|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
28.1.2011 21:29:44   
Mihelinka
sobrate, najprej vse najboljše za rojstni dan! user posted image Upam, da si imela veliko fešto glede na to, da je bla cifra okrogla. Seznam sem popravila, kot boš opazila. user posted image

mayalottie probaj tako pisat poste, da preden ga objaviš si celega označi in skopiraj in če ti zbriše potem samo še enkrat odpreš nov post in stisneš prilepi. Pa je user posted image

lana_22 popravljeno user posted image

tiara123 ali želiš da te dodam na seznam? če želiš mi le pošlji podatke user posted image

No, tukaj pa je današnji seznam, ki je vedno bolj bogat z informacijami o user posted image ali user posted image !

user posted image

user posted image

user posted image

Pa lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
29.1.2011 11:04:43   
noseckaa1
Draga Mihelinka, sporočam ti da bom imela fantka, prosim če daš to na seznam.

thx, vse dobro želim,
m.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
29.1.2011 11:16:35   
noseckaa1
Berem da imate težave z hrbtenico in prebavo in bi želela povedati kako sem jaz rešila to zadevo. Hrbtenico z jogo, 3-4x tedensko, izvajam v skupini in tudi sama doma. Sem jo vadila že prej in je res super. Ko sem imela amniocintezo, sem morala za en teden prekiniti in sem skoraj znorela od bolečin, tako da sem potem takoj nadaljevala in je vse ok.

Kar se pa prebave tiče, toplo priporočam pitje NONI soka med nosečnostjo, jaz ga pijem zjutraj na tešče in zvečer preden grem spat in nimam težav. Sem bila težavna glede prebave pred nosečnostjo, tako da sem bila prepričana da v nosečnosti sploh ne bom šla nič na wc. Vendar pa zadeva deluje, ni odvajalo (ti nikakor niso priporočljivi, ker polenijo črevesje), je antioksidant in obnavlja celice. Seveda pa zjutraj po NONI soku, čez pol ure, spijem še 2dc donata....

upam, da sem kateri z nasvetom kaj pomagala, se splača probat.

papa punce!

< Sporočilo je popravil noseckaa1 -- 29.1.2011 11:18:40 >

(odgovor članu noseckaa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
29.1.2011 11:33:31   
mapesi
Mihelinka mene ste izbrisali.
pdp 12.6.2011
Mapesi 33 domžale 3 1 f+p

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1979
29.1.2011 14:14:06   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: noseckaa1

Kar se pa prebave tiče, toplo priporočam pitje NONI soka med nosečnostjo, jaz ga pijem zjutraj na tešče in zvečer preden grem spat in nimam težav. Sem bila težavna glede prebave pred nosečnostjo, tako da sem bila prepričana da v nosečnosti sploh ne bom šla nič na wc. Vendar pa zadeva deluje, ni odvajalo (ti nikakor niso priporočljivi, ker polenijo črevesje), je antioksidant in obnavlja celice. Seveda pa zjutraj po NONI soku, čez pol ure, spijem še 2dc donata....

Kje pa se kupi ta NONI sok?

(odgovor članu noseckaa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
29.1.2011 22:10:01   
_srcica
Pozdravljene dekleta!

Tu pa tam vas malo prebiram in vidim da imate kar redne debate.. Se Vam tudi jaz malce pridružujem.. Moja prebava je se izboljšala od kar več ne jem folne kisline in zdaj brez problema rešujem te stvari. Tudi jaz imam bolečine v križu in najbolj mi pomaga masažna blazina , ki mi jo je božiček prinesel.. V službi sedim po 8 ur kar sploh ni vredu in sem cel teden taka da bi najraje da bi me nekdo po križu take bolečine imam.
Mi smo morfologijo tudi že dali skoz in začuda glej ti našouser posted image ona že kar sedi z prekrižani nogicami z eno rokico si podpira glavo z drugo pa kolovrati okoli..  punce ali vašiuser posted image tudi sedijo?? 5.2 greva z možem na 4d ultrazvok in se že tako veseliva da vidima najino deklico in upam da naju ne preseneti ta ginekolog in napove dečka... Do takrat še bova počakala grede nabave za sva pa si hodila že nagledovat vozičke in sva se kar odločila da kupiva voziček od lux4kids kjer imajo veliko izbiro tako da se težko odločiš kateri voziček izbrati.. Z vso možno opremo se lahko primerja tudi z ta dražjimi po ostalih trgovinah...v kompletu dobiš vse in cena je resss ugodna in voziček kvaliteten, masiven ti pade takoj v oči res lepe oblike,..itd...

