|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
14.10.2010 21:37:11   
Anonimen
Se vam pridružujem, zaenkrat bom anonimna do 1.pregleda.

Je moja 2. nosečnost, imamo 11m punčko. Nismo še planirali drugega user posted image , predvsem zaradi službe, zato je bil veeeeliiiik šok in se še zdaj ne zavedam prav dobro. Po mojih izračunih naj bi bil rok 4.6.

Po malem mi je slabo že ves čas, apetit variira glede na dneve - en dan bi pojedla vola, drug dan pa se šele proti večer spomnim, da sploh nisem še veliko pojedla v celem dnevu.

Največji problem pa je križ, ki me nenormalno boli že 3 tedne, še preden sem izvedela, da sem noseča. Tako me je križ bolel šele zadnje tedne v prvi nosečnosti in res upam, da tale bolečina mine. Največji problem je v tem, da moram dvigovati in nositi mojo hčerko, ki ni več ravno med najlažjimi.

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
14.10.2010 21:54:45   
Anonimen
Midva sma za prvo nosečnost mojim strašem povedala tako. Bil je ravno Miklavž in sma eno škatlo od čevljev lepo zavila v darilni papir, notr dala ful velik zmečkanga časopisnega papirja, na dnu je bila pa dudika. Je bilo zelo lepo. user posted image Pa še to, dudiko sma kupila v modri barvi in je potem bil res fantek.user posted image

Zaenkrat sem povedala samo mojim, ker sma z mamo veliko skupaj in bi me kr hitr zgruntala. Ostali pridejo na vrsto drug teden, po pregledu, ki ga imam 20. Takrat se tudi razkrijem tukaj gor. Že komaj čakam na prvi pregled. Se taaaaaak vleče.

Drugače se počutim kot, da ne bi bila noseča. Edino utrujena sem in tu pa tam je kakšna stvar, ki se mi jo zelo zalušta. Danes se mi je grozno zaluštalo tiramisuja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
14.10.2010 21:56:07   
Anonimen
Še podpis anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
14.10.2010 21:57:28   
mayalottie
fluf saj meni tudi smrdijo čiki, še vedno pa imam fizično potrebooo! 15 let kajenja se poznauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
14.10.2010 23:16:09   
Chebellca
Križ mene že cel teden boli za znoret, samo sp. del in še cela medenica...

Krvavitve so se umirile, tu in tam še zagledam na papirju kako kapljico...upam da je to to in da bom od zdaj naprej imela lepo nosečnost.

Slabost se pojavlja čez cel dan, krekerji kar pomagajo, paše mi pa tudi bitter lemon. Vse bi pa dala za suši, tako se mi ga lušta da dobim kar kurjo kožo ko se spomnim nanj user posted image

Zdaj pa pod tuš in se pridružim hčerkici in možeku v postelji... ni lepšega kot se stisnit h spečemu otročku user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.10.2010 18:12:51   
pikaii
ola, še ena user posted image /user posted image srečnica ;)user posted image  mi mamo 7.6.2011 rok...doma pa še enega user posted image  starega 12,5mes. Mali mišek se je rodil v 35 tednu, bil je ok, samo res mali mišek, zlatenica, 8 dni v porodnišnici.....porod pa se mi je zdel lahek, proti pričakovanju.......sedaj pa novica....jeeeee

lepo nosečnost vsem nosečkamuser posted image
user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.10.2010 19:01:58   
sandry_ca
čestitke pikaii :) user posted image in dobrodošla :) kako si? želim ti čim več uživanja user posted image

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu pikaii)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.10.2010 21:56:37   
mala.
najprej čestitke vsem novim bodočim mamicam :)

no mene je grozna lakota "požreti vse kar vidiš" danes minila oz. se je umirila. Tako da sedaj razen pluska nimam nobenega drugega znaka, da sem noseča. In glede na dve neuspeli nosečnosti malo paničarim.
Saj vem, da bo vse u redu in da je pri vsaki drugače. Ampak mogoče samo kaka vspodbudna beseda... :)
Imam pa kar močen beli tok... Ima še katera? Je to normalno in kaj pomeni...

