|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
28.10.2010 19:07:01   
Čebel@
pri nas 1/3 že v sanjahuser posted image user posted image user posted image ......smo bili celo popoldne zunaj-je šel še ati z nama na sprehoduser posted image user posted image user posted image .....na sprehodu smo še listje nabirali,tko da bova s Hano v soboto malo ustvarjaleuser posted image user posted image user posted image ....za grobove sva se odločila da jih obiščemo v soboto,ker nedelja in ponedeljek naj bi bil dež.....na praznovanje bomo pa šli-če bomo le zdravi

grem nama kakavček skuhat pol pa počasi v posteljo-pa pauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
28.10.2010 19:12:38   
črticaa
ok danes res ni moj dan!!!!

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
28.10.2010 19:35:39   
Urša08
helov

Danes je bil spet sonček - jupi, je pasalo malce zunaj bituser posted image user posted image user posted image Mi smo že povečerjali, skoraj vsi v pidžamicah, no moj še pod tušem, tamaledva še risanko pogledata potem pa zobki, pravljica in  dežela sanj. user posted image Kuhinja je že pospravljena tko da me potem samo še kavč vabi, pa en kakavček. Jutri mam oba doma tko da bomo uživaliuser posted image .

čebela super za dobro izkoriščen dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm itak čist preveč pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika ojej, a zdej ti dela računalnik? Hitro popravt da boš spet z nami user posted image

Kolumbo kako je s tremi piščančki doma?

Ajvy ojej, upam da si se čez dan kaj naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je Tarja, je kaj boljše s kašljem? Eto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju.

Tanci boga Hana user posted image , jaz sem mislila da jih vsak naslednji dobi v bolj blagi obliki, pa vidim da ni takouser posted image . Kako je pa možek? Za tvoje tri noričkarje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da greste čim lažje čez to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črticaa kaj je narobe?

Petrušk
še zadnja nočka brez očija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
28.10.2010 19:39:11   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ok danes res ni moj dan!!!!

OBRAZLOŽITEV

torej nekdo potrka pri vratih, kot ponavadi se mi ni preveč mudilo,.. odprem vrata in presenečenje, vidim Igorja (Adrianovega prijatelja) ki drži v roki njegovo rokavico za bejzbol in žogico, za trenutek pomislim "kaj je spet ušpičil", takrat slišim iz njegovih ust, "Adrian je imel nesrečo, padel je čez steklo,...(naprej nisem več slišala)", v tistem pride do vrat tašča , in izza vrat se pokaže Adrian. bel v obraz, krvav, se močno drži za zapestje od katere kar teče,... tašča ga še bolj zagrabi, da bi zaustavila krvavitev, jaz sem kr mal obstala, hitro grem v sobo po tasta "hitro, Adriana moraš peljati na dežurno". tast (prav tako ni pričakoval da je tako hudo) "ah, kaj preterivate, bomo že" , pride do vrat, se je že premislil "obveži mu to roko", sedaj je Adrian v kuhinji, luža krvi se veča in veča, Adrian v strahu "nočem da me šivajo, upam da ne bo treva operacije",....... blokada, panika, zamrzneš,...ne veš ali so sekunde, minute,... trenutek treznosti,. hitro grem v omaro po povoj in gazo, pamet mi reče vzemi elastičnega, ok zavijem kolikor gre,..vidim da gaz ne vpija veliko,.. dominik v tem času ugotovi da se nekaj dogaja, tast že med vrati da bo šel, hitro mu dam ključe od mojega avtomobila (ima vinjeto in je močnejši, saj šivajo na Jesenicah), Adrian si umes malo splakne roke. tašča da ona ne gre zraven da more pospravit, jo porinem da bom jaz (čez 45 minut sem morala začeti delat), v tistem tašča kaj pa Dominik, "aaa, ne vem" ok vzemite ga sabo, v roko ji porinem jakno in zdravstveno kartico.
grem v kolesarnico (skozi katera vrata je priletel), steklo povsod, kri po celem stopnišču,.. še vedno mi ni jasno kako se je to zgodilo,.. pometam , razmišljam, ne dojamem čisto, sem v šoku, končno pokličem Andreja mu povem da si je Adrian prerezal žile,.. "a ti to resno, a se delaš norca z mene" je dejal v šoku, saj je vedel da se s takih svari ne norčuješ. "kaj naj naredim,pridem domov, kako je z njim,..." 1001 vprašanje, na katere nimam odgovora,...
pospravim, se oblačim .... vrata se odpro,.. prišli so,.. so šli samo do dežurno,,... in kaj so naredili tisti ku** nesposobni,... niso ga hoteli vzeti,... pride otrok s porezanim zapestjem oni pa da ga ne morejo sprejeti, ker je dispanzer šolski odprt,... za popiz***

