KT -> RE: big brother slavnih (3.10.2010 23:01:37)
|
Če pošteno damo figure na šahovnico... kaj so naredili - korak v smeri 150.000 EUR. Roko na srce, več kot to jih ne zanima. In kar se nagrade tiče in posledično njihove odločitve, da sodelujejo, jih na nek način razumem. Naši "wanna-be-famous" ali kako je že ena od mojih predhodnic napisala, za svoje "špile" zaslužijo "pitiful" denarce, oz. po slovensko bedne denarce in želja, da življenje glasbenika ali kateregakoli drugega umetnika postane smiselno, verjetno predstavlja tistih 150.00 EUR. Jim zamerite? Jih pomilujete? Jih imenujete z raznoraznimi nadimki in vzdevki? Jaz ne, popolnoma jih razumem. Verjetno si sploh predstavljati ne moremo kaj je 150.000 EUR za glasbenika za katerega smo prepričani, da zasluži tisočine evrov - verjeli ali ne - pač jih ne. Po letih iskanja neke kvazi slave, po letih "borbe" s kitaro, mikrofonom, kamerami, založniki ... ti udeleženci "Big Borther"-ja iščejo svojih 5 minut, svojih 100 ali pa 150.00 EUR, saj ni važno, to je njihovo življenje in iščejo še zadnji EUR. Jim zamerite? Jih pomilujete? Jih imenujete z raznoraznimi nadimki in vzdevki? Jaz ne, popolnoma jih razumem.
|
|
|
|