|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
6.11.2010 9:07:08   
aTri

>user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj danes moje soborkeuser posted image

Danes je en tak čuden dan. Sva jaz in moja pupca vstali obe z glavobolomuser posted image user posted image Malo mora kar matrati, saj se za vsak premik glave zajoka. user posted image To bo še pestro danesuser posted image

Punce a ve kaj jemljete tablete s folno kislino oz. kakšne druge tablete, ki vsebujejo vse vitamine. Jaz sem pred kratkim začela jesti tifol, pa bomo videli če bo kaj pomagalo.

< Sporočilo je popravil aTri -- 6.11.2010 9:14:16 >

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.11.2010 9:09:44   
srečica17
Jaz jemljem Centramed mami. Pri zanositvi pa folna kislina nič ne pomaga. Pomaga potem, ko do zanositve že pride.
Veliko sreče v tem mesecu vsem, pa velikuser posted image user posted image .

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.11.2010 9:18:11   
aTri
jaz sem pa potem bila v zmotiuser posted image sem mislila, da bo kaj pomagala, ker jo pač priporočajo, da jo jemlješ vsaj 3M pred načrtovanouser posted image .

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 328
6.11.2010 16:14:59   
tejchy*
punce moje, danes sem user posted image dušo v službi od same žalosti. Nisem si mislila, da me po vsemu temu času poskušanja še vseeno lahko tako potre.. Prišla je moja M user posted image . Odkar sem nehala jemati KT me še ni tako zvijalo kot me tokrat, me je preden sem začela jemati KT, tako da se edino tolažim s tem da se mogoče telo vrača na stare tire in vpliv tabletk popušča. Bolelo me je res kot 100 user posted image user posted image , sem morala vzeti lekadol da je vsaj malo popustilo. Zraven sem v mislih že obupavala nad user posted image , če bom sploh kdaj te sreče da bom dočakala tudi jaz da bom srečka user posted image ..
Tako da se bom tudi jaz morala uvrstiti med decembrke, in počakati če si bom zaslužila kakšno darilo, končno user posted image . Sem danes mojemu v joku razlagala, da resnično nočem nobenega darila (ponavadi imam želj, 1001 in samo da nama končno uspe in da postaneva user posted image )..no, naslednjo minuto sem se že malo da ne drla nanj, da vidim, da me nima nič rad, ker ne joka tudi on user posted image mene se je res treba kar izogibat ob user posted image haha, ker sem zmaj user posted image .. No upam da M čimprej mine, da gremo lahko potem v nove boje. Enkrat nam bo uspelo user posted image

Ostale punce, ki imate še ves mesec pred sabo, držim pesti in upam da vas čimveč sporoči srečno novico, da se bomo imele s kom veselit user posted image
user posted image za vse, ki vas danes/jutri/ itd čakajo testki, da se bodo iz testa bleščali saaaaaaaaaamiiiiiiiiiii +!!! user posted image Čeprav se selim med decembrke, vas bom še kar spremljala in držala pestkeee user posted image

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 329
6.11.2010 16:40:56   
urša28
evo tud pri meni ne duha ne sluha ouser posted image niti o user posted image ,,tako,da tudi jaz dajem za kratek čas možgane na off in se sluhamo kmalu,,do takrat pa čimveč user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte....
user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.11.2010 8:48:28   
Anonimen
Dobro jutro!

Za vse punce, ki ste žalostne user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo naslednji mesec boljši.
Moje O je konec, tako da se sedaj začnejo tisti dooolgi dnevi čakanja in upanja,... Pridna sva bila, tako da upam na pozitiven rezultat. user posted image

Uporablja katera O teste? Jaz sem ta mesec, ko sta se mi pokazali II probala tudi tudi drugi dan iz radovednosti in je spet bla II.

user posted image

(odgovor članu urša28)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
7.11.2010 13:06:41   
Anonimen
Bom malo tale forum uporabla, da si olajšam dušo... user posted image
Mojega ni, je na službeni poti in sem sama... user posted image

Zakaj user posted image je to življenje tko zakomplicirano?
user posted image vsi moji tomesečni upi in pozitivne misli. Pa ta mesec sem se tko dobro držala... Brez "znakov" in preveč razmišljanja, brez štetja dni in ostalih traparij... Še z nekim ogabnim čajem sem se nalivala. BLJAK! In zakaj?! Zato da me bo, kot že ne vem kolikokrat prej, spet vse bolelo en teden, da bom polna mozoljev in da bom tečna. Super!!
user posted image

