|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
4.11.2010 9:51:15   
jeanitte
ooo, pa se je le začelo barvat na roza user posted image user posted image user posted image še, še, še user posted image Čestitam obema anonimnima - želim vama pravljičnih 9 mesecev.

Js bi se tut z veseljem pustla prebarvat, če bi vedla, kje sm. user posted image Jutri delam spet test - sma se zmenla z mojim user posted image da nč prej, ker js bi ga drgač tk delala vsak dan. Večkrat. user posted image   Še dobro, da me on mal bremza, drgač bi pol lekarne dol kupla. user posted image

Bom poročala.

Držim pesti na vso moč najprej za prvo tretjino seznama. user posted image user posted image user posted image

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.11.2010 9:53:30   
Lineta
čestitam user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem danes tečna...mislimda kaže to  na pms user posted image uf...

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.11.2010 10:05:44   
aTri
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta

jaz pa sem danes tečna...mislim da kaže to  na pms user posted image uf...

mogoče pa tudi neuser posted image user posted image ..stiskam pesti, da ne bouser posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.11.2010 10:09:29   
aTri
IZVIRNO SPOROČILO: jeanitte

Js bi se tut z veseljem pustla prebarvat, če bi vedla, kje sm. user posted image Jutri delam spet test - sma se zmenla z mojim user posted image da nč prej, ker js bi ga drgač tk delala vsak dan. Večkrat. user posted image   Še dobro, da me on mal bremza, drgač bi pol lekarne dol kupla. user posted image

Si malo neučakana kajneuser posted image user posted image user posted image Te popolnoma razumem, jaz sem tudi vedno vsa na trnih ko se približuje dan Duser posted image user posted image ..Tudi mene mora moj vedno mene nazaj držat, ker čene bi jaz v lekarni vse teste kupla user posted image user posted image user posted image

Tudi zate stiskam pesti za jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.11.2010 14:04:34   
tejchy*
user posted image res mate super možičke, moj bi pa še kupit testek ko prvi dan zamuja user posted image , ja kaj naj rečem, nič mi ne pride prav tale moj user posted image !! user posted image
O ˝znakih˝ raje nebi user posted image , ker zdej so se mi namesto vseh treh vrst, pojavili še znaki angine, gripe.. Če ne bo kmalu torek, ko delam testek, me pobralo user posted image , ne od rezultata, ampak čakanja.
Soncek3 - upam da je samo prehitro ker ni dovolj hormona, če user posted image ni, je upanje do zadnjega dokler se ne ulije!!!! držimo pesti user posted image . Kdaj pa misliš delati naslednji testek?
Lineta - tečna si, ker neveš na čem si trenutno user posted image sicer smo pa tečne lahko tudi brez PMS-ja, user posted image in user posted image . Želim ti, da se ti najboljše izide in da to ni znak za prihajajočo user posted image .
Upam da bo danes kakšna nova rozika na pohodu, bil bi čas še za malo veselja user posted image !!!

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.11.2010 18:41:55   
Wolfina
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

IZVIRNO SPOROČILO: Wolfina

Torej, upam, da me boste zdaj zadnjič barvale modro, še vedno pa ostajam v novembru. 30.11. bom srečka user posted image , kar dajte me na seznam, prosim!

Punce, korajžno naprej!

te vzamemo za besedo-MODRA BARVA TI NE VEČ PRIPADA!!!!user posted image

Razumem!! user posted image

Anonimne, bravo, razturate!! Vse lepo vam želim, me vam pa sledimo!

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.11.2010 18:43:03   
Anonimen
sonček3 meni je vsakokrat, ko kaj posejemouser posted image , prvič sem bila sredi poletja v kratkih rokavih v postonjski jami, pa mi je bilo ravno pravuser posted image , drugače sem pa čisto zmrznjena. Sicer mam pa skoz občutek, da se bo ulilo in boleče bubise mam za pop..., ampak to mam pred vsakouser posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
4.11.2010 18:44:36   
Anonimen
aja user posted image , zaradi slabih izkušenj, ko bomo v 4m, se bom pa z veseljem razkrila, če bo OK

