|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
8.11.2010 8:37:43   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Men se zdi, da smo vse čist na istem,user posted image  Upamo, pa štejemo, pa sledi razočaranje, pa spet novo upanje. user posted image
Pa vsaka ma za seboj še čisto svojo zgodbouser posted image , takšno ali drugačno, žalostno in še bolj žalostnouser posted image .
Jaz sam upam, da bomo vse enkrat vesele user posted image user posted image .

Srečica, to si pa tako lepo napisala in še kako držiuser posted image .

Jaz se nisem nič javljala čez vikend, pa ne vem, kaj naj si mislim. Zvija me, kot da se bo vsak čas ulilo ampak nič, zamuja dva dni. Test pa::: Taka rahla črtica, da ne vem ali jo vidim ali imam privideuser posted image . Danes nisem imela doma testa, tako da jutri zjutraj probam spet.  Mah  jaz kar upam in upam, da zdaj bo to res to!!

Teychi, user posted image user posted image user posted image , pogumno novim zmagam naproti. Naj ti decembrski možje prinesejo res ta +, ki ga tako čakaš. In vse ostale, ki vas je user posted image  že obiskal, naj bo december res radodaren.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.11.2010 8:53:41   
Anonimen
Pepa, ne obupat, si na pravem mestu. Tule se spodbujamo ena drugo. In čakamo in čakamo... in smo uspeha drugih skoraj ravno tako vesele, kot bi bile svojega! Bomo pa tudi me dočakale, ane?

Po eni strani je fajn, da čakam user posted image začetek meseca, ker je dan d hitro tu... po drugi strani je pa zdaj moj dan že mimo in moram čakat še dooooolgoooo do decembra. Upam, da se bom vmes še kaj z vai veselila!

Sonček, rahli 2 črtici?? user posted image Dobro kaže! Hitro po še en test v trgovino!
Ostale, katera bo naslednja? user posted image

auser posted image

(odgovor članu soncek3)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
8.11.2010 8:57:03   
Katte
soncek3, zaenkrat ti neuradno čestitam user posted image  user posted image  user posted image . Hitro sporoči ko bo uradno user posted image .
Lineta, ne obupuj. Mogoče je bil pa test vseeno prezgodaj narejen. Poskusi čez kak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.11.2010 8:59:43   
mojamura
soncek3 stiskam pesti, da bo črtica še bolj vidnauser posted image .

jaz mam danes rtg križa. me nekaj hrbtenica heca. v glavnem še malo pa bo O....potem pa čakanje

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.11.2010 10:05:31   
Anonimen
Hvala punce, super ste! user posted image
Soncek3, kolkr sem so sedaj brala te rezultate se te skoraj nevidne črtice v veliko primerih odebelijo. Srečno! user posted image
Danes sem že bolje, sem se včeraj razjokala ob enem filmu in je očitno pomagalo. Še dobro da ni mojega doma. Bi se vrjetno zelo zasekiral, ker ni kr tko, če žena joka kot dež ker lev za nekaj časa umre...user posted image
Danes je spet bedno vreme, kdaj bo spet kej sončka? Pa počas bi se kak sneg tudi prilegel, kaj pravite? A je še kakšna tu, ki ima rada mrzle, snežene zime, al sem spet edina? user posted image
Imejte se čim lepše...

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
8.11.2010 10:11:39   
srečica17
Tud jaz sem mala letos zagledala rahlo raho drugo črtico in nisem bila prepričana kaj bi pomenila, čez dva dni je bil dobro viden + na CB, žal se je v juliju, po 10 tednih končalo z SS.
Tako, da anonimna kar korajžno po še en test, pa niti ni treba čakat na jutranji urin, moj test je popoldan pokazal +.
Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image .....pa sporoči, da se lahko veselimo s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.11.2010 10:13:06   
srečica17
napaka v prejšnjem postu....MAJA letos sem hotla napisat (da se ne bo čudno bralo)

