Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 9:12:58
|
|
|
|
mojamura
|
jeanitte soncek3 res res reeees držim pesti in želim en velik + na testu močan dobro viden Lineta nA teh temah sem že več kot leto dni...in ti lahko povem, da sem že ničkolikokrat mislila aaaa zdaj pa bo. včasih se zgodi, da psiha naredi svoje in mestra zamuja ikar nekaj dni ali pa kakšen teden aTri moj križ je zdaj HB ok, ampak vsake tolko me pa tako zaštiha da sem 2 tedna čisto adijo, niti na wc ne morem normalno. zato pa sem rekla doktorju če bi me vseeno dal na slikanje ker se to vleče že kar nekaj let. no bomo vidli ko bo dobil slike in ko grem tja kaj bo rekel.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 11:05:51
|
|
|
|
Lineta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura jeanitte soncek3 res res reeees držim pesti in želim en velik + na testu močan dobro viden Lineta nA teh temah sem že več kot leto dni...in ti lahko povem, da sem že ničkolikokrat mislila aaaa zdaj pa bo. včasih se zgodi, da psiha naredi svoje in mestra zamuja ikar nekaj dni ali pa kakšen teden aTri moj križ je zdaj HB ok, ampak vsake tolko me pa tako zaštiha da sem 2 tedna čisto adijo, niti na wc ne morem normalno. zato pa sem rekla doktorju če bi me vseeno dal na slikanje ker se to vleče že kar nekaj let. no bomo vidli ko bo dobil slike in ko grem tja kaj bo rekel. sej vem da ni preveč za pričakovat...ampak je lažje optimistično čakat kot pesimistično
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 12:10:44
|
|
|
|
Katte
|
camino79 - . Želim ti uspešno zanositev čim prej, naravno ali v postopku.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 12:41:53
|
|
|
|
SRCE
|
Ojla..... A mi lahko katera pomaga?Kje v miilerju najdem teste? A imajo svoje al pač tiste ki jih dobiš v lekarni?? Hvala in LP!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 13:12:10
|
|
|
|
soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta soncek3, bo sigurno bolj močna jutri kateri test si pa delala? Drage moje! Ja, črtica je močnejša!!!!!!! Počasi dojemam , kaj se nama je zgodilo. Sem čist iz sebe in kar ne morem verjet, da je zdaj to to. Hvala za vaše navijanje. Zdaj navijam pa jaz za vas. Lineta, vedno delam First sign teste. Sem jih kar nekaj zapravila in ti so cenovno najbolj sprejemnljivi - iz DM. Tedigo, tudi jaz sem gledala tisto črtico in nisem znala ali jo res vidim, ali se mi samo dozdeva, da bi lahko bila. Je bila pa drugi dan močnejša. Znake sem pa tudi vse imela, kot da se mi bo vsak čas ulila . Edini znak, ki je bil malo bolj drugačen je bilo to, da mi je bilo bolj vroče. Jeanitte, camino79 srečno v naslednjem krogu, naj vama bo december naklonjen.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 13:17:44
|
|
|
|
mojamura
|
soncek3 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees čestitam in lepo nosečnost seveda....pa zdravo pikico uuuuaaaaaaa uuuaaaaaaaaa dajmo rozike
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 13:25:46
|
|
|
|
soncek3
|
Hvala mojamura ! V tvojem postu pa vse tako pleše in navija, ga je prav lepo pogledat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 13:26:53
|
|
|
|
Lineta
|
soncek3 bravoooo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 14:09:56
|
|
|
|
Katte
|
soncek3, zdaj pa uradno - ČESTITAM !!!!! Bravo, nova mami. Lepo ti želim. anonimna , se je druga črtica ojačala? Kako pa pri tebi, fiala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 15:24:27
|
|
|
|
Lily86
|
Soncek3, čestitke!! Lepo da si malo razširila roza barvo! Želim ti mirno in čudovito nosečnost, ter najlepšega dojenčka na svetu (kar pa itak za vsako mamico je). Zdaj pa se začne zabava - slabosti, objemanje školjke... Same lepe stvari . Naj jih bo čimmanj... V katerem krogu pa vama je ratalo (če ni skrivnost), glede na to da praviš, da ne moreš verjeti, da je tudi vama uspelo? Jaz pa sem v fazi čakanja... Sicer sem se pravkar zlizala iz grde viroze z visoko vročino, še vedno me boli glava in se ful slabo počutim, tako da dvomim da bo kaj s pluskom ta mesec... Sicer pa se v petek z dragim odpravljava na potovanje in že komaj čakam, da malo odklopim in odmislim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 17:36:06
|
|
|
|
TEDIGO
