|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
11.10.2010 12:43:52   
fluf
Ja prekmalu je user posted image da te potoložaim. Jaz sem bila na UZju predvidoma, ko naj bi bila noseča nekje 7t, pa sem bila takrat šele 5t (kasnejša oploditev, neredne menstruacije), pa se je videl mini plodek, pa s srčkom je mela kar nekaj težav, ampak slišali smo pa ga ne koncu :)

točno 3t pred tem UZjem sem bila na preventivnem UZju, saj sem čakala še na hsc, pa ni bilo videti popolnoma nič... :D jest na prvem UZju nisem ne krvi ne vode... nič. Posvetovalnico imam šele konec novembra prvič.

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 151
11.10.2010 12:52:09   
Pety17
fluf, hvala,.....pol je se prezgodaj, da bi se kaj vidlo, se je pa vrecka ful lepo vidla, ers lepo,.....sem bal cisto prec tam pri zdraviku,......upam, da bo vse ok,.....
hvala za odgvoor in lepo nosecnost ti zelim,.....

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 152
11.10.2010 15:21:36   
mića
zivjo
no pa smo dočakal ta dan se tri ure pa d momentuser posted image user posted image  po eni strani komaj čakam po drugi sem pa tko nervozna da spet kaj ne bo ok
tko k se eni bojijo zobarja se jaz ginekologauser posted image user posted image
oh bo kakor bo sej ne morem nič pomagat niti spremenit
punce moje drzita pesti

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 153
11.10.2010 18:14:43   
ančipomaranči
Pety 17, naj te pomirm. Meni so v prvi nosečnosti delali UZ pri 7. tednih in se srček še ni videl.. So me čist prestrašli, ker se v tej starosti srček ponavadi že vidi... ampak so rekli da je lahko do ovulacije in oploditve prišlo kasneje v ciklusu. Meni dolžina cikla zelo varira - od 28 pa do 45 dni. Tko da se lahko dva tedna kar pozna in da  sem lahko dejansko šele v 5. tednu...
No, ampak vse se  je lepo izteklo, čez en teden se  je srček že lepo videl....
Srečno!

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 154
11.10.2010 18:15:41   
mayalottie
Pozdravljene!

Tudi jaz sem nova pri vas....1.10. sem naredila test nosečnosti, ki je bil pozitiven! S fantom nama je uspelo v drugem krogu:)
Pričakujem 8.6., imam 30 let....

Imam pa že vse znake nosečnosti in težko skrivam pred drugimi predvsem zato, ker sem bila prej strastna kadilka, zdaj pa sem se omejila na cigaret dnevno...Drug mesec pa nameravam prenehati popolnoma.

Pregled imam šele 15.11. in se mi to zdi zelo pozno!!! Vsak dan se neprestano opazujem, da vidim, če sem noseča...Če mi kak dan ni slabo, me kar zaskrbi:)

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.10.2010 19:49:13   
Pety17
ancipomaranci,....hvala........

mam pa en problem, pa ne vem, a je to zaardi preglede in to, ampak ne bolijo me vec prsi,......ne spika me vec,...nic,...niti utrujena nisem vec,....ni mi slabo, kot da bi danes ko sem mela zdravniak zgubila vse znake,....sem zdele zvecer naredila se en CB, pa se mi je zdela crtica od pluska full slabse vidna,....STRAH ME JE;.........da je akj narobe,.....

ma katera kak odgovor,.......HVALA!!!!!mesa se mi res.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.10.2010 19:59:33   
tanjusi
Pety 17, sploh te nočem strašit in čist verjetno je vse ok, ampak spomnim se enega Pušenjakovega odgovora na podobno dilemo... probaj malo pobrskat...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 157
11.10.2010 20:06:41   
tanjusi
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6140589,6140589#msg-6140589
en odgovor...da te malo potolaži...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 158
11.10.2010 20:08:39   
Pety17
tanjusi, hvala,.......
ne najdem unega odgovora, k si pisala zgoraj,......je slabo?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 159
11.10.2010 20:15:09   
tanjusi
tudi jaz ne najdem ... ne sekiraj se vse je ok... če pa ni pa tako nimaš vpliva... tako nekako bi ti Pušenjak odgovoril :)

(a camus)

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 160
11.10.2010 20:40:43   
fluf
mayalottie: dobrodošlam, čestitke in mirnih user posted image
Pety17: tudi jaz nimam znakov... sem že prej imela zelo sibke, slabo mi je redko, sem pa malo bolj zaspana tokrat :D hihi...

skrbi me za mićo, nič se ni javila. Tako si želim, da uspe eni, ki se je prebila čez vse do ivf... mićaaa kjjeee siiiii?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 161
11.10.2010 21:13:52   
mapesi
Ja res je. Tud jaz jo čakam in čekiram ali je že kaj napisala. MIČA kje siiiiii ? Malo me že skrbi user posted image .