ok naj jim bo Adrianu so povili roko, rekli da sem pravilno zavezala roko, napotnica za jesenice je v eni roki, in že letita na Jesenice jaz pa na delo
delam se močno in do tega trenutka ko vam to pišem se nisem zlomila, sedaj se mi nabirajo solze v očeh,.. rada bi nekoga okrivila, ga nalajala in takosprosila to frustracijo,... sem brez besed nekoliko otopla,.. ne morem vrjeti da se je to zgodilo nam,.. saj veste to se zmeri naredi samo drugim,...

potem pa zaključek zgodbe,...
Andrej govori z Dono (Adrianova mami, ki ga je po 3 dneh počitnic "vrnila", da ne uboga in da je bil 3 dni samo v stanovanje zaprt, da ni jedel drugega kot pico in čokolado)
torej ta skrajno neodgovorna oseba je nam očitala kakšni smo , da je napaka da je pri nas, da ima sedaj cveke v šoli, ukore in sedaj še to,.. da nam je povedala da ga ne smemo vn spuščati,...... joj z njo bi šla pa res v ring 1 na 1 in jo nalomila da ne bi nič od nje ostalo. človk bi jo dal pred strelski vod.
ampak še vedno raje vidim da je cele popoldneve uzunaj s prijatelji, kot da je na tabletih za hiperaktivnost,.. pač otroci so otroci in nesreče se dogajajo

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
28.10.2010 19:40:46   
Urša08
Boma eto zate

Testo:
6 jajc
12 dag sladkorja
18 dag moke
1 pecilni prašek
1 vanilijev sladkor
4-5 žlic Nutelle

Ta testo maš zelo hitro narejeno in res simpl. Če ne želiš rezat biskvita si lahko pomagaš in maso razdeliš na tri dele in pečeš posamezno. Se pa dobi tud ena fajna zadeva v trgovini za rezanje biskvitov - stane cca. 2 -3 e. Se splača kupituser posted image

Nadev:

0,5 l sladke smetane
5 žlic Nutelle

Preliv:
2 dcl vode
5 žlic sladkorja, lahko malce ruma za okus, jaz včasih namesto vode dam raje mleko

Postopek:
Jajca ločimo. Rumenjake in polovico sladkorja penasto vmešamo. Beljake z drugo polovico sladkorja stolčemo v trd sneg. V rumenjake vmešamo nutello, dodamo 1/3 snega in postopoma presejano moko zmešano s pecilnim praškom; nato dodamo preostali sneg in narahlo premešamo vse skupaj. Pečemo pri 180 stopinjah približno pol ure. Ko je torta pečena in ohlajena, jo razrežemo na 3 plasti. Stolčemo stepeno smetano in dodamo nutello. V lončku zavremo vodo, kateri smo dodali sladkor, nato jo ohladimo in z njo navlažimo vsako plast torte posebej. Potem dodaš kremo na oblate in zložiš v torto. Lahko pa dodaš še sadje (banane, višnje).Nč bat, tale tortica je res simpl k pasulj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
28.10.2010 19:43:25   
črticaa
P.S.:
Adrian je ok, dobil je 10 šivov,.. je rahlo v šoku ampak je pokazal da je cel desc user posted image
je zdravnik rekel če gre tast  z njim v ordinacijo šivat, pa je šel sam in ko sta z zdravnikom prišla ven, ga je ta pohvalil kako je pogmen.
Adrian se je pa začel tolči po prsih "saj sem KORITNIK"
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.10.2010 19:44:33   
Urša08
črticaa ojej groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej glavno da se je vse dobro končalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti čist verjamem da je za tabo prišlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.10.2010 19:46:19   
Urša08
Pravljica vabiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
28.10.2010 20:04:53   
birdy
Črtica, ne razmišlji več o tem, zdej je mimouser posted image  Važno da je vse ok, če je pa njegova mami taka budala pa nimaš kaj in se ne sekiri...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
28.10.2010 20:11:20   
birdy
Midva sva zdele zimske cunje premetala, super, ne bo treba nič kupituser posted image  Za Neli mava kombinezon v celem in en hlače in bunda. pa bund koker češ ker sva dve dobila, ena je še od lani, ena je kot že rečeno iz kombinezona in pa nea ki je večja (na plašček varjanta). Mogoče bi blo fajn met še en kombinezon ampak se ne mudi. Kristi ma pa dve bundi pa dva kombinezona... Mamo zalogouser posted image
Urša, najdla sem še eno tako ala bundo, iz blaga, podloženo, za takle čas (ko še ni čist za ta debelo bundo) v številki 74... A ti bo kej prov prišla? Pa kombinezonček mislm da številka 68 pa kombinezon-vreča (recimo za v lupino, ma tiste luknje da pas čez napelješ) v številki 74. A boš kej rabila?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
28.10.2010 20:29:42   
Pikica_82
Dober večer. Športnega dneva je konc, hvala bogu. Pa sploh nisem nič takega delala, sem pa vseeno crknjena... Dopoldan sem šla h kolegici te okraske za na torto delat (kak je to simpl user posted image ), potem domov brata inštruirat in njegovega kolega, na kavico, pa v trgovino po sestavine za torto, po malega v vrtec, domov jest kosilo, potem pa sva šla na obisk k Aleksovi bivši varuški. Zdaj sem pa še torto skupaj delala. Nič takega ne? Lenobica sem jaz ja user posted image

