Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 14:59:54
|
|
|
|
baguSka
|
no ja, verjetno ne spremljate skoz, ampak le obcasno... al pa se to ne. nana je ena taka ornk manipulatorka, hinavka, opravljivka, zahrbtnica uglavnem... in ja, ze od samga zacetka VE kaj dela in kaj hoce! to je res... ampak tako obnasanje in to kar ona pocne je cist grozljivo... ona bi se lasten drek pozrla za dosego svojga cilja - dobit denar - al ona al pa njen moz! za sandro pa tud ze skoz vemo da ja mlada in naivna... in jst sm to njuno debata res spremljala ves cas in ne le to kar je objavljeno in res super za sandro, da jo je koncno spregledala! res je nana delovala bolj zrelo in odgovorno - kar tud je (nana ma 40 let, sandra pa mislm da tam okol 25), ampak sama je svoje besede pozirala in ni vec vedla kako naj se brani, ker je vedla da sandra govori resnico in se sploh ni znajdla vec in ni vedla kaj naj... in se to: vse kar je letelo iz njenih ust (naninih) je bla ena sama laz! v oci gleda in laze... dizaster za zensko njenih let!! ampak kot ona rece: samo preke mene mrtve! tud tepla se je, ko je blo treba... potem pa to zvalila na ubocga zlateja...
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 15:06:58
|
|
|
|
Najaa
|
Ti si zgleda čist not padla v tale BB slavnih. Ma jaz spremljam občasno. Imam doma na tv 3 kanale v živo, zvečer kdaj pa kdaj. Kar se tiče Nane pa vem, da je "svojga dnarja vredna", to o njeni zrelosti sem misla to situacijo. Če si nominiran si pač nominiran in vsak bo enkrat in tu ima prav.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 16:31:51
|
|
|
|
pety78
|
(nana ma 40 let, sandra pa mislm da tam okol 25), Nana ima 35 let. Vsaj tako piše spodaj, ko je v sobi za nominacije. A mi lahko razložite, kako je s temi lažnimi nominacijami, kdo je sedaj res nominiran?
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 17:30:21
|
|
|
|
KIKI****
|
Tale BB je kr neki od kr neki. Sploh mi ne potegnejo, zato ga gledam samo občasno, groza, le kako jih ni sram ko take bučke serjejo...
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 19:50:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 (nana ma 40 let, sandra pa mislm da tam okol 25), Nana ima 35 let. Vsaj tako piše spodaj, ko je v sobi za nominacije. A mi lahko razložite, kako je s temi lažnimi nominacijami, kdo je sedaj res nominiran? Hehe.. Itak da pise.. To kar je dogovorjeno v pogodbi. ravno sama je zadnjic igorju priznala, da je sam 6 let mlajsa od njega. V resnici sta nominirana Gena in Cinc.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 19:51:28
|
|
|
|
baguSka
|
Aja sicer pa v spovednici pise da ma Nana 36 let. Ampak tm itak lohk pise kar ce... Kok je v resnici je pa cist drugo.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 19:53:38
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Tale BB je kr neki od kr neki. Sploh mi ne potegnejo, zato ga gledam samo občasno, groza, le kako jih ni sram ko take bučke serjejo... Ja res so kr neki... Ampak jst sm brez sihta in ko s, doma karkol delam jih pac poslusam, mam vsaj druzbo... ce pa slism da se kej konkretnega dogaja pa jih pridem tud pogledat...
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 22:17:22
|
|
|
|
mladost2
|
Pozdravljeni ! Tukaj sem , dodajam pa kratek komentar na temo BB : Ga gledam občasno , saj se človek lahko dobro nasmeji , kakšne bedarije in traparije ustvarjajo slavni . Če so to slavni - po izboru POP TV , potem sem kar srečen , da sem neslaven . Ljudje božji . Ko sem zagledal Čepinovo , nisem mogel dve noči spat od straha . Kot da jo je konj brcnil v glavo . Pa ta Auerjeva . Če bi bila Indijanka , bi se imenovala Dolgi jezik . Ima srečo , da ne živi v času inkvizicije , saj bi ji takoj spipali jezik . Še najbolj normalen je Činč . Če vse skupaj ocenim po domače . Saj oni v BB niso blesavi , blesavi smo tisti ki ga gledamo . Lep pozdrav , pa BB vas naj kar gleda .
