|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
13.10.2010 11:57:33   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Me pa zanima če katera ve... sem namreč 90%, da sem za tokso že zbolela (odkar znam hodit čistim mačje drekce)... a se to da testirat samoplačniško. Ker men FUL biftek diši user posted image user posted image

pr biftku lahko zboliš za salmonelo, ker je pač surovo meso. Ni pa tako da če si jo že enkrat mela, da je ne moreš več met, tako kot pri toxi.
Tako da jaz se ne bi hecala s tem, jst tud ne vem kako se bom uprla bitku za NL ker ga imamo vsakič....ampak bo treba user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.10.2010 12:19:48   
kalaxy
Živjo punce,

evo mene iz UZ-ja. Imamo 1 user posted image , drugi se na žalost ni razvil.
Vrečka je ostala prazna. Ampak nič zato, vglavnem, da imamo enega, ki smo ga toliko časa čakali.
lp

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.10.2010 12:43:52   
Pety17
bravo kalaxy,...cestitam!!!!!!super!!!!!

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.10.2010 13:41:52   
mayalottie
čestitkeeeee!user posted image

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.10.2010 14:52:14   
Sunia
Pridružujem se vam tudi jaz. Danes 15 dan po ET bhcg skoraj 3000, uspelo v 3 IVF postopku, 2x je že bilo uspešno a se je prehitro končalo.
Imam pa že enega otroka tudi z pomočjo IVF ,ki pa je že vesela pubertetnica.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.10.2010 15:42:43   
ana**
Živjo junije.

Dolgo sem razmišljala,če bi se vam prdružila, glede na to da sm čist na začetku ampak pač takšne srečne novice nebom skrivalauser posted image
Vglavnem, jst sm speet srečka nosečka.:)) doma že imam enga razgrajača po imenu Val, ki je bil julija star eno leto.
PDP imam po mojih izračunih 7.6. in upam,da bo do takrat potekalo vse super.

Morm priznat,da je bla ta nosečnost popolnoma nepričakovana in nenačrtovana. Sva pazila ampak zgleda da ne dovolj user posted image tko,da se zdaj spet spuščam v to prečudovito obdobje 9 mesecev user posted image

Slabosti še ni na obzorju, edino mal me v spodnjem delu špika in je prav neprijeten občutek.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.10.2010 15:46:30   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy

Živjo punce,

evo mene iz UZ-ja. Imamo 1 user posted image , drugi se na žalost ni razvil.
Vrečka je ostala prazna. Ampak nič zato, vglavnem, da imamo enega, ki smo ga toliko časa čakali.
lp

Čestiiiitke za srčka user posted image user posted image A ni to najlepši občutek, ko ga vidš na ekranu? user posted image
Žal mi je za drugega, ampak važno da en srček veselo utripa.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.10.2010 18:37:40   
_srcica
Punce kdaj boste ve povedale staršem za user posted image ? Midva imava namen ko bom v 3 mesecu .. Zanima me če ima katera kakšno idejo na kak način povedat staršem  zauser posted image ? To je moja 1.nosečnost in hočeva jih nekako presenetit z user posted image .Lani avgusta sva se  vselila v  svojo hišo, letos julija sva se poročila, drugo leto pa bo otroški jok napolnil najino hiško....tako sva vesela da še zdaj ne moreva verjeti...Uspelloo nama je kljub 12x neuspehih... najsrečnejša starša na svetu bova ko bova dobila malo user posted image -- ne moreva se učakati 1.pregleda ki ga imava komaj 22.10. -takrat bom točno 2 meseca noseča.. kaj ti gin.na prvem pregledu lahko vse pove??? 

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.10.2010 20:56:56   
Chebellca
Ana** sva že dve, jaz imam tudi julijko 2009 user posted image

Kalaxy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.10.2010 21:17:07   
fluf
__srcica: kako povedati staršem? Midva se s tem še ne ukvarjava. Čakava na naslednji UZ, ki je 3.11., pa bo več povedala če je vse ok, kdaj je PDP, mogoče potem počakam še na NS, pol bova pa počasi povedala. Mene je ful ubijal prvi teden, da bi povedala, zdej pa mirmo molčim.

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.10.2010 21:56:48   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Oooo, sej mogoče sva kdaj skupaj klepetali. user posted image Če si ti taprava, sva ble tut na prejšni temi skupaj ja.user posted image A ta bebi je bil načtrovan?

Neposredna povezava do sporočila: 186
13.10.2010 22:51:33   
Chebellca

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Oooo, sej mogoče sva kdaj skupaj klepetali. user posted image Če si ti taprava, sva ble tut na prejšni temi skupaj ja.user posted image A ta bebi je bil načtrovan?