Neposredna povezava do sporočila: 357
8.11.2010 10:13:59   
srečica17
joj kok sem pa jaz dons zmedena......sej to ni bla anonimna, ampak sonček:-))))
Se opravičujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
8.11.2010 10:27:44   
Wolfina
Pepa, tisti tvoj mračni post... dejansko kot bi brala sebe prvi, morda še drugi dan menstre. Ma do pičice natanko, te 100% razumem.. Morda bi dodala še to, pri čemer se meni najbolj vlijejo solze... ko pomislim, da je nosečnost nekaj, kar se dogaja drugim, ne meni - da mi ni namenjeno... Ampak veseli me, da si že bolje... prvi in drugi dan v to ne verjameš, čeprav veš - razumsko veš, da bo bolje, samo srček ne verjame... Evo, jaz sem ta mesec kar dobro prenesla, zdaj se menstra že poslavlja in sem veseeela user posted image  Seveda je tudi nam namenjeno, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
8.11.2010 10:51:21   
nati29
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hej punce, sem po dolgem času nazajuser posted image  nekaj me je hecal računalnik, prehlad me je položil v posteljo....

jaz imam še vedno krvavitve (mislim da je dons 19dan, sploh ne štejem več) v torek imam pregled, pa bom videla kaj bo....

IZVIRNO SPOROČILO: nati29

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Anonimna, ja, jaz mislim da sem prejšnjič začela jemati 20. dan ciklusa, pa potem 10 dni, ker sem jih tudi pozno dobila. Sedaj pa imam tudi samo dve škatlici, mi jih bo kmalu zmanjkalo, pa še ne vem, kako jih bom dobila. Kje pa jih boš ti kupila? Najraje bi videla, če bi mi jih iz kakšne lekarne poslali user posted image .

meni jih bo prinesla ena prijateljica ki živi ob meji z Italijo in redno hodi v moj konec slovenije, sem se nekaj dogovarjala v lekarni v fernetičah, pa potem ni bilo nič iz tega.  če se uspem dogovoriti z prijateljico ji lahko naročim še zate pa ti potem pošljem. ti sporočim kako se bova dogovorile pa mi boš povedala koliko jih rabiš.

sej res,  koliko jih rabim pa jaz? user posted image

user posted image

Anonimna, a že kaj veš za Prometrium? Meni že počasi zmanjkuje zalog, tako da jemljem samo enega na dan. Sporoči in hvala.

nevem kaj bo zdaj z njimi, sicer sva dogovorjene, da mi jih kupi, ampak je rekla, da me prej pokliče preden gre v lekarno. koliko škatlic bi ti potrebovala? če mi ne odgovoriš, pa če me prej pokliče jih bom vzela 5, pa ti bom dala 4 ali manj (kolikor boš pač potrebovala), točno kdaj jih bom dobila ti pa res ne znam odgovoriti....

naprej nisem več brala, grem pogledati seznam, da vidim če je kakšna nova nosečka, malce vas preberem pa še kaj pokomentiram

user posted image

Ja 5 bi bilo super, če boš dobila, da mi ne bo treba v Italijo hodit. Sporoči, če boš dobila, bi ti bila zelo hvaležna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.11.2010 12:08:01   
benji
Živjo drage moje,
izgleda, da se pri meni stvari zopet spreminjajo,..odkar namreč delava na otročku se mi je ciklus samo podaljševal, tako da je bila vsak mesec agonija večja, tokrat pa mislim, da je bila O celo kak dan zgodnja user posted image  user posted image
Čeprav sem jo pričakovala šele v torek, me je že v soboto ščipalo po jajčniku, včeraj pa da ne govorim, cel  user posted image ...kaj takega pa še ne. Za spremembo je bila tokrat tudi slavna in opevana sluz prisotna in to kar konkretno user posted image . Tako da je bilo pestro user posted image .
In kot po pravilih danes že malo »čutim« joške ...no če fajn pregnetem user posted image   user posted image ....