ni fer,  brezveze, tko prazno se počutim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
7.11.2010 13:16:54   
mladika
Jst si morem tut malo dušo olajšat...user posted image mam še 3 dni do dneva D(na seznamu sem dala datum najdalšega cikla) in nimam za čudo nobenih znakov,ne pravih,ne namišljenih...čeprav mi je G odkrila cisto na jajčniku,jst še kar upam da mogoč sma pa kej pridelala,čeprav malo vrjetno,ampak jst še kar upamuser posted image res usak mesec se  mi zdi da imam manj upanja,da bova sploh kdaj ugledalauser posted image !!Moj je neverjetno poziteven kar se tega tiče,sam jst se kar ne morem nalest tega njegovega pozitivizma...eh ja...dans je spet eden tistih čudnih dnevov...upam da vas nisem zamorila,sam mogla sem se mal olajšat!!!
Lep preostanek dneva!!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 7.11.2010 13:17:34 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.11.2010 13:32:53   
smeška83
Vaju obe čist razumem... Imam tudi jaz take dneve in me zanima, kako se kaj ostale spopadate z razočaranji, ki se pojavijo vedno znova...user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.11.2010 13:54:22   
srečica17
Men se zdi, da smo vse čist na istem,user posted image  Upamo, pa štejemo, pa sledi razočaranje, pa spet novo upanje. user posted image
Pa vsaka ma za seboj še čisto svojo zgodbouser posted image , takšno ali drugačno, žalostno in še bolj žalostnouser posted image .
Jaz sam upam, da bomo vse enkrat veseleuser posted image user posted image user posted image .

Veli sreče vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa glede na to, da je minila že skoraj prva četrtina meseca, bi se lahk že kak plusek user posted image user posted image  pokazal.

Mogoče jih bo pa več na koncu???????user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 335
7.11.2010 15:19:27   
Lineta
joooj punce, da bi ve vedle kolk danes mene matra da bi naredila test!!! groza... user posted image user posted image user posted image a mislite da bi kaj pokazal? 13. dan po o je danes...pa ne bi bil jutranji urin...
čeprow vem da bi mogla vsaj do ju3 počakat... včeraj me je ful zvijalo in sem bla 100% da bo danes zjutraj prišla m. pol jo pa kar ni bilo!! in sedaj me to mede...
mogli bi izumit teste za večkratno uporabo user posted image user posted image user posted image

naj naredim test ali ne? ja? ne? ja? ne? user posted image

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 336
7.11.2010 15:27:08   
Luna*
Punce danes je očitno en tak dan za jamranje a ne user posted image  Je tak turobno vreme. Pa po TV nič pametnega pa je čas za razmišljanje....

Sej je prou. Je tud to del našega vsakomesečnega cikla. Na žalost n-krat ponavljajočega. In ja res ni fer, da tistim "ki pazijo" se zgodi, mi se pa trudmo pa ne rata in rata. Moj je bil zadnjič "full pameten" in je rekle "kaj pa če bi mi2 ta mesec "pazila", sej tistim, ki pazijo zmer rata" user posted image user posted image user posted image  tko da mi2 drug mesec "pazva" - sva skor zihr, da se nič ni prijelo, ker sem jaz blazno tečna te dni, pa mozolji so me totalno napadli...huj kot vedno...

Lineta...na testih iz DM piše, da ni treba jutranjega urina - vem, ker sem jih prejšnji cikel testirala. Ne vem pa kaj piše na ClearBlu - kateri urin more bit. Je pa res, da na ClearBlu piše, da nej bi ga uporabili vsaj 19 dni po nezaščitenem spolnem odnosu. Prever kaj piše na tistem testu, ki ga imaš doma. Držim pestke da bi ratal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 337
7.11.2010 15:43:01   
Lineta
Mam tale test iz dm-a (FS) in piše da ga lahko narediš že pred m in kadarkoli v dnevu. samo ne vem kolk to dejansko drži..
za enkrat še kar ostajam za compom in ne na wc-ju user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 338
7.11.2010 15:45:50   
tejchy*
živjo punce, malo sem se že pobrala od včerajšnega katastrofalnega dne user posted image pride dan, ko ti gre res, VSE, ampak vse narobe user posted image . No, pa je šel dan mimo, in imam spet malo volje da vem da prihaja nov mesec tudi za nas ko nas je spet ujela user posted image .
Mladika - jaz se mojemu tudi čudim, zelo pozitivno gre naprej, in pravi, bo pa naslednji mesec uspelo user posted image jaz pa zraven jokam kot dež user posted image
Sicer zakaj mu nebi verjela, seveda bo prej ali slej uspelo, samo kaj ko se trudiš, piješ čaje, ješ vitamine, upaš, vse narediš da bo user posted image čimboljše v tvojem telesu, potem pa pride user posted image , medtem ko ostalim parom ko ne načrtujejo, se jim pa še ˝ponesreči˝ povrh user posted image . Ja no, za vsakega ob svojem času in takrat ko je treba, nič prej, niti nič kasneje ane? user posted image

Držim pesti, za kakšne user posted image !! Bi bil že čas za kakšno novičko novo user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
7.11.2010 15:58:06   
camino79
Vas berem in mi je lažje - pa ne iztistega znanega "naj še sosedu krava crkne".

