|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
31.10.2010 5:46:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

hvala.....sem mislila če si ga boš zares skuhalauser posted image

Baki eto sedaj ga mam pa že pred sabo, Žiga pa kakav.user posted image Drugač pa pojma nimam kak ritem bomo meli pa kdaj bo omagal, sam pomoje da bo do 11 zdržal.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
31.10.2010 5:59:15   
baki
jst tudi upam da se nam ne bo čist porušlo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
31.10.2010 6:02:24   
Urša08
Kolk paše tale kapučinčekuser posted image . Včerej zvečer je prišla tašča gor in vprašala če rabiva dons varstvo, tko da smo se zmenili, da bosta tamaledva dopoldan v varstvu, midva šibava pa na grobek v Ljubljano in potem na Rudnik v mullerja mal pošnofat in v mehiško na kosilo - komi čakamuser posted image user posted image user posted image . Popoldan bomo šli pa mogoče še do druge stare mame od mojga mal na obisk. Sedaj grem pa mal prijatelčke prklopit ker sem zvečer pozabla user posted image .

Tanci uvau kaka dobra torta, čist po mojem okusu user posted image user posted image user posted image

Ajvy ful sem vesela zate res, hb da he šlo na boljše user posted image user posted image user posted image Pa super za pogovor s Tarjo, sploh če je zalegel user posted image user posted image user posted image

Kolumbo počivaj, pa čim manj sekiranja. Ti se stiskaj z Jurčkom, sej ostalo se bo vse poštimalo boš vidla. k bom šla jaz rodit boš že k rožica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm a ste vi prišli do Bleda? Glede lap topa pa jaz tvojga podpiram, naj ostane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
31.10.2010 6:05:02   
Urša08

Baki ma ja otroc rabijo mal časa da preklopijo uro, ne morjo kr čez noč. Ti kr mal zavlačuj spanje pa bouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
31.10.2010 6:23:46   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki ma ja otroc rabijo mal časa da preklopijo uro, ne morjo kr čez noč. Ti kr mal zavlačuj spanje pa bouser posted image

saj bommogoče ne bo panike,če dons zdrži do 11.00 bo vredu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
31.10.2010 6:38:27   
baki
ka zdej urša ,si mi ušla?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
31.10.2010 8:07:03   
baki
še kr nobene niuser posted image user posted image .greva počasi ven.saj zunaj ni tko mrzlo.greva dol po katjo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
31.10.2010 9:26:38   
tanci29
hej

hvala za lepo čestitko urša in baki...

naša nočka svetovna..hana še kar pančka...zdej pa ne vem a je ura na rač že premaknjena al ne..moram mal po bajti it prečekirat kok je sploh cajtuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
31.10.2010 9:38:45   
sjmm
DAN!

mi smo kr spal...sam mene še kr neki štema tale tetka...ta mesc se vleče k hudič..upam d kmau odpouje nazaj na krvavcuser posted image

uuuu, kok ste eni zgodnji...naš je spal normaln do pol9 po ta stari...orej do pol8 po ta novem cajtu....pa smo imeli zju3 mau cajta za crkljanje...pol smo pa eno fajn polento na mleku z vanilijevimi semeni skuhali...no, ena cvetka pri nas pa še spi

zdej si bom šla počas bučo oprat...pol pa gremo proti Litiji, zvečer še na Vič...mau svečke pržgat...ju3 pa seveda priprave za šolo in sploh bomo čist v ožjem družinskem krogu...sej ponavadi gremo na prvega v Litiji, na tisti ceremonijo na pokopališču...letos pa je mau drgač...smo si ju3 en dan u izi familijsko zamisliluser posted image

tanči...VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, PREDVSEM PA VELIKO ZDRAVJA IN LJUBEZNI, PA MNOGO LEPIH TRENUTKOV V KROGU DRUŽINICE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
31.10.2010 9:40:18   
sjmm

Kolk paše tale kapučinčekuser posted image . Včerej zvečer je prišla tašča gor in vprašala če rabiva dons varstvo, tko da smo se zmenili, da bosta tamaledva dopoldan v varstvu, midva šibava pa na grobek v Ljubljano in potem na Rudnik v mullerja mal pošnofat in v mehiško na kosilo - komi čakamuser posted image user posted image user posted image . Popoldan bomo šli pa mogoče še do druge stare mame od mojga mal na obisk. Sedaj grem pa mal prijatelčke prklopit ker sem zvečer pozabla user posted image .

Tanci uvau kaka dobra torta, čist po mojem okusu user posted image user posted image user posted image

Ajvy ful sem vesela zate res, hb da he šlo na boljše user posted image user posted image user posted image Pa super za pogovor s Tarjo, sploh če je zalegel user posted image user posted image user posted image

Kolumbo počivaj, pa čim manj sekiranja. Ti se stiskaj z Jurčkom, sej ostalo se bo vse poštimalo boš vidla. k bom šla jaz rodit boš že k rožica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm a ste vi prišli do Bleda?  ŠE NE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ČAKAMO D SE BOMO ŠE PR VAS OGLASL..K JZ SM ŠE ZMER BREZ ANTIVIRUSAuser posted image user posted image user posted image ..ZDEJ MAM KR U KOTU LAPTOP,ČE SE GA BO TREBA SLUČAJN ODREČTuser posted image user posted image Glede lap topa pa jaz tvojga podpiram, naj ostane user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
31.10.2010 10:38:19   
Katjusa
Dobro jutro....

na hitro sem preletla tak da komentirala nebi k ne vem točno kaj in zakaj gre edino KOLUMBOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se zdi pa prav da se je tašča mal zate postavlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da..... upam, da si vesela, da imaš tako taščo vsaka čast.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Test sma včeraj pozabla v lekarno zavit tak da...... v ponedeljek je praznik tle pa v torek mislim, da dela popoldan tak da če ga bom ga bom delala v sredo zjutraj........ mah sej ne vem v bistvu če sem user posted image ne vem kaj bomo tak je šlo vse fino s službo in to... mah sej bomo veseli sam... tezka je..... še 3 dni pa bo 2 mesece oduser posted image a je že katera ni imela tako dolgo pa ni bla user posted image možno da tok zaostaja zaradi stresa? Miro se kr smeji in pravi ja nič mami Karin bomo imeli.....user posted image user posted image user posted image mal smo zmedeni in ne vemo kaj si želimo....

