Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 16:52:29
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo ja šit no tole s tvojo rano, pa sej bo že en mesec od poroda . Prav zares da se mi smiliš, potem pa še tole s tvojim k ma ful dela in seveda si posledično brez dveh piščančkov , oh ja nej gre že enkrat na boljše . Ti se kr crklej z Jurčkom, ostalo se bo poštimalo boš vidla in ko se bo bo super petrušk je pa si le dočakala dragega Sedaj pa skupaj uživajte kar se da Ajvy kako je pa s tabo? Kak napredek? Sedaj more bit že boljše ane? Kaj kej počnete? Pa Tarja kako je? Tanci kakšno je stanje pri vas? Držim pestke da boste kmalu iz ta hudga vn Sjmm kje si?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 16:56:25
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pojedli kosilo, kuhinja je žepopedenčkana. Moj barva ograjo do pred parimi minutami mu je Nejc pomagal, sedaj se pa tamaledva skup igrata . Jaz perem tretji stroj, me samo en še čaka, no sej kup na likalni pa raste . Za jutri sploh ne veva kako in kaj Zjutraj greva v Lj. na grobek potem pa pojma nimam ker najbrž ne bo varstva. Pa vsaj kolumbo ne bom dražla z mehiško . Nč grem en kapučinček narest nama z , pa par piškotkov zraven
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 16:59:05
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm vidim da si me prehitela super za gsm, da boš dosegljiva in za family day Moje počutje kar ok, se kr držim.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 17:09:45
|
|
|
|
tanci29
|
dannn evo noričkarji se oglašajo včerqaj štala totalna..ampak mislim da od zdele gre na bolje..hana se smejčka..o kok je to lepo vidit. moj je tudi že bolje danes je vsaj ob polšestih zjutrej zaspal. erik je šel na počitnice k babi ker od nas doma itak nebi imel nič pa še skos notri zaprt. hana se je so prejle skos pr men u naročju cartala ponoč in podnev tko da me že orng križ boli. je pa revca k ma use po ustih pa še mal notr tko da je popolnoma nič pije pa eno malenkost. grem vas mal prečitat pa če bom mela časa še pokomentirat drugače pa za vse
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2010 18:01:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 18:09:25
|
|
|
|
Čebel@
|
dan/čer se za minuto vsedem dol....sva s Hano glihkar izpod tuša,zdej pa z atijem večerja....je neki sitkana in ji ni nič prav ......zjutraj sva bili zunaj-se je kar kmalu skril sonček...pol smo šli pa še z atijem popoldan en krog-sem v BC kupla eno magnetno tablo in pa posebaj še številke za na tablo črticaa....lepo je brat,da z dragim napredujeta tamika....upam,da ste lepo preživeli športni dan katjuša...dej že pred torkom naredi test urša.....kako so ti ratali čufti? kolumbo.....joj ta tvoja rana .....evo zate petrušk.....jupi pa sta ga dočakali .... za nov telefon-a cifro imaš isto?.....jaz sem tudi zdele v zadnjih 14 dneh 2x bruhala-mislim da se je kako čudno namontiral na želodec....če se ne bo ponavljalo oz. da bo poleg še driska,mislim da te nima kej preveč za skrbet sjmm....čist ste zaposleni ajvy.....kok si pridna s komentiranjem tanci.....joj revčki no ......milijon za Hano in očkota,zate pa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 18:43:21
|
|
|
|
sjmm
|
tanči....za vse pošiljam kr family paket... kolumbo...iz izkušenj...najbolš je človk sam zase dohtar..upam d ti hitr uspe samopozdravitev še zame mau Jurčija stisn čebelc@...naj se Hanči hitro vrne dobra volja pri nas je dnevna k d jo je atomska zadela....sam ni kriv sam majči...sta tud ta velka 2 se mau znorela ...grem red delat sm pa hotla mau hot loverja ogret...pa mi sploh niso pustil
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 19:17:40
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Pri nas se spet bolnico Franjo igramo, malček je spet zbolel Obupno kašlja, pipica pušča, malo je mel vročine... Sem šla kr inhalator kupit, najprej sva mela poštene boje, potem pa se je revež vdal v usodo (ob pomoči Nodi kinder jajčke ) in nama je lepo šlo. Plus vsi ostali standardni ukrepi in upam, da bo hitro boljše in da se izogneva obisku pri P spet. za vse ostale bolančke, pikece, ranjence...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 21:13:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan. Pri nas se spet bolnico Franjo igramo, malček je spet zbolel Obupno kašlja, pipica pušča, malo je mel vročine... Sem šla kr inhalator kupit, najprej sva mela poštene boje, potem pa se je revež vdal v usodo (ob pomoči Nodi kinder jajčke ) in nama je lepo šlo. Plus vsi ostali standardni ukrepi in upam, da bo hitro boljše in da se izogneva obisku pri P spet. za vse ostale bolančke, pikece, ranjence... naj gre hitro na bolje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 21:15:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan/čer se za minuto vsedem dol....sva s Hano glihkar izpod tuša,zdej pa z atijem večerja....je neki sitkana in ji ni nič prav ......zjutraj sva bili zunaj-se je kar kmalu skril sonček...pol smo šli pa še z atijem popoldan en krog-sem v BC kupla eno magnetno tablo in pa posebaj še številke za na tablo črticaa....lepo je brat,da z dragim napredujeta tamika....upam,da ste lepo preživeli športni dan katjuša...dej že pred torkom naredi test urša.....kako so ti ratali čufti? kolumbo.....joj ta tvoja rana .....evo zate petrušk.....jupi pa sta ga dočakali .... za nov telefon-a cifro imaš isto?.....jaz sem tudi zdele v zadnjih 14 dneh 2x bruhala-mislim da se je kako čudno namontiral na želodec....če se ne bo ponavljalo oz. da bo poleg še driska,mislim da te nima kej preveč za skrbet sjmm....čist ste zaposleni ajvy.....kok si pridna s komentiranjem tanci.....joj revčki no ......milijon za Hano in očkota,zate pa ojla...ja cifro mam isto.... ja jst tud upam, da je bil sam slučaj tole s tem bruhanjem....k zj ni blo več pol,....naj tako tudi ostane