Imam tudi tak čuden dan. imam 29-dnevne cikluse, na seznam sem dala tudi najdaljšega v zadnjem letu od zadnjega SS. danes je 29 dan, zjutraj se je BT za 0,1 dvignila (na 37), grdavse rdeče user posted image  še ni, me pa tako čudno zvija in cela sem zabasana, kot vsak mesec pred njenim prihodom. Vsakih 10 min sem na wc-ju. testa pa hvalabogu nimam doma. Moram 30km daleč po njega, če ga hočem met.
Molim, vedno znova, da bi se pokazali user posted image . Če ne, bom ta mesec (še) poskušala prvič priti na IUI v MB, ker potem zapirajo vrata za 3 mesece...

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 340
7.11.2010 16:25:57   
aTri
Ojla!!

jaz sem se pa danes načrtno pustila razvajatiuser posted image user posted image edino kar sem storila je to da sem zlikala nekaj cunj in malo pospravila stanovanje, ker včeraj ni bilo časa. Smo obirali oljke celi dan, pa je zato čiščenje počakalo do danes....Mojega in malo sem poslala k tašči...za čas kosila pa sta me prišla iskatuser posted image user posted image Sedaj sem spet doma in maja dva pa sta odšla nazaj še nekaj pomagat..

Saj če bi blo po TV še kaj pametnega bi blo fajn....Sem hotla it na sprehod pa me to vreme nekaj heca...en čas dežuje in drugi čas sije sonce....

tejchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom močno stiskala pesti, da ti bodo trije decembrski možje prinesli najlepše darilouser posted image user posted image user posted image

urša28 res je fajn dat možgane na off in nič zraven misliti...samo kaj ko mene vedno nekaj zmoti in začnem razmišljati ravno tisto kar si tisti trenutek ne želim razmišljati.

anonimnauser posted image Pridna sva bila, tako da upam na pozitiven rezultat.

Upam s tabo in da nam čimprej poveš lepoooooooooo novičko!!

anonimna
user posted image vsi moji tomesečni upi in pozitivne misli.

prosim te nikar ne obupaj in še vedno upaj pozitivno..sej forum je tudi zato da vržeš ven slabe misli...in če že ni nikogar drugega s tabo, smo s tabo vsaj virtialni prijatelji, ki ti lahko samo tako v mislih stojimo ob strani in te tolažimo kadar ti je hudo.

lineta...poskusi počakat do jutri...so pa nekateri testi že tako občutljivi, da ti znajo pokazat tudi 4 dni pred predvideno M.

camino79
grdavse rdeče user posted image  še ni

Držim pesti, da je sploh ne bo in da bo testek pokazal res tisto kar si želišuser posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 341
7.11.2010 17:52:14   
anci banci
drage moje soborke v tem mesecu..glavo pokonci, pozitivno razmišljat..če ne bo ta mesec uspelo bo pa naslednji...enkrat bo...
možgane na pašo in se razvajatuser posted image user posted image user posted image

jaz bi dala vse kar imam da bi meni in mojemu enkrat uspelo naravno pridet do nosečnosti..pa nama ni dano....tako da če ta mesec ne uspe(za nama je postopek umetne oploditve) bova morala vsaj 3 mesece počakat da gremo ponovno v postopek...amapk se ne dava...bova zmagala ta mesec...jeeee

največjo moč in optimizem pa nama daje najin 16 mesečni sonček iz epruvetke(uspelo v prvem poskusu), ki je živi dokaz da brez optimizma ne gre...

navijam za vse nasuser posted image user posted image user posted image ..ostalim pa ki se selite v mesec december ..pa veliko sreče in user posted image user posted image  z mašnico zavita pod smrekco

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 342
7.11.2010 20:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bom malo tale forum uporabla, da si olajšam dušo... user posted image
Mojega ni, je na službeni poti in sem sama... user posted image