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
4.11.2010 18:45:33   
Wolfina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...
Aja, bi pa dala predlog, da ne bi bil seznam tako moder (da se roza ne ustraši user posted image ),... vse tiste, ki so se iz začetka nov. preselile na konec nov. (npr. lipi, wolfina,...) bi predlagala, da se zgoraj pobrišejo in se z modro barvajo res samo tiste, ki morajo žal v december. No, to je samo moj predlog. user posted image
...
LP,
anonimnauser posted image

Nimam nič proti, ker to pomeni dvoje: da se ne bom rabila gledat v modri barvi in da sem dobila še eno priložnost user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.11.2010 22:01:40   
Lineta
če sem imela O 26.10. ...mislite da bi jutri test že lahko kaj pokazal? a je možno da pokaže 11 dni po O?
mi ravno eden ostaja doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.11.2010 8:16:43   
SRCE
Ojla......

Joj kolk se vlečejo tile dnevi......user posted image user posted image še 6 dni do nepričakovaneuser posted image ...dva dni me že boli križ za znort....bomo vidli kaj bo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.11.2010 8:28:18   
Anonimen
pozdravljene!
moje user posted image je konec, tako da zdaj čakam, da nastopi O, potem bova pa pridno user posted image . držim pesti za vse, ki v prihodnjih dneh pričakujete user posted image .
lep dan, anonimna user posted image

(odgovor članu SRCE)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
5.11.2010 8:39:13   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image   1.11. urša28
  user posted image 3.11. anonimna user posted image
user posted image 3.11. anonimna user posted image  user posted image  
user posted image  4.11. thanchykauser posted image
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. anonimna user posted image
 user posted image   5.11. anonimna user posted image user posted image
user posted image  5.11. soncek3
user posted image   6.11. smeška83user posted image
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  13 .11. anonimna user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image  15.11. aTri
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  25.11. benji
user posted image  26.11. lipi
user posted image 26.11. anonimna user posted image
user posted image  28.11. mojamura
user posted image  29.11. bevcika
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  30.11. twetka
user posted image   30.11. Wolfina
user posted image   30.11. pikicaa25
user posted image  x.11. petrusa
user posted image   x.11. anonimna user posted image  
user posted image  x.11. witch
user posted image  x.11. dini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 45
user posted image  

NOSEČK: 2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo, jacki

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 313
5.11.2010 8:50:53   
tejchy*
Novi rezultati punce ?? user posted image user posted image
upam da nama nimate časa sporočit novčke od samega veselja!!!  user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.11.2010 10:18:27   
aTri
Jutro moje soborkeuser posted image user posted image

Sem vam skuhala čajčka, ker kavice se bo treba počasi odvadituser posted image user posted image

user posted image

Punce hitro povejte lepe novičke, ker jaz še vedno stiskam pesti na rokah in nogah.

Dnevi se pa res takoooooooooo vlečejo, jaz ne vem če bom zdržala še deset dni do testa.  Sem bila v lekarni in sem skoraj že kupila testuser posted image user posted image Pa sem si rekla, da sem nora saj itak nebi nič pokazalo.  Test bom pa delala na 32 dan od zadnje M....če seveda user posted image ne bo prej prišel oz. če me radovednost ne bo prej premagaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.11.2010 10:46:02   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

Soncek3 - upam da je samo prehitro ker ni dovolj hormona, če user posted image ni, je upanje do zadnjega dokler se ne ulije!!!! držimo pesti user posted image . Kdaj pa misliš delati naslednji testek?

Teychi nič se še ni ulilouser posted image . Tako da še upamo. Test bom delala jutri zjutraj, saj bi ga ziher že danes, sam mi jih je zmanjkalo in moram it kupit. user posted image  .

Anonimna tudi jaz upam, da smo kaj posejali in mi je zato vroče, ker drugače sem tudi jaz kar bolj zmrzljive sorte.

Drugače danes nič novega??user posted image  Upam, da nas katera preseneti. Torej jaz lulam jutri zjutraj, upam, da se test zjasni, kaj je in kaj ni!!!! user posted image user posted image  To čakanje!!! In potem čas od M do O, ki se tako vleče.... Jaz imam v tem času še kake glavobole in mi je res tako smotano obdobje.

Punce prijeten konec tedna vam želim!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.11.2010 11:25:15   
Anonimen
hej punce, sem po dolgem času nazajuser posted image  nekaj me je hecal računalnik, prehlad me je položil v posteljo....

jaz imam še vedno krvavitve (mislim da je dons 19dan, sploh ne štejem več) v torek imam pregled, pa bom videla kaj bo....

