nati29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hej punce, sem po dolgem času nazaj nekaj me je hecal računalnik, prehlad me je položil v posteljo.... jaz imam še vedno krvavitve (mislim da je dons 19dan, sploh ne štejem več) v torek imam pregled, pa bom videla kaj bo.... IZVIRNO SPOROČILO: nati29 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: nati29 Anonimna, ja, jaz mislim da sem prejšnjič začela jemati 20. dan ciklusa, pa potem 10 dni, ker sem jih tudi pozno dobila. Sedaj pa imam tudi samo dve škatlici, mi jih bo kmalu zmanjkalo, pa še ne vem, kako jih bom dobila. Kje pa jih boš ti kupila? Najraje bi videla, če bi mi jih iz kakšne lekarne poslali . meni jih bo prinesla ena prijateljica ki živi ob meji z Italijo in redno hodi v moj konec slovenije, sem se nekaj dogovarjala v lekarni v fernetičah, pa potem ni bilo nič iz tega. če se uspem dogovoriti z prijateljico ji lahko naročim še zate pa ti potem pošljem. ti sporočim kako se bova dogovorile pa mi boš povedala koliko jih rabiš. sej res, koliko jih rabim pa jaz? Anonimna, a že kaj veš za Prometrium? Meni že počasi zmanjkuje zalog, tako da jemljem samo enega na dan. Sporoči in hvala. nevem kaj bo zdaj z njimi, sicer sva dogovorjene, da mi jih kupi, ampak je rekla, da me prej pokliče preden gre v lekarno. koliko škatlic bi ti potrebovala? če mi ne odgovoriš, pa če me prej pokliče jih bom vzela 5, pa ti bom dala 4 ali manj (kolikor boš pač potrebovala), točno kdaj jih bom dobila ti pa res ne znam odgovoriti.... naprej nisem več brala, grem pogledati seznam, da vidim če je kakšna nova nosečka, malce vas preberem pa še kaj pokomentiram Ja 5 bi bilo super, če boš dobila, da mi ne bo treba v Italijo hodit. Sporoči, če boš dobila, bi ti bila zelo hvaležna.
|