Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 11:56:42
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: poli* Paštetka- mapico ji je pustil njen mož in v njej je dobila neko sporočilce (vsebine ni hotela izdati) in mislim, da so bili noter nalepljeni še ključi od avta. Je tolk na hitro pokazalo, da nism zihr. Naj me katera popravi... Tako ja. Pomoje je pisalo, jaz sem šel na ribolov v španijo, tu maš ključ od avta, pa se odpelji domov. Ma, men je to tolk smotana ženska, joka, cmizdri za tem možekom, kot da je bog, ne zmore preživet niti 1 noči brez njega, a on raje na ribolov . Glede na njeno faco ob branju sporočila, in glede na njeno čustvenost, ji je napisal nekaj mrtvo hladnega, saj je kar mal šokirana bla jao. pac je bla zalostna, ker je vseen upala, da ga bo po 3eh tedni vidla ane.. sta bla pa ze prej zmenjena da se bo tekmovanja udelezil, torej!? v mapi pa kot je blo receno so bli kljuci od stanovanja in pisalo je, da naj ga poklice takoj ko pride domov.. in da jo ima rad. sicer meni osebno totalno butasto, da je blo tole sploh javno, ampak ok. IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan mislim, da Čepinka ni zatečena ampak se je kar konkretno zredila...prav neokusno ji čez našponane in premajhne cunje visi špehek. je kr konkretno podkrepljena ja... je pa tud napihnjena precej. v faco je cist zabuhla in to ni samo zarad hrane.. IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan Pia je pa tak otroček...osebno vem da je taka...prijazna, mala in prisrčna. Jo je pa enostavno voditi...saj pravim vzameš jo bolj kot neko malo dete, ki vsega ne razume in ki je presenetljiva v svoji preprostosti. Ena redkih ljudi, ki sem jih spoznala, da ni zajedljiva in pokvarjena. Njen mož je cel njen svet in verjetno bi se res sesula če ga ne bi bilo. Sta prijeten par in on lepo skrbi zanjo. To da je šel on na ribolov v Španijo je pa verjetno imel vse rezervirano že prej tako, da po mojem mnenju ni mogel odpovedati oz. bi odpovedal zelo težko. Seveda je bila žalostna ampak življenje je tudi kdaj bolj kruto kot pa to osebno je sicer ne poznam, ampak tocno tako predstavo sem jst o njej dobila... kot neko malo detece... in midva z mozom sva ji rekla kar zivalca..
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 11:59:22
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan Koliko je sploh ta Čepinka stara?...zgleda obupno s temi žnabli in oranžno kožo od solarija Kaj ljudje naredijo iz sebe škoda škoda. Sem sam zadnji del BB ujela. prej pa nisem niti redno spremljala. Boga Pia so jo čist napadli zakaj njenega ni bilo tam...pa ji je bilo že tako hudo. So prou nesaramni. Tale Nana pa nima kaj govort okrog plastičnih operacij ker je tudi sama čist umetna pa nafilana z botoksom. Urška je stara samo 25 let, zgleda ji pa kakih 40 al pa še več. Žal so jo operacije postarale in je prav grozna za pogledat. Js sm bla šokirana, ko sm prebrala da je stara 25 let... res zalostno kaj je iz sebe nardila.... in kar mi je smesno: vceri zvecer se je pritozevala, kok Igor vse mastno kuha... in kok olja porabi itd. in da ona pa ze ne bo tega jedla in unicevala svoje telo!!!???
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 12:40:03
|
|
|
|
jagoda77
|
sej vidla tole Čepinovo v živo, pa ne priporočam za une s slabimi želodci. Men se niti pod razno nič ne smili, zakaj bi se že. Vsak gre zavestno v to, da se operira in če je pretiravala, pač je, sej ni edina na sceni, k se ji je to zgodilo. Bi mela pa lahko vsaj v glavi mal pospravljeno, ampak tko pač je, eni pač niso za vse.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 14:02:41
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 Bi mela pa lahko vsaj v glavi mal pospravljeno, ampak tko pač je, eni pač niso za vse. iz tega razloga se men smili..... ni sama kriva da je taka. to je pac nekaj kar nujno potrebuje, da nafila svoj ego.... in to - jst osebno menim, da je tud nek manjko iz otrostva.... seveda gre zavestno v to, ampak ravno zato se meni smili, ker ji njena zavest to govori, da to mora - to rabi - to potrebuje!! boga...