Zanima pa me naslednje: kje boste kupile posteljico, previjalno... jaz malce gledam po internetu te otroške sobice in te kar malce zapikne pri srcu take cene so je pa res da so zelo lepe sobice..

Nič zdaj pa bežim.. sem se kar zatipkala.. ko bo za za nami 4d se vam javim spet ..

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil _srcica -- 29.1.2011 22:12:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1981
29.1.2011 22:27:13   
mayalottie
Za razliko od vas jaz nimam težav s prebavo...na wc grem tudi po 3x na dan...to je bilo že prej...morda zato, ker se skušam vsak dan gibati vsaj uro-hitra hoja, nordijska hoja...??ali pa pač tak metabolizem....pa jemljem elevit.

Križ pa...pilates pomaga! Zdaj bom poskusila še vaje, ki mi jih je poslala Sunny (hvala:))) in pa jogo.
Pa bazen...Jah, kje pa cajt za vse? Bo treba v bolniško, hihihih.

Neposredna povezava do sporočila: 1982
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 22:43:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
30.1.2011 8:27:34   
rado_vednica_
midva ne bova kupovala previjalne, ampak bova že nekako se znašla...banjico imava že doma. Tako, da sva z večjimi nakupi nekako že skozi. Tudi mene že boli hrbtenica, če nakj čaa stojim +, noge me pa tudi vsak večer zelo bolijo:( Ampak saj bo:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
30.1.2011 9:06:33   
fluf
mene zadnje 4 dni boli vse... hrbtenica, noge, bušček... VSE... ležim in mam noge v luft,c čeprov mava doma bolj ko ne bombo zaradi tega... ampak jest nič ne morm...

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
30.1.2011 11:20:20   
mayalottie
joj ladies, kaj šele bo??:)
Fluf, mene tudi trebušček in hrbet bolita. Noge na srečo še ne...Trebuh imam tako trd in napihnjen...Ampak otrok veselo skače not:) Se mi zdi pa, da je ful nizko (glede na brcike)...ne vem...saj imam v p0n pregled.

Počivajte in pazite nase...

A katera ve, kako se izračuna porodniško?

Je katerea na bolniški zaradi stresa v službi?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
30.1.2011 12:07:11   
fluf
ma ne sej k se spočijem pol nekako gre. me je pa včeraj reees bolu bušček, ampak sem dans ok... nimamo kej kdaj morm mal pojamrat, ker doma ne morm, ker me mama in tašča postrani gledata, da ja ni tko hudo... tko da jamram mal možku mal pa tle. Sej ni tok hudo, sam kdaj pa morm mal :P
je pa res, da nosim nizko, pa še placento mam do MV, tko da... mene spodaj boli... sploh ko predolgo sedim, sem preveč aktivna ali se pripogibam... tko da sej fizično se lahko se prepogibam, samo...

Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 12:27:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1988
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 12:31:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1989
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 12:34:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rado_vednica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
30.1.2011 13:26:01   
PolonaF
Mayalottie, jaz sem v bolniški. Imam kr stresno službo in sem si rekla, da bom raje doma, zakaj bi se morala živcirat in sekirat zaradi službe. In zdaj doma zelo uživam...čeprav prve mesece sem mogla biti na bolniški, saj sem skoz bruhala.