(odgovor članu sandry_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.10.2010 11:17:15   
fluf
mala. sicer je to moja prva user posted image in da ti povem: mene sam slikica in UZ resnično spomnita user posted image no pa to da ne morem it laufat (ker me prsi bolijo za znorete ob aktivnostih)... mogoče kakšen popoldanski spanec tudi še :) to je to. Uživam v tem da sem "srečka nosečka".

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 209
16.10.2010 13:50:32   
zmajčika
Živjo še ena mal šokirana mamica se vam pridružuje. Po izračunu bi imela rok nekje 20.6. Tut jz mam doma 9m starega fantiča. Čist sm fertik res še nism pričakovala da bom tko hitro zopet zanosila.user posted image  

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 210
16.10.2010 18:22:20   
Anonimen
še ena junijka...

zaenkrat nimam pojma kdaj bom rodila, sploh še nisem dobila M po porodu...mam doma 9m otročka in še dveletnico. tale tretji je pa pravo presenečenje.

verjetno sem tam en 5 ali 6 teden, torej bi morala rodit enkrat sredi junija.

slabo mi je malo, prsa bolijo malo, ostalo kot da ni nič. prav zanimivo. tretja nosečnost in zopet popolnoma drugačna od prvih dveh:)

povedala bova šele po rizičnem obdobju...ker bo tole kar šok za vso žlahto...so mi vsi pametovali naj zdaj pa le narediva premor ko mava že med prvima dvema malo razliko...bo verjetno miklavž prinesel veselo novico...hihihi

razkrila se bom kasneje...

držim pesti za vse vas...in zase sevedauser posted image

lp

(odgovor članu zmajčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
16.10.2010 20:58:06   
Anonimen
Čestitke vsem souser posted image . Zanima me tiste ki imate doma 8,9 mesečnike ali še dojite? Jaz imam 8m in še dojim. Imam pa ogroooomno belega toka in ne vem kaj lahko proti temu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
17.10.2010 13:18:45   
sandry_ca
da vas še js mal pozdravim... user posted image kako ste? kako preživljate nosečnost? js sm kr vredu, vsake toliko časa imam občasne slabosti..zgaga me noro peče, boli me tudi v križu, ful se mi je tudi poveču apetit :))) noro mi pašejo krofi..oziroma ogromno stvari ki jih prej nism jedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
17.10.2010 13:36:47   
mala.
hej punce :)
eno vprašanja - ima oz. je imela katera take bolečine kot pri menstruaciji?
Namreč danes me ze cel dan (zjutraj najbolj) tako boli spodnji del trebuha, kot prvi dan menstruacije...

Neposredna povezava do sporočila: 214
17.10.2010 13:49:32   
sandry_ca
IZVIRNO SPOROČILO: mala.

Namreč danes me ze cel dan (zjutraj najbolj) tako boli spodnji del trebuha, kot prvi dan menstruacije...

ojla mala user posted image
ja to je na začetku zelo pogosto, tudi jst imam občasno bolečine v spodnjem delu trebuha oz. me bolijo jajčniki.
tko don't wory user posted image

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 215
17.10.2010 15:34:01   
fluf
Apetit je približno isti, sam da se ne držim nazaj... :D Pa da se mi pozna, ker se manj športam (boleče prsi mi otežujejo tek), slabo mi je redko, zgaga me peče dokaj pogosto... najhujš kar je je to, da bi SPALA 24 ur...in težko preživim v službi koncentrirana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
17.10.2010 17:03:45   
ana**
Živjo bejbike.:)

Da se po vikendu še jst malo javim. Včeraj smo bili v Mariboru, smo šli ene družinske kolege obiskat. Je blo kr fajn, Val je bil zelo pridn edino jaz sem bila malo čudna.

Razpoloženje sem menjavala in ure v uro, karkoli je kdo naredu mi ni pasalo. Vglavnem, na koncu sem že sama sebi šla pošteno na živce. Tko,da pol ko smo se peljal nazaj proti Ljubljani sva se z dragim skregala.. Sej vem,da sm jst bla kriva,sam bi on tut lahko malo bolj razumel noseče ženske..user posted image user posted image

No,zravn nihanja razpoloženja sm dobila še en nosečniški znak.user posted image Mam ful povečan vonj in mi dejansko vse smrdiuser posted image Prej sm kave spila še pa še, zdj se ji niti približat ne smem,takoj slabo postane.