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 28.10.2010 23:36:51
|
|
|
|
baguSka
|
Ker gledas obcasno ti je cinc seveda kul... Drugac pa dobrodosel, lohk se se kej oglasis no, neslavnez. :)))
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 8:16:25
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ker gledas obcasno ti je cinc seveda kul... Drugac pa dobrodosel, lohk se se kej oglasis no, neslavnez. :))) Js pa spremljam BB skos, in kljub temu da je činč prejšni teden na vlko obrekoval, mi je še vedno on glavni favorit za zmago. Pa tud Sandra mi je vredi. Ne prenesem pa več Nane, ki je hinavka ven no ven, njej pa je padla maska dol.
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 8:59:39
|
|
|
|
baguSka
|
Mah men se je totalno zasral... In ga vidm sam se na ciku... Enga za drugim... In se vlece se k ena megla... Zvecer se nazira ka da cel dan ni jedu... Deluje mi k en klosar. Pa nocem bit zaljiva, ampak res mi tko deluje ko ga pogledam. Pa vem da nism edina k ma tako mnenje o njem... Sta mi pa Zlatko in Ines kr kul. On zato ker je glasen, ona pa zato ker je tih.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 9:03:30
|
|
|
|
Šarki
|
mene je pa full zanimal kakšen bo gena notri... pa še zmer ne vem kaj nej si mislim o njem. Ines mi je drugač luštna, Igor mi je pa Suzana No. 2
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 12:03:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Katera drama.... ko so napovedal, da mora Sandra zapustiti hišo, o mater kako se je poslavljala, kot, da gre na zadnjo pot.... pa Ines... kakšne scene je delala.... Matr so bli smešni.... no, očitno se je izkazalo, da gre Sandra na Filipine....
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 12:04:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Katera drama.... ko so napovedal, da mora Sandra zapustiti hišo, o mater kako se je poslavljala, kot, da gre na zadnjo pot.... pa Ines... kakšne scene je delala.... Matr so bli smešni.... no, očitno se je izkazalo, da gre Sandra na Filipine.... Ehmmmm???
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 12:05:40
|
|
|
|
ksenjak
|
Mislim, da gre za Finsko in ne Filipine. V nedeljo pa pride notro Niko iz finskega BB.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 12:08:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Mislim, da gre za Finsko in ne Filipine. V nedeljo pa pride notro Niko iz finskega BB. Aha, ravno berem novico.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 12:10:02
|
|
|
|
Jessy
|
Na Finsko gre. Je na bigbrother.fi že njena slika.
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 12:10:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Katera drama.... ko so napovedal, da mora Sandra zapustiti hišo, o mater kako se je poslavljala, kot, da gre na zadnjo pot.... pa Ines... kakšne scene je delala.... Matr so bli smešni.... no, očitno se je izkazalo, da gre Sandra na Filipine.... Ehmmmm??? Se pardoniram... na Finsko..... Filipini mi še vedno odmevajo v glavi od prvega Big Brotherja, ko je šla Tina na Filipine....
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 13:20:40
|
|
|
|
Klemy82
|
Uuuuuu, hudo! Upam, da vsaj zna izgovorit Helsinki.
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 13:37:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Aja sicer pa v spovednici pise da ma Nana 36 let. Ampak tm itak lohk pise kar ce... Kok je v resnici je pa cist drugo. 38 jih ima v realnosti...ker je baje tri leta prikrila
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 16:51:08
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ehmmmm??? A Ehmmmm je kakšno mesto na Filjipinih? Prej na Finskem.
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 16:52:19
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ehmmmm??? A Ehmmmm je kakšno mesto na Filjipinih? Prej na Finskem. Finjskem, Zara, Finjskem.
|
|
RE: big brother slavnih 29.10.2010 17:01:50
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Aja sicer pa v spovednici pise da ma Nana 36 let. Ampak tm itak lohk pise kar ce... Kok je v resnici je pa cist drugo. 38 jih ima v realnosti...ker je baje tri leta prikrila Če je kaj še bolj butastega od prikrivanja let, pol pa tudi nevem. Ker je tako težko povedat, koliko si v resnici star. Res ne vem, zakaj se nekateri ljudje tega sramujejo. Norooooooooo!
|
|
RE: big brother slavnih 31.10.2010 12:08:49
|
|
|
|
matejchy
|
Upam, da gre Gena nocoj domov. Me pa prav zanima, kak se bo kaj Sandra mela na Finskem.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?