|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
30.10.2010 16:52:29   
Urša08
Kolumbo ja šit no tole s tvojo rano, pa sej bo že en mesec od porodauser posted image user posted image user posted image user posted image . Prav zares da se mi smiliš, potem pa še tole s tvojim k ma ful dela in seveda si posledično brez dveh piščančkovuser posted image user posted image user posted image , oh ja nej gre že enkrat na boljšeuser posted image . Ti se kr crklej z Jurčkom, ostalo se bo poštimalo boš vidla in ko se bo bo super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk je pa si le dočakala dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa skupaj uživajte kar se da user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy kako je pa s tabo? Kak napredek? Sedaj more bit že boljše ane? Kaj kej počnete? Pa Tarja kako je?

Tanci kakšno je stanje pri vas? Držim pestke da boste kmalu iz ta hudga vn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm kje si?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
30.10.2010 16:56:25   
Urša08
Mi smo pojedli kosilo, kuhinja je žepopedenčkana. Moj barva ograjo do pred parimi minutami mu je Nejc pomagal, sedaj se pa tamaledva skup igratauser posted image . Jaz perem tretji stroj, me samo en še čaka, no sej kup na likalni pa rasteuser posted image user posted image user posted image .  Za jutri sploh ne veva kako in kajuser posted image Zjutraj greva v Lj. na grobek potem pa pojma nimam ker najbrž ne bo varstva. Pa vsaj kolumbo ne bom dražla z mehiškouser posted image user posted image user posted image .

Nč grem en kapučinček narest nama z user posted image , pa par piškotkov zravenuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
30.10.2010 16:59:05   
Urša08
Sjmm vidim da si me prehitela user posted image user posted image user posted image super za gsm, da boš dosegljiva in za family dayuser posted image user posted image user posted image Moje počutje kar ok, se kr držim. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
30.10.2010 17:09:45   
tanci29
dannn

evo noričkarji se oglašajouser posted image

včerqaj štala totalna..ampak mislim da od zdele gre na bolje..hana se smejčka..o kok je to lepo vidit. moj je tudi že bolje danes je vsaj ob polšestih zjutrej zaspal. erik je šel na počitnice k babi ker od nas doma itak nebi imel nič pa še skos notri zaprt. hana se je so prejle skos pr men u naročju cartala ponoč in podnev tko da me že orng križ boli. je pa revca k ma use po ustih pa še mal notr tko da je popolnoma nič pije pa eno malenkost.

grem vas mal prečitat pa če bom mela časa še pokomentirat drugače pauser posted image user posted image user posted image user posted image  za vse

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   [Brisano sporočilo]
30.10.2010 18:01:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.10.2010 18:09:25   
Čebel@
dan/čer

se za minuto vsedem dol....sva s Hano glihkar izpod tuša,zdej pa z atijem večerja....je neki sitkana in ji ni nič pravuser posted image ......zjutraj sva bili zunaj-se je kar kmalu skril sonček...pol smo šli pa še z atijem popoldan en krog-sem v BC kupla eno magnetno tablo in pa posebaj še številke za na tablouser posted image

črticaa....lepo je brat,da z dragim napredujetauser posted image user posted image user posted image

tamika....upam,da ste lepo preživeli športni danuser posted image user posted image user posted image

katjuša...dej že pred torkom naredi testuser posted image

urša.....kako so ti ratali čufti?

kolumbo.....joj ta tvoja ranauser posted image .....evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

petrušk.....jupi pa sta ga dočakaliuser posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image  za nov telefon-a cifro imaš isto?.....jaz sem tudi zdele v zadnjih 14 dneh 2x bruhala-mislim da se je user posted image  kako čudno namontiral na želodec....če se ne bo ponavljalo oz. da bo poleg še driska,mislim da te nima kej preveč za skrbetuser posted image

sjmm....čist ste zaposleniuser posted image user posted image user posted image

ajvy.....kok si pridna s komentiranjemuser posted image user posted image user posted image

tanci.....joj revčki nouser posted image ......milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Hano in očkota,zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.10.2010 18:43:21   
sjmm
tanči....za vse pošiljam kr family paket...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...iz izkušenj...najbolš je človk sam zase dohtar..upam d ti hitr uspe samopozdravitev user posted image user posted image user posted image user posted image še zame mau Jurčija stisnuser posted image user posted image user posted image

