|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
27.1.2011 14:44:14   
Mihelinka
Delfinka2211 je že zgoraj popravljeno ;)

Če sem se še kje kaj zmotila kar z besedo na dan. Zdaj že kar lepo izgleda pa kul mi je to, da se lahko, če se pač želimo/želite spoznamo zdaj ko je jasno viden tudi kraj itd. Nekatere se bomo pa mogoče v bolnici spoznale ;)

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 27.1.2011 14:45:48 >

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.1.2011 14:50:46   
strelka87
delfinka2211 lahka se kdaj dobima ja pa glede na to da boma obe junija rodile boma lahka pol tut na ture hodle :) a že skos stanuješ u taboru al si se dj preselila? čene se mogoč že poznama.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.1.2011 14:55:26   
PolonaF
Mihelinka, ja v Bistrico sem se preselila iz vasi okolice Bistrice. Sedaj pa stanujem v blokovskem naselju tu pred tovarno impol. Seveda se bova lahko zmenile za kaki pir :)

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.1.2011 15:03:36   
Pety17
Sorry, pdp je pa 12.6.2011

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
27.1.2011 16:05:28   
mamipikapoka
Tudi jaz imam spremembo - PDP 3.6, ostalo je isto
mamipikapoka, 29 let, 2 nosečnost, 1 otrok

Ali lahko katera, ki obvlada zadevo napiše kako se slikice prilepijo. Sem malo skregana s to tehnologijo user posted image user posted image

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
27.1.2011 16:13:30   
Mihelinka
Za nalepit slikico greš tako:

Greš na http://www.slikomat.com/
Naložiš datoteko (stisneš gumb Izberi datoteko)
Tam ko piše Pomanjšaj sliko v spustnem seznamu izbereš Za forume
Stisneš gumb Naloži

Nato skopiraš prvi okvirček (za forume) in prilepiš v post na RR user posted image

Še nekaj drage user posted image jaz bom spremembe objavila 1x na dan, da ne bom preveč posmetila foruma s tem seznamom. Tako, da vi kar obveščajte spremembe, jaz jih bom vnašala in enkrat na dan objavila nov seznam, razen če ne bo sprememb, potem pa ne bom oziroma bom ob naslednji spremembi. user posted image

Kaj pa naj s tistimi kjer vem samo nick? Fajn bi bilo, da bi vedeli vsaj katera nosečnost je to in koliko otrok je že. A ne? Kaj menite? Da imamo potem res seznam urejen, ne pa polno nekih nickov brez ostalih podatkov? Sej nikogar ne silimo na seznam, a ne? No, meni je načeloma vseeno, imam pa to "bolezen" da imam rada stvari urejene user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 27.1.2011 16:21:33 >

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
27.1.2011 16:37:02   
fluf
Mihelinka... evo pri meni (napisana sem za 1.6., rok mam 31.5. sam sej vseen) lahko dopišeš...

starost: 26
kraj: kranj
nosečnost: 1
otrok: 0
spol: ne vemo in nočmo vedt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1932
27.1.2011 16:41:01   
melanija
Hvala PolonaF. Sicer če sem točna je to 6 nosečnost, sam sem imela lani julija SS. Imena imamo kar posebna, ker so nam taka z možem všeč, Brina, Melanija, Beno, Aurora in tudi sedaj bo nekaj takega sam je zelo težko dobit kakšno redko in seveda lepo ime in pa da je še obema všeč.

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
27.1.2011 17:50:09   
ava_sa
Hvala za fajn pojasnilo za nalaganje slik! user posted image

Evo, lahko še moje podatke spremeniš na seznamu:
starost: bo čez par dni 28, tak da lahk kar popraviš mojo mladost user posted image
pdp:uradno 29.6.
kraj: brežice

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1934
27.1.2011 18:32:25   
Udb
Ojla!

Danes sem se vdala in šla mal popast moj firbec v BC. Luštkane stvari. najbolj mi je v uč padu tale LEŽALNIK, ki ga imajo ravno v akciji - in po  moje ga bom šla jutri kar kupit, ker mi je v živo še lepši kot na fotki. Tudi oblačilca so bila zlo luštna, ampak dokler ne vem spola, kar ne morem nič kupit (pa veliko bomo tudi dobili nazaj, tako da bom oblačilce kupila samo kakšno tako za dušo). Se pa še kar ne morem odločit glede vozička - ker si zelo želim novega, po drugi strani si pa mislim, saj s starim ni nič narobe in zakaj bi potem zapravljala...dileme! user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
27.1.2011 18:38:13   
Mihelinka
No tale ležalnik je tudi meni ful všeč in se je babica rezervirala, da ga bo kupila (no, moja babica, ki bo postala prababica user posted image ). Ampak ker vsi vemo kake so babice, čakamo na penzijo in ker je še kao čas, pridemo na vrsto marca pa akcija gor ali dol. V glavnem mi bomo tud tega imeli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.1.2011 18:51:32   
Sunia
Danes dobila izvid od AC iz Ljubljane in je vse o.k. in potrjeno pričakujemo dva fantka. 

Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.1.2011 19:27:10   
fluf
ojej punce, jest o ležalnikih sploh še ne razmišljam user posted image

mamo vozek user posted image , lupinco in postelco sposojeno, pa banco še rabiva kupit... brez ostalega bomo pa že preživeli... pa od začetka tud če bance nimamo...

je pa tud meni ta ležalnik ful všeč, pa igralni centri... jest bi ful mela take stvari user posted image sam če vse sama kupim ne bodo mel kej za darila kupit...

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.1.2011 19:29:05   
Udb
Sunia, super!!! user posted image

Kaj pa vem - saj bi tudi mi komot preživeli brez marsičesa, ampak ene par stvari bom kupila. Predvidevam da bo to moj zadnji otrok in si bom mal privoščila, pa četudi bom kupila kakšno neumnost. user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.1.2011 19:39:46   
Mihelinka
Jaz bom verjetno kupila kakšno neumnost, ker je to moj prvi otrok user posted image user posted image user posted image !

Sicer pa naj povem, da sem dobila prvo ponudbo za previjalno mizo, ki je malo večja in je še banjica zraven (slika je par strani nazaj). In ja, cena je ubijalska = 430€. Sem rekla ne hvala. Pa sem poklicala drugega in sma se načeloma zmenila, da bo pripravil ponudbo (pa mizico malo korigiral) in da bo poskušal prit skozi s 300€ z dostavo, montažo, skratka s kompletno storitvijo. Kul, ne? No, da vidim kakšna bo ponudba, preden se veselim! user posted image

Drugače pa je naš bodoči očka tako otročji, da ko grema v katerokoli baby trgovino samm igrače gleda in je rekel, da bo naš otrok imel vse od igralnih centrov do ležalnikov do vsega, pa če bo zato on sam kruh pa vodo jedel user posted image Pa sem rekla, da ne rabi vsega tega. In odgovor: Če mi je pa všeč!user posted image user posted image user posted image

Js bom kmalu mela 2 otroka, ker enega očitno že imam (tak je če si mlajšega frajerja najdeš user posted image ).user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.1.2011 19:44:09   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

sem opazla po seznamu da sem najmlajša hehe

jaz sem še malo mlajša hehe:)

Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.1.2011 19:51:40   
strelka87
aja tebe pa nism zasledila na seznamu zato pa nism vedla :)

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.1.2011 19:59:03   
rado_vednica_
hehe...nisem še bila gor ja...bom pa prav kmalu:)

Neposredna povezava do sporočila: 1943
27.1.2011 20:01:58   
Mihelinka
OK, objavljam doslej prejete spremembe, ponovno bom objavila jutri zvečer, razen če sprememb ne bo (potem pač objavim, ko bodo spremembe).

user posted image

user posted image

user posted image

Pa lep večer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.1.2011 20:42:32   
mamipikapoka
Punce, to pa se splača!
Brskam malo po bolhi in sem našla ta oglas. Če iščete previjalno omarco:

http://www.bolha.com/previjalne-mize/previjalna-miza-oglas1273087058

Hitro klicat user posted image

Jaz je ne kopujem, bo pa mogoče kateri drugi prišla prav

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.1.2011 20:47:11   
Bloby
Mihelinka... waw krasn seznamčk, res lep, super.

Par dni me ni blo pa ste se kr naklepetale, morm še za nazaj pregledat. Dones je 3 tedne od AC, rezultatov še ni. Sm rekla da ko jih dobim grem pa na lov za vozičkom pomoje še isto sekundo... neučakanauser posted image

Kupla sm pa u baby centru postljco in jogi pa postelnino. Pa se ni štelo vse za bone... kao samo oprema in pohištvo, posteljnina pa ne. A je kdo vedu, da gre to tko? No sej nima veze. Mam pa vse še u škatlah pa bomo sestavljali proti koncu.

Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.1.2011 20:56:09   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Sunia

Danes dobila izvid od AC iz Ljubljane in je vse o.k. in potrjeno pričakujemo dva fantka. 

user posted image user posted image user posted image Super! user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 21:29:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.1.2011 21:36:25   
Bloby
Evo pršla skozi vse vaše debate....
Suniauser posted image user posted image user posted image wiiiii čestitke za dva fantička!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.1.2011 21:38:30   
delfinka2211

IZVIRNO SPOROČILO: Sunia

Čestitke tudi iz moje strani...superuser posted image user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!