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 162
11.10.2010 21:16:29   
Nutry
Pety17 če imaš možnost pojdi na odvzem krvi za Beta hcg, krvni tes ponovi čez nekaj dni, če bo beta hcg  padal ni ok, če se podjava je super.
Upam, da se vam pridružim konec tedna :)

Lp Nutry

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 163
11.10.2010 21:56:13   
mića
ojla rožice mojeuser posted image user posted image
ja sej vem da je malo trajalo sam smo imeli pozno pregled pa dolga pot do doma pa seveda mcdonalds user posted image kok   je nezdravo tok je blo finooooooooooo no pa pustmo sedaj to ker vas nejbrz ne zanima user posted image user posted image  ampak je bil res dober big macuser posted image user posted image  joj da me ginekologinja vidi bi me pa za ušesauser posted image user posted image
no tako veliki smo 3mm in srcek se ze vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image  mamica in očka pa sta najbolj ponosna in srečna bodoče starša na svetu dobili smo slikco cez 14 dni pa ponovni pregled, dobimo še materinsko... sedaj smo imeli v bistvu pregled da izključimo izvenmaternično nosečnostuser posted image  sem pa mela mal visok pritisk tako da si ga moram malo meriti da vidmo kaj bo s temuser posted image  
uh al sem srečna sedaj fluf te pa zastopim miljon %

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 164
11.10.2010 21:56:30   
Pety17
hvala vse za odgovre, Nutry, ja upam, da se nam pridruzis, stiskam pesti.....

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 165
11.10.2010 22:02:18   
mapesi
Miča super a si kakšno solzico veselja spustila?
A enga srčka?
Uspelo vama je, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz mam UZ 25.10. Tko da mam še mal čakanja.
Zdaj se pa fajn pocrkljajte.user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 166
11.10.2010 22:08:13   
mića
ja seveda sem spustila solzico in po dolgem času ostala brez beseduser posted image user posted image  dr je se nekaj govorila jaz pa kot v transu gledala v monitor ja za enkrat se vidi eden ampak nas zna se kaj presenetitiuser posted image user posted image čeprav bo tudi eden dovolj potem bove skupaj čakale na 25. ti prvi pregled jaz pa drugi da spet vidim to lepoto saj sem kot narkoman ko enkrat probaš te vleče nazajuser posted image  se dobro da imam v ponedeljek se na kliniki da vidijo kaj so naredili uz pa bo prej  minilo se bomo vsak  teden slikaliuser posted image user posted image bo mali user posted image ze sedaj fotomodeluser posted image user posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
11.10.2010 22:36:03   
Chebellca
Najlepša hvala vsem za lepe misli! Sem bila na pregledu, srček leeeeepo bije user posted image user posted image user posted image Zdravnica ni mogla ugotoviti kaj je vzrok krvavitve, tako da moram počivati in čez 14 dni pregled. Trenutno izcedka ni in upam da ga tudi ne bo! user posted image Sem pa zgleda manj kot v 6, tednu, je rekla gin. da je plodek premajhen tako da je zgleda tudi pri meni prišlo kasneje do oploditve.

user posted image Miča za UZ, jaz sem v trenutku, ko sem zagledala pikico pozabila na vse skrbi...

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 168
12.10.2010 6:44:12   
florence
pozdrav vsem junikam....

pridružujem se va, tudi jaz ,če me sprejmete...rok pa je 10.6.Tako veselje je bilo , ko sta se prikazali magični črtici , da me je v hipu že postalo malček strah ...od sreče

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.10.2010 7:13:31   
fluf
aaaaaaaa še dva UZja user posted image user posted image a ni to fino punce? Jaz imam naslednjega šele 3.11. ... to se bomo še načakali. Meni je rekla G, da sem zdrava, pa da mam posvetovalnico (kri, voda, vse ostalo) šele konec novembra user posted image Pa ji zaupam, res pa je, da tle majo vse mal "po svoje" :)

Me pa zanima če katera ve... sem namreč 90%, da sem za tokso že zbolela (odkar znam hodit čistim mačje drekce)... a se to da testirat samoplačniško. Ker men FUL biftek diši user posted image user posted image