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 14:05:48
|
|
|
|
baguSka
|
.. taki ljudje si pac niso vsec .. nimajo se radi.. in so prepricani, da jim bo neka operacija nek lepotni poseg pri tem pomagu.. ampak ne! to izhaja iz notranjosti in taki ljudje se nimajo radi in se nikoli ne morejo imet.. za kratek cas pomaga, ampak ta obcutek zadovoljstva mine! to je kot pri drogi - cista odvisnost in taki ljudje nujno potrebujejo strokovno pomoc! da najprej zacnejo cenit sami sebe in se sprejemat taksne kot so.... da se lahko imajo radi.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 17:29:35
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan Pia je pa tak otroček...osebno vem da je taka...prijazna, mala in prisrčna. Jo je pa enostavno voditi...saj pravim vzameš jo bolj kot neko malo dete, ki vsega ne razume in ki je presenetljiva v svoji preprostosti. Ena redkih ljudi, ki sem jih spoznala, da ni zajedljiva in pokvarjena. Njen mož je cel njen svet in verjetno bi se res sesula če ga ne bi bilo. Sta prijeten par in on lepo skrbi zanjo. To da je šel on na ribolov v Španijo je pa verjetno imel vse rezervirano že prej tako, da po mojem mnenju ni mogel odpovedati oz. bi odpovedal zelo težko. Seveda je bila žalostna ampak življenje je tudi kdaj bolj kruto kot pa to osebno je sicer ne poznam, ampak tocno tako predstavo sem jst o njej dobila... kot neko malo detece... in midva z mozom sva ji rekla kar zivalca.. Ne dvomim v njeno prijaznost in otroškost, je res preprosta punca. Ampak sem vseeno mnenja, da to ni normalno, deluje mi že bolano, da je en odrasel človek tako odvisen od drugega, da joka že po 1 uri odsotnosti in to vsak dan, non stop. Poleg tega mi je to čist skregano z logiko- jaz si predstavljam da striptizeta mora met neko samozavest, mora bit močna ženska, da sploh uspe v tem biznisu, da sploh stopi v kaj takega, da preživi vse čudne komentarje in poglede, saj ljudje več ali manj še vedno gledajo na ta poklic kot nekaj slabega. In potem pričakujem močno osebo in vidim, jokavo deklico, ki bi najraje zbežala "mami" v naročje. Sam to je moja miselnost, ne se ozirat na njo. Pa jaz ne poznam puce, lahko sklepam samo iz videnega, kar pa ni vse, ni cela zgodba, ni taka kot si jo jaz zamišljam. brez zamere
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.10.2010 17:33:36 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 17:35:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 18:07:22
|
|
|
|
tanjusi
|
Čist btw...zakaj sta pa bla Gena in Činč nominirana ... jaz bi prej koga drugega pričakovala
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 18:24:55
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Čist btw...zakaj sta pa bla Gena in Činč nominirana ... jaz bi prej koga drugega pričakovala Jaz tudi. Nisem mogla verjet, da so nominirali Činča in ne Nane.
|
|
RE: big brother slavnih 26.10.2010 21:17:43
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan poli* mislim, da Čepinka ni zatečena ampak se je kar konkretno zredila...prav neokusno ji čez našponane in premajhne cunje visi špehek. Prav mogoče. Sama je do sedaj nisem spremljala preko medijev, tko da ne vem, kolk je bla suha prej. Pia- men se zdi, da je tist njen mož kot en zvodnik zanjo ... al pa mi le tko deluje vse skupi.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 12:25:46
|
|
|
|
5ra8
|
dva nova sostanovalca sta se vselila Dva kaveljca, vodja skupine Langa, Mišo Kontrec, in pevec v skupini The Drinkers, Maki sta se že vselila.
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 12:33:33
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 dva nova sostanovalca sta se vselila Dva kaveljca, vodja skupine Langa, Mišo Kontrec, in pevec v skupini The Drinkers, Maki sta se že vselila. Ko sem prebrala, da se je vselil Maki sem skoraj bruhala.
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 13:11:29
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 dva nova sostanovalca sta se vselila Dva kaveljca, vodja skupine Langa, Mišo Kontrec, in pevec v skupini The Drinkers, Maki sta se že vselila. Ko sem prebrala, da se je vselil Maki sem skoraj bruhala. Zakaj? Sem šla ravnokar pogledat pa se mi tako na prvi pogled zdita oba ful simpatična. Se bo vsaj kaj dogajalo.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 15:00:03
|
|
|
|
Najaa
|
Dogajanje sta vsekakor popestrila.! Sam a bosta ostala notri ali to spada pod tedensko nalogo o laganju?
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 15:15:58
|
|
|
|
Pia*
|
Urška je stara samo 25 let, zgleda ji pa kakih 40 al pa še več. Žal so jo operacije postarale in je prav grozna za pogledat. Js sm bla šokirana, ko sm prebrala da je stara 25 let... A to ti resno??? Jaz mislim, da jih ima punca krepko čez 30?
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 15:17:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia* A to ti resno??? Jaz mislim, da jih ima punca krepko čez 30? Ja, 41.
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:02:35
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Pia* A to ti resno??? Jaz mislim, da jih ima punca krepko čez 30? Ja, 41.
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:04:50
|
|
|
|
ZARA
|
Spet si tega retardirančka navlekla.
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:10:40
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Čist btw...zakaj sta pa bla Gena in Činč nominirana ... jaz bi prej koga drugega pričakovala Jaz tudi. Nisem mogla verjet, da so nominirali Činča in ne Nane. Cinca cimprej VUN!!
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:14:57
|
|
|
|
baguSka
|
Prejle je BB razglasil nominacije.. Lazne itak. In zdej se full pogovarjajo okol tega, ce so nominacije res lazne al ne... Zmesal se jim bo. tanovadva se pa sam smejeta...
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:17:36
|
|
|
|
liliana
|
A je res Kontrec prišel v Big Brother...?
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:20:04
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Spet si tega retardirančka navlekla. Ga šparam izključno in ekskluzivno za to temo. Paše not, ne?
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:22:00
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana A je res Kontrec prišel v Big Brother...? Nimam pojma kdo je to... Maki od Drinkersov je not, pa nek Miso od Lange.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:22:27
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Čist btw...zakaj sta pa bla Gena in Činč nominirana ... jaz bi prej koga drugega pričakovala Jaz tudi. Nisem mogla verjet, da so nominirali Činča in ne Nane. Cinca cimprej VUN!! Pa neeeee, noooo! Kdo bo pa pol po bajti opravljal????
|
|
RE: big brother slavnih 27.10.2010 18:24:21
|
|
|
|
baguSka
|
Uff sej se jih ne manjka.... Ampak on je pa ze prou dosadan.... Jezus.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?