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3 [Drage moje! Ja, črtica je močnejša!!!!!!! Počasi dojemam , kaj se nama je zgodilo. Sem čist iz sebe in kar ne morem verjet, da je zdaj to to. Hvala za vaše navijanje. Zdaj navijam pa jaz za vas. čeeeeeeeeeestttttittttaaaaaaaaaaaam!!!! No zdaj pa se nam morajo tudi nam črtice debelit, da bomo drugo vroče poletje vse pestvale!!! Gremo punce!!!!! Vse smo na isti poti, za isti cilj (saj veste vse poti peljejo v Rim, no na žalost ene so malce bolj daljše). DOBIMO SE VSE NA ISTEM CILJU!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 18:47:28
|
|
|
|
Lineta
|
no dejmo zdej pa še vse ostale pluske nalulat mene je začel ful križ bolet...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 19:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Soncek3 Pa za naprej! Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 19:47:52
|
|
|
|
srečica17
|
Čestitam sonček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 9.11.2010 20:14:05
|
|
|
|
fiala
|
Sonček, čestitke!!! Mene žal lahko barvate modro. Pošteno sem se zjokala. Decembra bo 3 leta. Punce, držte se!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 10.11.2010 7:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro fiala, tudi tvoj čas pride, ne obupaj! sonček, tebi pa čestitam, želim ti lepo nosečnost!! pri meni je pa vse zavito v meglo... včeraj sem imela pregled, saj krvavim že 24dni. najprej sem bila na uz, je nekaj videla, ampak sem se morala še polulati in je bil test - . je rekla da je verjetno cista in sem dobila ene antibiotike ki bi to cisto uničil, pa orgametril tablete da se mi krvavitve končajo. nekaj ji ni dalo miru, pa mi je svetovala, da naj danes za vsak slučaj naredim še enrat test, in zjutraj sem videl tak lep + !! čisto sem zmedena! še dobro da nisem včeraj zvečer začela z antibiotiki, ki bi seveda uničili vse kar podvaja dnk. sem pa presenečena, da bi bila nosečnost, saj sva telovadila samo 1x, saj vse ostale dni sem krvavela. sploh nevem kje sem, kaj lahko pričakujem.......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 10.11.2010 7:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, pozabila sem dopisati, da me ne še barvat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 10.11.2010 7:46:21
|
|
|
|
Katte
|
fiala, želim ti, da bi se naslednji mesec jokala od sreče. anonimna , zate držim pesti tako močno, da sem si prekinila cirkulacijo v prstih. Upam, da boš prebrodila to negotovost in boš nagrajena z julijskim navihančkom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 10.11.2010 8:36:47
|
|
|
|
aTri
|
camino, janitte in fiala soncek3 tebi pa želim čarobnih 9 mesecev!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 10.11.2010 9:28:00
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: fiala Sonček, čestitke!!! Mene žal lahko barvate modro. Pošteno sem se zjokala. Decembra bo 3 leta. Punce, držte se! fiala ojoj . vem, da so besede odveč, ampak zaupaj vase in svojega partnerja. uspelo vama bo!! misli pozitivno. anonimna....dežim pesti, da bo, če je že test pokazal mora biti!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 10.11.2010 10:41:16
|
|
|
|
Wolfina
|
Fiala, camino, jeanitte in ostale modre, držite se. Jutri bo bolje, prepričajte svoje srčke v to. Tude ve boste dobile svoje otročke, zaupajte v to, čeprav je težko. Ravno danes sem nekaj prebirala o izkušnjah punc, ki so po neuspehih z zanositvijo poskusile z bioterapijo, in je ful pozitivnih zgodb - nekatere so zelo hitro zanosile, druge so odkrile vzroke svojh težav... Mogoče bi tudi ve (me) poskusile? Sonček3, čestitke in vse dobro! In hvala za novo dozo optimizma, ki nam ga je prinesla tvoja črtica. Daj otresi malo nosečniškega prahu še na nas, ki črtice še čakamo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 10.11.2010 11:14:45
|
|
|
|
witch
|
Ahej ahoj bejbe moje Evo mene da vas malo pozdravim Najprej čestitke vsem trem lepo nosečnost vam želim in zdrave Za vse ki vas je obiskala pa pikepoke in pogumno v nove boje. Pri meni ni nič novega... Sem že 47. dnevu cikla... M ni... Me pa že od nedelje naprej močno špika in boli kot da bo prišla, ampak je kar ni... Se nič kaj preveč ne obremenjujem s tem . Sem na počitnicah in uživaaaaaaam Lepo bodite pa se beremo čez kakšen teden pa upam, da do takrat še bo kakšna nova nosečka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?