(odgovor članu florence)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.10.2010 11:05:18   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Me pa zanima če katera ve... sem namreč 90%, da sem za tokso že zbolela (odkar znam hodit čistim mačje drekce)... a se to da testirat samoplačniško. Ker men FUL biftek diši user posted image user posted image

Jaz sem tudi bila 100%, da sem prebolela tokso, ker sem bila od malega v stiku z mačkami in me je prav šokiralo, ko sem dobila rezultat, da sem negativna. Tako da je velika verjetnost, da tudi ti nisi, pa nč bat. Lahko vse ješ, če le poznaš izvor te hrane in da ne ješ kakšnih starih, plesnivih stvari. Tako da če ti diši biftek, si ga čisto mirne vesti privošči.
Če v vseh teh letih, ko si jedla biftek in podobno hrano in nisi dobila tokse, je tudi zdaj majhna verjetnost, da bi jo dobila. Sicer pa pravijo, da toksa ni toliko nevarna, veliko bolj nevarna je listerioza!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.10.2010 13:01:25   
mayalottie
oh punce nosečke, kako lepo je poslušat o vaših ultrazvokih. Jaz tudi komaj čakam, da vidim, če je vse v redu ali ne...Pregled imam šele 15.11. in to bom v dvanajstem tednu...Malo pozno se mi zdi, ampak kaj hoćemo, če je blo prej vse kao zasedeno. Koliko pa stane samoplačniški pregled, oziroma koliko prej prideš na vrsto?

Imam nekaj vprašanj:) 1.) Zanima me, ali kaj čutite razliko v trebuhu, prsih glede velikosti? Jaz moram povedati, da sem precej suhcena, pa me že vse tišči...včasih se mi zdi, da sem noseča že dva meseca:)
Hlače me tiščijo, v prsih pa tudi vse majice in jakne....Kljub temu, da se veliko ukvarjam s športom še vedno..no ja, zdaj predvsem hodim (prej sem tekla), pa pilates in aerobika 2krat tedensko. Res pa je, da sem veliko bolj lačna!
2.) Kako se spopadate z utrujenostjo? Jaz sama imam precej stresno službo, delam namreč z mladoletnimi delikventi, ki potrebujejo veliko kontrole, nadzora, aktivnosti, pogovora...velikokrat prihajamo v konflitke, sem namreč vzgojiteljica v VZ. Tako da pridem čisto izčrpana...Drugi problem je, da delamo v treh turnusih, in sicer zjutraj, pop, zvečer...Ta turnus zvečer je najkrajši, pa vendarle sem do enajstih, ko se primajem domov, čisto gotova...Meni pomagajo predvsem sprehodi na svežem zraku in seveda dosti spanja, ki pa si ga ne morem privoščiti, ker imam probleme s spanjem, predvsem zadnji teden.
3.) Ingver naj bi pomagal pri slabosti. Kako ga uživate?
4.) Komu vse ste zaupale novičko? Jaz sem domačim in najboljšim prijateljicam...Bom pa ta teden ali naslednji povedala ravnatelju, ker se mi zdi to smiselno, da me ne bo obremenjeval več kot je potrebno in da se izognem prihajajočemu 4dnevnemu seminarju. Res ne vem, kako bi lahko cel dan sedela v zaprtem prostoru, na trdih stolih in debatirala...potem pa še pozno šla spat in zgodaj vstajala...menite, da je moja odklonilnost utemeljena?

Toliko zaenkrat:) Zanima me, kako preživljate nosečnost....Jaz sem danes sanjala, da sem rodila temnolaso Sofijo, bila je zelo lepa...vendar je nisem znala podojiti... (strahovi  se že kažejo:))

No, nosečke, pazite nase!

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.10.2010 20:04:04   
mamipikapoka
Slaaaaboooouser posted image  

Dosti sreče srečke nosečke user posted image user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 173
12.10.2010 20:43:00   
fluf
mamipikapoka oooo sem vesela, da nisem preveč na tem user posted image user posted image na vsake toliko časa, ampak ni krize... je blo 2 dni hudo, zdej sem pa kar super. Včasih moram pogledati slikco in test, da se spomnim, da sem nosečka... res spadam med SREČKE nosečke user posted image

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
13.10.2010 11:50:07   
Pety17
Fluff super!!!evsela sem zate, le tako naprej!

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Je bil tvoj porod naporen?
Karmen28

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!