Zakaj user posted image je to življenje tko zakomplicirano?
user posted image vsi moji tomesečni upi in pozitivne misli. Pa ta mesec sem se tko dobro držala... Brez "znakov" in preveč razmišljanja, brez štetja dni in ostalih traparij... Še z nekim ogabnim čajem sem se nalivala. BLJAK! In zakaj?! Zato da me bo, kot že ne vem kolikokrat prej, spet vse bolelo en teden, da bom polna mozoljev in da bom tečna. Super!!
user posted image

ni fer,  brezveze, tko prazno se počutim

Bom tukaj z vami Pepa... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
7.11.2010 20:31:01   
Anonimen
Veste kaj je najhujš? Sicer sem v življenju velik optimist in res nikoli ne obupam. Ampak tule se mi pa dozdeva, da nama nekako ni usojeno.
Vse punce okrog mene so noseče al pa majo otročke in zdej nekateri že začenjajo spraševat, kaj midva čakava. To me precej potre, posebno proti koncu meseca, ko se znakci za M že začenjajo. In tisti dan ko priteče me res vse mine. Lahko bi se razjokala in besnela hkrati. Zasovražim vsakega, ki mu je uspelo brez tega sekiranja. Sprašujem se, zakaj sem se ves čas najstništva in zgodnjih 20. tako obremenjevala s tabletkami pa kondomi pa vsem tem sranjem, če je pa to itak cela znanost zanosit?! Spomnim se kolegice, ki je šla tekom študija 2x delat splav, ker je zanosla po avanturah... Na živce mi grejo vse reklame za plenice in bog ne daj, da kje vidim kake slikice luškanih malčkov.Najraj bi se zavlekla nekam in nikol več ven prišla. Sploh ne vidim več smisla v ničemer.
In to traja kakšen dan ali dva.  Smilim se sama sebi in mislim, da je najmanj konec sveta. Potem pa se vse vnese. Začnem delati načrte za naslednji mesec, odločim se, kaj vse bom počela, kako se bom čim manj obremenjevala... In deluje. Do novega razočaranja. In najbolj me je strah, da mi bo zmanjkalo energije za te nove plane, preden nama bo končno uspelo. Če nama sploh bo. Tudi jaz imam tale trenutek malo upanja. Imam pa tudi jaz srečo, da je moj dragi zelo pozitiven. Čeprav si tudi on neskončno želi končno zagledati tisti magični dve črtici.
Oh ja... danes je res trapast dan. Se grem zavlečt nekam, do jutri.
Hvala punce, ker ste tukaj. Kljub temu, da vas ne poznam je lepo vedeti, da nekje je nekdo, ki me res popolnoma razume.
user posted image   Pepa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
7.11.2010 20:46:04   
smeška83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
8.11.2010 7:34:09   
Katte
Dobro jutro, punce. Vidim, da je bil bolj žalosten vikend. Ja, saj vreme je bilo temu ustrezno.
tejchy* - en ogromen user posted image . Naj ti ga da kar tvoj dragi v mojem imenu. Ti nas kar še spremljaj, me bomo pa tebe v decembru.
pepa, dobrodošla med nami, upajočimi. Si na pravem mestu, me te vse razumemo in delimo s tabo tvoje upe in žalosti.
Lineta, si zdržala? Boš danes delal test? V tem tednu držim pesti še za uršo28, jeanitte, sarar, camino79, Lineto, SRCE, cori, anci banci, Nutry, Tedigo. mladiko, anonimno user posted image  in anonimno user posted image . No, pa zase seveda user posted image . Kar nekaj nas je user posted image user posted image user posted image .
Mojo user posted image  sem čakala že od petka, sem imela občutek, da bo vsak čas pritekla. Vikend je bil sicer zelo pester, ampak sem bila ves čas živčna in vsakih 15 min na WC-ju user posted image . No, pa je še vedno ni, tako da, če ne pride tekom dneva, grem po službi po test. Mi je res žal, da ga nisem kupila že prej, kljub temu, da je bilo zanalašč user posted image . Vam sporočim.

Katte.

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 346
8.11.2010 8:13:03   
Anonimen
Katte: držim pesti in upam da se ti še danes pokažeta user posted image . user posted image

Lep dan,
user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
8.11.2010 8:22:46   
aTri
Dobro jutro!

Kette user posted image dajem user posted image in je tako izločen iz tega meseca in za vse naslednje!!!!!!

Velja tudi za vse ostaleuser posted image user posted image

Lep dan še naprej!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
8.11.2010 8:32:09   
Lineta
no, moje m ni in zdržala sem da sem do danes počakala  s testom user posted image ampak tukaj se veselje konča saj je test čisti - user posted image glede na to da je že 14 dni od o, bi moglo kaj pokazat tako da sm kar izgubila upanje za ta mesec...user posted image  

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 349
8.11.2010 8:36:37   
aTri
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta

no, moje m ni in zdržala sem da sem do danes počakala  s testom user posted image ampak tukaj se veselje konča saj je test čisti - user posted image glede na to da je že 14 dni od o, bi moglo kaj pokazat tako da sm kar izgubila upanje za ta mesec...user posted image  

dokler ni user posted image je še vedno upanje...zato nikar ne obupajuser posted image user posted image počakaj še dva dni in test ponovi...user posted image user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?