Tako da mislim da je bilo to to za ta mesec in sedaj čakamo  user posted image  user posted image
Vsem anonimnim user posted image   user posted image  user posted image  za user posted image  (če ta mesec ne bo nič, grem med anonimne user posted image  )
Vsem ki čakate pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.11.2010 12:58:56   
soncek3
Ja, tudi jaz upam, da se bo črtica jutri na testu odebelila. Mislim ,da bom šla kar prej iz službe, da grem po test . 
In ostale, ki čakate, upam, da se nas bo čimveč preselilo med julijčke in skupaj čvekalo naprej.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.11.2010 13:50:20   
Lineta
soncek3, user posted image bo sigurno bolj močna jutri user posted image user posted image user posted image kateri test si pa delala?

moje menstre še kar ni... upam da se mi ne bo cikel slučajno kaj preveč podaljšal. user posted image test bom naedila še enkrat pa naslednji ponedeljek predvidoma... če se pojavijo kakšni kokretni znaki pa kakšen dan prej user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.11.2010 17:50:12   
TEDIGO
sonček3 držim pestiuser posted image user posted image user posted image ...pa takoj sporoči veselo novico...prosim

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.11.2010 18:13:33   
TEDIGO
za vse nas držim pesti.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.11.2010 18:20:10   
TEDIGO
da vam povem malce mojo situacijo pred težko pričakovanim dnevom... Na trenutke me špika kota da se ta vrag približuje, na trenutke ne,...Drugače pa z mojim ta mesec nisva bila preveč pridnauser posted image user posted image user posted image ...
sem pa kot vedno neučakana in sem danes zjutraj naredila test; in spet rahla črticauser posted image , potem pa analiziram ali je bolj močna ali manj kot prejšnji mesecuser posted image . In ta mesec se mi zdi da je bolj opazana, ali pa je moja želja tako močna da imam prevideuser posted image , ja potem pa točna ko urca pride user posted image  in user posted image ...
Ja bolje bi bilo če bi šla na kavo ali pa sladoleduser posted image . Samo kaj čem taka sem, bolj ko se trudim, slabše je!! Ta psiha kaj dela??

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.11.2010 19:30:53   
jeanitte
Ah,ja. In tut ta mesec sem pomodrela...
Včeraj sem se še skušala prepričat, da ne vidim prav ali da je vgnezditvena krvavitev ali pa... Dans pa ni nobenga dvoma več. Moja user posted image je prišla veličastno kot že dolgo ne... user posted image
Razočaranje je še toliko večje, ker mi še nikoli ni zamujala, sploh pa ne tako konkretno (6dni). Da ne omenjam, da sem pretekli teden mela številne (več kot očitno namišljene - spet!!!) znake, ki so nakazovali veselo pričakovanje. Brezveze. user posted image Toliko o vikendu sproščanja... Očitno nama tudi ta pikica ni bla namenjena.user posted image

Upam, da boste ostale pisale o solzah sreče.

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.11.2010 19:32:54   
lananai
jeanitte - ... in vse najlepše šele pride! naj gre tečka mimo, potem pa v nov boj, veseli december nas čaka odprtih rok in poln roza barve!

< Sporočilo je popravil lananai -- 8.11.2010 19:33:14 >

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.11.2010 19:39:02   
lananai

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte user posted image
user posted image   1.11. urša28
  user posted image 3.11. anonimna user posted image
user posted image 3.11. anonimna user posted image  user posted image  
user posted image  4.11. thanchykauser posted image
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. anonimna user posted image
 user posted image   5.11. anonimna user posted image user posted image
user posted image  5.11. soncek3
user posted image   6.11. smeška83user posted image
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy* user posted image
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  13 .11. anonimna user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image  15.11. aTri
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  25.11. benji
user posted image  26.11. lipi
user posted image 26.11. anonimna user posted image
user posted image  28.11. mojamura
user posted image  29.11. bevcika
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  30.11. twetka
user posted image   30.11. Wolfina
user posted image   30.11. pikicaa25
user posted image  x.11. petrusa
user posted image   x.11. anonimna user posted image  
user posted image  x.11. witch
user posted image  x.11. dini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 45
user posted image  

NOSEČK: 2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo, jacki, smeška83

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 369
8.11.2010 19:39:53   
lananai
Upam, da nisem kaj izpustila... user posted image Dajmo punce, bo še kaka rozika? user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.11.2010 20:12:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wolfina

Pepa, tisti tvoj mračni post... dejansko kot bi brala sebe prvi, morda še drugi dan menstre. Ma do pičice natanko, te 100% razumem.. Morda bi dodala še to, pri čemer se meni najbolj vlijejo solze... ko pomislim, da je nosečnost nekaj, kar se dogaja drugim, ne meni - da mi ni namenjeno... Ampak veseli me, da si že bolje... prvi in drugi dan v to ne verjameš, čeprav veš - razumsko veš, da bo bolje, samo srček ne verjame... Evo, jaz sem ta mesec kar dobro prenesla, zdaj se menstra že poslavlja in sem veseeela user posted image  Seveda je tudi nam namenjeno, a ne? user posted image