Jip, sva načrtovala, ker ne bi rada imela prevelike razlike. Na začetku bo malo težje, potem bo pa super user posted image

Kdaj povedati staršem? Midva sva povedala takoj, pri hčerki in sedaj...ker tudi če bi šlo kaj narobe bi jim to povedala. Že celo življenje si vse zaupamo, zato ne vidim smisla da bi mojo srečo ali upam da ne, nesrečo skrivala sedaj. Poleg tega moji mami nič ne uide in bi me slej ali prej pogruntala user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.10.2010 7:39:46   
fluf
Chebellca: ja mene tudi matra... samo bom počakala na naslednji UZ, ker se bojim mal rekacije... Sploh tašče, ki VEM da bo najbolj vesela, sam ona ta čustva pokaže mal "čudn" za moje pojme... začne se s pridigo... in nekak njima bom zamolčala dokler bom lahko... ker sem trenutno preveč občutljiva in ne bi spet jokala

Neposredna povezava do sporočila: 188
14.10.2010 10:59:14   
jaz5
Pozdravljeneuser posted image
Danes je že drugi dan ko me matra slabostuser posted image . Traja čez cel dan. Ni, da bi bruhala, ampak tak butast občutek imam. Upam, da bo čim prej minilo.
Vam ni nič slabo? Komaj čakam v sredo , da vidim user posted image na UZ. Po eni strani pa me je malo strah, da ni kaj narobe. Se je že mož ponudil, da gre zraven. Komaj čakam, da bom povedala novico otrokoma. Hčerka je bila stara 10 let in ima zelo rada male otroke in prav vidim jo kako bo ponosna na novega člana.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.10.2010 11:22:20   
tinca35
Pozdravljene,
še ena junika, ki bi se vam pridružila. Nosečniških znakov ni razen povečana prsa. Upam da tako tudi ostane brez slabosti. V prvi nosečnosti tudi nisem imela slabosti.
Prva nosečnost je bila že dolgo nazaj 13let. Malo sem že pozabila kako zgleda a bom se že nazaj navadila.
Lep dan.

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.10.2010 11:28:03   
mala.
zdravo
danes se vam pridružujem še jaz :) PDP naj bi bil po mojih izračunih 18.6
upam na najboljše, saj sem imela lani ss, letos pa izvenmaternično...
danes teden imam že prvi pregled in seveda vem da bo tokrat vse u redu in bo mala pikica lepo rasla :)

znakov nimam nobenih, razen tega da bi pojedla vse kar vidim in izgledam kot da bi bila v šestem mesecu :)
pri prejšnji, ki se je na žalost končala z IMN so me ful prsi bolele, zdaj pa nič in me malo skrbi. Nekako si kar želim da bi mi bilo ful slabo, saj bi s tem dobila potrditev da je to to...
Joj upamo na najboljše... ste z mano? :)

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.10.2010 11:31:50   
mala.
_srcica ena ideja kako povedati staršem - kupi en moder in en roza copatek in jima ga daj ter reči čestitam dedi in babi... meni se zdi simpatično, najprej jima itak ne bo čisto jasno potem pa pričakuj samo nasmeh do ušes in močne objeme :)

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.10.2010 12:17:26   
fluf
jest sm pa v bušiju vidla take luškane majčke, k piše 100% babi al pa 100% dedi... bomo kar to kupili, pa bodo dobili za darilo :)

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.10.2010 15:26:01   
ana**
Živjo nosečke.

Jst sm ravnokar prišla iz službe in sem spet na računalniku, v stanovanju pa bomba.user posted image Čakam moža,da pripelje Vala pa bomo šli na kakšen sprehod in na kavico v center user posted image

Kdaj povedati je čist odvisn. Nekateri povejo takoj, drugi čakajo do nuhalne svetline.. Jst pa bom počakala do prvega pregleda,da mi potrdijo da je vse na svojem mestu potem pa bom kar povedala staršem in bližnjim. Ostali pa ko ugotovijo pa pač ugotovijo user posted image Če se spomnim prve nosečnosti se mi je kr hitr začel trebušček poznat in tko al tko nisem mogla skrivat dolgo.

jaz5 bošček,da ti je tako slabo.user posted image user posted image

tinca35 & mala. dobrodošli med namiuser posted image user posted image user posted image

In, punce.. Nč slabih misli in strahu, naši otročki to čutijo,čeprav so še čist minimini in je še vse sveže,ampak vseen.. Mormo bit optimistične pa pozitivno razmišljat. Res da se vsakič zgodi,da ima katera SS ali je kaj druga narobe..
Ok,sm že neki zabluzla..user posted image user posted image tko da kr grem, se preoblečt,moja fanta sta že na poti.:)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.10.2010 19:29:56   
mayalottie
čestitke novim nosečkam!!!
user posted image

