mayalottie
|
oh punce nosečke, kako lepo je poslušat o vaših ultrazvokih. Jaz tudi komaj čakam, da vidim, če je vse v redu ali ne...Pregled imam šele 15.11. in to bom v dvanajstem tednu...Malo pozno se mi zdi, ampak kaj hoćemo, če je blo prej vse kao zasedeno. Koliko pa stane samoplačniški pregled, oziroma koliko prej prideš na vrsto? Imam nekaj vprašanj:) 1.) Zanima me, ali kaj čutite razliko v trebuhu, prsih glede velikosti? Jaz moram povedati, da sem precej suhcena, pa me že vse tišči...včasih se mi zdi, da sem noseča že dva meseca:) Hlače me tiščijo, v prsih pa tudi vse majice in jakne....Kljub temu, da se veliko ukvarjam s športom še vedno..no ja, zdaj predvsem hodim (prej sem tekla), pa pilates in aerobika 2krat tedensko. Res pa je, da sem veliko bolj lačna! 2.) Kako se spopadate z utrujenostjo? Jaz sama imam precej stresno službo, delam namreč z mladoletnimi delikventi, ki potrebujejo veliko kontrole, nadzora, aktivnosti, pogovora...velikokrat prihajamo v konflitke, sem namreč vzgojiteljica v VZ. Tako da pridem čisto izčrpana...Drugi problem je, da delamo v treh turnusih, in sicer zjutraj, pop, zvečer...Ta turnus zvečer je najkrajši, pa vendarle sem do enajstih, ko se primajem domov, čisto gotova...Meni pomagajo predvsem sprehodi na svežem zraku in seveda dosti spanja, ki pa si ga ne morem privoščiti, ker imam probleme s spanjem, predvsem zadnji teden. 3.) Ingver naj bi pomagal pri slabosti. Kako ga uživate? 4.) Komu vse ste zaupale novičko? Jaz sem domačim in najboljšim prijateljicam...Bom pa ta teden ali naslednji povedala ravnatelju, ker se mi zdi to smiselno, da me ne bo obremenjeval več kot je potrebno in da se izognem prihajajočemu 4dnevnemu seminarju. Res ne vem, kako bi lahko cel dan sedela v zaprtem prostoru, na trdih stolih in debatirala...potem pa še pozno šla spat in zgodaj vstajala...menite, da je moja odklonilnost utemeljena? Toliko zaenkrat:) Zanima me, kako preživljate nosečnost....Jaz sem danes sanjala, da sem rodila temnolaso Sofijo, bila je zelo lepa...vendar je nisem znala podojiti... (strahovi se že kažejo:)) No, nosečke, pazite nase!
|