IZVIRNO SPOROČILO: nati29

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Anonimna, ja, jaz mislim da sem prejšnjič začela jemati 20. dan ciklusa, pa potem 10 dni, ker sem jih tudi pozno dobila. Sedaj pa imam tudi samo dve škatlici, mi jih bo kmalu zmanjkalo, pa še ne vem, kako jih bom dobila. Kje pa jih boš ti kupila? Najraje bi videla, če bi mi jih iz kakšne lekarne poslali user posted image .

meni jih bo prinesla ena prijateljica ki živi ob meji z Italijo in redno hodi v moj konec slovenije, sem se nekaj dogovarjala v lekarni v fernetičah, pa potem ni bilo nič iz tega.  če se uspem dogovoriti z prijateljico ji lahko naročim še zate pa ti potem pošljem. ti sporočim kako se bova dogovorile pa mi boš povedala koliko jih rabiš.

sej res,  koliko jih rabim pa jaz? user posted image

user posted image

Anonimna, a že kaj veš za Prometrium? Meni že počasi zmanjkuje zalog, tako da jemljem samo enega na dan. Sporoči in hvala.

nevem kaj bo zdaj z njimi, sicer sva dogovorjene, da mi jih kupi, ampak je rekla, da me prej pokliče preden gre v lekarno. koliko škatlic bi ti potrebovala? če mi ne odgovoriš, pa če me prej pokliče jih bom vzela 5, pa ti bom dala 4 ali manj (kolikor boš pač potrebovala), točno kdaj jih bom dobila ti pa res ne znam odgovoriti....

naprej nisem več brala, grem pogledati seznam, da vidim če je kakšna nova nosečka, malce vas preberem pa še kaj pokomentiram

user posted image

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
5.11.2010 12:18:31   
jeanitte
Evo, pri meni nič novega - ne sledu o M in ne o +... Nič od nič.
Tk da se morm mal odklopit, ker s tem stresnim pričakovanjem delam sama sebi (in mogoče še komuuser posted image ) največjo škodo.
Pridne bodte, rade se mejte, js grem dat možgane na off. user posted image

lp

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.11.2010 13:21:20   
tejchy*
Jeanitte, mislim da imaš prav, najboljše da si vzameš kakšen dan res off user posted image in ne glede na rezultat upam da se nam pridružiš kmalu pa z najlepšo novičko ..  do novičke, pa možgane na off in čivavo na stražo user posted image user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.11.2010 13:39:02   
Katte
Jeanitte in vse ostale, ta vikend možgane na off in uživajte.

user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.11.2010 13:48:06   
dini
Ojla punce, vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image Sm imela HSG in so rekli da imam prehodne jajcevode in da 2 do 3 dni nič user posted image user posted image user posted image user posted image in da veliko punc po tem posegu postane user posted image . Ni pa nič bolelo, samo malo se je čutilo. Mi lahko prosim poveste kdaj bi bila O če je bila M 27.10-30.10? PROSIM, PROSIM.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.11.2010 14:31:24   
Katte
dini, ne moremo ti povedati, kdaj bo O. Praviloma naj bi bila 14 dni pred menstruacijo. To ni težko izračunati, če imaš redne cikle. Če so npr. dolgi 28 dni, bi imela v tvojem primeru O okrog 10.11. Če pa imaš neredne, si pomagaj z opazovanjem cervikalne sluzi ali ovulacijskimi lističi. Ali pa user posted image  na dva dni čez cel cikel.

< Sporočilo je popravil Katte -- 5.11.2010 14:33:08 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 322
5.11.2010 17:37:28   
jasminčika
živjo. sem danes prvič na tem forumu pa sem zagledala seznam. js sem ravno danes dobila user posted image  user posted image . tk da me lahko dodate na decemberski seznam. navijam pa za vse ostale, da bo čimprej user posted image ali user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.11.2010 20:07:34   
Lineta
mene nekaj zvija... danes me je parkrat zabolelo kot krč pri m, sm že mislila da se je kej ulilo pa nič... pa enkrat me je v levem jajčniku tako zaštihalo, da sem videla vse zvezde....
jah..ne vem kaj naj si mislim...samo upam da se mi m ne prestavi še na krajši cikel...

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.11.2010 20:26:26   
smeška83
Držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image  Lahko me tud pod navijačke dateuser posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?