Neposredna povezava do sporočila: 1991
30.1.2011 15:53:54   
Anonimen
Polpna F oprosti.ampak kaj ti G navede kot razlog za bolnisko?Imela sem iste tezave kot ti,poleg tega se fizicno tezko delo v nosecnosti,pa sem imela ful tezave s komisijo!!!Kako se ti spopadas s komisijo,dobis odobreno in za koliko casa,meni so namrec podaljsali le za 1 teden?SRECNO

(odgovor članu PolonaF)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
30.1.2011 16:35:39   
PolonaF
Anonimen, prve mesece je tak ginekolog sam videl, da ne bi mogla delat zaradi slabosti in to slabost tudi navedel za razlog, to je delal do sedaj...in komisija mi je vedno podaljšala za en mesec. Zdaj še bo en mesec tako, pol pa tak moram še stari dopust porabiti in seveda celega novega, pol je pa že tak porodniška :)....Moj ginekolog je res super in sploh ne komplicira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
30.1.2011 17:05:58   
Mihelinka
Tudi jaz sem že ves čas na bolniški (od 9 tedna dalje), najprej ker sem bruhala oziroma mi je bilo neprestano grozno slabo in ker me ves čas bolel spodnji del trebuha. Ko je slabost prenehala, so bolečine v spodnjem delu trebuha ostale, v 4 mesecu pa so se pojavili še neznosni glavoboli. Ti trajajo po dan ali 2, pojavljajo pa se vsaj 2x na teden. Ne pomaga lekadol in ga niti ne jemljem, pomagajo le mrzli obkladki po celi glavi in vratu. Taka ne morem delat. In mi komisija podaljšuje mesečno. Mi pa moja zdravnica predpiše še do 1 uro sprehoda na dan, da možgani dobijo dovolj kisika in da bi glavobol prej nehal ali se sploh ne bi pojavil (in najmanj 2 litra tekočine, jaz popijem do 3 litre).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
30.1.2011 17:22:05   
Anonimen
imate sreco v slov.bistrici,tukaj pri nas v lj.gre dosti tezje,ful komplicerajo,meni vse ze od prej nastetega in se MNOGO vec in 2 ss...,nista omehcala komisije!BODITE DOBRO

Neposredna povezava do sporočila: 1995
30.1.2011 17:42:56   
PolonaF
Anonimen, tudi ti bodi dobro in upam, da boš čimprej lahko doma. Ja hvala bogu naša komisija v MB ne komplicira toliko, verjetno jih je preveč na bolniški in imajo preveč dela :). Vsem lep preostanek nedeljskega večera.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
30.1.2011 18:27:48   
PolonaF
Ojla.
Prosila bi Vas še enkrat, če mi poveste, kako se imenuje olje za strije, katero se kupi v dm. Hvala

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
30.1.2011 19:18:45   
Mihelinka
PolonaF nazadnje smo govorile o beauty boutiyue (ne vem če sem prav napisala user posted image ).

No, jaz sem pravkar naštudirala kako se izračuna in koliko lahko pričakujem porodniške user posted image . Upam, da se nisem kje zakvačkala user posted image .

Jutri bom imela pa sadno zelenjavni dan, se moram mal sčistit user posted image

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
30.1.2011 21:47:23   
čmaja
Zdravo na hitrco. je treba počasi spat,jutri spet v službo in navsezgodaj ob 5.35 auf.

mene pa zanima, če mogoče katera ve, ali je v Poljčanah (LIP Poljčane) tudi kakšna njihova trgovina in kakšen delovni čas imajo?
pohištvo boma namreč vzela v Mercatorju (da dobim kaki popust in pike), vendar bi rada v živo si pogledala določene elemente.

tiste, ki ste že imele morfologijo, kako poteka ta pregled, kak dolgo traja?

nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1999
30.1.2011 21:49:36   
zupica
živjo, lepotičkeuser posted image

se vam pridružujem, sem 24-letna mamica skoraj 15-mesečnega fantka, tole je druga nosečnost, rok imam 10. 6., spola še ne vemo - je bila prvič napovedana punčka, tako da se je zdaj ginekologinja temu vprašanju kar izognilauser posted image

sicer smo iz okolice novega mesta, v "prostem času" (beri ponoči) pa dokončujem študijuser posted image

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

katero ime se vam zdi lepše
sirenetta

lan (48%)

val (21%)

ruj (2%)

tai (24%)

griša (5%)

Število vseh glasov: 798

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!