čebelc@...naj se Hanči hitro vrne dobra voljauser posted image

pri nas je dnevna k d jo je atomska zadela....sam ni kriv sam majči...sta tud ta velka 2 se mau znorelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...grem red delat

sm pa hotla mau hot loverja ogret...pa mi sploh niso pustiluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.10.2010 19:17:40   
Pikica_82
Dan. Pri nas se spet bolnico Franjo igramo, malček je spet zbolel user posted image  Obupno kašlja, pipica pušča, malo je mel vročine... Sem šla kr inhalator kupit, najprej sva mela poštene boje, potem pa se je revež vdal v usodo (ob pomoči Nodi kinder jajčke user posted image ) in nama je lepo šlo. Plus vsi ostali standardni ukrepi in upam, da bo hitro boljše in da se izogneva obisku pri P spet.

user posted image user posted image user posted image za vse ostale bolančke, pikece, ranjence...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.10.2010 21:13:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Dan. Pri nas se spet bolnico Franjo igramo, malček je spet zbolel user posted image  Obupno kašlja, pipica pušča, malo je mel vročine... Sem šla kr inhalator kupit, najprej sva mela poštene boje, potem pa se je revež vdal v usodo (ob pomoči Nodi kinder jajčke user posted image ) in nama je lepo šlo. Plus vsi ostali standardni ukrepi in upam, da bo hitro boljše in da se izogneva obisku pri P spet.

user posted image user posted image user posted image za vse ostale bolančke, pikece, ranjence...

naj gre hitro na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.10.2010 21:15:14   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan/čer

se za minuto vsedem dol....sva s Hano glihkar izpod tuša,zdej pa z atijem večerja....je neki sitkana in ji ni nič pravuser posted image ......zjutraj sva bili zunaj-se je kar kmalu skril sonček...pol smo šli pa še z atijem popoldan en krog-sem v BC kupla eno magnetno tablo in pa posebaj še številke za na tablouser posted image

črticaa....lepo je brat,da z dragim napredujetauser posted image user posted image user posted image

tamika....upam,da ste lepo preživeli športni danuser posted image user posted image user posted image

katjuša...dej že pred torkom naredi testuser posted image

urša.....kako so ti ratali čufti?

kolumbo.....joj ta tvoja ranauser posted image .....evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

petrušk.....jupi pa sta ga dočakaliuser posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image  za nov telefon-a cifro imaš isto?.....jaz sem tudi zdele v zadnjih 14 dneh 2x bruhala-mislim da se je user posted image  kako čudno namontiral na želodec....če se ne bo ponavljalo oz. da bo poleg še driska,mislim da te nima kej preveč za skrbetuser posted image

sjmm....čist ste zaposleniuser posted image user posted image user posted image

ajvy.....kok si pridna s komentiranjemuser posted image user posted image user posted image

tanci.....joj revčki nouser posted image ......milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Hano in očkota,zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

ojla...ja cifro mam isto....
ja jst tud upam, da je bil sam slučaj tole s tem bruhanjem....k zj ni blo več pol,....naj tako tudi ostaneuser posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.10.2010 21:15:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.10.2010 21:53:36   
Ajvy
čer...