Ja, res je hudo tiste prva dva dni... Pol se pa kr nekako sestavino, ane? Večni optimisti. user posted image
In seveda nam je namenjeno. Ti že tko al tko nimaš več dost točk za modro barvo, si že skoristla... sam še roza lahko dobiš!user posted image
Nič, js grem pa še malo k decembrkam pogledat.

Držim pesti za vse ki lulate v kratkem. Pa da se vse slabo vidne črtice odebelijo tolk, da bojo vidne z letala! Dejmo punce!

Pepa

(odgovor članu Wolfina)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
9.11.2010 7:22:04   
aTri
user posted image

soncek3....želim, da ti test danes pokaže zeloo močno črtico na testu.

Jaz sem si tudi včeraj nabavila test..enega v Mullerju...me je že včeraj mikalo, da bi ga naredila, ampak me je moj zadržal nazaj.
Itak je še prezgodaj, ker sem si določila datum 15 in upam, da bom do takrat tudi zdržala..

Sva pa z mojim šla včeraj v šoping in nakupila že vse igrače za miklavža...je blo zelo veliko izbire...med drugim tudi veliko stvari v akciji in sva tako v povprečju dala 10€ na otroka. Ponavadi sem šla vedno zadnji čas in tako ni zame in za moje nečake in pametnega ostalo.

Vsem ostalim, ki nam še niso sporočile novičke
1.11. urša28
3.11. anonimna

4.11. fiala
 5.11. soncek3
  7.11. Katte
 9.11. sarar

pa user posted image , da user posted image ne bo!!!!!

mojamurauser posted image user posted image user posted image user posted image , da ni nič hujšega...jaz sem tudi bla prejšnji mesec na rtg, ker me je v službi zgrabilo v hrbtu..ampak na srečo je šlo samo za močan nateg hrbtnih mišic.

< Sporočilo je popravil aTri -- 9.11.2010 7:25:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.11.2010 7:35:36   
Katte
jeanitte, tako mi je hudo zate. Ampak december ni tako daleč. In zate bo lepši kot november.
Drugače te pa čisto razumem. Izgleda, da ponavljam za tabo. user posted image  vedno točno kot ura (odkar sva s fantom skupaj, mi je zamujala samo dvakrat, ko je bilo zelo stresno obdobje). No, očitno so tudi tokrat v igri živci/psiha. S strahom, a tudi upanjem, sem včeraj kupila dva CB. Tudi zame je bilo to prvič, da user posted image  ni prišla in sem lahko uporabila test.  Enega sem uporabila takoj, ko sem prišla domov. En velik debel minus. Mi je kar vse dol padlo, a še vedno upanje, da bo zjutraj drugače. Zbudila sem se ob 4ih in poskusila še enkrat, če bi slučajno jutranji urin pokazal težko pričakovano. Pa ni. Nimam več kaj dosti upanja. Saj vem, dokler ne priteče... Ampak jaz čakam, da pride user posted image  čim prej, da lahko greva v nove boje. Če pa slučajno še ne pride, bom test kupila in spet uporabila šele čez vikend.
Ostale pa, še vedno držim pesti.

< Sporočilo je popravil Katte -- 9.11.2010 7:36:23 >

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.11.2010 8:58:41   
camino79
Samo da javim...prišla je user posted image , v user posted image user posted image user posted image , tako da grem (po 40 krogih) med IUI-jevke. Saj je že čas.
Držim pesti za vas, punce! Čim več user posted image ! user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.11.2010 9:00:19   
Lineta
a nas bo vse zafrkavala tale user posted image ??? naj pride user posted image ali user posted image , karkoli, ker tole čakanje "brez nič" je prav mučno. ne veš ali je sploh še za upat na karkoli ali je itak brezveze... jaz bi kar vsak dan porabla test, pa se nekako držim nazaj...v najslabšem primeru moram počakat vsaj do čertka, v najboljšem pa do ponedeljka user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?