Torta je čokoladno-bananina-smetanova. Biskvit jaz kr kupim, ker mam pečico zanič. Tokrat sem čokoladnega, ga namočla s kakavom, namazala s bananino marmelado, čez plast jogurtovo-smetanove kreme (jogurt z okusom banane)+koščki banane, spet biskvit, namočen s kakavom, plast vikikreme, j-s krema, biskvit, marmelada, čez pa kokos. Kak bo okus lahk povem jutri user posted image  Čeprav jaz nisem glih ljubitelj te kombinacije, ampak ok, so ostali izrazli to željo.

Črtica user posted image user posted image user posted image za pogumnega Adriana! Zdaj mogoče ne bo na mestu tole, ampak vseeno; izpad njegove mami je nekak normalen; jaz sem vedno čist ven padla, če se je Aleksu pri atiju kaj zgodilo, pa čeprav je bla čista malenkost in oslarija (sva narazen, če nisi zasledila ko sem pisala o tem). Sem se mogla pošteno skulirat in si pošlihtat par zadev v glavi, da sem lahk šla čez to. Ene zadeve "bivše" težko požiramo. Tak da se ne sekiraj zaradi njenih izpadov, sploh, ker ste malemu ok družina. Ona ma probleme sama s sabo, v katere hoče še vas potegnit. Ignor na take izpade kolk se da pa bo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
28.10.2010 20:55:35   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Črtica user posted image user posted image user posted image za pogumnega Adriana! Zdaj mogoče ne bo na mestu tole, ampak vseeno; izpad njegove mami je nekak normalen; jaz sem vedno čist ven padla, če se je Aleksu pri atiju kaj zgodilo, pa čeprav je bla čista malenkost in oslarija (sva narazen, če nisi zasledila ko sem pisala o tem). Sem se mogla pošteno skulirat in si pošlihtat par zadev v glavi, da sem lahk šla čez to. Ene zadeve "bivše" težko požiramo. Tak da se ne sekiraj zaradi njenih izpadov, sploh, ker ste malemu ok družina. Ona ma probleme sama s sabo, v katere hoče še vas potegnit. Ignor na take izpade kolk se da pa bo.

čaw
sj vem da je to normalen izpad,.. sj jz to mojmu rečem če je sam z dominikam,...
aampak na ku*** mi gre da je njena rešitev za vse ,..kazen in naj bo brez tv, igric in vsega,... nos iz stanovanja pa praklično v 10 letih ni nikoli pomolil.
potem se pa čudi  zakaj je Adrian rekel da želi bii pri nas

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
28.10.2010 21:01:02   
Pikica_82
Verjamem. Saj je logična tud tvoja jeza. In tvoj se kr strinja, da ona določa kazen al kako? Ne vidi, da takšne kazni niso ok?
Ok saj ne bom drezala, če ne želiš razpravljat o tem user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
28.10.2010 21:09:33   
črticaa