Na RD včeraj je kr blo lahko bi blo pa še boljše..... je pa vsekakor presenečenje uspelo na polno.....:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
31.10.2010 10:39:56   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image Tanci danes je tvoj dan. Vse najboljše za tvoj praznik, bodi srečna, vesela taka kot do sedaj. Uživaj s svojima sončkoma in možem, naj družinska sreča traja ter bodi zdrava. Danes pa lepo praznuj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Tanci vse naj naj, sreče zdravja in veliko lepih trenutkov s svojo družinico in seveda veliko veliko ljubezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
31.10.2010 10:40:58   
Katjusa
sjmm zakaj pa ne poiščeš v spletu antivirusnega programa?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   [Brisano sporočilo]
31.10.2010 10:41:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
   [Brisano sporočilo]
31.10.2010 10:59:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
31.10.2010 11:19:08   
baki
kolumbo ne vem kaj bo za kosilo ker gremo na vikend.možno pa je da bo pohanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2891
31.10.2010 11:20:41   
baki
nik je šel spat11.10....da je le tk dogo zdržal....upam da bo tudi spaluser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
31.10.2010 11:40:18   
Pikica_82
Dan. Kuham kosilo, Aleks je šel pa z atijem k babici na obisk.

Tanci VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!

Aleks je boljše, kašlja več nič, hrope mu tud ne, edino iz noska še malo teče. Očitno inhalator ful pomaga, sem res vesela user posted image user posted image
Včeraj cel dan ni htel nič spat, sem ga potem ob pol šestih kr spat pobasala in je spal do pol sedmih zjutraj. Vmes je mel en napad kašlja, sva se malo nosla in pogajala, če bo sredi noči gledal Nodija ali ne user posted image user posted image

Katjuša a kakšnih nosečniških znakov pa nimaš? Možno, da ti M zaostaja zaradi stresa ja.

Grem še muffine dat v pečico.
Lep dan!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
31.10.2010 12:15:00   
Katjusa
Nosečniški znaki... hmm niti ne no sej jih tud prvič in drugič nisem imela razn včasih rahlo slabost kar mi je pa tud zdej večkrat slabo... (včeraj sem mogla it iz trgovine k sem misla da bom bruhala...) sam jst to prepisujem tud mal živčnosti pred operacijo..... ne vem se mi zdi da znaki med nosečnostjo niso pri meni nek zanesljiv znak tak da..... se ne morem na nič zanašat sem pa imela že 2x v tem času znake da user posted image prihaja (povečana sluz, rumenkasta, mozolji...) ampak so spet zginal.....
no sej če pomislim sem ful narvozna najprej je bla tale selitev potem, info o službi zdej še tale operacija in glede na to da imam policistične jajčnike je vse možno čeprav podiram rekorde v zaostankuuser posted image ......

moj še kr spi..... ob 15. morma bit pri meni doma k ati pa mami gresta nekam in da prevzamema benjamina pol gremo pa po florija..., bojda ni blo težav in je sma reku da gre spat k je bil čas za to:)user posted image user posted image user posted image user posted image miško moj sem ponosna nanj.....

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
31.10.2010 12:29:14   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TANCY DOBRODOŠLA V NAŠA ZLATA KRISTUSOVA LETAuser posted image user posted image user posted image user posted image

EVO ENO SPEŠL TORTICO

user posted image

VSE NAJBOLJŠE, Z ŽELJO D BOMO ŠE DOLGO SKUPI HULIKOPTER KURBLALuser posted image

o kolumbo hvala lepa...zdej sem v klubuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
31.10.2010 12:30:43   
tanci29
vsem še enkrat hvala za čestitke re ste zlate bejbe moje

kolumbo tebi pa želim da se čimprej poceliš in da ti bojo živčke raje kravžlali tvoji ptički ne pa tašče in babiceuser posted image ..

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
31.10.2010 12:34:39   
tanci29
urša-uživajta danes in dober tek v mehiški

sjmm-jest sem 100% za da metuljči ostanejo pri tebiuser posted image

katjuša-pa dej že nared ta test no...jest bi ga pomoje že vsak dan delalauser posted image ..če ne pa potrkaj na vrata od ginekologa...sej adijo ti ne more rečt

pikica-oj naj se aleks pozdravi čimprej

čebela-kje pa ti letaš

petrušk-kok lepo da ste spet vsi skupaj...super da ste zdržali

ajvy-jeeeeeeeeeeeeeeee papcala si kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa dober tek za nazaj in naprej...kak pogovor si imela s Tarjico..sam da ste kul

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
31.10.2010 12:36:13   
tanci29
baki mi ponavadi nismo imeli hudih problemov z uro...sam mi smo eni posebneži k včasih se kar za 10 ur prestavmo nazaj pa nprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
31.10.2010 12:38:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

user posted image

VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

veliko veliko veselja in sreče v življenju in s svojima sončkoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
31.10.2010 13:02:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
katjuša-pa dej že nared ta test no...jest bi ga pomoje že vsak dan delalauser posted image ..če ne pa potrkaj na vrata od ginekologa...sej adijo ti ne more rečt

grema zdej iskat, če boma kje dobla kak test......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?