TE OBČUDUJEM..SI MOJ IDOLuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
4.11.2010 18:04:11   
Pikica_82
Čebela s tabo pa danes ni dobro češenj zobat user posted image user posted image

Midva sva bila na enem obisku, je mali spet pokazal kaj zna-udarit in ugrist! Pismo. A počne od katere še to, da tepe okoli al pa grize otroke? Kak se spopadate s tem? Jaz zahtevam, da reče oprosti, pa ga skregam, sam včasih čez nekaj časa kr ponovi. Se je že zgodilo da me sploh posluša ne (njemu je kao igra to), sva se kr odstranla takrat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
4.11.2010 18:38:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

moji tud..pa nism nč nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..evo ti pošljam ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..MAŠ PA JAJCA GLEDE TAŠČE..JZ BI SE KR USCALA....TE OBČUDUJEM..SI MOJ IDOLuser posted image

hvala za objemčke....glede tašče je pa tko,da VE da se ne sme utikat,da sva oba z možem alergična na to,ampak na čase pozabi(ponavadi ko imam jaz slab danuser posted image ) in jo je treba spomnit....jaz jo drugače ignoriram,ko hoče neki po svoje delat,ampak če pa rečem ne piškota pred kosilom,in ji ga vseeno da,ga bom Hani vzela iz rok-se je že zgodilo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
4.11.2010 18:39:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela s tabo pa danes ni dobro češenj zobat user posted image user posted image

Midva sva bila na enem obisku, je mali spet pokazal kaj zna-udarit in ugrist! Pismo. A počne od katere še to, da tepe okoli al pa grize otroke? Kak se spopadate s tem? Jaz zahtevam, da reče oprosti, pa ga skregam, sam včasih čez nekaj časa kr ponovi. Se je že zgodilo da me sploh posluša ne (njemu je kao igra to), sva se kr odstranla takrat.
sej zdej sem že kul-me je mož pustil pol ure počivatuser posted image
glede grizenja ti pa žal ne znam pomagatuser posted image upam,da mali pokapči,da se to ne smeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
4.11.2010 18:43:30   
simonakr
Čer!
Jest bolš, vročina nekoliko padla tko da je samo še 37,5 user posted image  Še malo ba bom brez!

Čebela ti si tud moj idol!

Katjuša - ZALDIAR je ena varjanta Tramala. Tko da lahko brez problema kakšnega vzameš. Je pa res da je Ketonal bolši - čudn da ti ga niso dali.

Kolumbo user posted image user posted image  user posted image za šive! Še malo pa bo šlo vse dol!

Pikica - naša tud tepe in grize pa se je kar sama naučila user posted image  Tko da jo je težko prepričat da neha ko enkrat začne, največkrat takrat ko je slabe volje. Upam da bo hitro šlo stran!

Tanči - Lepo da je bolš!

Šibam mal ležat! Kokr mi tamala dopušča! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
4.11.2010 19:37:26   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čer!
Jest bolš, vročina nekoliko padla tko da je samo še 37,5 user posted image  Še malo ba bom brez!

Čebela ti si tud moj idol!

Katjuša - ZALDIAR je ena varjanta Tramala. Tko da lahko brez problema kakšnega vzameš. Je pa res da je Ketonal bolši - čudn da ti ga niso dali.

Kolumbo user posted image user posted image  user posted image za šive! Še malo pa bo šlo vse dol!

Pikica - naša tud tepe in grize pa se je kar sama naučila user posted image  Tko da jo je težko prepričat da neha ko enkrat začne, največkrat takrat ko je slabe volje. Upam da bo hitro šlo stran!

Tanči - Lepo da je bolš!

Šibam mal ležat! Kokr mi tamala dopušča! 

še en mau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d bo zihr hitr bolš!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?