Verjamem. Saj je logična tud tvoja jeza. In tvoj se kr strinja, da ona določa kazen al kako? Ne vidi, da takšne kazni niso ok?
Ok saj ne bom drezala, če ne želiš razpravljat o tem user posted image

menni panike razpravljati,...
jaz, on, socialna delavka, zdravnica, svetovalna delavka, učiteljica,..... vsi smo ji govorili da ti nemoraš 7 letnemu otroku nabit kazen 14 dni brez risank (ker je že 1 ura največja muka),.. in potem se je Adrian navadil da je bil brez vsega, in ga nič več ne prizadane. ampak njej to dopovedat,... za1x nemogoče

Neposredna povezava do sporočila: 2714
28.10.2010 21:18:25   
Pikica_82
Uf. Očitno res ne vidi, da malemu škodi. Ma začarani krogi so to, če ločena starša (+ novi partnerji) ne sodelujeta al pa en rovari proti drugemu in se maščuje prek otroka. Tega je blo mene najbolj strah, meni je to moja mama delala (sta tud ločena). Zato sem se pol skulirala pa v roke vzela.
Saj ne vem, kaj ti naj pametnega napišem... Poskusi, da to vse ne vpliva preveč na vajino zvezo oziroma vajino družino. Postavita meje in pravila v vajini družini, njene izpade pa na ignor. Tud ko je mali pri vas, nima ona kaj kazni določat in kaj lahko mali počne in česa ne. Ti kot nova dejansko itak ne morš kaj dost, vsako tvoje dejanje (pa naj bo še tak v dobro otroka) jo zgleda še bolj razp***. Tak občutek mam no, mogoče se motim.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
28.10.2010 21:23:22   
črticaa

Uf. Očitno res ne vidi, da malemu škodi. Ma začarani krogi so to, če ločena starša (+ novi partnerji) ne sodelujeta al pa en rovari proti drugemu in se maščuje prek otroka. Tega je blo mene najbolj strah, meni je to moja mama delala (sta tud ločena). Zato sem se pol skulirala pa v roke vzela.
Saj ne vem, kaj ti naj pametnega napišem... Poskusi, da to vse ne vpliva preveč na vajino zvezo oziroma vajino družino. Postavita meje in pravila v vajini družini, njene izpade pa na ignor. Tud ko je mali pri vas, nima ona kaj kazni določat in kaj lahko mali počne in česa ne. Ti kot nova dejansko itak ne morš kaj dost, vsako tvoje dejanje (pa naj bo še tak v dobro otroka) jo zgleda še bolj razp***. Tak občutek mam no, mogoče se motim.

ah ona je itak zgubljen primer
veseli smo da smo dobili Adriana in probamo pozabiti na njene izpade,.,... ampak včasih bi šla kr gor u Celovc pa bi jo povozila pa šla u rikverc pa še 1x naprej user posted image user posted image v sj pravim škoda besed o njej,...
veseli smo da se je tok  k seb spravila da nam ga je "dala"
kar se tiče kazni ki naj bib ile u Kranju in vsega kar je pri nas,.. tudi če želi vplivati je kej veliko ne upoštevamo,... sam poj k pride k njej skasira za ves čas ko je bil pri nas
na primer ko je bil pri nas ga nikoli (razen izjemoma) nismo kaznovali za probleme ki jih je delal v Tržiču (pri njej) ,... ona pa ga kaznuje za vse kar je narobe naredil pri nas v času ko se nista videla,...
sicer pa sedaj živi v A , in Adrian ne zna nemško, ne pozna okolice in ga (menda) zato ne upa spustiti ven dda  bi se igral

Neposredna povezava do sporočila: 2716
28.10.2010 21:40:54   
Pikica_82
Te pa ji ne govorit napak, ki jih je počel pri vas, ampak izpostavite dobre stvari, ki jih je v tem času nardil. Najbrž se bo tudi njemu dobro zdelo, da je pohvaljen, ona pa tud ne bo mela razloga, da mu da še enkrat kazen (kar je res čist mimo). 