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 21:15:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan. Pri nas se spet bolnico Franjo igramo, malček je spet zbolel Obupno kašlja, pipica pušča, malo je mel vročine... Sem šla kr inhalator kupit, najprej sva mela poštene boje, potem pa se je revež vdal v usodo (ob pomoči Nodi kinder jajčke ) in nama je lepo šlo. Plus vsi ostali standardni ukrepi in upam, da bo hitro boljše in da se izogneva obisku pri P spet. za vse ostale bolančke, pikece, ranjence...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 21:53:36
|
|
|
|
Ajvy
|
čer... KOlumbo..a res...pa ti nič ne pomaga... o mary...v bistvu maš prav, kar pejt zatežit. da ti pomagajo... Me bomo pršle na obisk...da ti nau dolgčas....pa da ne bo preveč tiho NO, resno...mislim ,da ti bodo babice tko lepo pomagale, da boš to z levo roko spedenčkala.....sam zdej ne mislit na to...prvo je treba rano tut z mislimi celit... Petrušk....najbrž ti je samo trenutno zapasalo, pol je moral pa ven letet.....držim pesti ,da se to ne zgodi več.... sjmm..jst se popolnoma strinjam...laptop ne gre nikamor....pr tebi doma se ima lepo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 30.10.2010 22:01:33
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša....jst sem mnogo mnogo bolje....jem lahko večino, mehke stvari.....v sredo mam kontrolo...me zna še zapečt rana, če ne počivam,ampak je res veliko veliko bolje..hvala za skrb... Tarja je ...hm...poskočna sva imeli pa zasnjil en heart to heart talk....je kr mal pomagal....drgač pa sej veš....poskočna Tanci...joj...bogica HAna Super je brat ,da se premika na bolje...se mi pa zdi ,da si že zelo utrujena....revčka...tebi pošiljam zaboj energije in en velik Kolumbo..mogoče bo pa res to pomagalo ,če jo večkrat previješ..in posprejaš... ČEbela...hvala za nalepke Super za nakup....danes tut ni bil Tisin dan...je že vstala z narobno nogo ..bo pa jutri boljše volje..a ne.... sjmm..super za bombo..to pomeni ,da so se imeli super.... Pikica82...upam,da vam inhalator pomaga....mi skoz not buljimo če je kak slon notri Resnično upam,da se lepo zvlečete..a materino dušico maš....za na podplatke...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 0:52:15
|
|
|
|
tanci29
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:24:21
|
|
|
|
baki
|
evo mi smo pokonci... to spolh ne moreš verjet.presneta ura.nik je vstal dobre volje,očitno naspan .upam da bo zdržal vsaj do 11.00 pa ga dam pol spat.moj je šel v službo,katja je spala pri moji mami.midva pa sama ura pa 5.30.da te kap
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:29:23
|
|
|
|
Urša08
|
Baki jutro . No tud midva z Žigom sva pokonci
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:30:13
|
|
|
|
baki
|
sem jst tudi slabo spala dones,ne vem zakaj.mah saj bo.plani.....kosilo na vikendupol malo na pokopališče,ker jst ne mislim jutr rinit gor ker je dež napovedan,pol ob 17.30 pa po mleko.hodimo 1x na teden po domače mleko.jst upam da bo dan kar se da uredu in to želim tudi vam.tpkamo še pol ko se zbudite
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:31:29
|
|
|
|
baki
|
urša si me razveselila.presneta ura a ne.nisem te pričakovala.nik je full dobre volje.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:35:09
|
|
|
|
baki
|
a si biš skuhala kapučinčka?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:36:02
|
|
|
|
Urša08
|
BAki za vse nas ta zgodnje ena kavica
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:37:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki a si biš skuhala kapučinčka? Baki zdele si ga bom. Ponavadi med vikendi z mojim skup popijeva sam dons ga ne bom čakala. Si ti že popila kavico? Ej kje pa mate vikend? A gor tvoji starši živijo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:37:40
|
|
|
|
baki
|
hvala.....sem mislila če si ga boš zares skuhala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:40:25
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci danes je tvoj dan. Vse najboljše za tvoj praznik, bodi srečna, vesela taka kot do sedaj. Uživaj s svojima sončkoma in možem, naj družinska sreča traja ter bodi zdrava. Danes pa lepo praznuj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:40:48
|
|
|
|
baki
|
urša vikend imamo 4 km iz glavne ceste gor v hrib.nad ravnami na kor.a misliš da bojo malčki zdržali do 11.00?a ja kavico sva z mojim skupaj spila.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 31.10.2010 5:41:48
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci danes je tvoj dan. Vse najboljše za tvoj praznik, bodi srečna, vesela taka kot do sedaj. Uživaj s svojima sončkoma in možem, naj družinska sreča traja ter bodi zdrava. Danes pa lepo praznuj. se poridružujem čestitki vse naj naj naj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?