|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
28.10.2010 8:07:39   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dobro jutro
Kolumbo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej k te berem sem nasmejana do ušes od sreče....... ful vesela za vas in maj legendauser posted image user posted image user posted image user posted image ni kej rastejo tele naše rožiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy
že lahko kej ješ?

Urša plan je bil da bo v garaži in ko bomo zunaj se bomo mal gugal (je ful lahka in se jo da komot prestavit) no zdej pa smo rekl k je tako navdušenje da jo bomo imel na balkonu in jo bomo dal v dnevno kadar bo mrzlo in se lahko notri gugata, če bo pa kej sončka pa na balkonuuser posted image user posted image user posted image user posted image spomladi bomo pa tle k imamo vrt nardil igrala in bo šla tja......

petrusk še malo odštevam z vamauser posted image user posted image user posted image user posted image

baki in Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela kak ste se odločli za praznovanje?

zdej pa šibam še v trgovino.... obisk je že na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan moj bo ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala katjuša, da odštevaš z mano....

pa res super za gugalnico....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.10.2010 8:19:31   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Petruška vodo. Malo navlažiš okrasek in ga daš na podlago.

ooo tnx...to pa sploh nism pomislla...sm mislla da je kakšna margarina alpa kej tacga user posted image user posted image

Ne, pod tičino prevleko daš masleno kremo, da lepo na torti ostane in se ne topi (kar se zgodi ob stiku s smetano). Teorijo obvladam, bom vidla, kak mi bo v praksi šlo user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.10.2010 8:21:31   
petrušk_

Petruška vodo. Malo navlažiš okrasek in ga daš na podlago.

ooo tnx...to pa sploh nism pomislla...sm mislla da je kakšna margarina alpa kej tacga user posted image user posted image

Ne, pod tičino prevleko daš masleno kremo, da lepo na torti ostane in se ne topi (kar se zgodi ob stiku s smetano). Teorijo obvladam, bom vidla, kak mi bo v praksi šlo user posted image user posted image

ja sj to vem....sj mam že ene 4 za sabo...sam v to lepljenje okraskov se še nisem poglobila :)

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.10.2010 8:23:41   
Pikica_82
Ooo, super user posted image  Te sem pa jaz pametna nekaj ne user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.10.2010 8:26:02   
petrušk_

Ooo, super user posted image  Te sem pa jaz pametna nekaj ne user posted image user posted image

hehe...sj je zgledal ko da si profi...bo šlo boš vidla...je ful fajn delat...vsaj men....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.10.2010 8:28:17   
Pikica_82
He he, daleč od profija user posted image  Mogoče enkrat, po določeni kilometrini narjenih tort user posted image  Če bodo za kaj sploh, ker moje ročne spretnosti so bolj tak-tak user posted image  Se grem bolj igrat zdaj s temle.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.10.2010 8:30:43   
baki
evo nik je v vrtecu,zunaj pa mraz kot pri norcih.sem tk čohala avto,je bil čist leden.ne vem če si nem še ene kave skuhala,ob prve nisem mela ničuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.10.2010 8:32:55   
baki
sem pa full zanič,sam če se zdaj dol vležem bom pol še bol zanič.bolje da se lotim opravil,ker me vse počakauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.10.2010 8:33:32   
petrušk_

He he, daleč od profija user posted image  Mogoče enkrat, po določeni kilometrini narjenih tort user posted image  Če bodo za kaj sploh, ker moje ročne spretnosti so bolj tak-tak user posted image  Se grem bolj igrat zdaj s temle.

tičina pusti full proste roke...če se ti kej podreka, pa vso stvar mal pomečkaš in zaviješ in ful dobro zgleda...bom najdla slike mojih tort pa boš vidla....no problem...sam brez straha v akcijo....user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.10.2010 8:34:13   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

sem pa full zanič,sam če se zdaj dol vležem bom pol še bol zanič.bolje da se lotim opravil,ker me vse počakauser posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.10.2010 8:34:38   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.10.2010 8:36:02   
baki
hvala petrušk...pridi bova skupnimi močmi prej fertik

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.10.2010 8:40:48   
petrušk_

hvala petrušk...pridi bova skupnimi močmi prej fertik

ja res je....sam kaj k sm na šihtuuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.10.2010 8:44:08   
Urša08
Baki jaz mam tud čist zamrznjen avto, sam jaz ga tud zdrsat ne morem k me trebuh ovirauser posted image je zima prišla ni kej. Ti si kr eno kavico še skuhaj, mogoče ti pa ta da energijo. Jaz sem šla pod tuš in mi je ful pasalo, sedaj pa en čajček pijem. Glede opravila pa mene tud po večini kr vse počaka, se noče nč samo narestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.10.2010 8:51:54   
črticaa
urša a si še kr 2 v 1 user posted image user posted image joj sm žleht , se vid da se približijuje naša noč

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.10.2010 8:54:41   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki jaz mam tud čist zamrznjen avto, sam jaz ga tud zdrsat ne morem k me trebuh ovirauser posted image je zima prišla ni kej. Ti si kr eno kavico še skuhaj, mogoče ti pa ta da energijo. Jaz sem šla pod tuš in mi je ful pasalo, sedaj pa en čajček pijem. Glede opravila pa mene tud po večini kr vse počaka, se noče nč samo narestuser posted image user posted image user posted image

urša...kupi si spraj, s katerim sam poššricaš pa pol z brisalci pobrišeš...ni kej mal stane, ampak za te zadnje tedne, da se ne boš matrala bo vseen boljš kt da drgneš....

http://www.kemikal.si/index.php?option=com_content&view=article&id=13:zimax-sprej-za-odmrzovanje-stekel&catid=3:za-nego-avtomobila&Itemid=18