KOlumbo..a res...pa ti nič ne pomaga... o mary...v bistvu maš prav, kar pejt zatežit. da ti pomagajo...
Me bomo pršle na obisk...da ti nau dolgčas....pa da ne bo preveč tiho user posted image user posted image user posted image user posted image
NO, resno...mislim ,da ti bodo babice tko lepo pomagale, da boš to z levo roko spedenčkala.....sam zdej ne mislit na to...prvo je treba rano tut z mislimi celit...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk....najbrž ti je samo trenutno zapasalo, pol je moral pa ven letet.....držim pesti ,da se to ne zgodi več....

sjmm..jst se popolnoma strinjam...laptop ne gre nikamor....pr tebi doma se ima lepo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.10.2010 22:01:33   
Ajvy
Urša....jst sem mnogo mnogo bolje....jem lahko večino, mehke stvari.....v sredo mam kontrolo...me zna še zapečt rana, če ne počivam,ampak je res veliko veliko  bolje..hvala za skrb...
Tarja je ...hm...poskočna user posted image user posted image user posted image user posted image sva imeli pa zasnjil en heart to heart talk....je kr mal pomagal....drgač pa sej veš....poskočna user posted image user posted image user posted image

Tanci...joj...bogica HAna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super je brat ,da se premika na bolje...se mi pa zdi ,da si že zelo utrujena....revčka...tebi pošiljam zaboj energije in en velik user posted image

Kolumbo..mogoče bo pa res to pomagalo ,če jo večkrat previješ..in posprejaš...

ČEbela...hvala za nalepke user posted image user posted image user posted image
Super za nakup....danes tut ni bil Tisin dan...je že vstala z narobno nogo ..bo pa jutri boljše volje..a ne....

sjmm..super za bombo..to pomeni ,da so se imeli super....user posted image user posted image

Pikica82...upam,da vam inhalator pomaga....mi skoz not buljimo če je kak slon notri user posted image user posted image user posted image
Resnično upam,da se lepo zvlečete..a materino dušico maš....za na podplatke...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
31.10.2010 0:52:15   
tanci29
user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
31.10.2010 5:24:21   
baki
evo mi smo pokonci...user posted image to spolh ne moreš verjet.presneta ura.nik je vstal dobre volje,očitno naspanuser posted image .upam da bo zdržal vsaj do 11.00 pa ga dam pol spat.moj je šel v službo,katja je spala pri moji mami.midva pa sama ura pa 5.30.da te kap

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
31.10.2010 5:29:23   
Urša08
Baki jutrouser posted image . No tud midva z Žigom sva pokonciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
31.10.2010 5:30:13   
baki
sem jst tudi slabo spala dones,ne vem zakaj.mah saj bo.plani.....kosilo na vikendupol malo na pokopališče,ker jst ne mislim jutr rinit gor ker je dež napovedan,pol ob 17.30 pa po mleko.hodimo 1x na teden po domače mleko.jst upam da bo dan kar se da uredu in to želim tudi vam.tpkamo še pol ko se zbuditeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
31.10.2010 5:31:29   
baki
urša si me razveselila.presneta ura a ne.nisem te pričakovala.nik je full dobre volje.....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
31.10.2010 5:35:09   
baki
a si biš skuhala kapučinčka?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
31.10.2010 5:36:02   
Urša08
BAki za vse nas ta zgodnje ena kavica
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
31.10.2010 5:37:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a si biš skuhala kapučinčka?

Baki zdele si ga bom. Ponavadi med vikendi z mojim skup popijeva sam dons ga ne bom čakala. Si ti že popila kavico? Ej kje pa mate vikend? A gor tvoji starši živijo?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
31.10.2010 5:37:40   
baki
hvala.....sem mislila če si ga boš zares skuhalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
31.10.2010 5:40:25   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image Tanci danes je tvoj dan. Vse najboljše za tvoj praznik, bodi srečna, vesela taka kot do sedaj. Uživaj s svojima sončkoma in možem, naj družinska sreča traja ter bodi zdrava. Danes pa lepo praznuj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
31.10.2010 5:40:48   
baki
urša vikend imamo 4 km iz glavne ceste gor v hrib.nad ravnami na kor.a misliš da bojo malčki zdržali do 11.00?a ja kavico sva z mojim skupaj spila.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
31.10.2010 5:41:48   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image Tanci danes je tvoj dan. Vse najboljše za tvoj praznik, bodi srečna, vesela taka kot do sedaj. Uživaj s svojima sončkoma in možem, naj družinska sreča traja ter bodi zdrava. Danes pa lepo praznuj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

se poridružujem čestitki vse naj naj naj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?