Me pa še neki zanima.. Kako je z dvigovanjem otrok? Jst se nikakor ne morem izognit temu,da bi ga 100x na dan dvignila na previjalno in potem dol.. pa v stolček.. itd. Ma, še nikol nisem o tem razmišljala,da bi lahko blo kaj narobe..user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.10.2010 17:05:50   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: sandry_ca

IZVIRNO SPOROČILO: mala.

ojla mala user posted image
ja to je na začetku zelo pogosto, tudi jst imam občasno bolečine v spodnjem delu trebuha oz. me bolijo jajčniki.
tko don't wory user posted image

Se podpišem pod sandry_co. user posted image
Maternica se rasteza in "privaja" na to,da se bo širila. Tko,da to bolečino občutijo večinoma vse nosečke.

Neposredna povezava do sporočila: 218
17.10.2010 17:08:22   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čestitke vsem souser posted image . Zanima me tiste ki imate doma 8,9 mesečnike ali še dojite? Jaz imam 8m in še dojim. Imam pa ogroooomno belega toka in ne vem kaj lahko proti temu?

Jst imam doma 15 mesecev starega fantka in ga dojim še zvečer oz. ponoči. Sem brala,da to ni nič narobe, kljub nosečnosti ampak jst ga bom tko začela počasi odvajat,da ne bom čez 9 mesecev obeh dojila user posted image Takrat bo na vrsti samo prihajajoči dojenčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.10.2010 17:10:43   
ana**
Zdj pa raje grem, preden se preveč razgovorim in vam še nabijem 5 postov. user posted image user posted image

Aja, saj res. Vse nove srečke nosečke pa DOBRODOŠLE

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.10.2010 19:13:36   
zmajčika
OJLA
Tut jz še dojim. Največkrat je ponoči pa zjutraj dobi predzajtrkuser posted image . bomo vidl kaj bo ginekologinja povedala glede dojemja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.10.2010 19:18:23   
zmajčika
 hja vidm da nism bla smo jz tečkauser posted image no tko je moj reku.  ma jutr bo že bolš.
Drgač pa mene tuti malo špika v spodnjem delu trebuha. tamalga  velikrat dvigam na roke za enkrat še gre ne vem pa kako bo to pol zgledalo ko bo bušek že lepo okrogel. 

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.10.2010 19:21:47   
sandry_ca
IZVIRNO SPOROČILO: zmajčika

hja vidm da nism bla smo jz tečkauser posted image no tko je moj reku.  ma jutr bo že bolš.
Drgač pa mene tuti malo špika v spodnjem delu trebuha. tamalga  velikrat dvigam na roke za enkrat še gre ne vem pa kako bo to pol zgledalo ko bo bušek že lepo okrogel. 

hehehe...user posted image user posted image user posted image da ne govorimo o meni...prav moj da sm usak dan hujša user posted image kaj čmo bo mogu že potrpet user posted image
ja tut mene občasno špika..samo pravijo da je to normalo, sem pa zadnje čase ne normalno napihnjena, trebuh mi bo kr eksplodirov user posted image

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.10.2010 19:34:58   
sandry_ca
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Zdj pa raje grem, preden se preveč razgovorim in vam še nabijem 5 postov. user posted image user posted image

Aja, saj res. Vse nove srečke nosečke pa DOBRODOŠLE

Hvala ana** user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.10.2010 19:44:00   
Anonimen
Še ena anonimna.naj bom : Anonimnauser posted image , da se bomo malo ločile.. po mojih izračunih bi morala imeti rok okrog 28.6., bomo videli kaj bo rekel G.. (kje je že bila tista povezava ko si izračunal pdp glede na zadnjo M?)
To je moja druga nosečnost, doma imam 2 letno hčerkico.

kdaj bom povedala..po mojem takoj po pregledu pri G, ko vidi srček in ko pove da je vse na svojem mestu..istočasno bom povedala tudi vsem prijateljicam, ker sem z vsemi tako dobra, da mi nebi bilo težko skrivat tudi čebi imela SS..se pač zgodi in po mojem je bolje da ti več ljudi stoji ob strani kot pa da si sam s partnerjem v tem..

pregled imam okrog 25. čakam da mi G javi točni datum.. do takrat bom tudi Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!