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.10.2010 8:57:01   
črticaa
[/link][link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=154235#imageShow][link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=154236#imageShow][/link]user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.10.2010 8:57:49   
črticaa
[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=154235#imageShow][/link]

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.10.2010 8:58:15   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=154235#imageShow][/link]

ah tele slikce me zberi je*** u glavo

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.10.2010 8:58:59   
Urša08

urša a si še kr 2 v 1 user posted image user posted image joj sm žleht , se vid da se približijuje naša noč

še vedno ja, ampak sedaj že odštevamuser posted image user posted image user posted image Kako si? Pa Domonik? Sta se s  tvojim pogovorila?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.10.2010 8:59:07   
črticaa
[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=154236#imageShow][/link]

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.10.2010 9:01:01   
Urša08

urša...kupi si spraj, s katerim sam poššricaš pa pol z brisalci pobrišeš...ni kej mal stane, ampak za te zadnje tedne, da se ne boš matrala bo vseen boljš kt da drgneš....

http://www.kemikal.si/index.php?option=com_content&view=article&id=13:zimax-sprej-za-odmrzovanje-stekel&catid=3:za-nego-avtomobila&Itemid=18

Petrušk ma tale avto je visok in sem že prej komi drsala k nisem bla noseča, sedaj pa res ne dosežemuser posted image user posted image user posted image Sej ponavadi se do 12 odmrzne tko da ko grem po tamaledva je že ready.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.10.2010 9:05:58   
črticaa

še vedno ja, ampak sedaj že odštevamuser posted image user posted image user posted image Kako si? Pa Domonik? Sta se s  tvojim pogovorila?

Dominik je super, uživa v vrtcu, doma izsiljuje, je postal odvisen od risank, tako da se zdj borimo proti temu, pa odkar imamo pograd je začel vsako noč pogostejo hoditi k meni v posteljo tako da imam ponovno nekakšno "odstavljanje", in danes se je končno izplačalo, samo 1x sem ponoči vstala da sem mu dala za pit

Adrian bi moral biti čez počitnice pri mamici , ampak je učer prišel nazaj,... raje ne komentiram,... pač mali se je spremenit v volka v olčji preobleki

MI2,.. ja nekaj sve se pogovorila, pa se nisva,.. zdj naj bi blo ok, kaj več bo prinesel čas, sicer imam v srcu še kar občutek da ni več to to,... in niti več ne razmišljam o selitvi na svoje in tako na prej,.. vzelo mi je vso energijo tako da user posted image user posted image user posted image  res ne vem , kaj bo prinesel čas,... 6 mesecev nazaj sem sanjala samo o tem kako se bomo rihtali v svojem stanovanju sedaj pa tudi pomislit ne upam na to

JAZ sem (če izuzamem napisano) super,... najboljša kolegica se je vrnila z Irske, druga (bivša) bajboljša kolegica, se je mal k seb spravla in se spet zelo zelo ujameva,... imam super delo na recepciji, in upam da ostanem v tej firmi tako kot sem si zamislila. delam še na igrišču (kjer ni nič dela) tako da imam čas da se učim,... in prvi uspehi so že tu,.. 1 kolokvij sem pisala 72% user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no urša to je to,.. a bo dost user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.10.2010 9:07:11   
petrušk_

Petrušk ma tale avto je visok in sem že prej komi drsala k nisem bla noseča, sedaj pa res ne dosežemuser posted image user posted image user posted image Sej ponavadi se do 12 odmrzne tko da ko grem po tamaledva je že ready.

hehe...pol pa ql...drgač pa res taščo vn iz nadstreška vrž....kolk je neotesana....hehehe...alpa uporabi njen nasvet...deko...samo tvoj naj jo vsak večer da gor na šipo....kaj pa maš za en avto da je tko visok?

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.10.2010 9:08:53   
sjmm
dan!

smo imeli kr solidno noč...sam mau kratko...pa Majči me je skoz za hrbtom grel...k jz pridem u spalnico...pol mora takoj k meni u pojstlouser posted image user posted image user posted image ..sm s ta velkimi gospodarja prstanov gledala...ati ni za take štose..in je šel spat...Maj spi v svoji pojstlci..pridem jz...mamaaaa...pa je že pr men...sam včeri me je tok zvijal d se mi ni dal ubadat s tam...pa še lušno me je grel..k se celo noč k meni stiska...sam jz pol bol tko tko spim na unih 15 cm...pa moj je tud že čist hud k se ne morva stiskat...mah, pa sej tok hitr rastejo naši mulčki

joj, sej ste že kr velik načvekale...d vidm kok mi je že emšo spomin uničuuser posted image user posted image ...

kolumbo...JUPIIIII...vsi ste skupaj...fuuuul lepo...držim pesti d zdej tko laufa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...a tvoj jih je dobil...ooo, naj mu hitro mine, pa brez komplikacijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...ja, ti maš zdej zgleda turbo namest kolumbo...k zju3 ne morš več nazaj spatuser posted image ...sam jz tud nism hodila k so šli a velki u šolo...se mi je zdel d je lušn mau užit tist čas zju3 k si mau sam...sploh tik pred porodom k se zavedaš d pol zlepa ne bo takega časa ...sam pol so pa druge radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma jz pa zdej kr grem še mau na toplo k Majčiju pol k zju3 poštimam zajtrke in malce...pa mu nesem mlekca..pol pa se še mau pogrejem...itak je pol dolg dan...pa še spat ne grem glih zgodiuser posted image

katjuša...user posted image user posted image user posted image za gugalnico

baki...o tvoj nik je pa res zgoden...ti kr mau počivejuser posted image

petrušk...joj, sm še jz čist vesela k boste ju3 spet v polnem številuuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?