Če ne pa se pridružujem tistim, ki jim je slabo! Tudi meni! Že preden sem naredila test mi je bilo dva dni neznansko slabo, slabost ne popušča. Kak dan malo manj, kasneje se ponovno vrne...Poteka čez cel dan...Kupila sem si že ingver, vendar ga še nisem naredila...metin čaj mi je malo pomagal..že dva dni imam probleme s hranjenjem...ves dan razmišljam o tem, kaj naj jem, pa mi gre ob vsem na bruhanje...hotela sem skuhati joto, pa mi je potem kar obrnilo, ko sem jo hotela skuhat...tako da sem vase zbasala en burek in upala, da ne bruham...a to je šlo najlažje dol...Pa mandarinčke, pa banane, niti kaj naj pijem ne vem....še on jogurtu mi je obrnilo...Ah...saj bo boljše...vsaj vem, da sem noseča:))) Pa še nekje sem prebrala eno smešno raziskavo, ki je za moje pojme kar nekaj, a se z njo tolažim:) Da imajo ženske, ki čutijo slabost, večji IQ...Hahaha, kakšne ugotovitve:)

Če ne pa sem jaz povedala staršem takoj...Tudi nekaterim, najboljšim prijateljem...Jutri bom zaradi narave dela obvestila tudi delodajalca....Potem pa čakam na pregled 15.11, potem pa bom razglasila celemu svetu, saj bom že v 10.ali 11. tednu...Komaj čakam povedat vsem nončkam, saj vem, da v njihovo življenje posijal sončni žarek...Nekateri moji sodelavci so že ugotovili sami od sebe in se jim nisem zlagala...

No, držte se nosečke moje!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.10.2010 19:32:50   
mayalottie
http://novice7.com/link.php?title=Jutranja_slabost_vpliva_na_inteligenco

Očitno vpliva tudi na otroke..hahaha. Meni so takšne ugotovitve smešno nerealne, pa vendarle se lahko z njimi tolažimo tiste, ki nam je hudičevo slabo.

Neposredna povezava do sporočila: 196
14.10.2010 19:42:36   
mala.
meni slabo zaenkrat še ni ( zgleda otrok ne bo preveč brihten :) ) pa si kar nekako želim, da bi mi bilo, da bi za ziher vedela, da sem noseča. Sej vem da mi bo potem žal :)

imam pa nenormalen apetit. Pojedla bi vse kar vidim!
Se še kateri to dogaja? Pa se kontrolirate in pazite koliko pojeste ali pač jeste kar lahko?

Neposredna povezava do sporočila: 197
14.10.2010 20:43:24   
fluf
hahahaha... torej moj otrok doktor znanosti ne bo, ker mi je redko slabo. Men pa paše ČIPS :) dans, jutri bo že kaj drugega :)

Jaz še molčim o nosečnosti, počakala bom naslednji UZ, komaj čakaaaaaaam. Imam občutek da se mi bo hitro poznalo, saj so mi kakšne hlače rahlo neudobne, pa nisem napeta ali napihnjena. Kar mi ni niti najmanj všeč. Berem da se začne poznati ful različno.
Jedla bi normalno, sam da se malo manj "nazaj držim"... pa na splošno mi diši: schwepes, grenivke, limone, mandarine... jedla bi samo sadje, sadje, sadje, sadje... problem je ker me pol lahk tud fino napenja.
Jaz se tehtam vsak dan, zjutraj ko pridem v kopalnico. Ker rada dobro jem in moram vseeno malo paziti na kilažo. Bo treba pomoje kar pazit... ker mi diši samo visokokalorična hrana :(, poleg sadja seveda.

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.10.2010 20:46:46   
mayalottie
Jaz sem imela teden pred testom in še en teden ogromen apetit. Tudi zato, ker zdaj skadim le cigaret dnevno, prej pa sem jih ene 10. Nisem se preveč šparala, zato sem se po moje že zredila kako kilco, dve..Mislim, drugače sem suhcena, vidi se mi le v trebuh.Sem se potem probala malo nazaj držat, predvsem ne mislit na hrano...nism si npr. zvečer naredila sendvič ali kaj takega...
Pa sem bila zjutraj za umret lačna (kar prej nism bla nikoli).
Če ti nekaj zapaše, pojej...saj lahko v mali količini....ne se preveč obremenjevat s kilažo...sam res je treba malo pazit, veliko hodit na svežem zraku, pa po moje ne bo težav...Isto upam zase:)user posted image Kmalu bomo lepe bajsike:)

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.10.2010 21:24:51   
fluf
mayalottie  Meni cigarete FUUUUUUUUUUUUUUUL smrdijo :( jest mojga pošiljam vsakič zobe umit :D

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?