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
28.10.2010 21:45:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ah ona je itak zgubljen primer
veseli smo da smo dobili Adriana in probamo pozabiti na njene izpade,.,... ampak včasih bi šla kr gor u Celovc pa bi jo povozila pa šla u rikverc pa še 1x naprej user posted image user posted image v sj pravim škoda besed o njej,...
veseli smo da se je tok  k seb spravila da nam ga je "dala"
kar se tiče kazni ki naj bib ile u Kranju in vsega kar je pri nas,.. tudi če želi vplivati je kej veliko ne upoštevamo,... sam poj k pride k njej skasira za ves čas ko je bil pri nas
na primer ko je bil pri nas ga nikoli (razen izjemoma) nismo kaznovali za probleme ki jih je delal v Tržiču (pri njej) ,... ona pa ga kaznuje za vse kar je narobe naredil pri nas v času ko se nista videla,...
sicer pa sedaj živi v A , in Adrian ne zna nemško, ne pozna okolice in ga (menda) zato ne upa spustiti ven dda  bi se igral

se mi zdi d so vse besede odveč...želim vam samo, da se lepo pošlihate, da bosta predvsem fanta vesela in zadovoljna...za nekatere je pač škoda časa in volje...želim vam, da dobro urediteuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
28.10.2010 21:46:09   
sjmm

Te pa ji ne govorit napak, ki jih je počel pri vas, ampak izpostavite dobre stvari, ki jih je v tem času nardil. Najbrž se bo tudi njemu dobro zdelo, da je pohvaljen, ona pa tud ne bo mela razloga, da mu da še enkrat kazen (kar je res čist mimo). 

jz sm tud tega mnenja...če težave pri vas že rešite...naj bo to končana tema...sej ji ni treba pravit d ima pol take izpade

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2719
28.10.2010 21:52:19   
sjmm
no, pri nas se tud dan počasi zaključuje

mali je rabil skor 1 urco d se je umiril...sam je bil priden...ni razgrajal po pojstli...samo malo objemčkov in poljubčkov je še poreboval...pol so mu pa učke le zlezle skupaj...se mi zdi d se zvečer prov trudi d nebi zaspal...d ne bo kej zamudil in da se bova lahko še malo stiskala k me ima končno samo zaseuser posted image user posted image

oči je prišel okol 7h....smo ga nahranli in pol smo se še skupaj malo igrali....je pa zdej mali še bol ljubosumen...pol ga pa oči draži, pa me poboža, pa reče...moja, moja mami...pa Majček čis vn pade...prej si je skor hlače od jeze dol poegnu...se je kr zagrabu...pa ves jezen reče...neeee, moja, moja...pa me stiska...moj ga pa še kr draži...malemu se pa že iz ušes kadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sta bla res posrečena

pol smo večerjal...pa po večerji čajčkal...k so ta velki 3 psa peljali in jim je topel čajček prav prijal, pa seveda so se razvili strašni pogovori...smo se komaj uspeli odpravit proti kopalniciuser posted image user posted image

evo...zdej mam pa mau frej...aja, še sušilc me neki kliče, pa en čajček..pa mau na kavč...je potreben peglanjauser posted image user posted image user posted image

pa-pa...nočko!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
28.10.2010 22:05:36   
Pikica_82
Jaz se tud odpravljam spat. Nočko.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
   [Brisano sporočilo]
28.10.2010 22:41:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2722
   [Brisano sporočilo]
28.10.2010 23:18:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
29.10.2010 0:03:24   
Ajvy
čer.....kako smo kaj...
Danes sem jedla špagetke z mesno omako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sicer sem jih čist razkosala..ampak je bilo pa ena a...ne morem verjet.....jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee

Tamika....hm....a si sigurna ,da tvoj ni naštimal, kake varnosti, da te vedno vrže ven iz rr user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...me smo se tut igrale s kockami......možek pa je skočil k zobarju
Joj...kako vas je lepo brat...da ste se lepo pogovarjali....waw...res ste krasni...

Čebela...super za skupni sprehod....

Urša..kako se lepo pedenčkate....superca...jutri pa maksimalno izkoristite dan...
MAh...Tarja je čez dan spuer...sploh niti enkrat ne zakašlja...bomo videli kaj bo danes noč prinesla....ne vem kaj naj ti rečem....
Nas pa preizkuša do nezavesti....sem včasih kar malo žalostna...

PIkicaa...o jej...bogi Adrian...upam,da ga lepo pošijejo...
Vidim ,da vam veliko dogaja....in ne vem če je ravno prav da karkoli komentiram....bom pa samo rekla,....bodi močna ......drži se....nesreče se dogajajo.....in se bodo dogajale....
Držte se....mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super da je Adrian pokazal pogumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo......

Birdy...kako si kaj.....

PIkica82...čist preveč pridna...lepo počivat zdej

KOlumbo...kolk ste cortkaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 6:22:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?