Klemy82
|
Ok, morm priznat, da sem med peglanjem špegala BB. Ma, Urša se mi je na momente kar malo zasmilila, tolk so jo pluvali, no. Činč je bil čist out... ko mu je Nana povedala, da je Urša njihova nova sostanovalka je najprej čist flegma reku: Kul, bo pucala jutri. Nana pa nazaj: A misliš da bo, s temi nohti? Pol sta šla ven na čik pa se je začelo... Činč začne čisto obupano, da fak, pa tako lep petek je bil, zdej dobijo pa to umetno... Nana pa skos o njenih žnablih..in potem so kapljali ostali in so jo šimfali, kak je ona wannabe slavna, pa kere žnable ima, pa kok je zoperirana, pa ono in ovo, potem je prišel Igor, če lahko da Urši kakšno palačinko, pa so ga čist napadli, on pa njih nazaj, da kaj so se na bogo žensko zdej spravli... edino Igor je bil tko, kul, pa je ni žalil pa to... Ampak Nana... ktero zahrbtno skozlano bitje, ej. Ma, Urša ji je za hrbtom stala pa s Pio govorila, Nana jo je pa šepetajoče opravljala. Ma ni bilo 5 minut, da je bila Urša v hiši, že jo je šimfala vsakemu, ki jo je bil pripravljen poslušat. Pa dobro, no, sta mele fajt zarad knjige pa to, ampak ni pa zdej treba na tak način noooo... Ma, čist se mi je zasrala ženska. Sem mislila, da bo imela kaj hrbtenice. V glavnem, ni šans, da jst to hinavščino po tv gledam. Mi gre pritisk kuj do maksimuma. V glavnem, !!
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 23.10.2010 9:48:44 >